A 12 legjobb mini számítógép a hordozhatóságért és a teljesítményért

Az intelligens eszközök a nagyobb hordozhatóságot célozzák meg. A PC-k ugyanezt teszik azáltal, hogy kiváló mini-számítógépeket hoznak létre, amelyeket megtekinthet.

Kicsit bonyolult lehet egy nagyobb toronyszámítógépet egyik helyről a másikra vinni. A folyamat a távolságtól és a szállítóeszköztől is függ. Egy helyiségen vagy épületen belül viszonylag egyszerű lehet, de nagyobb távolságra való mozgatása több előkészületet igényelhet.

Miért nehéz egy nagyobb torony PC-t egyik helyről a másikra vinni?

Eleinte a nagyobb toronyszámítógépek terjedelmesek és nehezek lehetnek. Tehát megfelelő hordtáskával vagy konténerrel kell rendelkeznie, hogy megvédje utazás közben. Előfordulhat, hogy néhány alkatrészt szét kell szerelnie a szállítás egyszerűsítése és annak biztosítása érdekében, hogy a szállítás ne tegyen tönkre semmit.

Másodszor, legyen óvatos, amikor áthelyezi, nehogy leejtse vagy ütődjön, mert ez károsíthatja a belső részeket. Ezenkívül az lenne a legjobb, ha a számítógép biztonságosan rögzítve van, és védve van minden olyan környezeti veszélytől, mint a por, páratartalom vagy magas hőmérséklet. Ezen okok miatt erősen ajánlott mini számítógépek használata. Hadd tudjunk meg többet róla.

Mik azok a mini számítógépek?

A mini számítógép egy kompaktabb gép, amely ugyanazokkal a funkciókkal és funkciókkal rendelkezik, mint egy nagy számítógép. A miniszámítógépek egy vagy akár több processzorral is rendelkezhetnek, több feladatot végezhetnek, támogathatják a többfeldolgozást, és jellemzően nagy munkaterhelést is kezelhetnek.

A mini számítógépek erősebbek, mint a személyi számítógépek és munkaállomások, még akkor is, ha kisebbek, mint a nagyszámítógépek vagy a szuperszámítógépek.

Elsősorban olyan kereskedelmi szoftverekhez és szolgáltatásokhoz készültek, amelyek nagyszámítógépes rendszerek sebességét és hatékonyságát igénylik. A miniszámítógépeket általában középkategóriás szerverként használják, amelyek képesek közepes méretű szoftverek futtatására, és sok egyidejű felhasználót támogatnak.

Miért kell a miniszámítógépeket előnyben részesíteni társaikkal szemben?

A mini számítógép jó választás lehet, ha egy személynek erős és megbízható számítógépre van szüksége, de nincs sok helye, vagy pénzt szeretne megtakarítani az áramon.

Könnyebben szállíthatók, és szűk helyeken is elférnek, mivel kompaktabbak és kisebbek, mint a közepes és nagy toronyszámítógépek. Emellett kevesebb energiát fogyasztanak, ami csökkentheti a közüzemi költségeket.

A miniszámítógépek tökéletesek olyan tevékenységekhez, mint az online böngészés, e-mailezés, szövegszerkesztés és videokonferencia. Noha hiányzik belőlük a közepes és nagy toronyszámítógépek feldolgozási kapacitása az olyan tevékenységekhez, mint a játékmenet vagy a videószerkesztés, más feladatokat könnyen el tudnak végezni.

A kis számítógépek gyakran olcsóbbak is, mint terjedelmes társaik, így tökéletes választás a szűkös költségvetésű vásárlók számára. Az alábbiakban egy részletes lista tartalmazza a napi rutinhoz és egyéb munkákhoz használható legjobb miniszámítógépeket.

A kompakt és erőteljes Beelink Mini PC Mini S 11. generációs Intel Core processzorral rendelkezik, különösen a négymagos N5095 CPU-val, 2,9 GHz-es maximális órajellel. Az InteeverydayGraphics 610, 8 GB, DDR4 memóriának és a 128 GB-os M.2 SSD-nek köszönhetően képes kezelni a mindennapi számítástechnikai feladatokat, beleértve a webböngészést, a dokumentumfeldolgozást és a multimédiás lejátszást.

Kétsávos Wi-Fi, Bluetooth 4.2, Gigabit Ethernet és számos port, beleértve az USB 3.0, USB 2.0, HDMI és egy fejhallgató/mikrofon csatlakozót, mind megtalálhatók a Mini S-ben. A 4K Ultra HD minőség ráadásul jobb megtekintési élmény.

