9 legjobb fizetésfeldolgozási megoldás online vállalkozása számára

Az internetes vásárlás iránti kereslet soha nem látott növekedésről tanúskodik. Ez megnövelte az online fizetésfeldolgozási megoldások iránti igényt, amelyek lehetővé teszik a gyors, biztonságos és egyszerű fizetést az egész világon.

A Statista szerint vége 5 billió dollár 2020-ban világszerte digitális fizetéseken keresztül generálták. Egy másik felmérés azt is kimutatta, hogy az amerikai ügyfelek 27%-a használt olyan online feldolgozási megoldásokat, mint a PayPal és az Amazon. És ez az igény a jövőben növekedni fog.

Tehát, ha online vállalkozása van, be kell építenie egy online fizetési megoldást, hogy megfeleljen ügyfelei elvárásainak. Segítségével gyorsabbá teheti a tranzakciókat, kényelmesebbé teheti és növelheti eladásait.

Beszéljük meg részletesen, és találjuk meg a legjobb online fizetési megoldásokat.

Mit értesz online fizetési megoldások alatt?

Az online fizetés azt jelenti, hogy a termékekért vagy szolgáltatásokért online, azaz elektronikus módon fizetnek. A fizetési megoldás pedig olyan szolgáltatás vagy szoftver, amely lehetővé teszi az online fizetést. Weboldalon keresztül fogadja a vevő fizetési kérelmeit, hitelesíti a fizetési adatokat és a tranzakciókat, és átutalja az összeget az online kereskedő számlájára.

A leghíresebb online fizetési megoldások a PayPal, a Stripe, az Amazon Pay stb.

Például felkeres egy online áruházat, például az Amazont, hogy megvásároljon néhány olyan terméket, amely már régóta a kosarában van. A vásárlás során meg kell erősítenie a címét. Ezután egy olyan oldalra kerül, ahol ki kell választania egy fizetési módot, például hitel- vagy betéti kártyát, Amazon Pay-t, internetes banki szolgáltatást stb., hogy számítógépéről vagy okostelefonjáról fizessen. Így történik az online fizetés.

Bár egyszerűnek tűnhet, valami történik a színfalak mögött, ami sikeressé teszi a fizetéseket, és Ön megrendelheti vagy vásárolhat online. Itt jön a fizetésfeldolgozó cégek szerepe.

Mik azok a fizetésfeldolgozó cégek?

A fizetésfeldolgozó cégek vagy fizetésfeldolgozók közvetítők a vállalkozás és ügyfelei között a fizetések feldolgozása és a zökkenőmentes és biztonságos online vásárlás érdekében.

A fizetésfeldolgozók érvényesítik a tranzakciókat és utalnak át pénzt a vevő számlájáról, bármilyen elektronikus fizetési módot választanak is. A kereskedőket olyan virtuális terminálokhoz kötik, amelyek képesek online fizetést fogadni. Ők kezelik a teljes online tranzakciós folyamatot az összes csomóponton – ügyfeleken, online kereskedőkön, bankokon/pénzintézeteken és kártyahálózatokon keresztül.

Hogyan működnek a fizetési feldolgozási megoldások?

Amikor egy fizetésfeldolgozó megoldás kérést kap a vevőtől a kereskedő webhelyén keresztül, megkezdi a vevő fizetési adatainak hitelesítését. És amikor minden remekül néz ki, és a vevőnek elegendő fedezete van a számlán, hitelesíti a tranzakciót. Végül átutalja a pénzt a vevő számlájáról a kereskedő számlájára, és befejezi az online fizetést.

Nézzük meg, hogyan működik az összes csomópont egymással.

Fizetési feldolgozási igények:

  • Kereskedelmi számla az átutalás engedélyezéséhez
  • Egy weboldal, amely egy fizetési gombot tartalmaz a tranzakciók kezdeményezéséhez
  • Számla a fizetési megoldáson

Így amikor a látogatók felkeresik webhelyét, a „Vásárlás most” gombra kattintva választhatnak termékeket és szolgáltatásokat. Ez arra a fizetési oldalra irányítja őket, amely már kapcsolódik egy fizetési megoldáshoz.

