15 legjobb alkalmazás zenéléshez csak a telefonjával (Android és iOS)

Életünk kiszámíthatatlan okostelefon nélkül, mivel a telefonok lehetővé teszik számunkra, hogy kommunikáljunk a családdal és a barátokkal.

Ezenkívül ez lehetővé teszi számunkra, hogy számos hasznos alkalmazást érjünk el. Az ilyen alkalmazások elérésének oka lehet az unalom megszüntetése, a mindennapi élet javítása vagy a távoli munkavégzés.

Az okostelefonok most nagyszerű lehetőségeket kínálnak a zenei produkció iránt szenvedélyes emberek számára egy időre vagy egy életre. A fejlett technológia számos zenei produkciós alkalmazást hozott a zene szerelmeseinek.

Ezek az alkalmazások lehetővé teszik számos mintacsomaghoz, hangszerhez, jogdíjmentes számhoz és szerkesztési lehetőséghez való hozzáférést. Ezekkel a funkciókkal saját zenét hozhat létre, és megoszthatja azt szeretteivel.

Miért érdemes zenei produkciós alkalmazásokat használni?

 • A zenei produkciós alkalmazások meglehetősen egyszerűvé és kényelmessé teszik a zene létrehozását. Nem kell bonyolult szoftverekkel foglalkoznia, ha ezek az alkalmazások egyszerű felhasználói felülettel rendelkeznek.
 • Ezek az alkalmazások jó hangszerválasztékot kínálnak. Hozzáférhet a minta ütemekhez is, és így friss zenét hozhat létre különösebb jártasság nélkül.
 • A zenei produkciós alkalmazások meglehetősen megfizethetőek. Néhány alkalmazás ingyenesen elérhető megfelelő funkciókkal.

Most nézzünk meg néhány legnépszerűbb alkalmazást Android-eszközéhez.

FL STUDIO MOBILE

Az FL STUDIO MOBILE segítségével többsávos projekteket hozhat létre és tárolhat Android okostelefonján vagy táblagépén. Olyan funkciókkal rendelkezik, mint hangfelvételek, effektmodulok, Chromebook érintőképernyő, egér támogatás, teljes képernyős DeX, MIDI-vezérlő támogatás, zongoratekercs és még sok más.

Az FL STUDIO MOBILE lépésszekvenszerrel, Wi-Fi-n vagy felhőn keresztüli megosztási lehetőséggel és virtuális zongorabillentyűzettel is rendelkezik. Több dobmintával érkezik, mint például kalapok, cintányérok, pergők, rúgások, emelkedők és még sok más. Tartalmaz SuperSaw és MiniSynth előbeállításokat is.

KORG Kaossilator

A KORG Kaossilator egy szintetizátor alkalmazás Android-eszközökhöz. Tele van elektronikus hangokkal és akusztikus hangszerekkel, amelyek lehetővé teszik a hangok széles skálájának lejátszását. Egy szekvenszert is kínál, amely tökéletes dalok létrehozásához.

A KORG Kaossilator segítségével egyszerűen érintésekkel végezhet. Több mint 150 különféle hangot fedezhet fel, amelyek segítségével zenék széles skáláját állíthatja elő. Egy Key/Scale funkcióval rendelkezik, amely kiküszöböli a rossz hangjegyeket. Loop szekvenszere egyszerű élő előadást és számkészítést tesz lehetővé.

  Jelszó hozzáadása iPhone vagy Android alkalmazáshoz

Roland Zenbeats

A Roland Zenbeats egy gyönyörű zenekészítő alkalmazás, amellyel zenét készíthet a telefonon. Számos lehetőséget kínál a modern és legendás hangzásokhoz. Lehetővé teszi ütemek és többsávos dalok egyszerű készítését.

A Roland Zenbeats fejlett szerkesztési funkciókat kínál a hangok finomhangolásához. Ökoszisztémája számos időtakarékos eszközhöz biztosít hozzáférést ötletei szerkesztéséhez, dokumentálásához és finomításához.

Beat Maker Go

A Beat Maker Go egy dobpad gépalkalmazás, amely lehetővé teszi ütemek létrehozását és lenyűgöző zeneszámok létrehozását. Hatalmas könyvtára több mint 200 hangcsomagból áll. Könnyedén megoszthatja alkotásait barátaival és családjával.

Ez az alkalmazás kezdőknek és PRO beat készítőknek egyaránt alkalmas. Kezdőknek is kínál leckéket a zenealkotás folyamatának megfelelő elsajátításához. Fedezze fel az olyan műfajok zenéjét és hangjait, mint a techno, a house, a hip-hop, a trap, a dubstep, a rock stb.

