14 ingyenes kollázssablon a közösségi média játékának emeléséhez

Szeretnéd közösségi média játékodat a következő szintre emelni? Bármi legyen is a közösségi médiával kapcsolatos célja, legyen az az elkötelezettség növelése, a márkaismertség javítása, a jobb célzás, az ügyfélszolgálat javítása vagy a versenyelőny megszerzése, folyamatosan fejlesztenie kell közösségi média stratégiáját, hogy releváns és naprakész maradjon.

Az egyik megvalósítható stratégia a kollázsok használata a képek történetének elmesélésére.

Miért érdemes feldobnod a közösségi média játékodat?

Íme néhány ok, amiért érdemes emelni a játékot a közösségi médiában:

Javítsa profilját

A közösségi média hatékony eszköz a célközönség lenyűgözésére és ügyfelekké alakítására. A közösségimédia-profilnak meggyőző marketing biztosítéknak kell lennie terméke vagy szolgáltatása piacra dobásához. Íme néhány tipp a közösségi média profiljának javításához:

 • Állítsa be profilját olyan alapadatokkal, mint a webhely linkje, helye és egyéb fontos részletek.
 • Folyamatosan frissítse profilját.
 • Ossza meg céljait, céljait és történetét a közösségi médiában.

Hozzon létre kiváló minőségű tartalmat

A márka imázsának kialakítása és a rendszeres tartalom közzététele nem hozza meg a kívánt eredményt jó minőségű tartalom nélkül. Ha több követőt és nagyobb elköteleződést szeretne, tegyen közzé rendszeresen jó minőségű tartalmat.

Tegyen közzé ajánlásokat, esettanulmányokat, podcastokat és infografikákat, és tesztelje, hogy melyik típusú tartalom ad jobb eredményeket. A kollázsok használata például felkapott, és segíti az influencereket és a kisvállalkozásokat közösségi média céljaik elérésében.

Alkalmazások használata

Több közösségi médiafiók kezelése ijesztő és nyomasztó lehet. Különféle online alkalmazások, mint például a Hootsuite, a Tweetdeck, az Echofon stb., segítenek a bejegyzések ütemezésében, az online kommunikáció kezelésében, az elemzések nyomon követésében stb.

Monitor Analytics

Ha növelni szeretné a közösségi média játékát, rendszeresen kövesse az elemzéseket, és ennek megfelelően módosítsa közösségi média stratégiáját. A legtöbb közösségimédia-platform saját elemző eszközt kínál, amely segít azonosítani – Milyen típusú tartalmat szeret a közönsége? Mennyi elkötelezettséget kaptak a legfontosabb posztjai? Ki lép kapcsolatba a bejegyzésével, és mikor?

A kollázssablonok használatának előnyei

A kollázsok jelenleg nagyon felkapottak, különösen az Instagram-kollázsok, amelyeket főként influencerek és kisvállalkozások használnak. A kollázs nagyszerű módja több kép megjelenítésének egyetlen képkockában. A kollázssablon segítségével kreatív kollázsokat készíthet a közösségi médiában. Íme néhány előny a kollázssablonok használatából:

 • Nem kell grafikus tervezést tanulnia, és továbbra is kreatív és érdekes kollázsokat készíthet.
 • Pénzt takaríthat meg, ha előre elkészített kollázssablonokat használ.
 • Egy nem grafikus tervező időt takaríthat meg, és gyorsan készíthet egyedi képkollázsokat.

Most részletesen megvitatjuk a különféle online elérhető előre elkészített sablonokat vagy kollázskészítőket.

Canva

A Canva az egyik legnépszerűbb grafikai tervezési eszköz, amely segít közösségimédia-grafikák, meghívók, névjegykártyák és egyebek létrehozásában. Az eszköz azoknak készült, akik nem professzionális tervezők, vagy akik nem tudják elviselni a grafikusok bérbeadásának tetemes költségeit.

Ezzel a mesterséges intelligenciával hajtott eszközzel bárki elbűvölő kollázsokat készíthet plakátokhoz, magazinok borítóihoz, önéletrajzaihoz, videókhoz, például youtube-intrókhoz stb.

