Hogyan egyesíthetek PDF fájlokat INGYEN?

Szeretné megkönnyíteni a PDF-fájlok kezelését az egyesítéssel? Olvasson tovább a PDF fájlok INGYENES egyesítéséhez.

Ma már mindannyian ismerjük a PDF szót, amely a hordozható dokumentumformátumot jelenti. A PDF egy olyan fájlformátum, amelyet a dokumentumok megbízható átvitelére használnak. Univerzális kompatibilitása és formázása miatt azonban az emberek szívesebben mutatják be és cserélik ki a dokumentumokat ebben a formátumban. Ez a fájlformátum biztosítja, hogy dokumentuma minden eszközön ugyanúgy nézzen ki, ami elengedhetetlen az üzleti prezentációkhoz.

Ezenkívül a PDF-ek egyesítése több PDF-fájl egyetlen fájlba történő egyesítése. A fő elv a fájlok kezelésének elérhetőbbé tétele. Azonban számos manapság elérhető eszköz és szoftver segíthet a PDF-ek egyesítésében. Így ez az egyesítési folyamat megkönnyíti a fájlok kezelését, megosztását és az információkhoz való hozzáférést.

Itt látni fogjuk, hogyan könnyítheti meg a munkáját a PDF-fájlok egyesítése, valamint számos szoftver, amely segíthet az egyesítési folyamat során. Tehát minden további késedelem nélkül merüljünk bele.

Egyesíteni kell a PDF fájlokat

A PDF-fájlok egyesítése az első lépés minden üzletvezetésben. Lehetővé teszi dokumentumok integrálását egyetlen kompakt PDF-be, amely könnyen megosztható, információkhoz férhet hozzá, archiválható vagy áttekintésre kiküldhető. Több oka is van annak, hogy miért érdemes egyesíteni a PDF fájlokat.

 • Leegyszerűsíti a dokumentumkezelést – Ha több különálló fájl helyett egyetlen PDF-be egyesíti, könnyebbé teheti a fájlok rendszerezését.
 • Nagyobb kényelem – Az egyesítés csökkentheti a rendetlenséget, és a nagy fájlokat kis méretre tömörítheti, ami végső soron megkönnyíti a fel- és letöltésüket
 • Fokozott hatékonyság – A fájlok egyesítése javíthatja a hatékonyságot és a hozzáférhetőséget azáltal, hogy a felhasználók több dokumentumot is megtekinthetnek egy helyen.
 • Nincs beállítás – Ezeket a PDF-egyesítő eszközöket nem kell telepíteni. Töltse fel az összes PDF-fájlt, amelyet egy fájlba szeretne egyesíteni.

Összességében ez a szoftver értékes eszköz magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt. Ennek a szoftvernek az egyesítésre való használata időt és erőfeszítést takaríthat meg. Ezért megakadályozza, hogy a felhasználók váltsanak a különböző fájlok között.

Hogyan lehet egyszerűen kombinálni PDF fájlokat?

Rengeteg online eszköz és szoftver áll rendelkezésre, amelyek segítségével a felhasználók zökkenőmentesen egyesíthetik a PDF-fájlokat. Néhány rendelkezésre álló eszköz a SmallPDF, a PDF Merge, az Adobe Acrobat, az iLovePDF és így tovább. A felhasználóknak egy szoftvert kell választaniuk kényelmük szerint. Íme a pontos folyamat, amely végigvezeti a felhasználókat a PDF-fájlok ingyenes egyesítése ezen eszközök használatával.