  Adjon hozzá egy térképet offline területekhez a Google Térképen, és használja, amikor nincs internet

Ezenkívül ez a gép támogatja a Wake On LAN, az Auto Turn On és a PXE Boot funkciót, hogy minden igényt kielégítsen. Kicsi mérete ellenére a Mini S robusztus fémhéjjal büszkélkedhet, amely jól elvezeti a hőt, így megbízható működést biztosít.

AWOW Mini PC

Az AWOW Mini PC egy kis asztali számítógép Windows 11 Pro rendszerrel és Intel Celeron J4125 processzorral. Célja, hogy megfelelő teljesítményt és gyors multitasking képességeket biztosítson. Az alapvető számítástechnikai műveletek, mint például a böngészés az interneten, az e-mailek és az irodai szoftverek könnyen kezelhetők.

Az AWOW Mini PC számos USB portot, HDMI-t, Ethernetet és headset-csatlakozást tartalmaz a csatlakozói között. Ezenkívül a kettős kijelzős kimenet támogatott a termelékenység növelése érdekében. Ez a kompakt számítógép könnyedén kielégíti a különféle használati forgatókönyveket, beleértve az otthoni, szórakozási, játék, munkahelyi, online tanulási, ipari stb.

A miniszámítógép előre telepített Windows 11 Pro változatának leegyszerűsített és felhasználóbarát kezelőfelülete gyerekjáték lesz a többfeladatos munkavégzésben és a teljesítményben. A továbbfejlesztett biztonsági funkciók az Ön számára is előnyösek. Ez a Mini PC lehetővé teszi a könnyű csatlakozást a hálózatokhoz és eszközökhöz a BT4.2 és a kettős 2.4/5G Wi-Fi-nek köszönhetően.

KAMRUI AMD Ryzen 7

Az apró és erős KAMRUI AMD Ryzen 7 Mini PC egy hatékony teljesítményre épített gép. Egy AMD Ryzen 7 3750H CPU futtatja. Akár 4,0 GHz-en is működik, és garantálja a gyors és gördülékeny működést.

A 4K UHD minőségnek és a 60 képkocka gördülékeny videónak köszönhetően a számítástechnika, a táblarajzolás, az adatok böngészése és egyéb feladatai kényelmesebbek lesznek.

A kis PC 512 GB NVMe SSD tárhellyel és 16 GB DDR4 RAM-mal rendelkezik. Ez több mint elegendő memória és tárhely többfeladatos vagy igényes programok számára. A számítógép Radeon RX Vega 10 grafikus kártyával is rendelkezik, amely lenyűgöző látványt nyújt a videószerkesztéshez, a játékokhoz és más grafikus kihívást jelentő feladatokhoz.

Számos csatlakozója, köztük HDMI, USB-C, USB-A és Ethernet, különböző csatlakozási lehetőségeket kínál. A vezeték nélküli hálózathoz a kütyü támogatja a Wi-Fi 6-ot és a Bluetooth 5.1-et is. Professzionálisoknak, multimédiás gyártóknak és játékosoknak megfelelő, akiknek nagy teljesítményű feldolgozásra van szükségük kompakt formában.

ACEMAGICIAN Mini PC

Az ACEMAGICIAN Mini PC N5105 nevű erős és kicsi asztali számítógép 11. generációs Intel Core processzorral rendelkezik. Az N5105 CPU maximális órajele 2,9 GHz. 512 GB M.2 SSD-t és 16 GB DDR4 RAM-ot tartalmaz, ami elegendő sebességet és kapacitást biztosít a mindennapi számítógépes feladatokhoz, mint például az online böngészés, a dokumentumírás és a multimédiás streamelés.

A Wi-Fi 5, HDMI, Bluetooth és VESA telepítési lehetőségekkel a Mini PC N5105 kettős 4K UHD felbontást biztosít. Használható médiaközpontként vagy egyéb szórakoztatási célokra, mivel automatikus bekapcsolási képességgel rendelkezik. Szerény méretének köszönhetően egyszerűen falra vagy íróasztalra szerelhető szűk helyeken.

Nagy teljesítményű elemeinek és kis helyigényének köszönhetően kiváló választás azok számára, akik erőteljes, helytakarékos asztali megoldást keresnek.

TRIGKEY Mini PC

A TRIGKEY Mini PC egy kis asztali számítógép, amely az Intel 11. generációs processzorainak N5095 mikroszámítógépét használja. Gyors és hatékony teljesítményt kínál a 16 GB DDR4 RAM és az 500 GB M.2 SSD 2280 miatt.

