14 legjobb WooCommerce beépülő modul az e-kereskedelmi webhelyek feltöltésére

A WooCommerce egy ingyenes beépülő modul a WordPresshez, amellyel percek alatt létrehozhat egy e-kereskedelmi áruházat.

Bár a legtöbb alapvető funkciót már készen is kínálja, a WooCommerce beépülő moduljaival rengeteg további funkciót is hozzáadhat.

Természetesen az Ön igényeitől függően szükség lehet további WooCommerce beépülő modulokra.

Érdemes azonban megnézni néhány elérhető legjobb WooCommerce bővítményt, hogy e-kereskedelmi webhelyét a következő szintre emelje.

Tudnivalók a WooCommerce beépülő modul kiválasztása előtt

Kezdetnek az elérhető WooCommerce beépülő modulok száma elsöprő lehet. Ezért a legjobb, ha leszűkíti azt, hogy mire van szüksége, és mi segítheti üzletének jobb teljesítményét.

Ezért van néhány dolog, amit szem előtt kell tartania, mielőtt bővítményeket telepít a WooCommerce által üzemeltetett áruházhoz:

  • Ellenőrizze, hogy a kívánt funkció már ingyenesen elérhető-e a WooCommerce segítségével.
  • Célszerű böngészni a témához mellékelt bővítmények listáját. A legtöbb prémium téma több alapvető WooCommerce beépülő modult tartalmaz, amelyek szükségtelenné teszik további bővítmények keresését.
  • Ha regionális specifikus funkciót szeretne, érdemes lehet többet megtudnia a támogatásáról a téma fejlesztőjével, mielőtt külön megvásárolná a bővítményt.
  • A mellékelt bővítmények mellett a téma számos beépített funkciót is kínál. Ha többet szeretne tudni róluk, tekintse át a dokumentációt vagy a szolgáltatások listáját.
  • A legtöbb fizetős bővítmény előfizetés alapú árazást kínál. Olyan lehetőségeket kell keresnie, amelyek egyszeri díj ellenében vagy alacsonyabb megújítási díj ellenében állnak rendelkezésre.
  • Kompatibilitás a témával és más meglévő bővítményekkel.
  • Tartsa szem előtt a kiszolgálói erőforrásokat, mielőtt a WooCommerce és a WordPress webhelybővítményekkel való teljes körű használatára gondolna.

Mindezek mellett azt is ellenőriznie kell, hogy a beépülő modult aktívan karbantartják-e, hogy WooCommerce webhelye biztonságban legyen.

Vegye figyelembe, hogy a lista nincs meghatározott sorrendben. Összegyűjtöttünk néhányat a legnépszerűbb lehetőségek közül; kiválaszthatja, hogy mi illik legjobban webhelyéhez.

  A Microsoft Edge telepítése Chromebookra

Nagykereskedelmi lakosztály

Nagykereskedelmi lakosztály egy prémium bővítménycsomag, amely jól jöhet a vállalkozások közötti (B2B) vásárlást célzó üzletek számára.

Lehetővé teszi egy minimális kosárérték (vagy cikkmennyiség) egyszerű érvényesítését, amely lehetővé teszi a nagykereskedelmi árképzést az ügyfelek számára. Az árszabályozástól kezdve a szállításig és a kiszállításig a lehetőségek teljes arzenálja áll az Ön rendelkezésére.

Vegye figyelembe, hogy nem biztos, hogy minden más üzletben megfelelő. Tehát a csomag megvásárlása előtt érdemes többet megtudni róla.

Intelligens kuponok

Nem számít, milyen típusú vásárlókat céloz meg online áruházában, a kuponok az egyik legjobb ösztönző a vásárlók számára, hogy többet vásároljanak, és többet térjenek vissza.

Olyan kuponokat kínálhat, amelyek fix kedvezményt, engedményszázalékot, bolti kreditet, promóciós ajándékokat és új vásárlásokat biztosítanak az ügyfeleknek.