 • Válasszon egy online eszközt, amely megfelel az Ön igényeinek, és keresse meg azt a webhelyet.
 • Töltse fel az egyesíteni kívánt dokumentumokat a „PDF-fájlok egyesítése” opció kiválasztásával.
 • Ha szükséges, rendezze át a fájlokat.
 • Kattintson az „Egyesítés” vagy „Összevonás” lehetőségre.
 • Az egyesítési folyamat befejeztével letöltheti az egyesített PDF-fájlt eszközére.
  A Voice Chat használata a H1Z1 PS4-ben

Egyes eszközök azonban egyszerű fogd és vidd lehetőséget kínálnak, míg mások megkövetelhetik, hogy böngésszen a fájlt. Hasonlóképpen, egyes eszközök lehetővé tehetik, hogy az egyesített fájlt közvetlenül a Google Drive-ra mentse.

Egy ingyenes online eszköz vagy szoftver egyszerűbbé és gyorsabbá teheti a munkát. Ezért ez az összevonási eszköz mind szakmai, mind személyes használatra előnyös.

PDF egyesítése Adobe Acrobat programmal

Az Adobe Acrobat egy fejlett eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára PDF-dokumentumok létrehozását, szerkesztését és kezelését. Az Adobe Acrobat azon képessége, hogy különféle fájlformátumokból PDF-eket hozhat létre, beleértve Word-dokumentumokat, Excel-táblázatokat és PowerPoint-prezentációkat, az egyik legfontosabb funkciója. Ez különösen hasznos azoknak a felhasználóknak, akiknek más szoftverrel vagy operációs rendszerrel rendelkező személyekkel kell dokumentumokat megosztaniuk.

Az Adobe Acrobat a PDF-készítés mellett különféle módosító és manipulációs eszközöket is kínál. Lehetővé teszi a felhasználók számára a szöveg és a képek módosítását, oldalak hozzáadását vagy eltávolítását, valamint több PDF-fájl egy dokumentumban történő kombinálását. Ezek a szolgáltatások előnyösek lehetnek azoknak a felhasználóknak, akiknek módosítaniuk kell a véglegesített dokumentumokat, vagy több dokumentumot egyetlen fájlba kell terjeszteni.

Íme a követendő részletes lépések:

Először keresse fel ezt a webhelyet az Adobe Acrobat online egyesítési eszközének eléréséhez.

 • Kattintson a „Fájlok kiválasztása” gombra az egyesíteni kívánt PDF dokumentumok feltöltéséhez. Fájlokat kiválaszthat a helyi meghajtóról, vagy áthúzhatja őket az oldalra.
 • A fájlok kiválasztása után feltöltődnek az egyesítő segédprogramba. A fájlok a kívánt sorrendbe húzással és áthelyezéssel átrendezhetők.
 • Az egyesítési eljárás elindításához kattintson a „Fájlok egyesítése” opcióra.
 • Az egyesítő alkalmazás egyetlen dokumentumba egyesíti a PDF-fájlokat. Eszközeinek mértékétől függően ez eltarthat néhány másodpercig.
 • Az egyesített PDF-fájlt a folyamat befejezése után szerezheti be. Kattintson a „Letöltés” ​​gombra a fájl helyi merevlemezére mentéséhez.
 • Ez minden! A PDF-fájlokat sikeresen egyesítette az Adobe Acrobat online használatával.

  Az Adobe Acrobat Premium szolgáltatásai

  Az Adobe Acrobat egyszerűvé teszi a PDF-fájlok kombinálását, de a prémium verzió számos további funkcióhoz is hozzáférést biztosít. Íme néhány alapvető funkció, amelyek hasznosak lehetnek:

 • Az Acrobat DC segítségével egyszerűen szerkeszthet szöveget és képeket PDF-fájlokban. Ez különösen akkor hasznos, ha módosítania kell egy dokumentumot annak véglegesítése után. Például hozzáadhat új feltételeket egy szerződéshez, vagy eltávolíthatja a hibákat a jelentésből, mielőtt közzétenné.
 • Az Acrobat DC lehetővé teszi oldalak hozzáadását és eltávolítását a PDF-dokumentumokból. Ez akkor hasznos, ha új oldalt kell beszúrnia egy dokumentumba, vagy ha egy fájl megosztása előtt ki akarja tüntetni a bizalmas információkat.
 • Az Acrobat DC interaktív dokumentumok létrehozására való képessége egy másik hasznos funkció. Ezzel a funkcióval PDF-űrlapokat hozhat létre, amelyeket a felhasználók fizikai másolat nyomtatása és adatok kézi bevitele nélkül tölthetnek ki. Ez különösen hasznos munkavállalási kérelmek és regisztrációs űrlapok esetében.
 • A PDF-fájlok egyesítése mellett az Acrobat DC lehetővé teszi több különböző formátumú fájl (például Word-dokumentumok, Excel-táblázatok stb.) egyetlen PDF-fájlba való egyesítését. Ez akkor lehet hasznos, ha a különböző forrásokból származó dokumentumokat egyetlen fájlba kell egyesítenie terjesztés céljából.
 • Az Acrobat DC különféle biztonsági funkciókat is kínál a PDF-dokumentumok védelmében. Jelszavakat adhat a fájlokhoz a hozzáférés korlátozása és titkosítása érdekében, hogy megakadályozza a jogosulatlan többszörözést vagy módosítást.
 •   8 legjobb HRIS szoftver a HR-feladatok egyszerűsítésére kis- és középvállalkozások számára

  Az Adobe Acrobat alternatívái

  Manapság a PDF-eket széles körben használják az online dokumentumcserére. Számos PDF egyesítése nehéz lehet. Szerencsére az online PDF-egyesítési megoldások segítségével a felhasználók gyorsan és egyszerűen egyesíthetik a PDF-fájlokat a szoftver letöltése vagy telepítése nélkül.

  Itt megemlítettünk néhány alternatívát, amelyek helyettesíthetik az Adobe Acrobat-ot a PDF egyesítési folyamatában. Az Adobe Acrobat egy jól ismert, jó hírű szoftver a PDF-ek egyesítésére; hátránya azonban a magas előfizetési költség.

  Ezeket a szoftverneveket funkcionalitásuk, kényelmük és népszerűségük miatt választottuk. Tehát nézzük meg ezeket az eszközöket.

  #1. Smallpdf

  A Smallpdf egy olyan alternatíva, amelyet érdemes megvizsgálni, ha egyszerűen használható megoldást keres a PDF-fájlok egyetlen fájlba rendezésére. A Smallpdf egyesítő eszköz azonban hihetetlenül kezdeményező és könnyen használható.

  Felhasználóbarát felülete lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy áthúzzák az egyesíteni kívánt PDF fájlokat. Ezenkívül a webalkalmazás böngésző alapú szoftver. Ezért minden operációs rendszeren működik, beleértve a Mac-et, a Windows-t és a Linuxot is.

  Ezenkívül a Smallpdf számos egyéb PDF-eszközt kínál, beleértve a PDF-tömörítési, -konvertáló és -szerkesztő eszközöket. A PDF-egyesítés legjobb része az, hogy a felhasználó bejelentkezés nélkül is használhatja a szoftvert. Ráadásul az összes feltöltött fájl egy órán belül törlődik. Így minden dokumentuma és PDF-fájlja biztonságos kezekben van.

  #2. iLovePDF

  Az iLovePDF segítségével gyorsan készíthet szemet gyönyörködtető PDF fájlokat. Különféle fájlokat gyorsan és zökkenőmentesen egyesíthet egyetlen dokumentumba. Egyszerűen fel kell lépnie a webhelyre, és ki kell választania a „PDF egyesítése” lehetőséget. Ezenkívül az iLovePDF lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyesítsék a felhőalapú tárolási szolgáltatásokból, például a Dropboxból, a Google Drive-ból és a OneDrive-ból származó fájlokat.

    A 18 legjobb ingyenes névtelen e-mail szolgáltató

  A platform ingyenes, bár prémium verziója is elérhető a további funkciók, például a korlátlan fájlméret és a fájlok internetkapcsolat nélküli egyesítése érdekében.

