2024 legjobb játék fülhallgatói

Ha játékos vagy, akkor tudni fogja, hogy az egyik legjobb módja annak, hogy a legtöbbet hozza ki a játékból, ha minőségi fejhallgatót használ. A rengeteg lehetőség közül választhat, élvezheti a vezeték nélküli (vagy vezetékes) játékmenetet, függetlenül a pénztárcától. Akár prémium, késésmentes hangot, ANC-t, beépített mikrofonokat keres a hangos csevegéshez, több eszközhöz való csatlakozást, akár egyszerűen csak szeretne valamit, amivel ingázás közben is játszhat, mindenki számára megtalálja a tökéletes játékhoz való fülhallgatót.

Logitech

A A Logitech FITS fülhallgatók méltó prémium minőségű vezeték nélküli fülhallgatók játékosok számára. Kiváló többplatformos választás, kompatibilis a PS5, PS4, PC, Mac, Mobile és Switch rendszerekkel. Lightspeed vezeték nélküli és Bluetooth-kapcsolatot biztosítanak, 10 milliméteres meghajtóik pedig testes hangzást biztosítanak rengeteg basszussal.

Ezek a füldugók kategóriájában a legjobb passzív zajszűréssel büszkélkedhetnek, köszönhetően a gélvégek által kínált egyedi illeszkedésnek. A Lightform technológiának köszönhetően a fülhallgatók hegyei úgy formálódnak, hogy az első 60 másodpercben tökéletesen illeszkedjenek a fül belsejébe, és kizárják a legtöbb háttérzajt. A beépített kettős sugárformázó mikrofonok pedig hangos csevegésre is alkalmassá teszik őket.

Az akkumulátor-élettartam átvészeli a hosszú játékmeneteket: hét órát a fülhallgatók biztosítanak, és további nyolc órát a töltőtokkal. A Lightspeed és a Bluetooth közötti váltás szép és egyszerű, így gyerekjáték a különböző platformokon való játék. Az EQ és egyéb hangbeállítások pedig testreszabhatók a Logitech alkalmazáson keresztül.

Logitech FITS True Wireless Gaming fülhallgató

Összességében a legjobb

180 USD 230 USD Takarítson meg 50 USD-t

A Logitech FITS True Wireless Gaming fülhallgatók a prémium vezeték nélküli hangot egyesítik az egyedi formázott illeszkedéssel a magával ragadó hangélmény érdekében.

Profik

 • Lightspeed vezeték nélküli kapcsolat
 • Passzív zajszűrést kínál
 • Olyan kényelmes a fülbe, amennyire csak lehet
 • Többplatformos

Hátrányok

 • A mikrofon minősége kissé inkonzisztens lehet

Turtle Beach

A Turtle Beach Scout Air True Wireless Earbuds egy vezeték nélküli játékhoz használható fülhallgató, amely nem fogja feltörni a pénzt. A 60 ezredmásodperces alacsony késleltetésű visszacsatolást biztosító játékmóddal kialakított Bluetooth fülhallgatók PC-n, Mac-en, mobilokon és Switch-en használhatók.

Itt nincs ANC, ami a viszonylag alacsony ár miatt nem meglepő. Mindazonáltal kettős mikrofonnal vannak felszerelve a játékon belüli hangcsevegéshez, és az Audio Hub alkalmazáson keresztül számos hang testreszabási lehetőség áll rendelkezésre. IPX4-es besorolású az izzadság- és vízállóság miatt, és 20 órányi hangzást biztosítanak (ötöt a fülhallgatóból és további 15 órát a töltőtokból).

A hangminőség megfelelő a kért árhoz képest, bár nem ugyanabban a kategóriában, mint a prémium opciók. A fülre helyezhető érintőgombok könnyen kezelhetők, könnyűek és kényelmesek a viseletben. Itt nagyon kevés panaszra lehet számítani, figyelembe véve a költségeket.

Turtle Beach Scout Air True vezeték nélküli fülhallgatók

Legjobb költségvetés

A Turtle Beach Scout Air True vezeték nélküli fülhallgatók segítségével élvezheti a vezeték nélküli játék szabadságát anélkül, hogy vagyonába kerülne.