Intelligens kuponok egy magasan értékelt WooCommerce bővítmény, amely felvértezi a szükséges lehetőségeket a promóciós ajánlatok, ajándékok, bolti kreditek, kedvezmények és egyebek futtatásához.

Booster – egy mindent az egyben WooCommerce beépülő modul

Eleged van már abból, hogy elolvassa a bővítmények listáját?

Ha olyan fizetős megoldást keres, amely kiküszöböli a különféle hasznos beépülő modulok keresésének nehézségeit, Booster a WooCommerce számára lehet a válasz.

Egy egyszerű irányítópulttal a beépülő modul összes funkcióját módosíthatja, kezdve az árak/pénznemek kezelésétől a számlázás, a rendelések és a szállítás, valamint az e-mailek kezelését segítő eszközökig. Rengeteg lehetőség közül választhat.

Bár papíron jól hangozhat egy többfunkciós bővítmény, ellenőriznie kell, hogy a téma funkciókészlete nem fedi-e át a Booster funkcióit.

Ikonikus WooCommerce beépülő modulok

Az IconicWP a WooCommerce bővítmények széles választékát kínálja. Lehetővé teszik, hogy feliratkozzon egy csomagra, vagy külön-külön megvásárolja a beépülő modulokat.

Emiatt azt javasoljuk, hogy külön listázás helyett tekintse meg a bővítmények teljes katalógusát.

Lehetőséget kap a kézbesítés ütemezésére, a termékek variációinak hozzáadására, a termék testreszabására, a kosár élményének javítására és sok más funkcióra.

A többi lehetőséghez hasonlóan ez is egy előfizetéses fizetős bővítmény.

WOOF – Termékszűrő

Az e-kereskedelmi áruház egyik alapvető funkciója a kívánt termékek szűrése és megtalálása. És SZÖVET egy népszerű ingyenes bővítmény, amely lehetővé teszi ezt.

  Hogyan telepítsük a Mac-szerű La Capitaine ikontémát Linuxra

Nem csak a szűrési képességre korlátozódik, hanem a rövid kódoknak köszönhetően lehetősége nyílik a szűrők érvényesítésére és az ügyfelek adatainak elemzésére. Segítségével többet tudhat meg arról, hogy mit keresnek ügyfelei, és lehetővé teszi a szükséges készlet biztosítását.

Elsősorban egy ingyenes bővítmény számos funkcióval. Ha azonban fejlettebb lehetőségeket szeretne feloldani, választhatja a prémium kiadását.

AIOSEO

Ennek leghatékonyabb módja a WooCommerce áruház optimalizálása hatékony SEO stratégiákkal. AIOSEO tartalmazza az összes lényeges dolgot, valamint néhány speciális, a WooCommerce számára szabott opciót a SEO optimalizálása érdekében az összes termékoldalhoz és -kategóriához.

Az online áruházi élmény mellett abban is segít, hogy a termékek és az oldal több vásárló számára látható legyen.

MonsterInsights e-kereskedelem

Dönthet úgy, hogy hozzáadja a Google Analytics szolgáltatást a webhelyéhez, vagy bármely más adatvédelmi szempontú elemzést a webhely forgalmi statisztikáinak megtekintéséhez. De hogyan követheti nyomon a termékoldalak, a tranzakciók, a visszatérítések, az űrlapok, a termékletöltések és így tovább a részletes betekintést?

Egy e-kereskedelmi üzletben számos dologra kell figyelnie. MonsterInsights e-kereskedelem egy bővítmény, amely egyetlen fedél alatt biztosítja az összes adatot.

Gyorsan végignézheti az összes szükséges statisztikát, hogy megtudja, jól teljesít-e az üzlete, és mit szeretnek az ügyfelek.

