– A 14 legjobb értékesítési tölcsérsablon, amely az ügyfél utazását ábrázolja –

Az értékesítési tölcsér, amely a tölcsér analógiájára épül, az egyik leghatékonyabb eszköz az üzleti stratégiák és célok csapata felé történő kommunikálásához. Az értékesítési tölcsér segítségével elképzelhető, hogy a potenciális ügyfelek minősített potenciális ügyfelekké alakulnak, és végül vásárlási útjuk minden szakaszában vásárolnak.

Miért fontos ez? A jobb vizualizáció a legjobbnak tűnő marketingstratégiák jobb azonosításához vezet. Ezenkívül lehetőséget kap bizonyos kampányok fejlesztésére, hogy idővel javítsa a konverziós arányokat és az eladásokat.

Mi az az értékesítési tölcsér? Miért fontos?

Ezenkívül egy jó értékesítési tölcsérsablon segít a csapatnak vizuálisan megtapasztalni az ügyfelek utazását. Minden értékesítési csatorna a legfelső szakaszban, a tudatosságban kezdődik, ahol az ügyfelek felfedezik az Ön termékét vagy szolgáltatását. Nem sokkal ezután olyan potenciális ügyfeleket fog keresni, akik érdeklődést mutatnak. A harmadik lépésben a Döntés szakaszba lép, ahol ajánlatokat vagy árajánlatokat küld.

A negyedik lépésben az ügyfele és Ön belép az Akció szakaszba, ahol vásárolni fognak. Nem minden kilátásból lesz vásárlás. Ahhoz, hogy megértse, hogyan javíthatja jobban, és hol hagyták el, szüksége van egy értékesítési tölcsérre.

Az értékesítési csatornasablon használatának előnyei

Létre kell hoznia egy értékesítési tölcsért, vagy csak egy sablont kell választania? Javasoljuk egy sablon használatát; itt van miért:

  • Ha nem kell a semmiből létrehoznia egy értékesítési tölcsért, akkor időt takaríthat meg
  • Az értékesítési tölcsér fő feladata, hogy eligazítsa Önt a potenciális ügyfelek gondozásában, amit jobban teljesíthet, ha erőforrásait a betekintések elemzésére tudja fordítani.
  • A legtöbb értékesítési tölcsérhez automatikus állapotjelentések tartoznak, amelyek csökkentik a kézi munka idejét és növelik a termelékenységet
  • Elkezdheti anélkül, hogy készségek merülnének fel, vagy nem kezdenének bele az elkészítésének bonyolultságába
  • Valós időben dolgozhat együtt csapatával, és tesztelheti marketingkampányait

Salesflare

A Salesflare ingyenes értékesítési tölcsérsablonja, amely Excel-táblázatként és Google Táblázatok-táblázatként is elérhető, segít a potenciális ügyfelek zökkenőmentes kezelésében. Nem kell többé időt töltenie a kézi lábmunkával az Excelben?

Egyetlen értékesítési tölcsérsablon segítségével jobban konvertálhatja a potenciális ügyfeleket, előre jelezheti bevételét, és javíthatja folyamatait. Nemcsak olyan értékesítési tölcsért hozhat létre, amely megfelel az utazás minden szakaszának, hanem rögzíti a bevételt, a konverziós arányokat és az aktív értékesítési ismétlőket is.

Most ez a sablon egy szabványos folyamatról szól. Egyéni szakaszokat és csapattagokat adhat hozzá vagy távolíthat el, célokat állíthat be, és egyéb adatokat adhat hozzá. A bevitt adatok alapján az Insights munkalap automatikusan frissül.

Hubspot

Ha az egyik legmegbízhatóbb sablont keresi az értékesítési tölcséren, akkor a Hubspot ingyenes értékesítési tölcsérsablonja lehet az igazi.

Még mindig kíváncsi, miért? Ez a Hubspot értékesítési tölcsérsablonja nemcsak a folyamatban lévő ügyletek nyomon követésében, hanem a fontosabb ügyletek rangsorolásában is segít. Valójában a bevételek előrejelzésével is meg tudja határozni a főbb döntéseket, és megtervezi a jövőt.

  Hogyan használjunk MMO vagy MOBA egeret a termelékenység érdekében

Ezzel az értékesítési tölcsérsablonnal időt és pénzt takaríthat meg értékesítési erőfeszítései során. Így a több konverziót biztosító stratégiák tervezésére összpontosíthat.

