9 könnyen használható időkártya-kalkulátor bérszámfejtéshez

Az alkalmazottak nyilvántartása nem olyan egyszerű, mint amilyenné tenné. Az üzletvezetők és a HR-szakemberek számára ijesztő lehet a munkaidő-nyilvántartások áttekintése és a bérszámfejtés az órakalkulátor alapján.

Mindenekelőtt hogyan állapítható meg, hogy melyik munkaidő-számláló a hatékony bérszámfejtéshez?

Ez a vezetők egyik legjelentősebb kérdése, amely különböző szoftverektől vagy kategóriáktól teszi függővé őket, mint például:

  • Online időkártya kalkulátorok
  • Csináld magad kártyaszámológépek
  • Saját fejlesztésű számológépek
  • Szoftveres időkártyás számológépek

A vállalatok többsége a kifejezetten az iparágukra kifejlesztett házon belüli szoftvertől függ. Ez azonban nem minden szervezet számára megfelelő.

Az üzleti munkaórák mutatói szervezetenként eltérőek, attól függően, hogy mennyire értik a termelékenységet és az adatvezérelt döntéseket. A vezetőknek nyomon kell követniük a szünetek időtartamát, a be- és kikapcsolási időt a tényezők függvényében.

A haveri lyukasztás miatt elengedhetetlen a nyomon követés, ahol az alkalmazottak a másik nevében jelölhetik meg a bejelentkezést. Ennek elkerülése érdekében a vezetők jó időmérő szoftverre támaszkodnak.

Az időkártyás számológépek előnyösek, mivel automatizálják az alkalmazottak követésének teljes folyamatát. A menedzserek nyomon követhetik a menetrendeket, a jelenlétet, a munkaidőt, a munkaidőn kívüli időt, az intime-ot és a fizetett szabadságot. Ennek eredményeként a vállalkozások gyorsan elemezhetik a munkaerőköltségeket, és nyomon követhetik az alkalmazottak idejét a projektek vagy követelmények alapján.

A technológia fejlődésével megnőtt az integrált eszközök száma. Ezek az eszközök megkönnyítették a vezetők hatékony, eredményes és gyors mozgását.

Íme néhány automatizált időszámítógép és bérszámfejtő szoftver, amelyeket a vezetők kipróbálhatnak.

Redcort

Redcort egy heti időkártya, amely decimális formátumban számítja ki a fizetést. Az online eszköz egy Virtual TimeClock, amely könnyen nyomon követheti az alkalmazottak idejét. Számos funkció kiküszöböli a nem kívánt túlórákat a be- és kilépési idő pontos kiszámításával, az összesített órakártya és a pályaórák pontos kiszámításával. Az eszköz könnyen használható Windows táblagépeken, Windows PC-n és macOS számítógépeken a be- és kiütések nyomon követésére.

  Hogyan készítsd el a kontrollert egy Xbox kontroller emulálására

Az eszköz pontos bérszámfejtést biztosít, miközben figyelemmel kíséri a szüneteket, az indulásokat, megbecsüli vagy kitalálja az érkezéseket és az ebédeket, mint elfogulatlan időkövetést. Ezenkívül a vezetők nyomon követhetik a hiányzó és hiányos időkártyákat, amelyek akadályozhatják a bérszámfejtést. A jelentések automatikus összesítéssel vannak ellátva, amely könnyen kinyomtatható, megtekinthető és jóváhagyható a bérszámfejtési időkártyák.

Buddy Punch

Buddy Punch lehet a legjobb alkalmazotti menedzsment eszköz azoknak a vezetőknek, akik belefáradtak a bonyolult munkaidő-számítógépek használatába. Ez az ingyenes online időkártya-kalkulátor könnyen használható, mivel egyszerre követi nyomon a beütési, a kiütési és a szünetidőt. Automatikusan összesíti az összes órát, és kiszámítja az óradíjat.

Az online eszköz kétheti díjakat és egy órakalkulátort is kínál, amely segít azonnal kiszámolni 14 napot. A Buddy Punch időkövető alkalmazás a napi műveletekre szolgál, hogy kiszámítsa a munkaidőt és az órákat, segítve a vállalkozások növekedését. A lyukasztóóra platform személyre szabható és kényelmes az alkalmazottak vagy a vezetők számára.

Clockify

Ha nyomon szeretné követni a heti óraszámot, tizedesjegyben fizetni és túlórát szeretne fizetni, Clockify lehet az első lépés előre. Könnyedén rögzítheti a munkakezdési és befejezési időpontokat, a teljes munkaidőt, a szünetidőt stb., így meghatározhatja a munkavállalók bérszámfejtését. A felhasználók manuálisan megadhatják az adatokat az eredmények kiszámításához. A 30 perces szünetet levonja a teljes munkaidőből, vagy a felhasználó megadhatja az időt.

A fizetés megjelenítéséhez azonban a felhasználóknak meg kell adniuk óradíjukat (pénznemüket) az időkártya-kalkulátorban. Ezenkívül lehetőség van a túlóradíjra is, amely segíthet a túlórák kiszámításában. Ez a személyre szabható időkártya nyomtatható és könnyen hozzáférhető az alkalmazottak jelenléti nyilvántartásához.