Amikor folytatják az online fizetést, és kiválasztják a módot, a rendszer kéri a részleteket, vagy átirányítja őket a fizetési szolgáltató webhelyére. A szolgáltató elfogadja a kérést és hitelesíti a fizetési adatokat. Ez biztonságosan, titkosított adatokon keresztül történik, így senki sem láthatja a vevő fiókját vagy személyes adatait.

A vevő hitelesítő adatainak ellenőrzésekor a szolgáltató pénzátutalást kezdeményez. Ha az átutalás sikeres, a vevő és a kereskedő is értesítést kap, és a szükséges összeget levonják a vevő számlájáról, hogy a kereskedőhöz kerüljenek. Ez az értesítés segít frissíteni a tranzakció állapotát. De ha a tranzakció meghiúsul az elégtelen pénzeszköz vagy érvénytelen vevői hitelesítő adatok miatt, ugyanez a helyzet.

Miért van rá szüksége az Ön vállalkozásának?

Ha online vállalkozást vezet, egy online fizetési megoldás létrehozása kifizetődő lehet. Ez a digitális kor a virtuális valutát mindenki számára értékessé és kényelmessé tette, az egyénektől a cégekig. Számos előnnyel járhat a készpénzes fizetések beszedésével szemben, mint például:

  A Safari frissítése iPhone és Mac rendszeren

Kényelem

Az online fizetés megkönnyíti a vásárlók számára, hogy néhány kattintással vásároljanak termékeket és szolgáltatásokat, regisztráljanak egy webináriumra, adományozhassanak stb.

Tegyük fel, ha valaki online fizetési megoldás nélkül szeretne adományozni. Rohanniuk kell a bankjukba, és ki kell venniük az összeget, ha nincs kéznél elég készpénz (amit manapság nem nagyon tartanak az emberek). Megöli az idejüket, amit senki sem akar.

De csak online fizetéssel gyorsan megtehetik, otthonukban, gond nélkül. Nemcsak idejüket, hanem erőfeszítéseiket is megtakaríthatja. Ezenkívül előnyös a vállalkozások számára, mivel gyorsan le tudják zárni az értékesítést.

Gyorsabb tranzakciós folyamat

Ha megérti a tranzakciós folyamatot, úgy gondolhatja, hogy ez egy hosszadalmas folyamat, amely sok csomópontot érint. Az egész folyamat azonban csak néhány másodpercet vesz igénybe a teljes fizetési folyamat befejezéséhez. Sokkal gyorsabb, mint a hagyományos készpénzes fizetések. Ehhez nem kell sorban állnia és kitöltenie az űrlapokat, vagy napokat várnia a csekk jóváhagyására.

Nemzetközi fizetések

Az emberek a fizetési mód korlátai miatt félrevonulhatnak, még akkor is, ha termékei vagy szolgáltatásai kiemelkedőek. Tehát, ha globálisan működik, még fontosabb, hogy egy online fizetési megoldást tartson fenn ügyfelei világszerte történő kiszolgálására. Boldoggá teszi őket a gyors és kényelmes fizetési mód kínálásával, és segít megtartani őket.

Tehát, ha ki szeretné használni ezeket az előnyöket, tekintse meg vállalkozása számára a legjobb online fizetésfeldolgozási megoldásokat.

Authorize.net

Válasszon egyszerűsített fizetési folyamatot vállalkozása számára – Authroize.net amelyek segíthetnek a hitelkártyákkal, eCheckekkel és érintés nélküli fizetésekkel történő fizetések lebonyolításában. Számos egyéb fizetési módot is kínálhat ügyfeleinek, például értékesítési pontot, mobilfizetést, telefonos fizetést, e-kereskedelmet, számlázási eszközöket és mobil kártyaolvasókat.

Az Authorize.net megvédi az ügyfelek adatait a csalóktól, és lehetővé teszi a szabályokon alapuló eszközök és szűrők testreszabását az üzleti modell védelme érdekében. Könnyen használható fizetési megoldással is rendelkezik, amely lehetővé teszi a fizetések fogadását bárhol és bármikor.