Gong

Készüljön fel további ügyletek megkötésére a Gong értékesítési tölcsérsablonjával az Excelhez és a Google Táblázatokhoz. Ha az ügyletei jelenleg inkább hiányosak, mint sikerrel járnak, próbálja ki ezt a sablont az ügyletek nyomon követéséhez, lezárásához, bevételek előrejelzéséhez és a következő lépés megtervezéséhez.

Miért építsünk manuális értékesítési tölcsért, ha használhatunk egy használatra kész sablont, amely segít a lehetőségek kezelésében a minősítési szakasztól a bezárásig? A Gong nyomkövető tölcsér szakasza lehetővé teszi, hogy részletesen nyomon kövesse a lehetőségeket, és megértse a találatokat és a kihagyásokat.

Képes lesz mérni a csapatok értékesítési teljesítményét, és másodpercek alatt kiszámítani a bevétel-előrejelzéseket előre elkészített adatokkal. A sablon használatához testre kell szabnia és feltöltenie kell az adatokat, és frissítenie kell minden lehetőséget. A bevétel-előrejelzés pedig automatikusan generálásra kerül.

Ezen túlmenően láthatja, hogy a potenciális ügyfelek hol csökkennek, hogy javítsa az értékesítési lehetőségeket és a folyamatokat a jövőbeli körökben.

Backlinko

A Wordben, PDF-ben és Google Dokumentumokban elérhető ez a Backlinko értékesítési tölcsérsablon tökéletesen illeszkedik nagyobb forgalom megszerzéséhez, bizalomépítéshez és potenciális ügyfelek konvertálásához.

Akár egy régi vállalkozás, akár csak most kezdi, ne essen abba a hibába, hogy figyelmen kívül hagyja az értékesítési csatornákat. Segítenek abban, hogy a hideg vezetékeket vásárlókká alakítsa. Emellett sokat mondanak a bevétel-előrejelzésekről és a bevezetésre vagy módosításra szoruló folyamatokról.

Ebben a sablonban három fontos szakaszt talál a céllal kapcsolatban. Plusz ötletek konverziós pontok létrehozására, valamint arra, hogy az értékesítés egyes szakaszaiban hogyan lehet a forgalmat a csatornába irányítani. Sőt, tekintse ezt a sikeres értékesítési csatorna irányított tervének. Csak frissítenie kell az adatokat, oszlopokat kell hozzáadnia vagy törölnie, és már mehet is!

SlideModel

Ha olyan értékesítési tölcsérsablont keres, amelyet bemutathat vagy bemutathat, ez a SlideModel által működtetett értékesítési tölcsérsablon a megfelelő dolog.

Sablonjaik használatra készek, letölthetők és könnyen testreszabhatók. Minden vállalkozásnak, legyen az nagy vagy kicsi, megvan a maga üzleti útja. Értelmes értékesítési sablonok nélkül, amelyek segíthetnek a potenciális ügyfelek konverziójában és a nagyobb közönség számára történő bemutatásban, sok erőfeszítése kárba mehet.

Sablonjaik Windows és Mac eszközökön is használhatók. A PowerPoint, a Keynote, az Office365 és a Google Diák segítségével is elérhetők.

Rengeteg részletes értékesítési tölcsér bemutató sablont talál. Ezek közül a teljes tölcséres marketingsablon, az AARR mérőszámdiagram tölcsérsablonja, a Sandler fájdalomtölcsér PowerPoint-sablonja és a marketingtölcsér-tervezősablon meglehetősen népszerűek és univerzálisan használhatók.

Teremtően

Az értékesítési tölcsér megjelenítése soha nem volt ilyen egyszerű a Creately hasznos sablonoknak köszönhetően! A Creately segítségével számos értelmes sablonhoz férhet hozzá, amelyek segítenek a bevétel előrejelzésében és a leadek generálásában.

Sőt, jobb helyzetben van a jövőbeli növekedési tervének bemutatásához. Minden jó marketingcsapat tisztában van egy jó értékesítési csatorna értékével és egy jobb módszerrel annak bemutatására.

A Creately segítségével hozzáférhet az értékesítési tölcsérsablonhoz, amelyet egyszerűen szerkeszthet és testreszabhat az online diagramszerkesztőjükkel. Több formátumban is menthető: PPT, Word, PDF, Excel, JPEG, PNG és SVG.

  Mi az a titkosítási hátsó ajtó?

