6 módszer WhatsApp-üzenet küldésére a kapcsolati szám mentése nélkül

A WhatsApp az egyik legnagyobb üzenetküldő alkalmazás, és világszerte több mint 2 milliárd felhasználót szolgál ki. Az emberek összehozása érdekében olyan nagyszerű funkciókat vezetett be, mint például a WhatsApp-közösségek, megoszthatja élő helyét a WhatsApp-on, és még azt is, hogy üzenetet küldhet magának a WhatsApp-on. A cég rengeteg hasznos funkciót kínál, de fukarkodik az alapvető funkciókkal, vagyis azzal, hogy üzenetet küldhet a WhatsApp-felhasználóknak telefonszámuk mentése nélkül. Ennek a problémának azonban számos megoldása van, és elmagyarázzuk, hogyan küldhet egyszerűen üzenetet valakinek a WhatsApp-on anélkül, hogy megadná a telefonszámát.

Ebben az útmutatóban hat különböző módszert mutattunk be WhatsApp-üzenetek küldésére telefonszámok mentése nélkül. Az új üzenettől kezdve a „click-to-chat” funkciótól kezdve az iPhone parancsikonokig és harmadik féltől származó alkalmazásokig mindegyiket hozzáadtuk ide. Az alábbi táblázat segítségével navigáljon a használni kívánt módszerhez:

1. Az új üzenetet saját maga funkció használata (a legegyszerűbb)

Az új funkció segítségével, amellyel üzenetet küldhet magának a WhatsApp-on, mostantól SMS-t küldhet másoknak anélkül, hogy elmentené a számukat. A módszer a következőképpen működik:

 • Először is menjen a WhatsApp „Üzenetet küld magának” csevegésre telefonszámával és (Ön) címkéjével. Ezután írja be vagy illessze be ide a nem mentett telefonszámot, és küldje el magának.
 • 2. Most a nem mentett telefonszám kéken jelenik meg a csevegésben. Érintse meg a telefonszámot, és válassza a „Csevegés ” elemet, ha üzenetet szeretne küldeni a személynek anélkül, hogy elmentené kapcsolati adatait.

  3. Megnyílik a képernyőn a nem mentett szám csevegőablakja, és könnyedén küldhet neki üzenetet.

  2. Kattintson a Nem mentett kapcsolati szám lehetőségre a WhatsApp csoportban

  A második módszer, amelyet a WhatsApp-felhasználóknak a kapcsolati számok mentése nélkül üzenünk, meglehetősen gyakori. Ha részt vesz egy csoportos csevegésben, de nincs elmentve szám az eszközén, továbbra is küldhet nekik üzenetet az alábbi lépésekkel:

    Hogyan találhat kapcsolatokat a WhatsApp-on

  1. Először nyissa meg a csoportos csevegést, és érintse meg a számot magában a beszélgetésben. Ekkor megjelenik egy felugró ablak, ahol ki kell választania az „Üzenet ” lehetőséget.

  2. Ha nem találja a telefonszámot egy csoportos csevegésben, koppintson a csoport nevére a tetején a beállítások megnyitásához. Ezután görgessen le a résztvevők listájához, és keresse meg a nem mentett telefonszámot. Érintse meg a telefonszámot az „Üzenet ” opció megjelenítéséhez a fenti előugró ablakban.

  3. Az első vagy a második lépéssel átkerül az egyéni csevegőablakba, és SMS-t küldhet a felhasználónak anélkül, hogy hozzáadná a telefonszámát a telefonkönyvéhez. Ha rendszeresen használja a WhatsApp-ot, és törődik magánéletével, javasoljuk, hogy tekintse meg útmutatónkat is arról, hogyan rejtheti el legutóbbi látogatását és online állapotát a WhatsApp-on.

