10 Mordhau szerver hosting lehetőség a késésmentes játékhoz

A Mordhau játékszerverek nagy teljesítményű, kategóriájában legjobb funkciókat, DDoS-megelőzést és más értékes képességeket kínálnak, amelyek lehetővé teszik az ultragyors, késések nélküli játékot.

Ha az ősi történeteket szereti, akkor a Mordhau videojáték a legjobb választás.

A játék grafikája és tulajdonságai nagyszerűek. Realisztikussá teszi a harci élményt azáltal, hogy brutális csatáknak tesz ki.

A Mordhau valóban egy erős játék, és ahhoz, hogy játszani tudjon, szüksége van egy nagy teljesítményű játékszerverre egy megbízható tárhelyszolgáltatótól.

Ez segít javítani a játékélményt anélkül, hogy leállásokat vagy biztonsági megsértéseket okozna.

Tudjon meg többet Mordhauról, és arról, hogy a Mordhau szervertárhely beszerzése hogyan segíthet Önnek.

Mi az a Mordhau?

A Mordhau egy többjátékos online videojáték, amely egy középkori hack-and-slash verekedős játékon alapul. Ezt a játékot a szlovén Triternion stúdió fejlesztette ki azzal a céllal, hogy az elsődleges cél a készségalapú versenyszerű testreszabás és játék.

A Mordhau olyan történelmi technikákon alapuló kézi harci játékokat kínál, mint például az átirányítás, alternatív fegyverhasználat, cselek stb. További jellemzők az ostrommotorok, a szerelt harci és a távolsági fegyverek.

Játékmenet

A Mordhau játékban a játékosok középkori fegyverekkel, köztük lándzsákkal, kardokkal, kalapácsokkal, ostromfegyverekkel, íjakkal, pajzsokkal és egyebekkel harcolnak.

A játékosok számos technikával, például szúrással, kitéréssel, hárítással, blokkolással, rúgással, irányított ütéssel és sok más technikával győzhetnek le másokat, miközben az állóképességüket és az egészségi mutatóikat vizsgálják. Ezen kívül a játékosok lovagolhatnak a csatákban. Játszhatod ezt a játékot első személyű vagy harmadik személy szemszögéből.

Ez a játék jellemzői:

  • Hatalmas csaták
  • Offline és kooperatív játék
  • Távolsági és közelharctól mentes
  • A karakterek mélyreható testreszabása
  • Felszerelések és fegyverek hatalmas arzenálja
  • Gory és zsigeri harc
  • Hihető harcok

Miért van szüksége Mordhau szervertárhelyre?

Ha tökéletes grafikát és nagy teljesítményű játékot szeretne, több erőforrásra, stabilitásra és fejlett játékfunkciókra van szüksége ahhoz, hogy teljesítse.

De ha saját maga tárolja a játékot a számítógépén a szokásos hálózaton keresztül, akkor gyakori leállásokkal, késéssel, áramkimaradásokkal stb. fog szembesülni. Bosszantó játék közben, és hirtelen áramkimaradásba ütközik. Elveszítheti a játékát.

Megbízható játékszerver segít megszakítások nélkül játszani a játékot. Még áramkimaradás esetén is a szerver elmenti a korábban játszott játékot, így onnan kezdheti, ahol abbahagyta. Ezen kívül magas szintű hálózati rendelkezésre állási garanciát, késésmentes játékélményt és védelmet kap a DDoS támadásokkal szemben.

Most beszéljünk néhány megbízható Mordhau szerver hosting szolgáltatóról.

Havoc házigazda

Tapasztalja meg az egyik prémium játékszerver-tárhelyplatformot – Host Havoc, és játsszon barátaival nagyobb hatalommal és irányítással. Akár kezdő játékos, akár tapasztalt felhasználó, mindenki számára rendkívüli szintű használhatóságot kínál.

Könnyebben telepítheti az oxid-bővítményeket és a műhelytartalmakat. A Host Havoc magas rendelkezésre állást tart fenn azáltal, hogy infrastruktúráját az iparág legjobb adatközpontjaiban tárolja, ahol csak megbízható uplinkek találhatók. Stratégiailag építette ki adatközpontjait 11 városban, magasabb hálózati rendelkezésre állást és megbízható létesítményeket biztosítva valódi redundanciával.

Fokozott védelmet kap az olyan kockázatokkal szemben, mint az UDP-áradások és a Source Engine támadások. Ingyenes DDoS védelmi funkciója minden olyan szerveren elérhető, amelyen játékszervert bérel. A nagy teljesítményű felhasználók számára a Host Havoc teljes FTP-hozzáférést és webalapú fájlkezelő hozzáférést biztosít.