Készüljön fel arra, hogy hasznos betekintést nyerjen vásárlói magatartásáról, és használja fel ezeket a növekedési történetének pozitív befolyásolására.

Simvoly

Mostantól létrehozhat értékesítési tölcsért egyetlen termékhez vagy több termékhez a Simvoly tölcsérsablonokkal. A több mint 30 lehetőség közül választhat, ezek a sablonok segítenek elképzelni és nyomon követni a lehetőségeit a rövid időn belül.

Teljesen testreszabható termékeihez és növekedési útjához, a Simovoly különböző sablonokat kínál különböző célokra.

Van egy a digitális termékekhez, egy másik a tagságon és előfizetésen alapuló modellekhez.

Emellett értékesítési csatornákat is talál a fizikai és kézzelfogható termékek nyomon követéséhez. Ráadásul egy közvetlen fizetési pénztároldal és egy univerzális, amely mindenki számára használható!

Ön Exec

A You Exec értékesítési tölcsér prezentációs sablonjai segítenek megjeleníteni, illusztrálni és megvalósítani TG-je digitális ügyfélútját a jövőben.

Használja az értékesítési tölcsér útjának négy alapvető szakaszának bemutatására (tudatosság, mérlegelés, döntés és megtartás), hogy véglegesítse az alkalmazandó értékesítési folyamatokat. Egy jó értékesítési tölcsér-prezentáció, mint például a You Exec, segít azonosítani a potenciális ügyfeleket, feltérképezni a vállalat pénzügyi és növekedési igényeit.

A marketing kezdeményezések és kampányok felsorolásával nagyszerű benyomást kelthet közönségében. Nemcsak, hogy a diákat felhasználhatja az értékesítések növelésére és a megtartási arány javítására vonatkozó megvalósítható tervek bemutatására.

Szerezze be a WPFunnels-t

Miért töltene órákat a tökéletes értékesítési tölcsérsablonok tervezésével, ha használhatja a Get WPFunnels előre elkészített sablonjait? Azt gondolhatja, hogy kihívást jelent a résspecifikus értékesítéstől a tölcsérig sablonok beszerzése. A Get WPFunnels itt van, hogy meggondolja magát!

Ha készen áll arra, hogy szinte azonnal eladásokat szerezzen, érdemes lehet ezeket a sablonokat megpörgetni. Valójában ezen a webhelyen kifejezetten az Oxygen, a Divi, az Elementor és a Gutenberg számára készült sablonok találhatók.

Kevesebb mint 5 perc alatt használhatja az értékesítési tölcsérsablont. Válassza ki, szabja személyre és optimalizálja értékesítését!

SmartDraw

A SmartDraw értékesítési tölcséres diagramsablonok lehetőséget kínálnak az elemzés és a tervezés egyszerűsítésére percek alatt. Nincs szükség rajzolási tapasztalatra ezeknek a diagramsablonoknak a kipróbálásához.

Mindössze annyit kell tennie, hogy hozzáadja értékesítési adatait, és professzionális témát alkalmaz, és prezentációja prémium minőségű lesz. Ha azonban nem csak értékesítési tölcsérdiagram sablonokat keres, akkor kipróbálhatja a tervezési diagramok, gondolattérképek és marketing diagramok széles tárházát is.

A legjobb az egészben az, hogy ha kétségei vannak, ingyenes támogatásért fordulhat a SmartDraw csapatához! Ez az egyik legjobb diagramsablon, amelyen egy csapattal együtt dolgozhat.

Ezt kétféleképpen teheti meg. Mentse el a fájlt egy megosztott SmartDraw mappába, vagy használjon olyan megosztó alkalmazásokat, mint a Dropbox®, Google Drive™, Box® vagy OneDrive®. Ha ez nem lenne elég, küldhetsz e-mailben egy linket csapattársaidnak, és ők együtt dolgozhatnak.

Diavadász

Elgondolkodtató tölcséres prezentációkat szeretne készíteni az elemzésről? A Slide Hunter értékesítési sablonjai segíthetnek.

Ez egy 4 lépésből álló prezentáció, amely az Ön igényei szerint szerkeszthető és testreszabható. Valójában ezzel a sablonnal könnyedén alkalmazkodhat bármilyen tölcsér kialakításához. A Slide Hunter értékesítési tölcsérsablonja nem csak a konverziós arány optimalizáló tölcséreihez lehet nagyon hasznos.

