8 TikTok Influencer keresőeszköz a márka eléréséhez

A TikTok egy felkapott közösségi média platform a fiatal demográfiai rétegek körében, amely gyorsan növekszik. A megfelelő influencer használata elengedhetetlen, ha szeretné reklámozni termékét és pénzt keresni ezen a platformon keresztül. Itt válik szükségessé a megfelelő TikTok influencer keresőeszköz.

A TikTok influencer marketing eszközt kifejezetten a vállalkozások és marketingesek segítésére fejlesztették ki. Segít megtalálni a TikTokon ellenőrzött befolyásolókat, akik ideálisak marketingkampányukhoz. Emellett az eszköz lehetővé teszi befolyásolók keresését olyan kritériumok alapján, mint a követők száma, elköteleződés, rés, hely stb.

Mivel az emberek megbíznak az influencerek által reklámozott termékekben, itt az ideje bevezetni az influencer marketinget. Ebben a cikkben megvizsgáljuk az influencer marketing szükségességét és a megfelelő influencert a márkaépítéshez. Ezután megvizsgáljuk a piacon a legjobb TikTok influencer keresőeszközöket.

Az Influencer Marketing jelentősége

A TikTok befolyásolói olyan személyek, akik jelentős követőt gyűjtöttek a közösségi média platformon. Ezek az alkotók felelősek vonzó és vírusos tartalom létrehozásáért a TikTokon. Sőt, rábírhatják követőiket, hogy bizonyos lépéseket tegyenek, vagy részt vegyenek a trendi kihívásokban.

A népszerű TikTok tartalomkészítők befolyása járult hozzá a platform exponenciális növekedéséhez. Így az influencerek a platform ökoszisztémájának szerves részévé váltak, elősegítve az elkötelezettséget és a konverziót.

Bármilyen méretű vállalat számára az influencer marketing a kortárs marketingtaktika kulcsfontosságú elemévé vált. A fő okok közül néhány a következő:

Megnövekedett hitelesség

Az ügyfelek által ismert vagy követett személyek online javaslataiban általában jobban megbíznak a fogyasztók. Néha még hatékonyabb a hagyományos hirdetésekhez képest. Az befolyásoló marketing kihasználja ezt a bizalmat azáltal, hogy együttműködik olyan emberekkel, akik hírnevet és befolyást szereztek követőikkel.

A TikTok befolyásolói többnyire odaadó és elkötelezett rajongótáborral rendelkeznek, akik valódinak és rokonságban tarthatónak tekintik őket. A vállalkozások ezt kihasználhatják márkájuk hírnevének növelésére

Megnövelt elérés

A befolyásolók képesek felvenni a kapcsolatot hatalmas közönséggel vagy követőikkel. Így segíthetik a cégeket abban, hogy elérjék jelenlegi ügyfélkörükön túl.

A TikTok különösen kedvelt a fiatalabb, többnyire 30 év alatti nézők körében. A márkák elérhetik ezt a közönséget, és növelhetik láthatóságukat a millenniumi és Z generációs ügyfelek körében, ha befolyásolókkal együttműködve a TikTokon.

Nagyobb elkötelezettség

A befolyásolók kiválóak abban, hogy érdekes tartalmat készítsenek, amely vonzó a közönségük számára. A vállalkozások az influencerekkel együttműködve kihasználhatják ezt a tehetséget. Ennek eredményeként olyan hirdetéseket fejleszthetnek ki, amelyek nagyon vonzóak.

Amikor a márkák influencerekkel dolgoznak, felhasználhatják az influencer jellegzetes esztétikáját és találékonyságát, hogy meggyőzőbb és őszintébb reklámokat állítsanak elő. Ennek eredményeként az influencer marketing elősegítheti a TikTokon való vállalkozások nagyobb elköteleződését, ami végső soron több konverziót és bevételt eredményezhet.

Adja meg a Közönségeket

A befolyásolóknak meghatározott és célzott közönségei vannak a domainjük alatt. Így a marketingszakemberek kiválaszthatják a megfelelő befolyásolót egy adott közönség megcélzásához egy adott termék reklámozására. Végső soron a vállalkozások könnyebben tudnak kapcsolódni a célpiacukhoz.

Viralitás a kreativitáson keresztül

A TikTok egy olyan platform, amely elősegíti a kreativitást és az egyediséget, mivel a felhasználók saját tartalmaikat állítják elő és osztják meg. Ez a tartalom gyors online terjedéséhez vezethet, és előnyöket jelenthet az influencerekkel dolgozó marketingszakemberek számára.