Ezen túlmenően az indítás előtt konfigurálja saját szervere parancssorát. A Host Havoc az összes játékszolgáltatást a módosított TCAdmin v2 vezérlőpulton tárolja, amely egy következetes és intuitív vezérlőcsomag. Minden játéksablont személyre szab, hogy egyedi telepítőket és funkciókat biztosítson.

Válassza ki a szerverméretet igényei szerint, és ennek megfelelően állítsa be, hogy megszakítás nélkül kezdje el játszani kedvenc játékát. Minden kiválasztott játékszerverhez 3 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik. Ha nem elégedett a szolgáltatásokkal, könnyen választhat a teljes visszatérítés mellett.

Túlélő szerverek

Bérelje ki a Mordhau játékszervert egy megbízható tárhelyszolgáltatótól, és szerezze be a játék elindításához szükséges összes funkciót. A Survival Servers az egyik legmegbízhatóbb szerver, kiváló biztonságával, teljesítményével és sebességével.

Fejezze be a fizetési folyamatot, és perceken belül játszhat a játékkal. A túlélési szerverek azonnal beállíthatják a szerveredet, így elkezdheted játszani. Ezenkívül bárhol és bármikor válthat helyet. Még egy webalapú fájlkezelőt és teljes FTP-hozzáférést is kínál.

A Survival Servers hatékony vezérlőpultja lehetővé teszi a beállítások kezelését és módosítását igényei szerint. Értesítéseket kaphat a szerver újraindításáról, leállításáról, indításáról stb. Ismerje meg a modok legújabb verzióit, és telepítse bármelyik bővítményt, hogy erőteljes játékélményt élvezhessen.

Nagy teljesítményt érhet el a Survival Servers erőteljes Intel vagy AMD CPU-ival és ultragyors NVMe SSD-meghajtóival. Szerezzen 50-50 meccses vaníliaszervereket a Mordhau játékszerver bérlésével. Harmadik féltől származó eszközöket is elérhet, hogy még gördülékenyebbé tegye a játékot.

Kiválaszthatja a legközelebbi adatközpontot a lehetőségek közül – Seattle, Los Angeles, New York, Franciaország, Németország és Szingapúr. Minden adatközpontban találhat robusztus DDoS védelmet, amely megvédi Önt a támadásoktól, és online tarthatja szerverét.

Konfigurálja szerverét, és rendelje meg most, hogy élvezze a hihetetlen grafikát és játékmenetet.

Nitrado

Készen állsz egy játékra? A Nitrado Mordhau játékszervereket kínál, valamint erőteljes funkciókat. Engedélyezze a Nitrado számára a játékszerver azonnali beállítását a konfigurációs és regisztrációs folyamat végrehajtásával. Ezután könnyedén telepítheti a bővítményeket és a modokat a játékpanelről.

Megoszthatja a hozzáférést másokkal, és beállíthatja az engedélyeket, ahogy szeretné, hogy ők kezeljék az Ön szervereit. Kényelmes támogatást kaphat különböző nyelveken csevegésen vagy e-mailen keresztül, hogy megoldja problémáit, és továbbra is problémamentesen játszhasson.

A Nitrado csak nagy teljesítményű szervereket használ. A legrövidebb internetes útvonalaknak köszönhetően a lehető legalacsonyabb pingeket kapja. Ezenkívül hibabiztos és kiváló minőségű szerverhardvert is talál az Ön által választott tervvel. Bármikor és bárhol válthat az elérhető játékok között, hogy más játékokat is élvezhessen szabadidejében.

Ezenkívül a Nitrado rugalmasságot biztosít az egyéni igényeknek megfelelően. A játékszervert bármikor frissítheti és visszaállíthatja. Infrastruktúrájának több régióban található, hogy magas szintű hálózati rendelkezésre állást biztosítson. Szerezzen védelmet a DDoS-támadásokkal szemben, még akkor is, ha offline állapotban van, hogy megvédje adatait. Készítsen biztonsági másolatot elmentett konfigurációiról és játékairól, hogy soha ne veszítse el kemény munkáját.

Válassza ki a slotokat, vagy állítsa be saját szerverét, hogy azonnal elkezdhesse játszani a Mordhau játékot.

Shockbyte

Béreljen játékszervert még ma a Shockbyte-tól, és tapasztalja meg a játék valódi erejét. Miután befejezte a rendelést, készen áll a szerverére, így egyetlen perc veszteség nélkül elkezdheti a játékot.

A Mordhau játékkiszolgálóval egyedi térképeket, bővítményeket és mod-lehetőségeket, multicraft CP-t, nagy teljesítményű szerverkonzolt és még sok mást kap. A Shockbyte automatikusan frissíti a szervert anélkül, hogy megzavarná a játékmenetet.