 • Több mint 250 000 ingyenes sablont tartalmaz. Több mint 100 tervezési típus (közösségi média bejegyzések, prezentációk, levelek és egyebek), több mint 1 millió ingyenes fotó és grafika, amelyek lehetővé teszik, hogy bármit elkészítsen, amire szüksége van. Az önéletrajzoktól a logókig, a prezentációk készítésétől a poszterekig és prospektusokig rengeteg dolgot készíthet a Canva segítségével.
 • Fogd és vidd funkciót kínál, amely kényelmessé teszi a felhasználói felületet.
 • Olyan mesterséges intelligenciával hajtott eszközökkel rendelkezik, mint a Magic Eraser és a Magic Edit a következő fotón, így szerkesztési időt takaríthat meg, a Beat Sync pedig izgalmas videókat.
 • Bármely kép hátterét eltávolíthatja, átméretezheti, átlátszóvá teheti, és kereteket, szövegeket és animációkat adhat hozzá. Ezenkívül ingyenes stockfotókat, ikonokat és betűtípusokat tartalmazó könyvtárat biztosít vonzó grafikai tervek készítéséhez.
 • Videósablonok segítségével professzionális videokollázsokat is készíthet zenével és átmenetekkel.
 • Hatékony és fejlett beépített szerkesztővel rendelkezik, amely segít bármilyen sablon megtervezésében.
 • 90 millió ingyenes és prémium stockfotója van; felhasználhatja őket, vagy feltöltheti képeit a helyi lemezről vagy felhőtárhelyről kollázsok elkészítéséhez.
 • Befejezetlen projektjeit vagy egyéb adatait a rendszer automatikusan a felhőbe menti.
 • A Canva elérhető Windows rendszeren. Mac OS, iOS és Android.
  A Trackpad gesztusainak használata iPaden

Ingyenes előfizetéssel a Canva rendelkezik a prémium Canva Pro csomaggal, amely minden eszközt tartalmaz az Ön igényeinek kielégítésére. Van egy üzleti terve is, a Canva for Teams, amellyel bővítheti tartalomtermelését.

Photo Collage Net

A Photo-collage.net egy prémium online kollázskészítő, ahol fotóiból kollázst készíthet, és letöltheti vagy kiszállíthatja a címére. Sokkal gyorsabb és egyszerűbb, ha kollázsról van szó.

Elkészítheti kollázsát kicsi, nagy és extra nagy méretben, amelyet felhasználhat webhelyéhez és közösségi médiához.

 • Több mint 250 ingyenes sablont tartalmaz névben, számban, szív alakú és így tovább, amelyekkel szórakoztató képeket és kreatív alkotásokat készíthet, bármilyen használati útmutatót, egyedi emléket készíthet bármilyen különleges eseményen készült képekből, és így tovább.
 • Kollázsok készítését kínálja négyzetek és téglalapok formájában, 20 különböző méretben. Egy kollázsban legfeljebb 100 kép használható fel.
 • Fotómozaikot is létrehozhat akár 1000 fényképből, és azonnal letöltheti, hogy emlékeit gyönyörű művészetté varázsolja.

A Photo-collage.net kiváló választás, ha kiváló minőségben szeretné kinyomtatni kollázsát, amely széles körben vonzza a közösségi média közönségét.

Adobe Express

Az Adobe Express egy online kollázskészítőt is kínál, amely egy tökéletes felhőalapú eszköz, amellyel gyönyörű alkotásokat hozhat létre közösségi média profiljaihoz tervezési tapasztalat nélkül. Létrehozhat bannereket, brosúrákat, szórólapokat, logókat, posztereket, önéletrajzokat, kártyákat stb., valamint Facebook- és Instagram-képeket.

 • Egyszerű és felhasználóbarát felhasználói felülettel rendelkezik, amelyhez pillanatok alatt hozzá lehet szokni.
 • Több mint 50 000 lenyűgöző sablont kínál 20 000 Adobe betűtípusból és több mint 175 millió fényképből álló könyvtárral.
 • Diavetítés készítőket biztosít, ahol kollázsokat készíthet előre elkészített elrendezésekkel, vagy saját választása szerint a semmiből a beépített szerkesztő segítségével.
 • Android-alkalmazással érkezik, és böngészőkön is futtatható.
 • Közvetlenül megoszthatja kollázsát olyan közösségi oldalakon, mint a Facebook, Twitter, Instagram stb.
 • Olyan fotóeffektusokat és szerkesztési funkciókat biztosít, mint a hátterek eltávolítása, animálás, kivágások finomítása, átméretezés, grafikus csoportok stb.
 • Akár 100 GB tárhelyet kap, hogy a felhőbe mentse kollázsait.

