Hogyan szerezhet be ingyenes TikTok érméket

Nem meglepő, hogy a TikTok világszerte az egyik legnépszerűbb alkalmazás lett. Népszerűségének köszönhetően a TikTokot szinte minden influencer használja, és gyorsan híres szórakoztató központtá vált. De hallottál már az érmékről a TikTok alkalmazásban? Igen, vannak TikTok érmék, amelyek segítségével bizonyos műveleteket hajthat végre a platformon. És ma ezt részletesen megvitatjuk. Maradj velünk a végéig!

Hogyan szerezhet be ingyenes TikTok érméket

Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan szerezhet be ingyenes TikTok érméket, és tudjon meg többet a TikTok alkalmazásban elérhető különféle érmékről.

Mire valók az érmék a TikTokon?

A TikTok érméket arra használhatod, hogy ajándékokat küldj kedvenc tartalomkészítőidnek az élő közvetítés során. A chatboxukban is adhatsz influencer ajándékokat. Az érméket valódi pénzzel vásárolják, és csak az alkalmazásban érvényesek. Az érméket pedig banki vagy PayPal számláján keresztül vásárolhatja meg.

  Instagram tekercsek vs. TikTok

Ki lehet váltani a TikTok érméket?

Igen, a befolyásolók kiválthatnak TikTok érméket, amelyekhez PayPal-fiókra van szükségük. A minimális egyenleg, amellyel a TikTok-fiókjában rendelkeznie kell, 100 USD. A maximális napi kifizetési limit szintén 1000 USD. Az influencerek által szerzett érméket először gyémánttá alakítják, és egy gyémánt 100 érmének felel meg. Ezenkívül minden gyémánt értéke 5 cent. A gyémántokat pedig készpénzben váltják be.

Mennyit ér egy érme a TikTokon?

Az érték nem marad állandóan ugyanaz. Az érmék értéke az árfolyamtól függ. Ezért ezeknek az érméknek minden alkalommal más értéke van. Mivel a csererendszer mindig dinamikus, előfordulhat, hogy a ma birtokában lévő érmék értéke holnap sem marad változatlan.

Hogyan szerezz be érméket a TikTokon ingyen?

Az ingyenes érmék keresésének néhány módja:

  • Videók megtekintése: Videónézés közben el kell végeznie néhány feladatot, hogy ingyenes érméket szerezzen

  • Vegyen részt a kihívásokban: A TikTok ajándékba tudja adni ezeket az érméket, ha részt vesz és megnyeri a kihívásokat

  • Ajándékok: Más felhasználók ingyenes érméket adhatnak ajándékba

Hogyan kaphat ingyenes TikTok érméket?

Ingyenes érméket kaphat, ha valaki megajándékozza ezeket. Még a TikTok is adhat érméket, ha megnyersz néhány kihívást, vagy megkeresed őket a TikTokon lévő videók megtekintésével.

Mennyibe kerül 500 TikTok érme?

Jelenleg egy TikTok érme értéke 1,3 cent az Egyesült Államokban. A számítások alapján a 100 TikTok érme 1,3 dollárnak felel meg. Míg 500 érme értéke jelenleg 6,49 dollár.

Mennyibe kerül 100 TikTok gyémánt?

Hogy ezt egy egyszerű számításba vehessük, 100 érme 50 gyémántnak felel meg. Ez azért van, mert a TikTok gyémántok az érmék értékének mindössze 50%-át teszik ki. Minden gyémánt értéke 5 cent. Tehát 100 gyémánt 50 dollárnak felel meg.

Mennyibe kerül 7000 érme a TikTokon?

A jelenlegi számítások alapján 7000 érmét vásárolhat a TikTok alkalmazásban körülbelül 129,99 dollárért. Egy érme értéke 1,3 cent, mivel ez az érmék ára az Egyesült Államokban. Az érték a különböző országok árfolyamától függően eltérő lehet. Fiókja meg tudja mondani a pontos összeget, ha rákeres a Feltöltés részben.

Mennyibe kerül egy rózsa ajándék a TikTokon?

Nagyon szórakoztató lehet ajándékokat küldeni kedvenc befolyásolóinak. A befolyásolók igazán élvezhetik az ajándékok formájában kapott szeretetet, valamint pénzt kereshetnek tehetségükkel. Tehát, ha rózsát szeretne ajándékozni valakinek, ne feledje, hogy 1 rózsa csak 1 dollárba kerül.

Mennyibe kerül 100 rózsa a TikTokon?

Mivel a TikTokon egy rózsa 1 dollárba kerül, 100 rózsa 100 dollárba kerül.

Mennyit ér egy oroszlán a TikTokon?

Az oroszlán az egyik leghíresebb ajándék, amelyet valakinek átadhatunk a TikTokon. Egy oroszlán ajándékozása azonban hatalmas összegbe kerülhet. Igen, egy oroszlán ára 29 999 érme a TikTokon. Ez nem szerény ajándék valakinek, de ha ez szerepel a tervei között, akkor 29 999 érmét kell kifizetnie.

Hogyan lehet a TikTok ajándékokat készpénzre váltani?

A Tiktok lehetővé teszi, hogy készpénzt vegyen fel, ha már 1000 követője van. A megszerzett ajándékokat először gyémánttá alakítják, és ezeket készpénzben váltják be. Azt is fontos tudni, hogy a TikTok a jutalék 50%-át veszi fel a bevételei után. Ha belép a fiókjába, az Egyenleg részben láthatja az élő ajándékokat és a felhalmozott gyémántokat. Koppintson a Kivétel fülre, hogy készpénzt utaljon Paypal-számlájára.

***

Reméljük, hogy megtanulta a TikTok érmék beszerzését. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Következő cikkünkben tudassa velünk, milyen témáról szeretne tájékozódni.