  Az Apple Watch pulzusmérőjének hibáinak elhárítása

Replikon

Replikon kitűnő kiindulópont lehet, ha egy alkalmazotti munkaidő-nyilvántartást szünetekkel hoz létre. Ez az online eszköz segíthet a felügyelőknek, vezetőknek és alkalmazottaknak az ebédszünetekkel járó idő kiszámításában. Vannak olyan lehetőségek, amelyeket a felhasználók a követelményeknek megfelelően választhatnak, mint például a túlórák kiszámítása, a kéthetes munkaidő-nyilvántartásra váltás, a hétvégék ne jelenjenek meg stb.

A felhasználók megadhatják az órabér mértékét, kezdési időpontját, befejezési időpontját, szüneteit, és elkezdhetik a bérszámfejtést. Ezzel együtt a felhasználók kiválaszthatják a dátumtartományt, pihentethetik a teljes idődiagram lapot, és letölthetik a kártyalapot XLS és CSV formátumban. Az online eszköz jól jöhet az ügyfelek számlázása vagy költségszámítása során, valamint a produktív idő bérének pontos kiszámítása során.

Idő óra varázsló

Idő óra varázsló hatékony módszer az alkalmazottak bérszámfejtésének kiszámítására a produktív és túlórák szerint. Ingyenesen használható több távoli alkalmazott nyomon követésére, amelyen keresztül könnyen elkészíthető az alkalmazottak ütemezése. Az online eszköz segíthet a levonás kiszámításában is, a levelektől, szünetektől vagy a szervezettől függő egyéb intézkedésektől függően.

Ezzel együtt a felhasználók egyszerűen kinyomtathatják a jelentést, elküldhetik a könyvelési osztálynak, és letölthetik PDF formátumban Mac vagy Windows operációs rendszeren. Ez a munkavállalói menedzsment rendszer könnyen olvasható kimutatásokat is kínál minden információval.

Időkártya kalkulátor

Kifejlesztett Calculator Soup Időkártya kalkulátor a szünetek és a munkaidő nyomon követésére, valamint az alkalmazottak havi, heti vagy óránkénti fizetésének kiszámítására. Az eszköz emellett automatikusan levonja a szüneteket az alkalmazottak idejében beírt és kieső munkaidőből. A felhasználók a dátum, az alkalmazott nevének, a be- és kilépési időnek, valamint a szokásos fizetési rátának megadásával kezdhetik a bérszámfejtést. A felhasználók a túlórákat is beszámíthatják a bérszámfejtéshez.

Csoda saláta

Az órák kiszámításához Csoda saláta, a felhasználóknak meg kell adniuk a kezdési és befejezési időt (óra: perc), majd ki kell számítani. A számítások elvégzése után a felhasználók szükség esetén körbeszámíthatják a számítást. Ezután a felhasználók az összesítéshez léphetnek, és hozzáadhatják a munkaórákat, például 7:35, 10:25 stb. A felhasználók módosíthatják az óraszámítási és összegzési időközöket is, hogy megkapják a pontos munkaórák számát.

  Samsung Galaxy S20: Hogyan lehet bekapcsolni a sötét módot

Calculator.net

Használni Calculator.net, a felhasználók kezdhetik a munkaidő (kezdettől a végéig) és a szünetek levonási idejének megadásával, beleértve a köridőt, a jelentés fejlécét és a megjegyzéseket, majd elkezdhetik a számítást. Ha a felhasználóknak fizetési információkat, üres nap jelentést kell megadniuk, és értékeket kell elmenteniük a böngészőbe, jelölje be az ellenőrzőlistát, adja meg az adatokat, és kezdje el a számítást.

Kalász

Ha Ön szerződéses munkavállaló, szabadúszó, önálló vállalkozó stb. Kalász segíthet a bérszámfejtés kiszámításában. Kezdje a belépés, a kilépési idő és a szünet megadásával, hogy kiszámítsa a munkavállaló teljes kifizetését. A HR osztály és a könyvelők könnyen kiszámíthatják az időt és a fizetést azonnal. Kezdje a név megadásával, válassza ki a hetet, adja meg az időzítést, adja meg a szünet idejét, adja meg az óradíjat, és számolja ki a bérszámfejtést.

Az eredmény exportálható CSV formátumban, nyomtatott formátumban, és szükség esetén visszaállítható. Az online eszközzel egyszerűen, manuális számítás nélkül regisztrálhatók a munkavállalók, munkáltatók és szabadúszók indulásai, riválisai, üzleti utak, ebédszünetek, távmunka stb.

Következtetés 👇

A vállalkozásoknak olyan megoldásra kell támaszkodniuk, amely a jelenlegi munkakultúrában könnyen kiszámítja a munkaidőt és a fizetéseket. A munkaidő-nyilvántartásoknak testreszabhatónak kell lenniük, hogy az alkalmazottak könnyebben módosíthassák a bérszámfejtést. Ezért elengedhetetlen a megfelelő munkaidő-nyilvántartó eszköz kiválasztása a pontos bérszámfejtés és a termelékenység mérése érdekében.

Íme néhány a legjobb alkalmazotti jelenlét-követő, amelyek szintén hasznosak lehetnek.