Ez a miniszámítógép számos csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve az Ethernetet és a Wi-Fi-t a hálózathoz, a HDMI-t, a DisplayPort-ot, az USB-C-t és az USB 3.0-t. Kis méretének köszönhetően könnyebben szállítható és tárolható. A Mini PC egy szilárd és alkalmazkodó számítógép, amely tökéletes mindenki számára, aki hordozható és hatékony számítástechnikai megoldást igényel.

  Mi az a Crunchyroll fiókmegosztás?

Nagy teljesítményű specifikációinak, hálózati lehetőségeinek és kis méretének köszönhetően különféle tevékenységekre alkalmas, beleértve a munkát vagy a játékot. Az Amazonon BT4.0-val érhető el, így közvetlenül csatlakozhat távoli eszközéhez, így helyet szabadít fel az asztalon, és fokozza annak esztétikai vonzerejét.

Egy AMD Ryzen 7 3750H CPU táplálja a Beelink SER3 Mini PC nevű kis asztali számítógépet. 500 GB-os M.2 NVME SSD-vel és 16 GB RAM-mal rendelkezik a gyors és praktikus tárolás érdekében. Az irodai munka, a filmlejátszás és a mérsékelt játék csak néhány olyan dolog, amelyet a SER3 képes kezelni.

Az apró asztali számítógép kettős HDMI-csatlakozója egyszerűvé teszi két kijelző egyidejű csatlakoztatását. Ez lehetővé teszi a munkaterület növelését, az információk tükrözését vagy egyetlen ablak megnövelését több monitoron. A vezeték nélküli kommunikációs lehetőségek közé tartozik a Bluetooth 5.0 és a Wi-Fi 6.

A számítógép beépített hűtőrendszere megóvja a túlmelegedéstől, és biztosítja a folyamatos működést. A Beelink SER3 Mini PC egy nagy teljesítményű és alkalmazkodó számítógép, amely tökéletes otthoni és munkahelyi használatra.

ASBS Mini PC

Az ASBS Mini PC egy erős, apró asztali számítógép, amelyet kifejezetten üzleti használatra készítettek. Maximális 4,2 GHz-es órajelével és Intel i5-1135G7 processzorával hatékony többfeladatos munkavégzést és gyors teljesítményt kínál.

A felhasználóbarát felületet és a különböző üzleti szoftverekkel való együttműködést biztosító Windows 11 Pro már előre telepítve van a készüléken.

Az 512 GB-os SSD-vel és 16 GB RAM-mal az ASBS Mini PC maximálisan 64 GB-os bővíthető tárhellyel és 4 TB-os tárolókapacitással rendelkezik. Ez lehetővé teszi a rendszeresen használt alkalmazások egyszerű elérését és megfelelő tárolást a kiterjedt adatok számára.

Funkciókban gazdag interfészei lehetővé teszik több eszköz egyidejű csatlakoztatását, beleértve a projektorok, monitorok, billentyűzetek, egerek és irodai berendezéseket. Tökéletes kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz. Az Amazonon keresztül elérhető mini asztali PC 4K UHD hárommonitoros képessége fantasztikus lehetőséget kínál többfeladatos és videószerkesztési munkákhoz.

Blackview MP60 Mini PC

Az Intel N5095 processzort használó Blackview MP60 Mini PC egy hordozható Windows 11 Pro számítógép. Gyorsan és hatékonyan működik 512 GB M.2 SSD tárhellyel és 16 GB DDR4 memóriával. Kisméretű játékszámítógépként is funkcionálhat, és támogatja a kétsávos Wi-Fi-t és a 4K grafikát.

Négy USB 3.0 port, egy USB Type-C, egy HDMI és egy LAN port az MP60 számos csatlakoztatási funkciója közé tartozik. Ezenkívül egy SD-kártyanyílás és Bluetooth 5.0 is található. A készülék ventilátor nélküli felépítése csendes működést és csekély hőveszteséget biztosít.

A szilárd és alkalmazkodó számítógép kivételes teljesítménnyel kis csomagban, a Blackview MP60 Mini PC könnyen elérhető az Amazonon. Ezenkívül kompakt jellege miatt zökkenőmentesen hordozható.

KAMRUI GK3 Pro Mini PC

A KAMRUI GK3 Pro Mini PC egy Intel 11th Gen N5105 mikroprocesszort és 2,9 GHz-es maximális órajelet használó hordozható számítógéprendszer. Az asztali számítógépekhez hasonló felhasználói felülettel az Intel UHD Graphics 800 könnyedén kezeli az olyan feladatokat, mint a webböngészés, az e-mailek megtekintése, a dokumentumszerkesztés, az otthoni/irodai használat stb.

A nagy sebességű, 16 GB-os DDR4, a bevett 512 GB-os M.2 2280 SSD a KAMRUI kis számítógép része. A 16 GB RAM-mal rendelkező rendszer összességében gyors és érzékeny. Gigabit Ethernet csatlakozással is rendelkezik, amely gyors és megbízható kommunikációt biztosít.

