A blokkolt webhelyek elérése Androidon – 2023

Nap mint nap az interneten böngészés közben számos olyan webhelyre bukkanunk, amelyek országunkban le vannak tiltva, vagy nem férünk hozzá a megnyitáshoz, mert internetszolgáltatónk blokkolta ezeket a webhelyeket. Tekintse meg a következő képet, és tudni fogja, milyen típusú webhelyekről beszélek.

Mostantól többféleképpen is feloldhatja őket, és felkeresheti ezeket a webhelyeket. Csak kövesse ezt a cikket, és különféle technikákkal fog találkozni, amelyek segítségével feloldhatja a blokkolt webhelyeket/hozzáférést az Android rendszeren.

Hogyan lehet elérni a blokkoló webhelyeket Androidon

1. Az IP-cím megváltoztatása

Az Ön IP-címe egy egyedi szám, amely sok mindent elárul Önről a webhelyeknek és mindenkinek, aki rendelkezik ezzel. Az IP-cím a fizikai tartózkodási helyének megismerésére szolgál. A rendőrök így kapják el a tolvajokat a kémfilmekben. De a technológia fejlődésével a felhasználó nagyon könnyen megváltoztathatja IP-címét és így a helyét.

Az IP-cím megváltoztatásával a felhasználó hozzáférhet a blokkolt webhelyekhez Androidon. Az IP-cím megváltoztatásához le kell töltenie egy VPN-alkalmazást Android-telefonjára. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb VPN-alkalmazásokat Android-telefonjához:

TouchVPN ingyenes VPN-kliens

A TouchVPN egy ingyenes VPN-kliens, amely elérhető a Google Play Áruházban. Könnyen használható, egyetlen kattintással csatlakozhat a VPN-hez. A TouchVPN segít megvédeni az Ön adatait azáltal, hogy megakadályozza, hogy a harmadik részes alkalmazások hozzáférjenek az Ön adataihoz. Ez a VPN titkosítja az összes böngészett adatot.

A TouchVPN nem korlátozza a sávszélességet, így az internetszolgáltatótól kapott sebességgel érheti el az internetet. A TouchVPN használatával a felhasználók földrajzilag korlátozott webhelyekhez is hozzáférhetnek.

Letöltés

SurfEasy Secure Android VPN

A SurfEasy VPN biztonságos böngészési élményt kínál. Titkosítja az összes internetes forgalmat. Az egyik lenyűgöző dolog a SurfEasy VPN-ben, hogy rendelkezik az Élő ügyfélszolgálat lehetőséggel, amely segít a felhasználóknak, ha problémákkal szembesülnek. Több mint egy tucat ország földrajzi helyei közül bármelyiket kiválaszthatja. A SurfEasy VPN segít a felhasználóknak a tűzfalak megkerülésében a korlátok nélküli böngészéshez. A SurEasy VPN használatával a felhasználók könnyen elérhetik kedvenc webhelyeiket és alkalmazásaikat. Töltse le az alkalmazást az alábbi Letöltés gombra kattintva.

Letöltés

Hola ingyenes VPN proxy

Nyissa meg az internetet, és biztonságosan böngésszen a Hola-mentes VPN segítségével. A Hola VPN szabadságot biztosít az alkalmazások és webhelyek megtekintésére a világ minden tájáról. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy privát módon és névtelenül böngészhessenek az interneten, így megőrizve magánéletüket.

A Hola-mentes VPN használatával a felhasználók könnyedén válthatnak országot. Gyors csatlakozási sebességet biztosít, és felgyorsítja a böngészést. Az Ön országában blokkolt Hola ingyenes VPN-hozzáférési webhelyek használata innovatív peer-to-peer hálózaton keresztül. Töltse le az alkalmazást az alábbi letöltés gombra kattintva.