Ügyfélinformációs menedzsere elmenti ügyfelei fizetési adatait, így amikor visszatérnek, ne kelljen újra megadni az adatokat. Gyorsan el tudja fogadni a havi részletet és az ismétlődő befizetéseket, és folyamatosan frissíti a kártyaadatokat az elveszett eladások és fizetési megszakítások miatt. Ezenkívül a fizetés befejezése után küldjön digitális számlát postai úton, és adja hozzá az „adományozás” vagy a „vásárlás most” gombot a webhelyéhez, hogy tájékoztassa ügyfelét, hol kell fizetnie.

Az Authorize.net nem számít fel semmilyen beállítási díjat. Csak 25 USD havi átjáródíjat és a számla összegének 2,9%-át, plusz 30 centet kell fizetnie tranzakciónként.

Checkout.com

Növelje és növelje eladásait Checkout.com fizetésfeldolgozási megoldások. Megbízható és gyorsabb fizetést, valamint közvetlen elfogadást biztosít a főbb piacokon. Támogatja a helyi fizetési módokat, 150+ valutát és 20+ elszámolási devizát.

Élvezheti a hatékony integrációkat, és kezelheti fizetéseit a fizetési API-kkal és eszközökkel. Az eszköz segítségével növelheti bevételét azáltal, hogy optimalizálja az egyes fizetéseket, és gyorsan innovatív termékeket hoz létre az azonnali betekintés és a használható adatok segítségével.

Adja meg ügyfelének a legkorszerűbb technológiai élményt, és maradjon az online üzletében. A helyi ismeretek segítségével személyre szabhatja megoldását, hogy megfeleljen a különböző piacoknak, és növelje értékesítési teljesítményét. A Checkout.com többféle fizetési lehetőséget kínál, beleértve az APM-eket, a digitális pénztárcákat, a helyi kártyákat stb.

Optimalizálja növekedését részletesebb, használhatóbb és hozzáférhetőbb adatokkal. Felhasználóbarát és könnyen használható irányítópultja segít minden lehetőséget felmérni, és a fizetési felületek széles skálájával, a súrlódásmentes fizetéssel és a csalás elleni védekezéssel túllépni a felhasználói elvárásokat.

A PCI-től az SCA-ig a Checkout.com mindenre kiterjed. Minden egyes részletet megad minden tranzakció költségének ellenőrzéséhez. Vállalkozási profiljának megfelelően számítanak fel Önnek, az átlátható kártyatársasági díjaktól a bankközi díjakig.

GoCardless

Gyűjtsön be egyszeri és ismétlődő kifizetéseket közvetlenül az ügyfelek bankszámlájáról a GoCardless online fizetés feldolgozó megoldás. A kisvállalkozások olyan előnyökkel járhatnak, mint a pénzforgalom javítása, a költségek csökkentése, a sikertelen kifizetések csökkentése, valamint a fizetések nyomon követése.

Segít a vállalkozásoknak csökkenteni a lemorzsolódást, a működési költségeket, a nemzetközi akadályokat, a fizetéshez szükséges időt és az átváltási kockázatokat. A tagsági és előfizetési díjakat csoportos beszedési megbízással is beszedheti az egész világon. A GoCardless emellett kiküszöböli az időigényes számlakezelési folyamatot, és egyszerűen nyomon követi azokat.

  Hogyan lehet nyomon követni a hálózathasználatot a Mac dokkolóján

A GoCardless egy RESTful API-t biztosít, amely lehetővé teszi az egyszerű integrációt a vállalkozásba, és kevesebb erőforrás-befektetést igényel. Ismétlődő fizetési intelligenciája kezeli és előrejelzi a fizetési hibákat is. Személyre szabható fizetési folyamatot is beágyazhat webhelyébe, amely több mint 30 országban a jobb konverzióra van optimalizálva.