Szerezze be a teljesen konfigurálható játékszervert, hogy nagyobb rugalmasságot tapasztalhasson. A tapasztalt játékosok számára a Shockbyte teljes FTP- és fájlkezelő hozzáféréssel rendelkezik. Az automatikus biztonsági mentés funkció kiváló kiegészítője annak funkcióinak, mivel elmentheti a mentett játékokat és beállításokat, így bármilyen baleset után könnyen visszaállíthatja azokat.

A Shockbyte számos adatközponttal rendelkezik világszerte, amelyek magas hálózati rendelkezésre állást és alacsony késleltetési garanciát biztosítanak. Védje szerverét és személyes adatait a nem kívánt DDoS támadásoktól. A Shockbyte önkiszolgáló szolgáltatása minden lépésben végigvezeti Önt, ha összezavarodna.

Válassza ki a tervet, és készen áll arra, hogy elkezdje játszani kedvenc játékát.

AleForge

Indítsd el harci zónádat az AleForge játékszerver hosting platformjával. Készen állsz a Team Deathmatch-re, a Skirmish-re, a Free For All (FFA) vagy a Frontline-ra? Bármilyen játékmódot futtathat az AleForge szerverein úgy, hogy saját maga módosítja a beállításokat, és akár 64 játékos csatlakozhat a Mordhau szerverekhez.

Az AleForge nagy órajelet és nagy teljesítményű processzorokat használ. Ha végzett a regisztrációval, perceken belül készen áll a játékszerver. Az összes szervert ultragyors NVMe SSD meghajtók táplálják.

Az AleForge globális hálózata tényleges redundanciát és megbízható létesítményeket kínál, hogy 99,9%-os rendelkezésre állási garanciát adjon a megszakított játékmenetre. Könnyen használható vezérlőpultjával kezelheti a szerverbeállításokat, amelyek automatikus biztonsági mentéssel, mod-telepítőkkel, helyváltási lehetőséggel stb.

Az AleForge hatékony interfésszel rendelkezik, így mind a kezdő, mind a kezdő felhasználók könnyen használhatják. Telepíthetsz bővítményeket, Steam Workshop tartalmakat, mod csomagokat és még sok mást. Ezenkívül automatizált feladatütemezést és egy kattintással elérhető mod pack telepítőt is talál.

Fizessen résidővel, vagy válasszon bármilyen előfizetést, amely korlátlan számú résidőt tartalmaz. Rendelje meg a játékot most, és élvezze barátaival.

GTXGaming

Szerezzen be egy vadonatúj Mordhau játékszervert, ha bérel a GTXGaming tárhelyplatformról, és hozzáférhet számos térképhez, modhoz és bővítményhez. Miután a rendelés elkészült, pillanatok alatt készen áll a szerverére.

A GTXGaming erőteljes processzorokat használ, köztük egy i7 4,2 GHz-es CPU-t a kiváló minőség érdekében az UE4-alapú játékszervereken, mint például az Atlas. SSD-meghajtókat is tartalmaz, amelyek az erőteljes játékélményt szolgálják. Néhány kattintással bármikor és bárhol válthat a szerverén elérhető játékok között.

Világszerte elérhető adatközpontok, köztük Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Quebec, London, Párizs, Madrid, Frankfurt, Moszkva, Stockholm, Szingapúr és Sydney. Minden adatközpont vállalati szintű DDoS-védelemmel rendelkezik.

A GTXGaming versenyoldalát meglátogatva minden hónapban esélyt kaphatsz egy jutalom megszerzésére. Ha a játék támogatja, könnyen használható eszközökkel letöltheti a műhelyelemeket, és néhány kattintással közvetlenül a szerverekre telepítheti.

Az elegáns csúszkák és legördülő menük kellemessé teszik a konfigurációs folyamatot. A szakértők használhatják a GTXGaming szövegszerkesztőit, és teljes FTP-hozzáférést kaphatnak a játékszerver manuális konfigurálásához. Ha azt szeretné, hogy egy másik felhasználó kezelje a szerverét, létrehozhat egy alfelhasználót, és ennek megfelelően állíthatja be az engedélyeket.

Logikai szerverek

Tapasztalja meg az egyedülálló játékmenetet a Logic Servers Mordhau játékszerver-tárhelyével. Hatékony TCAdmin vezérlőpanellel rendelkezik, amely lehetővé teszi a beállítások vezérlését és azok frissítését, amikor csak akarja. Elegáns felületének köszönhetően könnyedén kezelheti szerverét.