Letöltés

Betternet ingyenes VPN proxy

A Betternet VPN szolgáltatás egy adatvédelmi őr, amely egy könnyen használható VPN. Használjon ingyenes VPN-proxyt a kormányzati cenzúra megkerüléséhez. Feloldhatja a Facebook, a YouTube stb. blokkolását a Betternet ingyenes VPN-proxy használatával. A Betternet Free VPN privát böngészőt biztosít.

Ez egy egyszerű, egyetlen érintéssel csatlakoztatható VPN, amely megvédi az Ön adatait. A Betternet megvédi Android-eszköze kapcsolatát, miközben nyilvános WiFi hotspotokhoz vagy mobil adathálózatokhoz csatlakozik. Töltse le az alkalmazást az alábbi Letöltés gombra kattintva.

Letöltés

Turbo VPN

A Turbo VPN használatával a felhasználók úgy böngészhetnek bármely webhelyen, mintha egy másik országban lennének. Lehetővé teszi a felhasználók számára a helykorlátozások megkerülését szupergyors VPN-sebességgel. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék hálózati forgalmukat Wi-Fi hotspotok alatt, és névtelenül és biztonságosan böngészhessenek, nyomon követés nélkül. A Turbo VPN működik Wi-Fi-vel, LTE-vel, 3G-vel és minden mobil adathordozóval. Nincs sávszélesség-korlátozás, és teljesen ingyenes a használata. Töltse le az alkalmazást az alábbi Letöltés gombra kattintva.

Letöltés

2. Proxy módosítása

A hackerek ellophatják az Ön fontos adatait, például a közösségi média webhelyeinek felhasználóneveit és jelszavait, hitelkártyaadatait és még sok mást. Adatai sebezhetőbbé válnak, ha nyilvános hotspotokon keresztül éri el az internetet. A proxyt is meg kell változtatnia, ha nem akarja, hogy bárki megtudja, mit néz és szörföl a hatalmas interneten. Néha megjelenik egy hibaüzenet, amely azt mondja, hogy nem férhet hozzá ehhez a webhelyhez kormányaként. vagy az internetszolgáltató letiltotta a webhelyet. A blokkolt webhelyeket úgy érheti el, hogy módosítja az Android okostelefon proxybeállításait.

Hogyan lehet proxyt cserélni Androidon?

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a lépéseket, amelyeket a felhasználónak követnie kell a proxy megváltoztatásához Android okostelefonján.

 • Nyissa meg az okostelefon beállításait.
 • A Wi-Fi a lista tetején található. Nyisd ki.
 • Most érintse meg és tartsa lenyomva a kívánt Wi-Fi hotspotot.
 • Érintse meg és tartsa lenyomva a nevét egy ideig, amíg meg nem jelenik a helyi menü.
 • Érintse meg a Hálózat módosítása elemet.
 • Most le kell görgetnie a Speciális beállítások megjelenítése opció megjelenítéséhez.
 • Jelölje be ezt a négyzetet, és látni fogja, hogy megérkezik a lehetőségek listája.
 • Most a Proxybeállítások alcím alatt.
 • A további opciók megtekintéséhez érintse meg a Nincs gombot.
 • Most érintse meg a Kézi lehetőséget.
 • Most 3 szakaszt fog látni, amelyeket ennek megfelelően ki kell töltenie: Proxy gazdagépnév, Proxyport és Proxy bypass.
 • Mielőtt kitölti az összes részt, látni fogja, hogy a Mentés gomb ki van szürkítve.
 • A beállítások mentéséhez töltse ki mind a 3 részt.
 • Most érintse meg a Mentés gombot.
 • Ítélet.

  A fenti módszerek nagy valószínűséggel hozzáférést biztosítanak bármely blokkolt vagy korlátozott webhelyhez. Ezeket a módszereket teszteltük, mielőtt bemutatnánk őket. És reméljük, hogy tetszett a cikk. Ossza meg velünk tapasztalatait. Ne felejtse el ezt a barátainak is elmondani. Hamarosan ismét jelentkezünk egy újabb cikkel. Addig is a GoodBye a mi oldalunkról.