  Képek hozzáadása a TikTok videóhoz diavetítés nélkül

A közösségi médiában való közösségépítés sok erőfeszítést és időt igényel, és az influencerek ezt jól megértik. Képesek olyan anyagokat készíteni és terjeszteni, amelyek összhangban vannak személyes márkájukkal, és vonzóak követőik számára, mert alaposan tisztában vannak közönségük érdeklődési körével és preferenciáival.

A vállalkozások kihasználhatják az influencerek képességét, hogy lenyűgöző tartalmat nyújtsanak, miközben fenntartják a márka koherenciáját. Ez lehetővé teszi a vállalat számára, hogy marketingkampányának más szempontjaira összpontosítson, miközben az influencer gondoskodik a tartalom létrehozásáról és terjesztéséről.

Megnövekedett értékesítés

A kutatások szerint az influencerek általában befolyásolhatják a vásárló vásárlási döntését. Az emberek nyitottabbak a márka népszerűsítésére, mert tisztelik és értékelik kedvenc befolyásolóik véleményét.

A legújabb adatok azt mutatják, hogy a fogyasztók 61%-a bízik a megbízható befolyásolók termékajánlásában. Ezzel szemben mindössze 38%-uk támaszkodik a közösségi médiában található márkás tartalmakra.

Amint láthatja, a megfelelő influencerrel való együttműködés segíthet vállalkozásának erős kötődést kialakítani a célközönséggel. De a kapcsolat kialakításához elengedhetetlen az ideális befolyásoló kiválasztása, aki hatékonyan megosztja a márka értékét és piacra dobja termékét.

Íme néhány a legjobb Influencer keresőeszközök közül, amelyek biztosan növelik márkája elérését:

Heepsy

A Heepsy egy robusztus influencer marketing eszköz, amely lehetővé teszi a vállalatoknak és a marketingeseknek az influencerek azonosítását és kutatását. Ezért a vállalatok könnyen szerezhetnek befolyásolókat különféle közösségi oldalakról, köztük az Instagramról, a YouTube-ról és a TikTok-ról. Az alkalmazás pontos adatokat ad a befolyásoló profiljáról, interakciójáról és a közönség demográfiai adatairól.

Főbb jellemzők:

 • Befolyásolók keresése kulcsszavak, hely, kategória és közönségméret alapján.
 • Részletes elemzéseket kaphat a befolyásoló profiljairól, beleértve az elkötelezettségi arányt, a követők növekedését, a közönség demográfiai adatait és a tartalom teljesítményét.
 • Kezelje befolyásoló kampányait az elejétől a végéig.
 • Kövesse nyomon mindent egy helyen, beleértve a kampány előrehaladását, az influencer együttműködést, a kampány teljesítményét és még sok mást.
 • Személyre szabott jelentéseket készíthet, amelyek bemutatják a kampány teljesítményét és megtérülését.

Modash

A Modash egy TikTok influencer kereső eszköz, amely segít a márkáknak és ügynökségeknek felfedezni minden befolyásolót, akinek több mint 1 ezer követője van. Segít a TikTokon és más közösségi médiaplatformokon történő befolyásos személyek elemzésében és együttműködésében is.

Számos nyereséges funkciót kínál, amelyek egyszerűsítik az influencer marketing folyamatát. Ráadásul ez megkönnyíti a márkák számára, hogy kapcsolatba lépjenek a kampányukhoz megfelelő befolyásolókkal.

Főbb jellemzők:

 • Átfogó TikTok influencer adatbázist kínál.
 • Lehetővé teszi a márkák számára, hogy befolyásolókat fedezzenek fel hely, közönségdemográfia, elköteleződési arány és egyebek alapján.
 • Az Analytics irányítópult segítségével a felhasználók nyomon követhetik a befolyásolók és a versenytársak kampányait.
 • Betekintést nyújt az elköteleződési arányokba, a tartalomteljesítménybe, a közönség érdeklődésébe és egyebekbe.
 • Beépített együttműködési eszközök, amelyek lehetővé teszik a márkák számára, hogy kapcsolatba lépjenek befolyásolókkal, és együttműködjenek velük. Ezenkívül a márkák tárgyalhatnak az árakról, rövid tájékoztatót küldhetnek és jóváhagyhatják a tartalmat.
 • Központosított platform a befolyásoló kampányok fenntartásához, ahol a márkák nyomon követhetik a kampány előrehaladását, nyomon követhetik a kulcsfontosságú mutatókat és mérhetik a megtérülést.
 • Ideális befolyásolókat talál a mesterséges intelligencia ajánlásai alapján.
 • Szerezzen testreszabott jelentéseket, amelyek bemutatják az influencer kampány sikerét.
  Hogyan szerezhet be ingyenes TikTok érméket

InfluenceGrid

Az InfluenceGrid egy olyan eszköz, amely segít a márkáknak és ügynökségeknek megtalálni a TikTok befolyásolóit, és kapcsolatba lépni velük. Állítása szerint ez a legjobb TikTok keresőmotor, mivel adatbázisában több mint 125 000 influencer szerepel. Az alkalmazásban megbíznak a világ legmegbízhatóbb márkái és ügynökségei. Rugalmas árképzési terveket kap a különböző igényekhez és funkciókhoz ehhez az alkalmazáshoz.

