Hogyan menthetsz Instagram-sztorit zenével (3 módszer)

Bár lenyűgöző Instagram-történeteket készíthet fotókkal, videókkal, zenékkel, szűrőkkel, matricákkal, szövegekkel és még sok mással, nem teszi lehetővé a történet letöltését zenével. Miért kérdezed? Leginkább a zenei licenceléshez és az ingyenes terjesztéshez kapcsolódik. Mindazonáltal, ha továbbra is zenével szeretne menteni egy Instagram-sztorit, van néhány egyszerű módja ennek. Az itt található útmutatónk segít letölteni az Instagram történeteket zenével, akár a videó közzététele nélkül is. Ezenkívül az Instagram-történeteket zenével mentheti anélkül, hogy nyilvánossá tenné fiókját. Tehát ezen a ponton ugorjunk bele, és ismerkedjünk meg a különféle módszerekkel, amelyek segítségével Instagram-sztorit menthetsz zenével a galériádban.

Instagram történet mentése zenével (2023)

A közelmúltban közzétett történetein kívül a régi Instagram-történeteket is letöltheti az utasításaink szerint. Bontsa ki az alábbi táblázatot az összes módszer megtalálásához.

Töltse le saját Instagram-történeteit zenével (egyszerű módszer)

Ezzel a remek trükkel letöltheti az Instagram Stories-t zenével az okostelefonjára harmadik féltől származó alkalmazás használata nélkül. A legjobb az egészben, hogy hibátlanul és korlátok nélkül működik. A videó minősége is változatlan marad, és a privát fiókok is támogatottak ezzel a módszerrel. Alapvetően elmenthet egy Instagram-sztorit zenével anélkül, hogy közzétenné. Most, miután ezt elmondtuk, térjünk át a lépésekre.

1. Először nyissa meg az Instagramot, és hozzon létre egy történetet fotókkal, videókkal, matricákkal és mindennel. Ha szeretné, zenét is hozzáadhat. Most ne tedd közzé a történetet. Ehelyett érintse meg a hárompontos menüt a jobb felső sarokban, és válassza a „Mentés” lehetőséget.

  7 Erőteljes GIF-szerkesztő TikTok, Instagram vagy YouTube-videókhoz etoppc.com

2. Mint mindannyian tudjuk, a sztori iPhone vagy Android készülékére kerül mentésre, de zene nélkül.

3. Most nyissa meg újra az Instagramot, és csúsztassa balra, hogy belépjen az Üzenetek szakaszba. Itt nyissa meg az egyik csevegést közeli barátjával, és érintse meg a „kamera” ikont a bal alsó sarokban.

4. Most válassza ki az imént letöltött videót.

5. Végül húzza felfelé az ujját, és adja hozzá a zenét a történetéhez. Ezt követően győződjön meg arról, hogy a „Csevegésben maradás” lehetőség van kiválasztva a bal alsó sarokban. Ezután érintse meg a „Küldés” gombot a jobb alsó sarokban.

6. Az üzenet kézbesítése után érintse meg és tartsa lenyomva a videót, hogy a lehetőségek sorát lássa az alján. Itt érintse meg a „Továbbiak” elemet, és válassza a „Mentés” lehetőséget a videó letöltéséhez a galériába.

7. Ennyi. Sikeresen letöltötte az Instagram Story-t zenével az okostelefonjára.

Mentse el Instagram-sztoriját zenével a történet közzététele után

Ha már közzétetted a történetet, vagy szeretnél elmenteni egy régi Instagram-sztorit zenével az archívumból, ezt is megteheted. Ez ismételten a privát fiókoknál is működni fog a minőség romlása nélkül. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy megtudja, hogyan működik:

1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást, és lépjen a profiljába. Itt érintse meg a hamburger menüt a jobb felső sarokban, és nyissa meg az „Archívumot”. Az archiválás minden korábbi történetét a felhőbe menti.

  Hogyan töltsünk fel képeket közvetlenül az Instagramba bármely alkalmazásból

2. Most válassza ki a letölteni kívánt történetet. Ezután érintse meg a hárompontos menüt, és válassza a „Videó mentése” lehetőséget a felugró ablakban. A történetet a fényképezőgép a tekercsébe menti, de zene nélkül.

3. Most a fenti módszerhez hasonlóan küldd el a történetet (letöltött videót) üzenetként valamelyik közeli emberednek DM-ben, majd adj hozzá zenét. Ezután engedélyezze a „Csevegésben maradás” opciót a bal alsó sarokban. Végül küldje el a videót a barátjának.

4. Az üzenet kézbesítése után érintse meg hosszan a videoüzenetet, és válassza ki a „Tovább” lehetőséget a megjelenő lehetőségek közül. Ezután menjen tovább, és mentse el az Instagram Story-t zenével.

Töltse le az Instagram történeteket zenével harmadik felek webhelyein keresztül

A natív módon kívül az Instagram Stories zenét is mentheti harmadik féltől származó online szolgáltatások segítségével. Ne feledje azonban, hogy Instagram-fiókjának nyilvánosnak kell lennie bármely szolgáltatás használatához. Eltanácsolnám a felhasználókat a harmadik féltől származó alkalmazások használatától, mivel a legtöbbjük arra kényszeríti a felhasználókat, hogy felhasználónévvel és jelszóval jelentkezzenek be. Nem adhatja meg Instagram-jelszavát harmadik féltől származó alkalmazásokban, hogy megvédje fiókját mindenféle rosszindulattól. Ennek ellenére nézzünk meg két használható eszközt:

StorySaver.net

1. Először lépjen a storysaver.net oldalra (látogatás), és adja meg Instagram-felhasználónevét. Ezt követően kattintson a „Letöltés” ​​gombra az összes Instagram-történet letöltéséhez.

2. Ezután görgessen le, hogy megtalálja az Ön által legutóbb közzétett összes Instagram-történetet. Kattintson ide a „Mentés videóként” lehetőségre, és a történet zenével együtt mentésre kerül az eszközére.

3. Ha régebbi történeteket szeretne menteni, kattintson a „Show #Highlights” elemre, és mentse el a kívánt történetet.

  Hogyan lehet ideiglenesen letiltani Instagram-fiókját

Snapinsta

Ezen kívül a Snapinsta segítségével gyorsan letöltheti az Instagram-történeteket zenével a telefon galériájába. De ismét nyilvános fiókkal kell rendelkeznie. ez így működik:

1. Indítsa el az Instagram alkalmazást, és nyissa meg a zenével menteni kívánt történetet. Most kattintson a hárompontos menüre, és másolja ki a hivatkozást.

5. Nyissa meg a snapinsta.app (látogatás) a mobilböngészőben, és lépjen az „Instagram Story Download” fülre. Most illessze be a linket ide, és kattintson a „Letöltés” gombra.

6. Végül töltse le a történetet zenével.

Újra közzéteszi az Instagram történetet zenével a WhatsApp-on és más közösségi oldalakon

Így mentheti el az Instagram-történeteket zenével, natív és harmadik féltől származó módszerekkel egyaránt. A legtöbb felhasználó számára az első trükk elvégzi a feladatot, mivel semmilyen szempontból nem köt kompromisszumot, és minőségromlás nélkül biztosítja a videót. Mindegy, ez mind tőlünk származik. Ha DM-problémákkal küzd az Instagramon, kövesse cikkünket, hogy megtalálja a lehetséges megoldást. Ha pedig ki szeretnéd kapcsolni a javasolt bejegyzéseket az Instagramon, nézd meg a linkelt oktatóanyagunkat. Végül, ha bármilyen kérdése van, tudassa velünk az alábbi megjegyzés részben.