Ezenkívül a KAMRUI GK3 Pro 2,5 hüvelykes SSD-portot kínál a további tárhelybővítés érdekében. Azok, akiknek szilárd, de hordozható számítástechnikai eszközre van szükségük, amely megbirkózik az igényes feladatokkal, fontolja meg annak megvásárlását.

  Szerezzen hirdetési kiszolgálót webhelyéhez a 9 platform használatával

ACEMAGICIAN Mini Gaming PC

A hordozható és hatékony asztali számítógép, az ACEMAGICIAN Mini Gaming PC AMD Ryzen 5 5600U mikroprocesszorral rendelkezik, amelynek maximális órajele 4,2 GHz. Ezenkívül 512 GB-os SSD-vel és 16 GB DDR4 RAM-mal rendelkezik a rengeteg tárhely és a gyors teljesítmény érdekében.

A Windows 11 Pro, egy robusztus és biztonságos operációs rendszer, amely játékra és munkára is alkalmas, hajtja ezt a mini-játékos PC-t. Ezenkívül beépített AMD Radeon grafikával rendelkezik, amely biztosítja a gördülékeny és lebilincselő játékélményt.

Az AMR5 maximum három 4K 60 FPS videójelet tud kimenni az előlapi Type-C interfészen, valamint a hátoldali HDMI és DP interfészeken keresztül, biztosítva a 3 képernyős szinkron kijelző funkcióját.

Mini PC Windows 11 Pro

A 2,9 GHz-es maximális sebességgel az Intel 11. generációs N5105 processzora táplálja a Mini PC Windows 11 Pro hordozható számítógépet. 256 GB-os M.2 SSD-vel és 8 GB RAM-mal rendelkezik a gyors és hatékony teljesítmény érdekében. A mini PC egy 2,5 hüvelykes SSD-t is támogat, összesen 2 TB potenciállal.

A lenyűgöző képek érdekében 4K UHD videó játszható le a Windows 11 Pro rendszerű Mini PC-n. 802.11ac kétsávos, 2,4 és 5 GHz-es Wi-Fi-vel és a Wi-Fi 6-tal kompatibilis. A legújabb vezeték nélküli kapcsolat akár 450 Mbps sebességet tesz lehetővé a 2,4 GHz-es sávon és 1300 Mbps sebességet az 5 GHz-es sávban, így a felhasználók kétszer olyan gyorsak. internet böngészéshez, streameléshez és könnyű játékhoz.

A Gigabit Ethernet kapcsolat gyorsan és biztonságosan csatlakozhat az internethez az alkalmazásokhoz, beleértve az ipari és kereskedelmi felhasználást, a rendszeres online csoporttalálkozókat és a tömeges fájlletöltéseket.

Mini PC Windows 11 Pro EliteMini

A Windows 11 Pro rendszert futtató EliteMini UM590 Mini PC-ben található AMD Ryzen 9 5900HX mikroprocesszor feldolgozási képességet biztosít. A Mini PC 8 magjának és 16 szálának köszönhetően kompakt, mégis nagy teljesítményű, így tökéletes olyan igényes alkalmazásokhoz, mint a videószerkesztés és a játékok.

A Mini PC 512 GB PCIe SSD tárhellyel és 32 GB RAM-mal rendelkezik a gyors rendszerindítás és letöltési sebesség érdekében. Az EliteMini UM590 számos kommunikációs porttal rendelkezik, beleértve a HDMI-t, a DisplayPort-ot, a Thunderbolt 4-et és számos USB-portot. A LAN-csatlakozó, a Bluetooth 5.2 és a Wi-Fi 6 mind a megbízható és gyors hálózati kapcsolatokat szolgálják.

Az Amazonon keresztül beszerezhető minden asztali beállítás elegánsabbnak tűnik a letisztult és modern stílusa miatt, és minden feladat gyorsan elvégezhető a nagy teljesítménye miatt.

Következtetés

A könnyű és könnyű hordozhatóságú mini számítógépek kényelmessé teszik a munkát. A mini számítógépek kompaktak, robusztusak, hatékonyak, és különféle számítási igényekhez használhatók. Tökéletesek IoT-ben, biztonsági rendszerekben, digitális jelzésekben és más alkalmazásokban való használatra, apró méretük, alacsony villamosenergia-felhasználásuk és változatos képességeik miatt. Mind a szakemberek, mind a rajongók előnyben részesítik őket elérhetőségük és alacsony költségük miatt.

Ezután megtekintheti a legjobb egylapos számítógépeket.