Profik

 • Megfizethető
 • IPX4 vízálló
 • Néhány testreszabási lehetőség
 • Gyors töltés

Acél sorozat

Ha a mobiljáték a kedvenced, akkor a SteelSeries Tusq In-Ear mobil Gaming Headset hordozhatóbb formában biztosítja a játékhoz használható fejhallgató funkcióit. A könnyű, fülre helyezhető felfüggesztés tartós kényelmet és kettős mikrofonos funkcionalitást biztosít, a kábelen található beépített mikrofonnal és a levehető mikrofon mikrofonnal, így rendkívül egyszerűvé válik a csapatoddal való beszélgetés menet közben.

Ez a vezetékes headset kényelmes többplatformos használatot tesz lehetővé a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozónak köszönhetően. Ráadásul a dinamikus kompozit hangvezérlők azt jelentik, hogy utazás közben is élvezheti a kiváló játékhangzást, bármilyen környezet is legyen. Három készlet szilikon fülhallgatóval és egy puha szövet hordtáskával a készlet teljessé tételéhez a Tusq Headset kiváló ár-érték arányt biztosít.

SteelSeries Tusq In-Ear mobil játékfejhallgató

Legjobb vezetékes

A beépített mikrofonnak és a levehető mikrofonos mikrofonnak köszönhetően a SteelSeries Tusq In-Ear mobil játékfejhallgató a legjobb módja annak, hogy útközben beszélgessen csapatával.

Profik

 • Megfizethető
 • Többplatformos kényelem
 • Könnyű és kényelmes
 • Minőségi játékhangot biztosít
 • Kettős mikrofon funkció

EPOS Audio

Az alacsony késleltetésű vezeték nélküli kapcsolattal és Bluetooth-kapcsolattal az EPOS GTW 270 Hybrid True Wireless Gaming fülhallgatók USB-C aptX hardverkulcsot tartalmaznak a többplatformos játékhoz, és késésmentes hangzást kínálnak alacsony késleltetéssel. A zárt akusztikus kialakítás kiszűri a nem kívánt háttérzajt, lehetővé téve, hogy az akcióra koncentrálhasson.

A kettős mikrofon gondoskodik arról, hogy a hangminőség szép és tiszta hangos csevegés esetén, nagyon csekély hangszivárgás mellett. A Side Tone automatikusan bekapcsol, amikor a mikrofon be van kapcsolva, hogy hallja magát, de egyébként a hangcsökkentés elég jó, tekintve, hogy itt nincs ANC. Akár öt órán át játszhat ezekkel a bimbókkal, és további 20 órát ragadhat a töltőtokkal. Az IPX5 vízállóság azt jelenti, hogy ezek a fülhallgatók védettek az izzadságtól, és kényelmes viseletet biztosítanak.

EPOS GTW 270 Hybrid True vezeték nélküli Bluetooth zárt akusztikus játék fülhallgató

A legjobb többplatformos

135 USD 169 USD Takarítson meg 34 USD-t

Az USB-C aptX alacsony késleltetésű hardverkulcsával az EPOS GTW 270 Hybrid True Wireless Gaming fülhallgató prémium hangminőséget kínál bármilyen platformon.

Profik

 • Többplatformos kompatibilitás
 • Zárt akusztikus kialakítás a zajcsökkentés érdekében
 • Alacsony késleltetés
 • IPX5 vízálló

ASUS

Az ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming Earbuds megfizethetőbb lehetőség a vezeték nélküli fülhallgatót kereső játékosok számára, amelyek ár-érték arányt kínálnak. Hibrid ANC-vel vannak felszerelve, és alacsony késleltetésű vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak a nagyobb hangszinkronitás érdekében. Ezek a fülhallgatók PS5, PC, Mac, Switch és mobileszközökkel használhatók, és 10 milliméteres meghajtókkal tiszta hangzást biztosítanak tisztességes basszussal.