  A WhatsApp a leghosszabb ideig hivatalos módszert kínált arra, hogy üzenetet küldjön valakinek anélkül, hogy elmentené a számát. Ez a Click to Chat nevű funkció lehetővé teszi, hogy egy hivatalos WhatsApp-hivatkozás használatával SMS-t küldjön bárkinek anélkül, hogy elmentené a kapcsolatfelvételi adatait. Van azonban egy nagy figyelmeztetés. Ez a funkció az alkalmazáson belül nem érhető el, de mobiltelefonon és számítógépen egyaránt működik. A következőképpen használhatja:

  1. Először nyissa meg a kívánt webböngészőt Android vagy iOS rendszeren. Ezután másolja ki ezt a linket – https://wa.me/phone-number, és illessze be a böngésző címsorába. Javasoljuk, hogy ezt a hivatkozást a Notes alkalmazásba is illessze be megőrzés és későbbi felhasználás céljából.

  2. A link beillesztése után cserélje ki a linkben szereplő telefonszámot a teljes telefonszámra, és írja be az üzenetet küldeni kívánt felhasználó nemzetközi országkódját. A telefonszám beírása közben nem kell szimbólumokat (+ és -), nullákat vagy zárójeleket hozzáadnia.

  Például – Ha üzenetet szeretne küldeni valakinek Indiában, akkor egy ehhez hasonló hivatkozást fog használni – https://wa.me/918765432109. Itt a 91 India országhívószáma, a 8765432109 pedig a telefonszám. Hasonlóképpen használhatja az „1”-et a telefonszám előtt az Egyesült Államokban.

    A WhatsApp biztonsági mentés elakadt az iPhone-on: 10 megoldás a javításra!

  3. Miután meglátogatta a linket, megjelenik egy „Tovább a csevegéshez” gomb, amellyel közvetlenül üzenetet küldhet a WhatsApp-felhasználónak anélkül, hogy elmentené a kapcsolattartóját. Érintse meg ezt a gombot a csevegőablak megnyitásához.

  4. Miután megérinti a gombot, megnyílik egy csevegőablak az alkalmazásban, amely lehetővé teszi, hogy SMS-t küldjön a személynek a telefonszámának hozzáadása nélkül.

  Megjegyzés: Ha olyan számot ad meg, amely nem egy WhatsApp-felhasználóhoz tartozik, hibaüzenetet fog látni az alkalmazásban. Ez a következő lesz: „A telefonszám nincs a WhatsApp-on.”

  4. A Truecaller segítségével küldjön üzenetet a szám mentése nélkül

  Sok Android- és iOS-felhasználó rendelkezik a Truecaller alkalmazással a készülékén a kéretlen hívások és üzenetek kiszűrésére. Nos, lehet, hogy nem tudja ezt, de a Truecaller segítségével szám hozzáadása nélkül küldhet WhatsApp-üzeneteket. Így működik:

  1. Ha nincs telepítve a Truecaller (ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlással) az eszközére, töltse le az alkalmazást Android és iOS rendszerre.

  2. Ezután nyissa meg az alkalmazást, és írja be vagy illessze be az üzenetet küldeni kívánt számot a felső keresősávba. Ezután érintse meg a Truecaller alkalmazás által azonosított partner nevét a további részletek megtekintéséhez.

  3. A Truecaller kapcsolati adatainak oldalán megjelenik a lehetőség, hogy üzenetet küldjön nekik a „WhatsApp”-on a telefonszámuk mentése nélkül. A Truecaller azonnal átirányítja Önt a nem mentett partner csevegőablakába, az alábbiak szerint.

  5. A WhatsApp nem mentett szám parancsikonjának használata iPhone-on

  Ha Ön egy kemény iOS-felhasználó, aki szereti használni a Siri parancsikonokat különféle feladatokhoz, például vizet lövell ki az iPhone hangszóróiból, megnézi a fájlméretet vagy gyorsan készít képet, akkor értékelni fogja, hogy létezik ez a Siri parancsikon, amellyel a WhatsApp-on el nem mentett számokat küldhet. . A következőképpen használhatja:

  1. Irány ez a link a Safariban (vagy bármely más böngészőben) iPhone-ján, hogy megkapja a „WhatsApp nem mentett szám” Siri parancsikont. A hivatkozás átirányítja Önt az Apple Shortcuts alkalmazáshoz, ahol meg kell érintenie az alján található „Parancsikon hozzáadása” gombot.