Ingyenes és prémium csomagot kínál. A prémium csomaghoz 30 napos próbaidőszak tartozik.

Picmonkey

A Picmonkey kollázskészítő eszköze az egyik legjobb a piacon a csillagkollázsok gyors elkészítéséhez. A fényképek finomhangolásától a közösségi média és marketing anyagok tervezéséig, tanúsítványok, önéletrajzok, mémek, Venn-diagramok, SWOT-elemzések és egyebek készítéséig sok mindent megtehet a Picmonkey segítségével. Ez egy nagy teljesítményű többcélú alkalmazás, amely sokféleképpen segíthet.

 • Több száz kollázssablon közül választhat, és létrehozhat egy történetet, és átadhatja nézőit márkája lényegének.
 • A Picmonkey segítségével előtte-utána képeket készíthet, amelyek segítségével átalakuló bejegyzéseket, kreatív szórólapokat stb.
 • Szöveget, hangulatjeleket és grafikákat adhat hozzá kollázsaihoz.
 • Létrehozhat ívelt, monogramos és egyéb stílusú logókat.
 • Vízjelet helyezhet a kollázsra; ez lehet a márkalogója, hogy örökre a tiéd legyen.
 • Rugalmas, automatikusan átméretező kollázscellákat tartalmaz, amelyek megszabadítják Önt attól, hogy aggódjon a fényképek átméretezése miatt.

A Picmonkey három prémium csomagot kínál: Basic, Pro és Business. Mindezekben a tervekben 7 napos ingyenes próbaverziót biztosítanak.

Fotor

A Fotor egy másik népszerű eszköz a kollázs elkészítéséhez néhány lépésben. Nincs szükség semmilyen tervezési készségre, hogy olyan csodálatos képeket készítsen, amelyek lerázhatják társadalmi jelenlétét.

  A widgetek eltávolítása a Mac értesítési központjából

Ezen felül minden lényeges funkciót ingyenesen kínál.

 • Több mint 100 000 előre megtervezett, szerkeszthető sablonnal és elrendezéssel rendelkezik, amelyek segítségével gyorsan és egyszerűen hozhat létre kollázsokat.
 • Különböző fekvő vagy vízszintes formájú, négyzet alakú kollázsok készítését kínálja.
 • 300+ prémium effektust, keretet és betűtípust biztosít. Szövegeket, elemeket, struktúrákat és effektusokat adhat hozzá, hogy alkotásait vizuálisan vonzóbbá tegye.
 • Olyan eszközöket kínál, mint a háttéreltávolító és az intelligens portrékivágás, amely segít átlátszó hátteret elérni.
 • Fényképeit feltöltheti a felhőbe későbbi felhasználás céljából. Prémium csomagjával akár 10 GB tárhelyet biztosít.
 • Prémium csomagja akár 1 millió HD stock fotót kínál kereskedelmi használatra.
 • Használhatja az alkalmazást az Apple és Android alkalmazásboltokban, és elérheti a webhelyet böngészőkben.

A Fotor PRO és PRO+ prémium csomagokat kínál ingyenes programmal együtt. Ezek a prémium csomagok 3 napos ingyenes próbaverzióval rendelkeznek, és amellett, hogy néhány további funkciót biztosítanak, a hirdetéseket is eltávolítják.

Pixlr

A Pixlr egy flash alapú, mesterséges intelligencia alapú képszerkesztő alkalmazás, egyszerű kollázskészítő eszközzel. Professzionális sablonokat kínálnak nagyszerű képek készítéséhez, és havonta frissítik készletüket divatos új sablonokkal.

 • A Pixlr akár 50 000 sablonhoz, betűtípushoz, elemhez, matricához és fedéshez kínál hozzáférést.
 • Személyre szabhatja a kollázs szegélyeit, így szabadstílusú mintákat készíthet.
 • Két különböző fotószerkesztővel rendelkezik – a Pixlr X-et és a Pixlr E-t. A Pixlr E egy fejlett fotószerkesztő, amelynek megismerése időbe telhet, míg a Pixlr X könnyen használható és alapvető.
 • Szövegeket és elemeket adhat hozzá, és tetszés szerint megtervezheti őket.
 • Hozzáadhat szűrőket, vagy beállíthatja a fényt és a színt.
 • Egy sor effektust kínál a kollázs megjelenésének javításához.
 • Előre megtervezett sablonokat biztosít a közösségi média frissítéseihez, valamint sablonokat alapvető kollázsok, szórólapok, poszterek, utalványok, meghívók, képeslapok, képeslapok és névjegykártyák készítéséhez.