Főbb jellemzők:

 • A speciális keresési opció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szűrjék a befolyásolókat hely, téma, fiókméret, elköteleződési arány és egyebek alapján.
 • Pontos TikTok influencer jelentés ellenőrzött e-mail címmel, közösségimédia-profil címmel, átlagos nézettséggel, videotetszésekkel, elköteleződési arányokkal, legjobb videókkal és még sok mással.
 • Speciális exportálási lehetőség, amellyel a felhasználók CSV-fájlban tölthetik le a keresési eredményeket.
 • Lehetővé teszi a hozzáférést több mint 100 kategorizált befolyásoló eredményhez, hogy pontosan a felhasználók által kívánt adatokhoz jusson.
 • Elmenti befolyásoló kereséseit, hogy a felhasználók később bármilyen eszközről hozzáférhessenek.
 • A legjobb videó funkció lehetővé teszi, hogy a megfelelő befolyásolót a márkáddal párosítsd.

HypeAuditor

A HypeAuditor egy mesterséges intelligencia által vezérelt eszköz, amely segít a márkáknak és a marketingeseknek megtalálni a vállalkozásuk számára megfelelő TikTok befolyásolót. Ez a felhasználóbarát eszköz különféle módokon használható az influencerekkel való kapcsolattartásra és együttműködésre. A felhasználók felmérhetik az influencerek hitelességét, és nyomon követhetik a kampányok sikerét amellett, hogy megfelelő influencereket találnak.

Főbb jellemzők:

 • Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kulcsszavak, kategória, hely és egyebek alapján releváns befolyásolókat keressenek a TikTokon.
 • Megfelelő betekintést nyújt egy befolyásoló közönség demográfiai adataiba, beleértve a kort, a nemet és a helyet.
 • AI-alapú algoritmusok segítségével elemzi az influencer hitelességét, és észleli a hamis követőket és elkötelezettségeket.
 • Platformot kínál a teljes influencer kampány kezelésére. Így a márkák nyomon követhetik a fejlődést, együttműködhetnek befolyásolókkal, és mérhetik a kampány teljesítményét.
 • Lehetővé teszi a márkák számára, hogy testreszabott jelentéseket készítsenek, amelyek tükrözik a kampány teljesítményét és a ROI-t.
 • Eszközök több befolyásoló egymás melletti összehasonlítására olyan kritériumok szerint, mint az elköteleződési arány és a hitelesség.

Tokfluence

A Tokfluence egy marketingplatform befolyásolók kereséséhez és elemzéséhez, amelyet kifejezetten a TikTok számára fejlesztettek ki. Ez az eszköz több mint 10 millió fiók befolyásolóit keresi, szűri és elemzi, több mint 20 keresési paraméter segítségével. Így a márkák és marketingszakemberek megtalálhatják a megfelelő TikTok influencereket, és kapcsolatba léphetnek velük, kezelhetik influencer kampányaikat, és mérhetik a teljesítményt.

Főbb jellemzők:

 • Speciális keresőeszköz, amely segít megtalálni a releváns TikTok befolyásolókat a TikTok legnagyobb adatbázisából.
 • Keressen befolyásolókat különböző kritériumok alapján, mint például a hely, a közönség mérete, az elköteleződési arány stb.
 • Részletes elemzés az influencer teljesítményéről, a közönség demográfiai adatairól, az elköteleződési arányokról és a kampány múltbeli teljesítményéről.
 • Befolyásoló kampányok kezelése, beleértve az influencerekkel való kapcsolatfelvétel és tárgyalások lehetőségét, a célok kitűzését és a fejlődés nyomon követését.
 • Az automatikus jelentéskészítési funkció valós idejű frissítéseket biztosít a kampány teljesítményéről, eléréséről, elköteleződéséről és megtérüléséről.
 • Részletes közönségbetekintés egy befolyásoló közönségdemográfiai adataiba, például életkora, neme, elhelyezkedése és érdeklődése.
 • Azok az eszközök, amelyek segítségével közvetlenül a platformon belül elérheti a befolyásolókat, megkönnyítik az együttműködési folyamatot.

A Promoty egy all-in-one influencer marketing platform, ahol könnyedén találhat influencereket márkájához. Segít megtalálni a TikTok tartalom létrehozóit és befolyásolóit egy globális adatbázisból. Sőt, megtekintheti a profilbetekintést, és megtalálhatja a márkájához és termékéhez illő ideális befolyásolót.