  2. Mostantól megjelenik a Parancsikonok alkalmazás „Összes gyorsbillentyűje” alatt. A használatához érintse meg a „WhatsApp nem mentett szám” parancsikont. Ekkor megjelenik egy adatvédelmi értesítés, amely lehetővé teszi, hogy a parancsikon elérje a WhatsApp kattintással csevegő funkcióját.

    Javítsa ki a WhatsApp videohívást, amely nem működik iPhone és Android rendszeren

  3. Ezt követően egyszerűen be kell írnia a nem mentett telefonszámot (a nemzetközi hívószámmal együtt) a felugró szövegmezőbe, és meg kell nyomnia a „Kész” gombot, ha végzett. Ezzel azonnal megnyílik a WhatsApp csevegőablak az adott felhasználó számára. Könnyű, igaz?

  6. Harmadik féltől származó alkalmazás WhatsApp-üzenet küldéséhez a szám mentése nélkül

  Végül, ha egy dedikált, harmadik féltől származó alkalmazást keres, amellyel üzeneteket küldhet az embereknek a WhatsApp-on anélkül, hogy megadná a számukat, akkor van egy tökéletes választásunk.

  1. Le kell töltenie az Easy Message for WhatsApp alkalmazást iPhone vagy Android telefonjára. Ez egy egyszerű, ingyenes alkalmazás, hirdetések nélkül. Töltse le az alkalmazást Android és iOS az itt található linkek segítségével.

  2. Ezután nyissa meg az alkalmazást, illessze be a telefonszámot (a nemzetközi kóddal), és érintse meg a „Csevegés indítása a WhatsApp-ban” gombot. Az alkalmazás átirányítja Önt az adott felhasználó WhatsApp csevegőablakába. Lényegében a click-to-chat funkciót használja, de nagyban leegyszerűsíti a folyamatot.

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Létrehozhat WhatsApp csoportokat számok mentése nélkül?

  Nem, nem hozhat létre WhatsApp-csoportot a csoportba meghívni kívánt felhasználók telefonszámának mentése nélkül. Ha nem szeretné menteni a számokat, vagy nincs felhasználói száma, akkor a WhatsApp csoportban egy másik felhasználót adminisztrátorrá tehet, hogy új felhasználókat vegyen fel a csoportba.

  Hogyan menthetek el nem mentett WhatsApp számot a névjegyeim közé?

  Ha üzenetet küld egy nem mentett névjegynek a WhatsApp-on az útmutatóban található hat módszer valamelyikével, elmentheti a telefonszámát eszközére az üzenetküldő alkalmazásban. Látni fog egy „Hozzáadás a névjegyekhez” gombot iPhone-on, vagy egy „Hozzáadás” gombot Androidon. Érintse meg a gombot egy el nem mentett WhatsApp-szám mentéséhez.

  Felhívhat valakit a WhatsApp segítségével anélkül, hogy hozzáadná a névjegyeihez?

  Igen, anélkül irányíthatja az embereket, hogy telefonszámukat hozzáadná a névjegyeihez, ha megérinti a „hang” vagy „video” hívás gombot a csevegőablakban.

  6 módszer WhatsApp-üzenetek küldésére szám mentése nélkül

  Igen, ezek mind azok a módszerek, amelyek segítségével üzeneteket küldhet a WhatsApp-felhasználóknak anélkül, hogy hozzá kellene adnia telefonszámukat. Az „Üzenetet küld magának” funkció rendkívül egyszerűvé tette a nem mentett névjegyek üzenetküldését. Ha azonban Ön vállalkozás tulajdonosa, és új felhasználóknak kell SMS-t küldenie a számuk mentése nélkül, javasoljuk, hogy használja az Ön elképzelésének megfelelő módszerek bármelyikét. Reméljük, hogy ez az útmutató hasznosnak találta a WhatsApp egyszerű problémájának megoldásában. Ha kétségei vannak, tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mi segítünk.