  A Minecraft vezérlő támogatásának engedélyezése

Bár könnyen elérhető .ppt fájlként, bármilyen prezentációtervező szoftverben is használható – a Keynote-ban, az OpenOffice-ban vagy a Google Slides-ben. Kíváncsi vagy, hogyan működik a sablon?

Igényei szerint szerkesztheti. Teljesen szerkeszthető szöveges helyőrzői lesznek, amelyekben megadhatja adatait. Használja ezt a sablont a potenciális ügyfelek megtalálásának, bevonásának és konverziójának megjelenítésére, miközben hosszabb ideig megtartja őket.

Visual Paradigm Online

A Visual Paradigm Online értékesítési tölcsérsablon a tölcsér analógiájára épül. Ennek az az oka, hogy több ügyfél kezdi el a vásárlási utat, míg csak néhányan hajtanak végre konverziót.

Ha a legjobban szeretné elképzelni, hol hagyják el az ügyfeleket, használja ezt a teljesen testreszabható sablont vállalkozása igényeinek felméréséhez.

Ezenkívül irányítsa marketing- és értékesítési erőfeszítéseit az utazás minden szakaszában egy fogd és vidd sablonnal, amely javítja a folyamatokat. Valójában ezzel a sablonnal valós időben támogathatja a távoli munkavégzést és az online együttműködést.

Emellett elrendezési segédletekkel, egyszerű megosztási lehetőséggel, média-hozzáadási funkcióval és még sok mással is rendelkezik!

Monday.com

Egy tökéletes CRM-sablon, a Monday.com értékesítési tölcsérsablonjai felhatalmazzák a termék- és marketingcsapatokat az elemzés egyszerűsítésére.

Használható olyan fontos adatkészletek elemzésére, mint a minősített leadek, a hirdetések teljesítménye és a konverziós arányok. Nem csak ez, hanem készüljön fel arra, hogy egyetlen helyen vizualizálja ügyfelei elkötelezettségét és megtartását!

Olyan hasznos eszközöket is integrálhat, mint a LinkedIn, a Slack és az Asana, sok más mellett. Amellett, hogy nyomon követi és optimalizálja erőfeszítéseit, generáljon árajánlatokat és villogjon egy perc alatt! Ezenkívül támogassa a távoli értékesítést mobilalkalmazásunkon keresztül.

Nem csak ez, kezdje egy ingyenes próbaverzióval, hogy feltárja, hogyan szüntetheti meg az e-mailek zűrzavarát, megértheti az ügylet szakaszait, és egy pillantással rájön, hogy mi legyen a fontosabb. Az idő pénz; mentse mindkettőt az egyszerűen generálható irányítópultokkal, amelyek automatikusan tükrözik adatait.

Moqups

Az értékesítési csatorna vizualizálása még soha nem volt ilyen egyszerű. Próbálja ki ezt a Moqups értékesítési tölcsérdiagram sablont. Eleged van abból, hogy diagramjaid és folyamatábráid elszigetelten léteznek? Miért nem teszik hasznossá őket?

A Moqups lehetővé teszi, hogy összekapcsolja őket más hasznos eszközökkel, például gondolattérképekkel, makettekkel és drótvázakkal egyetlen projekten belül. Valós időben együttműködhet a prototípusokon.

Vissza az értékesítési tölcsér sablon funkcióihoz – ingyenes sablonja könnyen elindítható. És 15 perc alatt üzembe helyezheti! A sablon minden blokkja testreszabható, és hozzáadhat képeket, ikonokat és megjegyzéseket!

Ráadásul a sablonjaik segítségével pillanatok alatt elkészítheti mindazt, amire szüksége van (miután eligazodik a webhelyen).

Javítsa az értékesítési folyamatokat a megfelelő értékesítési tölcsér sablonnal

Ha a további potenciális ügyfelek generálása és konvertálása a végcél, akkor a kiindulási pontnak egy értékesítési csatornának kell lennie. Ez alatt nem csak egy értékesítési tölcsér sablont értünk. Használjon olyat, amely segít megjeleníteni a vásárlót a különböző szakaszokban, és lehetővé teszi a betekintések gyűjtését.

Gyakran előfordul, hogy a megfelelő értékesítési tölcsérsablonokhoz irányítópultok és előrehaladási jelentések tartoznak. Az ezekből származó betekintést felhasználhatja a lágy leadek forró leadekké, MQL-ekké és SQL-ekké alakításához.