Küldjön biztonságos fizetési linkeket ügyfeleinek, hogy egyszerűen megkaphassa a kifizetéseket közvetlenül az üzleti fiókjába. A GoCardless ISO27001 tanúsítvánnyal rendelkezik és GDPR-kompatibilis. Beépített megfelelőséggel rendelkezik, és sok vállalkozás megbízik benne. Különféle programozási nyelveken, például Python, Java, .NET, JavaScript, Ruby és PHP kódpéldákat is kaphat, hogy előfizetési tervet készítsen.

Fizetünk

Fizetünk robusztus API-kat biztosít a JPMorgan Chase által üzemeltetett online platformokhoz. Integrált fizetést kínál POS-rendszerekhez, online piacterekhez és SMB SaaS-rendszerekhez. Egyszerűen és gyorsan integrálhatja a nyílt forráskódú kódmintákkal és SDK-kkal.

Nem számít, milyen üzleti modellel rendelkezik, a WePay megoldást kínál az Ön számára. A Chase-fiókkal rendelkező kereskedők gyorsan megkaphatják aznapi kifizetéseket, további költségek nélkül. Támogatja az előzetesen tanúsított eszközöket is a kártyás megoldásokhoz.

A WePay kezeli a megfelelést, a kifizetéseket és a kockázatokat, hogy Ön a legjobb felhasználói élményt építhesse ki, beleértve az ügyfélkommunikációt, a jelentéstételt és a belépést. A WePay API-ján keresztül is kap tájékoztatást. A szoftver különféle fizetési módokat és optimalizált eseteket használ a biztonság, a méretezhetőség és a hatékonyság érdekében.

Csík

Csík robusztus fizetési infrastruktúrát biztosít webhelye számára. API-jait és szoftvereit használhatja fizetések küldésére, üzleteinek online kezelésére és fizetések fogadására. Legyen Ön egy startup vagy egy nagy iparág, a Stripe ugyanazt a minőséget és szolgáltatást kínálja bármilyen méretű vállalkozás számára.

A Stripe egy teljesen integrált programcsomag, amely segít olyan alkalmazásokat és webhelyeket létrehozni, amelyek segítségével globálisan küldhet kifizetéseket és fogadhat el kifizetéseket. Számos terméket kínál az előfizetéses üzlet, az online kiskereskedők, a személyes kiskereskedők, a piacterek és a szoftverplatformok fizetésének biztosítására.

Ezenkívül a Stripe segíthet számlák küldésében, finanszírozás megszerzésében, fizikai és virtuális kártyák kiállításában, az üzleti kiadások kezelésében és a csalások leküzdésében. Szerver- és klienskönyvtárakat talál a PHP-től és a React-tól az iOS-ig és a .NET-ig. A pénzügyi stack minden szintjén működik.

A Stripe 99,99%+ üzemidőt garantál, és megőrzi redundanciáját és méretezhetőségét. Évente számos fejlesztést és funkciót ad ki, hogy mindig a játék élén álljon. Használhatja a Stripe intelligens optimalizálásait is, hogy ismereteket szerezzen a bevételek növeléséről, a csalásokról, a bevételek visszaszerzéséről stb.

Az előfizetések során nincs havi, rejtett vagy beállítási díj. Hozzáférés a teljes fizetési megoldáshoz az egyszerű, 2,9% + 30 cent sikeres tranzakciónkénti felosztó-kirovó tervvel.

Braintree

Érjen el több vásárlót, és növelje bevételét Braintree fizetési platform, amely a Venmo, a PayPal, a betéti kártyák és a hitelkártyák mellett más népszerű digitális pénztárcákat, például a Google Pay és az Apple Pay zökkenőmentes és egységes integrációt biztosít.

Élvezheti a Braintree innovációit, tapasztalatait és méretezhető megoldásait. Használja a Braintree pénzügyi intézményekkel fennálló mély kapcsolatait és széleskörű tudását a magasabb konverzió eléréséhez. Segítségével bővítheti piacát a következő generációs technológia és a PayPal hálózat révén.