  Összességében az iLovePDF PDF-egyesítő szoftver egy robusztus, könnyen használható PDF-egyesítő szoftver, amely időt és erőfeszítést takarít meg. Kiválóan alkalmas személyes és professzionális használatra az egyszerű Ul, a hatalmas fájltámogatás és a robusztus biztonság miatt.

  #3. DocFly

  A DocFly több PDF-fájlját egyetlen könnyen kezelhető fájlba állítja össze. Könnyen elérhetővé, gyorsan megoszthatóvá és kényelmesebbé teszi a PDF-fájlokat. A felhasználók áthúzhatják az egyesíteni kívánt fájlokat, majd az egyesítési folyamat befejezése után elmenthetik azokat a számítógépükre. Ezenkívül a felhasználók megoszthatják e-mailben vagy felhőalapú tárolási szolgáltatásban.

  Ezenkívül a DocFly számos modern funkciót tartalmaz, amelyek gyorsak, megbízhatóak, valamint könnyen megtanulhatók és használhatók. A felhasználók jelszót is hozzáadhatnak az egyesített PDF-fájljukhoz a biztonság megőrzése érdekében.

  Más online PDF-szerkesztőkkel ellentétben a DocFly szolgáltatása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy helyen kezeljék az összes PDF-szerkesztést.

  #4. PDF cukorka

  A PDF Candy egy hihetetlen online egyesítési eszköz, amellyel könnyedén, gyorsan, vízjel nélkül és ingyenesen egyesíthet több PDF-fájlt online. Az intuitív grafikus felhasználói felület lehetővé teszi a felhasználók számára a szoftver zökkenőmentes használatát. A PDF Candy akár 100 PDF-fájl online egyesítésére is alkalmas. Automatikus rendezési funkciója még gyorsabban egyesíti a fájlokat.

  Továbbá az Ön biztonsága érdekében feltöltött dokumentumait két órán belül töröljük. Ezenkívül a PDFCandy online szerkesztő eszközei felhő alapúak, így a felhasználók a másodperc töredéke alatt egyesíthetik a fájlokat.

  #5. PDFChef

  Ha megbízható asztali PDF-szerkesztő eszközt keres, itt találja a PDFChef PDF-összevonó szoftvert. Asztali verziója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen PDF-hez kapcsolódó feladatot biztonságosan és zökkenőmentesen kezeljenek. Mindössze három egyszerű lépésben percek alatt egyesítheti a PDF-fájlokat, függetlenül a fájl méretétől. Ezeken kívül a PDFChef minden böngészővel és operációs rendszerrel kompatibilis.

  Ez az egyesítési eszköz felhasználóbarát felülettel rendelkezik, és nem igényel telepítést. A biztonság érdekében a PDFChef biztosítja, hogy harmadik fél ne férhessen hozzá az Ön adataihoz. A PDFChef teljes funkcionalitású kezelőfelülete lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az egyesített PDF-ben az oldalakat mentés előtt átrendezzék.

  Következtetés

  Dióhéjban a PDF egy széles körben használt fájlformátum, amely kompatibilitást, könnyű létrehozást, biztonságot és hozzáférhetőséget kínál. A PDF-fájlok egyesítése alapvető funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több dokumentumot és fájlt egyesítsenek egyetlen PDF-ben. Ezen túlmenően, az egyesítés hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a fájlt, valamint csökkenti a rendetlenséget és a tárhely-felhasználást.

  Ebben a fenti cikkben rövid megjegyzésekkel megemlítettük az Adobe Acrobat online eszközt, amellyel PDF-eket egyesíthet, és néhány alternatívát. Ha segítségre van szüksége az ingyenes online összevonási eszköz kiválasztásához, válasszon egyet a fent említettek közül.

  Felfedezheti a KKV-k számára készült legjobb dokumentumkezelő szoftvereket is.