A Pixlr ingyenes és három prémium csomaggal rendelkezik 30 napos próbaverzióval, hogy kreativitását a következő szintre emelje.

Freepik

A Freepik kiváló minőségű képeket kínál, beleértve a mesterséges intelligencia által generált fényképeket, vektorokat, ikonokat, betűtípusokat, illusztrátorokat és más szerkeszthető vizuális elemeket, amelyek segítenek megtervezni kreatív projektjét. A Freepik felhasználói felülete felhasználóbarát; minden új felhasználó rövid időn belül megtanulja használni. A Freepik segítségével könnyedén készíthet névjegykártyákat, posztereket, bannereket, közösségi média bejegyzéseket stb.

 • Körülbelül 17 000 ingyenes és 79 000 prémium kollázssablont kínál, amelyek feldobhatják a fejed.
 • A Freepik elérhető az Android Play Áruházban, és böngészőkön is működik.
 • Letölthet fájlokat .jpg és .eps formátumban.
 • A prémium felhasználóknak nincs szükség forrásmegjelölésre.
 • Beépített szerkesztővel rendelkezik, ahová feltöltheti fotóit, vagy kollázsok készítéséhez felhasználhat stock fotókat.
 • Választhat vízszintes, függőleges, négyzet alakú és panoráma tájolású sablonokat.

A Freepik ingyenesen használható, de korlátozásokkal. Prémium csomagja több mint 47 619 000 szerkeszthető képet, ikont és betűtípust kínál. Az ingyenes program naponta legfeljebb 3 letöltést biztosít a nem regisztrált felhasználóknak, és napi tíz letöltést a regisztrált felhasználóknak, ami 100 letöltést jelent, ha előfizet a prémium csomagjukra.

Vecteezy

A Vecteezy jogdíjmentes vektorokat, clipart grafikákat, ikonokat, stock fotókat és egyebeket kínál bannerek és tervek készítéséhez. Lehetővé teszi számunkra, hogy több millió ingyenes forráshoz férhessünk hozzá, hogy kollázsokat készítsünk bármilyen üzleti vonatkozású eseményről.

 • Körülbelül 15 000 jogdíjmentes vektorgrafikát és clipartot kínál kollázsok készítéséhez.
 • Beépített szerkesztővel rendelkezik, ahol közvetlenül, letöltés nélkül szerkesztheti a sablonokat.

A Freepikhoz hasonlóan a Vecteezy is napi tíz letöltést biztosít ingyenes fiókokhoz. Profi felhasználóként korlátlan mennyiségű tartalmat tölthet le.

Javítsa ki a fényképet

A Fix The Photo ingyenes online kollázskészítő szerkesztővel rendelkezik, amely nyílt forráskódú, és segít a kollázsok gyors és egyszerű elkészítésében. Csak töltse fel fotóit, hozzon létre elrendezéseket, vagy használja a beépített, előre megtervezett Photoshop kollázssablonokat, és percek alatt készíthet kollázsokat ezzel az ingyenes kollázskészítővel.

 • A Fix The Photo kollázskészítője lehetővé teszi, hogy elrendezéseket vagy 1000 kész sablont készítsen kreatív dolgok létrehozásához.
 • Több mint 14 képformátumú fájlformátumot támogat, beleértve a PSD, XCF, Sketch, XD, CDR, JPEG és PNG formátumokat.
 • A beépített szerkesztővel beállíthatja a fehéregyensúlyt, az expozíciót, a kontrasztot, az árnyékokat, a telítettséget stb.
 • Szűrőket alkalmazhat kollázsaira, hogy stílusossá tegye őket.
 • Szövegszerkesztő eszközöket is biztosítanak, amelyek lehetővé teszik szövegek hozzáadását és testreszabását.
  10 legjobb kurzus a Tableau elsajátításához egy hónap alatt

A Fix The Photo ingyenes online kollázskészítő eszközt biztosít.

Fotó mozaik

A Photo Mosaic egy másik kiváló eszköz a körülbelül 250 ingyenes sablonnal rendelkező kollázsok készítéséhez. Íme néhány jellemzője:

 • Lehetővé teszi fotókollázsok gyors és egyszerű létrehozását három lépésben, képeket tölt fel, kollázsokat készít és letölti.
 • Különféle 250 kollázssablon közül választhat az igényei szerint.
 • Ezzel a kollázskészítő szoftverrel legfeljebb 100 fénykép készíthető kollázsból.
 • Lehetővé teszi kollázsok nyomtatását vászonra, alumíniumra, poszterre vagy plexire.