Automatizálja a háttérfolyamatokat és kezelje a belső költségeket bevételkiesés nélkül. Megelőzheti a csalárd tranzakciókat is, ha a rendelések jóváhagyása során észleli azokat. Ezenkívül fizetési átjárót, kereskedői fiókot, adattitkosítást a Braintree Vaulton keresztül, alapvető csalási eszközöket, adatmigrációs segítséget, jelentést, ismétlődő számlázást, harmadik féltől származó integrációkat, fejlett csalási eszközöket és még sok mást biztosítanak.

Fizessen az Ön által használt fizetési szolgáltatás szerint. Ha például kártyákat és digitális pénztárcákat használ, az ár a számla összegének 2,59%-a plusz 0,49 USD tranzakciónként.

BlueSnap

Csökkentse a költségeket és növelje az értékesítést BlueSnap minden az egyben fizetési platform. Tisztában van azzal, hogy fizetései hogyan befolyásolhatják online üzletét, és megoldásokat kínál az engedélyezési arány növelésére, a fizetések elhagyásának csökkentésére, a határokon átnyúló díjak elkerülésére és a technikai tartozások csökkentésére.

Szerezzen be egyetlen fiókot, hogy megkapja az összes kívánt szolgáltatást. A teljes megoldás moduláris, így a funkcionalitást szükség szerint használhatja. A BlueSnap segítségével eltérő módon fogadhat el fizetéseket, beleértve a POS fizetéseket, a mobil fizetést, az online fizetést, az előfizetéseket, a virtuális terminált, a számlafizetést, a piactereket, a beágyazott fizetéseket és az AR automatizálást.

Egyszerűen integrálható a szoftverekkel, például ERP-rendszerekkel, CRM-rendszerekkel, bevásárlókocsikkal és más üzleti platformokkal, hogy gyorsabban és jobban működjön. A Chargebacks911 és Kount segítségével védje meg vállalkozását a csalóktól, és használjon beépített megoldásokat az adózási és szabályozási megfeleléshez. Valós idejű adatokhoz juthat a gyors cselekvéshez, bármikor, bárhonnan hozzáférhet a fizetési megoldáshoz, valamint pontos jelentéseket kaphat a láthatóság javítása és az egyeztetés egyszerűsítése érdekében.

  Az összes értesítés törlése a nem 3D Touch iPhone készülékeken

Nincsenek beállítási díjak, további díjak vagy lemondási díjak. Engedélyezze a BlueSnap számára, hogy az Ön üzleti igényeinek megfelelően árazási modellt alakítson ki. Személyre szabott árképzési megoldásokat kap, beleértve a globális feldolgozást egy számlával, a bankközi plusz árazást, az átalánydíjas árakat, a 2. és 3. szintű adatfeldolgozási díjakat, a nonprofit fizetésfeldolgozási díjakat és a követelések automatizálását.

PayPal

Kétségtelenül az egyik leggyakrabban használt fizetési állomás a világon PayPal amely bármilyen méretű, léptékű és iparágú vállalkozást szolgál ki. Számos eszközt kínál a vállalkozás működtetéséhez és a növekedés fokozásához, miközben ügyfelei a világ bármely pontjáról fizessenek kedvük szerint.

A PayPal kiterjedt szolgáltatáscsomagja intelligens technológiákat tartalmaz a napi szükségletek kielégítésére. Létrehozhat egy megosztható linket a fizetéshez, vagy hozzáadhat egy teljes funkcionalitású fizetést webhelyéhez. Bővítsen új csatornákat a közösségi médiában történő értékesítéssel, előfizetések felajánlásával vagy szolgáltatásokért való díjfizetéssel.

Ahogy növekszik, a PayPal átfogó kereskedelmi platform eszköze veled együtt növekszik. Használja a PayPal alkalmazást az üzleti igényeinek megfelelő teljes megoldások böngészéséhez. Használjon olyan megoldásokat, mint a fizetések elfogadása, a fizetések teljesítése, a számlák generálása, a kockázatkezelés, a növekedés felgyorsítása és a műveletek egyszerűsítése az online vállalkozás gyorsabb növekedése érdekében.