Maximum 27 órányi akkumulátor-élettartamot kínálnak (5 óra ANC-mentesen, 21,5 extra órát a töltőtokból), és támogatják a gyorstöltést. Ha nehéz helyzetben vagy, 15 perces töltéssel 90 percnyi játékidőt biztosíthatsz. Vezeték nélkül is tölthetők, ami bónuszpontokat szerez a kényelemért. Az IPX4 vízállóság azt jelenti, hogy a különösen feszült kampány nem okozhat izzadságkárosodást.

A házon RGB világítás található, ami szép, bár semmiképpen sem elengedhetetlen. Sajnos nem szabható testre, bár az EQ és a hangprofilok az Armory Crate alkalmazáson keresztül megtehetők. Maga a tok kissé nehezen nyitható, de jól néz ki. És bár ezek a fülhallgatók alacsony késleltetésűek, valószínűleg nem alkalmasak versenyszerű játékra.

ASUS ROG Cetra True vezeték nélküli játék fülhallgató

A legjobb gyorstöltés

90 USD 100 USD Takarítson meg 10 USD-t

A 27 órás akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően az ASUS ROG Cetra True vezeték nélküli gaming fülhallgatók hosszabb ideig elmerülhetnek az eseményekben.

Profik

 • Van ANC
 • Jó akkumulátor élettartam
 • Kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel

Hátrányok

 • A töltőtok kinyitása kissé bonyolult lehet

GYIK

K: Mi a különbség a normál fülhallgató és a játékhoz használható fülhallgató között?

Mind a játékhoz, mind a hagyományos fülhallgató jó választás lehet útközbeni játékhoz vagy vezeték nélküli játékhoz egy teljes értékű játékfejhallgató feje nélkül.

A játékhoz használt fülhallgatók általában ergonomikusabbak, mint a hagyományos füldugók, így hosszabb ideig tartó kényelmet biztosítanak. Dedikált Gaming Mode-val is rendelkezhetnek az alacsony késleltetésű hanghoz, amely jobban szinkronizálódik a játékmenettel, és a legtöbb olyan Active Noise Cancelation (ANC) funkcióval rendelkezik, amely magával ragadóbb hangélményt biztosít a játékhoz.

K: Miért használnak egyes profi játékosok fülhallgatót fejhallgató helyett?

A fülhallgató vagy a fejhallgató közötti választás nagyrészt a személyes preferenciákon múlik, és nincs határozott válasz arra, hogy egy profi játékos miért részesíti előnyben az egyiket a másikkal szemben. Mivel azonban a fülhallgatók közvetlenebb utat biztosítanak a lejátszó füléhez, vitatható, hogy ez kisebb esélyt jelent a hangszivárgásra és kevésbé tolakodó fehér zajra. Ez döntő tényező lehet a profi játékosok számára, akik teljes mértékben belemerülnek a játékmenetükbe.

K: Mi az aktív zajszűrés (ANC)?

Az aktív zajszűrés sok modern fejhallgatóban és fülhallgatóban elterjedt funkció. Mikrofonokat használ a fejhallgató hangszóróiból érkező hangok, valamint a környező környezet külső hangjainak meghallgatására.

Az ANC funkció megfordítja a fejhallgatón belülről és kívülről érkező hanghullámokat, és kioltja a külső zajt a hanghullámok semlegesítésével.

K: Használhatom az AirPodsokat játékra?

A rövid válasz: igen, használhatod az AirPod-okat játékra. A hosszabb válasz az, hogy ehhez (a választott platformtól függően) először külön Bluetooth-adaptert kell vásárolnia, mivel a játékkonzolok jelenlegi generációja nem támogatja a Bluetooth-t.

A jó hír az, hogy rengeteg tisztességes Bluetooth-adapter közül lehet választani, és viszonylag olcsón megvásárolhatók. Ha az adaptert csatlakoztatta a konzolhoz, egyszerűen párosítsa az AirPods készüléket a konzollal, mielőtt készen állna a rock and rollra.

A számítógépes játékhoz egyszerűen párosíthatja az AirPod-okat a számítógép Bluetooth-kapcsolatával.