BeatMaker 3

A BeatMaker 3 egyetlen megoldásban egyesíti a valódi hardver és a hagyományos asztali szoftverek teljesítményét és hatékonyságát. Ezzel az alkalmazással előadhat, játszhat és rögzíthet olyan inspiráló eszközöket, mint a roll, ismétlés, swing stb.

Ez az alkalmazás 128 128 padból álló bankon keresztül jelenít meg. Ezekkel kényelmesen rögzíthet élőben, apríthat, roncsolhat, összeállíthat és újramintavételezhet. A precíz szekvencia elképesztő szerkesztési előnyöket biztosít. A BeatMaker 3 exkluzív tartalmak lenyűgöző könyvtárát tartalmazza.

Ábra

Készítsen zengő zenét percek alatt a Figurával. Lehetővé teszi addiktív ütemek létrehozását bárhol és bármikor iPhone-ján. Ez az alkalmazás ideális kezdőknek és gyakorlott zenei készítőknek.

Ezzel az egyszerű alkalmazással komplett számokat hozhat létre dallamok, basszusgitár és dob használatával. Egyszerű XY automatizálása lehetővé teszi, hogy izgalmas effektusokat adjon a dalokhoz. Gyorsan manipulálhatja dalait.

Ez az alkalmazás ideális az iOS 11 vagy újabb verzióihoz.

Garázsbanda

A GarageBand egy teljes értékű zenei stúdiót kínál a keze ügyében. Az élő hurkok segítségével profi módon készíthet zenét. Többérintéses billentyűzetének köszönhetően könnyedén játszhat különféle hangszereken.

Szinte bármilyen hangot könnyedén rögzíthet, és hangeffektusokat alkalmazhat stúdió szinten. Itt virtuális session dobosokat adhatsz dalodhoz és groove-okat játszhatsz. Intelligens vonósai lehetővé teszik a teljes vonószenekar lejátszását.

24 bites hangfelbontást kínál a dalok rögzítéséhez, keveréséhez és exportálásához. Dalait az iCloudon tárolhatja, és bármikor megoszthatja barátaival és családjával.

  Wi-Fi jelszó megosztása Chromebookok és Android telefonok között

KORG Gadget 2

A KORG Gadget 2 egy intuitív kezelőfelülettel rendelkező, többfunkciós zenei produkciós alkalmazás. Körülbelül 40 dobgépet és kis szintetizátort kínál, amelyeket szabadon kombinálhat.

Gadgetgyűjteménye kompakt szintetizátorokat, mintavevőket, dobgépeket, MIDI segédprogramokat, hangot és egyebeket tartalmaz. Csatlakozhat a megfelelő hardverhez, és végtelen lehetőséghez juthat.

BandLab

A BandLab egy csodálatos ingyenes zenekészítő és zenefelvevő alkalmazás, amelyet több mint 50 millió felhasználó használ világszerte. Készíthetsz zenét tudásodtól és hátteredtől függetlenül. Tartalmaz egy többsávos stúdiót, amellyel zenét készíthet, szerkeszthet és remixelhet.

Lehetővé teszi kreatív effektusok hozzáadását, ütemek készítését, valamint minták és hurkok felhasználását jogdíjmentes hangsávjaikból. Ezek a hangcsomagok olyan műfajokból származnak, mint a dubstep, EDM, hip-hop, garázs, rock, house, rap stb.

A BandLab rendelkezik egy közösségi hálózati funkcióval is, amellyel új barátokat találhat. Zenekart is alapíthat más zenészekkel, vagy kapcsolatba léphet munkatársaival.

Itt több mint 180 vokál/basszus/gitár effektussal, 330+ virtuális MIDI hangszerrel, looperrel, videomixel és további izgalmas funkciókkal találkozhatsz.

Ez az alkalmazás Android és iOS okostelefonokra is elérhető.

 • Elérhető:

 • Android

 • iOS

Maró 3

A Caustic 3 egy valós idejű zenekészítő alkalmazás, amelyet rack-be szerelhető mintavevők/szintetizátorok ihlettek. Lehetővé teszi, hogy személyre szabott állványt hozzon létre akár 14 gép hozzáadásával több lehetőség közül. Ez az alkalmazás egy effekttartót tartalmaz, amely gépenként két effektust támogat.

Keverőasztallal, globális Reverb/Delay effektekkel, master szekvenszerrel, master szekció parametrikus EQ-val és limiterrel is rendelkezik.

Ezt az alkalmazást a Google Play Áruházból vagy az App Store-ból töltheti le.

 • Elérhető:

 • Android

 • iOS

Music Maker JAM

A Music Maker JAM egy ingyenes zenei alkalmazás, amellyel könnyedén hozhat létre ütemeket, zenét vagy dalokat. Ez egy könnyen használható alkalmazás, amely a zenei műfajok széles skáláját kínálja.