WOOCS – Valutaváltó

Ha hozzá kell adnia a fizetést támogató funkciókat vagy a kosárértékeket különböző pénznemekben, WOOCS egy hasznos bővítmény a munkához.

Hozzáadhatja a támogatni kívánt pénznemeket, vagy észlelheti az ügyfelek pénznemét az IP-címe szerint. Ezenkívül lehetővé teszi a valutaárfolyamok automatikus frissítését, hogy ne kelljen manuálisan kezelni őket.

Az ingyenes verzió két pénznemre korlátozódik, ami elegendő a szabványos pénznemek támogatásához. Ha azonban különféle pénznemeket szeretne támogatni, akkor a prémium verziót kell választania.

Checkout Mezőszerkesztő

Sokak számára elegendő az alapértelmezett fizetési oldal. Ha azonban testre szeretné szabni a fizetési oldalt az Ön által választott mezőkkel, Checkout Mezőszerkesztő jól jöhet.

Támogatja a legtöbb alapvető WooCommerce bővítményt. Ingyenesen elkezdheti, de az összes funkció feloldásához frissítenie kell a prémium verzióra.

Alapértelmezés szerint az összes szükséges beállításnak szerepelnie kell a terméklistában. Ha azonban további lehetőségeket szeretne megadni a termékoldalon, WooCommerce Extra terméklehetőségek legyen minden, amire szüksége van.

  Ideiglenes engedélyek megadása az alkalmazásokhoz Androidon

Másokkal ellentétben ez nem egy előfizetés alapú bővítmény, amely elérhető a CodeCanyonban, és a fejlesztő aktívan karbantartja.

Yithemes

Yithemes érdekes WooCommerce bővítmények katalógusát kínálja. Például találhat olyan beépülő modulokat a fizetési módok integrációjához, amelyek magukban foglalják a PayPal-t, a Stripe-ot és az Amazon S3 tárhely csatlakoztatásának lehetőségét.

Egyéb beépülő modulok állnak rendelkezésre az ajánlatokhoz, a visszatérítések kezeléséhez, a szállításhoz, a jegyek eladásához, az értesítések küldéséhez stb.

WooCommerce Szállítás

Figyelembe véve, hogy korlátozott szállítási lehetőségei vannak, és a DHL-t és az USPS-t részesíti előnyben fuvarozóként, WooCommerce Szállítás egy ingyenes WooCommerce kiegészítő a munkához.

A WooCommerce telepítésekor meg kell jelennie, de ingyenesen letöltheti, és elkezdheti, ha nem.

Csík

Ez egy nem-agyon Csík az egyik legnépszerűbb, világszerte elfogadott fizetési átjáró.

Ha nem szeretne prémium bővítményt a fizetési módok kezeléséhez/adásához, a Stripe a társa. Lehetővé teszi hitelkártya/bankkártya vagy helyi fizetési módok problémamentes elfogadását.

Termék-kiegészítők

Ha nem szeretne sok extra terméklehetőséget, hanem egy egyszerű kiegészítő választékot, például ajándékcsomagolást, üzenetet stb., Termék-kiegészítők a WooCommerce jó választás lehet.

Az Extra Product Options-tól eltérően ez egy előfizetésen alapuló prémium bővítmény. Tehát összehasonlíthatja őket, és kiválaszthatja a kívántat.

Töltse be az alapvető WooCommerce beépülő modulokat

A WooCommerce egy sokoldalú platform, amely számos bővítményt és funkciót tartalmaz. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki belőle, törekednie kell arra, hogy minden lényeges dolgot biztosítson üzletének, a vásárlói igényeknek megfelelően.

A legtöbb beépülő modul előfizetésen alapul, ezért érdemes mérlegelnie választását, vagy alaposan megkeresni azokat a beépülő modulokat, amelyek egyszeri díjat számítanak fel.

Mindezeken felül mindenképpen WooCommerce optimalizált tárhelyet használjon, hogy a legtöbbet hozza ki belőle.