Adyen

Adyen minden megoldást kínál, kezdve a fizetések online elfogadásától bármilyen eszközön vagy csatornán a fizetési módok hozzáadásával a konverziós arány növelése érdekében. Szinte minden fizetési módot használhat, amelyben megbíznak ügyfelei. Lehetővé teszi a kifizetések optimalizálását az egyes elköteleződési pontokon, és növeli az engedélyezési arányt.

Az Adyen irányítópultja egyetlen felületre helyezi a tesztelést, a jelentéskészítést és a teljesítményt. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a szállítási sebességnek, a fejlesztési erőforrásoknak és a testreszabási igényeknek. Szabályalapú és mesterséges intelligencia alapú kockázati ökoszisztémákkal védekezhet a csalók ellen. Ezenkívül biztosítson vásárlóinak az elvárásoknak megfelelő gyors és minőségi élményt, építsen egyedi fizetési élményt, és növelje a konverziók számát a hűséges vásárlók jutalmazásával.

Testreszabhatja a fizetési folyamatokat, a hirdetéseket, a borravalót, a nyugtákat, a nyelveket és az elrendezéseket. Könnyítse meg a jutalmak, kedvezményes kuponok és egykattintásos fizetések alkalmazását, és tegye lehetővé ügyfelei számára az egyszerű regisztrációs folyamatot, hogy többért térjenek vissza. Ezenkívül védje meg adatbázisát a vásárlók bizalmának elnyerésétől, és csökkentse az egyeztetési és könyvelési problémákat az új szállítók könnyen használható és rugalmas fizetési lehetőségeivel.

Az Adyen beugró modulokat, összetevőket és csak API-kat kínál a fizetési megoldások webhelyébe való integrálására. Emellett a bejelentkezés a legegyszerűbb és leggyorsabb módja fizetési módok hozzáadásának. Kifizetésenként is hozzáadhat összetevőket, és kombinálhatja őket az űrlaplogikával. A legjobb az egészben az, hogy létrehozhatja a felhasználói felületet a fizetési módokhoz, hogy teljes ellenőrzést gyakoroljon.

Az Adyen csak a fizetési módnak megfelelő feldolgozási és tranzakciós díjat számít fel. Nincsenek beállítási díjak, és több bankszámlája is lehet.

Hogyan válasszunk jó fizetési feldolgozási megoldást?

Minden vállalkozásnak más-más igényei vannak a méret, a közönségbázis, a költségvetés és egyéb tényezők tekintetében. De néhány dolog közös marad; biztonságos, egyszerű és rugalmas megoldást kell kapnia. Ezért mindig egyedi igényei és hosszú távú céljai alapján válasszon fizetésfeldolgozási megoldást. Mielőtt fizetési szolgáltatót választana, vegye figyelembe néhány szempontot:

  • Ellenőrizze, mennyire egyszerű és gyors az Ön számára a regisztrációs folyamat.
  • Érdeklődjön a szolgáltató sikerességi arányáról. Segít abban, hogy egyszerű fizetési folyamatot biztosítson ügyfelei számára, hogy növelje elégedettségüket és márkahűségüket. Keressen különböző fizetési lehetőségeket, egyszerű fizetést és zökkenőmentes, gyors tranzakciófolyamatot.
  • Ismerje meg a tranzakciós díjakat, és hasonlítsa össze őket más szolgáltatókkal, hogy a költségvetése alapján a legjobbat válassza.
  • Kérdezze meg tőlük, hogy mennyire biztonságos a fizetési megoldásuk, és a megfelelőségi szabályaikat a vásárlók számláinak és adatainak védelme érdekében.

Következtetés: Mi a fizetés jövője? 💰

Az online fizetési megoldások iránti igény világszerte rohamosan nő az online vásárlások számának növekedése miatt. A legújabb trendek pedig azt mutatják, hogy ez a jövőben valószínűleg növekedni fog.

Tehát, ha Ön egy online vállalkozás, győződjön meg róla, hogy a legjobb fizetésfeldolgozási megoldást építi be vállalkozásába, hogy jobb, gyorsabb és biztonságos tranzakciós folyamatot biztosítson.

Érdekelheti a Fizetési megoldások bloggereknek is.