Kollázsszerkesztője lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző betűtípusú, méretű és színű szövegeket adjanak hozzá. A szoftver sablonokat tartalmaz különleges alkalmakhoz és gyűjteményekhez, például szerelemhez, utazáshoz, virágokhoz stb.

Wepik

A Wepik a Freepik online képszerkesztője, amely lehetővé teszi, hogy ingyenes, testreszabható sablonokat válasszon lenyűgöző gyűjteményükből, vagy készítsen elrendezést és szemet gyönyörködtető kollázsokat készítsen. Ha Ön szabadúszó nagyvállalatot, közepes méretű vállalkozást vagy akár bármilyen kisvállalkozást vezet, a Wepik kiváló választás marketinghez, közösségi média bejegyzésekhez és sok máshoz.

 • A Wepik számos elegáns és dinamikus sablont kínál az üzleti márka fellendítéséhez.
 • Beépített szerkesztővel rendelkezik, amely segíthet a sablonok testreszabásában vagy saját elrendezés létrehozásában.
 • A Wepik segítségével megváltoztathatja a színeket, a betűtípusokat, a szövegeket és más szerkeszthető vizuális elemeket.

A Wepik segítségével percek alatt, ingyen készíthet inspiráló kollázsokat.

PixTeller

A PixTeller egy másik közösségi média szoftver, amely segít a kisvállalkozásoknak grafikák, kártyák, képek és kollázsok létrehozásában. Jellemzői a következők:

 • A szoftver fotókollázs-szerkesztőt kínál egyedi kollázsok létrehozásához.
 • Professzionálisan megtervezett, előre elkészített kollázssablonokból álló könyvtárral rendelkezik.
 • Lehetővé teszi a kiválasztott kollázssablonok szerkesztését fényképek hozzáadásával és szöveg módosításával.

A PixTeller kollázskészítője kiváló eszköz különféle kollázssablonokhoz, például születésnapokhoz, esküvőkhöz, évfordulókhoz, szerelemhez stb.

Visme

A Visme egy szoftverplatform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára online infografikák, vizuális tartalmak, kollázsok, diagramok, közösségi grafikák és egyebek tervezését. Ez egy webalapú adatvizualizációs eszköz, és a következő funkciókat kínálja kollázssablonokhoz:

 • A platform könnyen használható, és lehetővé teszi a kollázsok gyors létrehozását.
 • Lehetővé teszi a nagy felbontású grafikák letöltését képként vagy animált GIF-ként.
 • Különféle kollázssablonstílusokkal rendelkezik, amelyek közül a felhasználók választhatnak.
 • A felhasználók lecserélhetik a helyőrző képeket, szerkeszthetik azokat, és kreatív tervezési elemeket adhatnak hozzá.

A Visme integrált képszerkesztő eszközöket kínál, és lehetővé teszi ikonok, alakzatok, animált illusztrációk és egyebek hozzáadását.

Unsplash

Az Unsplash az egyik népszerű stock képet tartalmazó webhely. Sok vállalkozás használja az Unsplasht, hogy kiváló minőségű képeket töltsön le, és használja azokat webhelyén, közösségi médiában stb. A platform kollázssablonokat is kínál, és íme:

 • A platform több mint 10 ezer különböző kollázsgyűjteményből álló könyvtárral rendelkezik.
 • Az Unsplash ingyenesen használható és nagy felbontású képeket kínál.
 • Az Unsplash oldalon elérhető képek szerzői jogok mentesek, kereskedelmi használatra ingyenesek, és nem igényelnek forrásmegjelölést.

A platform teljesen ingyenes, és kiváló kezdet kisvállalkozása számára.

Végső szavak

A cikkben felsorolt ​​kollázssablonok időt és pénzt takarítanak meg azáltal, hogy érdekes és kreatív kollázsokat készítenek. A kollázsok divatosak, és megfelelő használatával márkája kiemelkedik a versenytársak közül. Akár hirdetésében, történetében, közösségimédia-bejegyzéseiben stb., a kollázsok hatékony eszközök az elkötelezettség növelésére, a márkaismertség növelésére és a közösségi média stratégiájának sokféle kreatív fejlesztésére.