Ezek a műfajok közé tartozik az EDM, a trap, a rap, a hip-hop, a dubstep, a garage, a house, a rock, a pop és még sok más. Akár kezdő, akár tapasztalt, ez az alkalmazás nyújtja a legegyszerűbb módot.

Itt több mint 300 mixcsomagot fedezhet fel több mint 500 000 hurokkal. Felveheti zenéit, és használhatja a 8 csatornás keverőjét a tökéletes keveréshez. Az ütemek létrehozása és az újrakeverés mindössze annyi, hogy megrázza okostelefonját ezzel az alkalmazással.

Töltse le ezt az alkalmazást Android és iOS telefonokra a megfelelő alkalmazásboltokból.

 • Elérhető:

 • Android

 • iOS

n-Track Studio DAW

Ez egy hatékony alkalmazás, amely tökéletes zenekészítő eszközzé teszi okostelefonját. Ezzel korlátlan számú hang-, dob- és MIDI-sávot rögzíthet, lejátszás közben keverheti őket, és effektusokat adhat hozzájuk.

  12 legjobb Android operációs rendszer PC-hez

Szerkeszthet dalokat, csatlakozhat a Songtree közösséghez, megoszthatja a dalokat online, és együttműködhet más előadókkal.

Ez az alkalmazás hozzáférést biztosít a mono és sztereó számokhoz. Egy lépésszekvencer beatmakerrel érkezik. Aux és csoport csatornák, zongoratekercs Midi Editor, képernyőn megjelenő Midi billentyűzet, beépített metronóm és még sok más funkcióval rendelkezik.

Ezt az alkalmazást Android vagy iOS okostelefonjára a Google Play Áruházból vagy az App Store-ból szerezheti be.

 • Elérhető:

 • Android

 • iOS

Groovebox

A Groovebox egy ingyenes zenei stúdióalkalmazás nagyszerű dob- és szintetizátorokkal. Segítségével gyorsan elkezdhet dallamokat és ütemeket készíteni, és gyorsan játszani világszínvonalú hangszereken.

Ezzel az alkalmazással számos hangot fedezhet fel számos ritmus- és dallammintával. Megérinthető hangszereken játszva saját dallamokat és hangokat hozhat létre. Itt öt szilárd hangszerrel találkozhat, köztük a MiniMon, a Horizon, a RetroBass, a Drumbox stb.

Lehetővé teszi számok elrendezését a dalépítő funkciójával. Megoszthatja alkotásait másokkal. Letöltheti ezt az alkalmazást Android vagy iOS okostelefonjára.

 • Elérhető:

 • Android

 • iOS

Groovepad

Szeretnél zenét készíteni, mint a DJ-k? A Groovepad segítségével ezt magas szintű zenei ismeretek nélkül is megteheti. Ez az alkalmazás megtanít dalok és számok létrehozására. Itt lépésről lépésre haladhat előre, és számos módon kísérletezhet.

A zeneszámok és hangok hatalmas könyvtárával érkezik. Néhány népszerű műfaj megtalálható ebben az alkalmazásban: House, EDM, Dubstep, Hip-Hop, Drum and Bass stb. Könnyedén megoszthatja alkotásait családjával és barátaival.

Letöltheti Android vagy iOS okostelefonjára.

 • Elérhető:

 • Android

 • iOS

Soundtrap Stúdió

A Soundtrap egy csodálatos együttműködési podcast és zenei stúdióalkalmazás, amellyel tetszés szerinti zenét hozhat létre. Meghívhatja barátait együttműködésre. Készítsen lenyűgöző zenét professzionálisan rögzített hurkok segítségével.

Professzionális és kiváló minőségű effektusok széles választékát teszi lehetővé. Előfizethet az Antares Auto-Tune® szolgáltatásra, és szerkesztheti énekét. Lehetővé teszi, hogy az összes alkotást a felhőtárhelyen mentse, és szükség esetén visszakeresse őket.

Töltse le iOS vagy Android telefonjára.

 • Elérhető:

 • Android

 • iOS

Szerző megjegyzése

Véleményem szerint a GarageBand a legsokoldalúbb és legmegbízhatóbb zenei alkalmazás a világon. Az audioeffektusok és hangszerek elérhetősége, valamint hatalmas könyvtára ideálissá teszi mindenki számára. Ez azonban csak az iOS-felhasználókra korlátozódik, mivel Android-eszközökön nem érhető el.

A BandLab egy nagyszerű lehetőség, amely iOS és Android felhasználók számára is elérhető. Valóban átalakíthatja eszközeit zenei produkciós szoftverekké, és számos funkciót kínál.