  A TikTok nagyítása kéz nélkül

Főbb jellemzők:

 • Keresse meg a tökéletes influencereket a több mint 190 millió befolyásolót tartalmazó globális adatbázisból.
 • Szűrje ki a befolyásolókat kulcsszavak, érdeklődési körök, közönség és egyebek alapján.
 • Tekintse meg az összes befolyásoló profilelemzését, beleértve a közösségi mutatókat, a közönségre vonatkozó információkat, a korábbi együttműködést stb.
 • A felhasználók szervezhetik a potenciális befolyásolókat, megjegyzéseket és címkéket adhatnak hozzá, szerződéseket csatolhatnak, és a chat-et tárgyalásokhoz használhatják.
 • Kövesse nyomon más márkákat a TikTokon, és hozzon létre egy külön márkát vagy entitást.
 • Állítson be kampányokat, és engedélyezze, hogy más befolyásolók jelentkezzenek a kampányára
 • Tekintse meg más befolyásolók profilstatisztikáit, kampányeredményeit, figyelemre méltó követőit, hasonló profiljait stb.
 • Adjon hozzá potenciális befolyásolót az influencer kapcsolatkezelő eszközhöz.
 • Kommunikáljon befolyásolókkal a chat opción keresztül.

Collabstr

A Collabstr egy jól ismert influencer marketing platform, amely összeköti a márkákat a legfelső szintű influencerekkel. Segít nekik hiteles, vonzó és magas konverziót eredményező marketingkampányok kidolgozásában. Ezenkívül számos olyan funkciót és eszközt kínál, amelyek leegyszerűsítik az influencer marketing folyamatát a TikTokon keresztül. Így megvalósíthatóvá válik az ideális influencer megtalálása és kezelése egyetlen helyen.

Főbb jellemzők:

 • Keressen korlátlan számú TikTok influencer között előfizetés, szerződéskötés vagy díjfizetés nélkül.
 • Szerezzen hatékony és professzionális tartalmat, mivel ez a platform ellenőrzi az influencereket.
 • Azonnal kezdjen beszélgetést az influencerekkel, és tartsa fenn az egész tranzakció során.
 • Pénzét biztonságosan tároljuk mindaddig, amíg jóváhagyja az influencernek.
 • Iratkozzon fel befolyásolókra a hely és a réskövetők száma alapján. Elköteleződési arány és így tovább.
 • Kampánykezelő eszköz, amely lehetővé teszi a hatások nyomon követését és a kampányok kezelését az elejétől a végéig.
 • Kövesse nyomon a kampány teljesítményét, elköteleződését, konverzióját és egyebeket az elemzési funkciók segítségével.
 • Tekintse át és fogadja el az influencer által generált kontinenseket a tartalom-jóváhagyási funkción keresztül.
 • Erős kapcsolat kiépítése és fenntartása az influencerekkel az influencer kapcsolatkezelés révén.

Hypertrace

A Hypertrace segítségével fejlett keresőmotorja révén világszerte megtalálhatja a TikTok és Instagram influencereket. Gazdag adatbázist tartalmaz, amely több ezer influencerből áll, így könnyen megtalálhatja a tökéletes influencert. Ezért különböző szempontok alapján kereshet influencereket.

Főbb jellemzők:

 • Korlátlan befolyásos keresés kulcsszó, ország, nem, életkor, város és közönség érdeklődési köre alapján.
 • Hozzáférés a keresési eredményekhez az elköteleződési arányadatokon (ER), a kapcsolatfelvételi e-mail-címeken és a közönség érdeklődésére vonatkozó adatokon keresztül.
 • Keressen befolyásolókat hely, elköteleződési arány, követők száma, közönség érdeklődése és egyebek alapján.
 • Szerezzen elérhetőségi adatokat, és az összes adatot exportálja CSV-fájlba az Ön kényelme érdekében.

Végső gondolatok

A TikTok jelenlétének fokozása, valamint a márka és termék népszerűsítése a megfelelő eszközökkel könnyedén megoldható. Akár a következő szintre szeretné emelni márkáját, akár növelni szeretné követőinek számát, ütemezni szeretné a TikTok bejegyzéseit, együttműködni befolyásolókkal, vagy mérni a teljesítményét, a fent említett eszközök segítenek Önnek.

Javasoljuk, hogy válassza ki az igényeinek és céljainak megfelelő influencer kereső eszközt. Ez segít abban, hogy olyan fantasztikus tartalmat hozzon létre, amelyet közönsége imádni fog. Most Önön a sor, hogy racionalizálja TikTok marketingtevékenységét, és fokozza az elérést és az elköteleződést a platformon.

Fedezhet fel néhány legjobb TikTok videószerkesztőt is a látványelemek megcsodálásához.