A nagy teljesítményű felhasználók számára a Logic Servers teljes FTP-hozzáféréssel rendelkezik, így ha úgy döntenek, manuálisan is konfigurálhatják szerverüket. Ezenkívül könnyen használható konfigurációs szerkesztője lehetővé teszi az új játékos számára a szerver egyszerű kezelését.

A Logic Servers egyedi parancssorai és az egyszerű egykattintásos frissítő további rugalmasságot biztosít. Erőteljes, 4 GHz-es+ processzort, NVMe vagy SSD tárhelyet és gigabites uplinkeket használ a nagy teljesítményű játék érdekében.

Válassza ki a legközelebbi adatközpontot számos lehetőség közül – London, Stockholm, Frankfurt, Sydney, Melbourne, Szingapúr, New York, Los Angeles, Dallas, Chicago és Sao Paulo. Az összes tárhelyszerver vállalati szintű automatizált védelemmel rendelkezik a támadók ellen.

Válasszon ki egy slotot, és bérelje ki játékszerverét most.

XGamingServer

Ha dedikált játékszervert keres, az XGamingServerre van szüksége. A játékpanel a Pterodactyl-re épül, amely erőteljes funkciókkal rendelkezik. Az automatizált felhőalapú biztonsági mentési funkció megbízható játékszerverré teszi.

Az XGamingServer az Amazon AWS S3 felhőalapú tárhelyet használja az adatok biztonságának megőrzéséhez. Bármikor letöltheti a biztonsági másolatokat. Így az adatvesztés már a múlté. Továbbfejlesztette a fájlkezelőt egy kattintással elérhető SFTP indítógomb hozzáadásával, így könnyen telepíthet olyan SFTP-klienseket, mint a Filezilla és a WinSCP.

Csak szánjon 5 percet az XGamingServerre, és olyan erőteljes grafikát fog mutatni, amilyet nem is képzelt. Intuitív, egyedi paneljét zökkenőmentes teljesítményre tervezték, így menet közben is kezelheti játékszervereit.

Teljes irányítást szerezhet szervere felett a MySQL adatbázisokkal és egyéb képességekkel. Meghívhat felhasználókat a szerver kezelésére, ütemezések létrehozására stb. Nincsenek rögzített játékhelyek; ehelyett az árképzés az Ön által igényelt teljesítményen alapul – magas, erős vagy extrém.

1GServerHost

Szerezze be az egyik megbízható játékszervert az 1GServerHosttól, és tapasztalja meg a valaha volt legjobb játékmenetet. Amint a rendelésed elkészült, a szervered azonnal be lesz állítva, így fel tudsz lépni és elkezdheted játszani a játékot. Szerezze be a korlátlan lejátszólehetőséget és sok más funkciót bérelésével.

Az egyedi vezérlőpanel lehetővé teszi a beállítások kezelését és módosítását, amikor csak szüksége van rá, könnyen használható opciókkal. Váltson a rendelkezésre álló játékok között, csak jegyet emel. Ezenkívül készítsen biztonsági másolatot a mentett fájljairól, konfigurációiról és játékairól.

Az 1GServerHost 9 globális helyet fed le a legalacsonyabb ping értékkel. A játékszerverhez olyan opciók tartoznak, mint az automatikus újraindítás, biztonsági mentés, frissítés stb. Könnyen használható konfigurálható szerkesztő űrlapjai lehetővé teszik, hogy pillanatok alatt konfigurálja a játékszerverét.

A játékszerverek támogatják a Steamet, az összes térképet, DLC-t és modot. Nagy teljesítményű garanciát kap az 5,2 GHz-es AMD Ryzen 9 16 maggal és 32 szálal, 128 GB-os, 32000 MHz-es kétcsatornás DDR4-gyel és 7000 MBps sebességű, 4.0-s generációs NVMe PCIE-vel. Ezenkívül az 1GServerHost megvédi szerverét a DDoS támadásoktól, és a hét minden napján, 24 órában elérhetővé teszi.

LOW.MS

Ha a LOW.MS tárhely mellett van, ne tapasztaljon késéseket játék közben. Játékszerverei a funkciók nagy választékát tartalmazzák. Minél hamarabb teljesíti a fizetést, annál gyorsabb lesz a szerver beállítása.

A LOW.MS a legújabb Intel CPU-kat használja Intel SSD-kkel és DDR4 memóriával kombinálva. A Ryzens, a Xeon E-series és az Intel játékszervereinek tárolására vonatkozó legmagasabb benchmarkokkal rendelkezik, akár 5,3 GHz-es sebességgel. Ezen kívül minden szerver rendelkezik 10 Gbps DDoS védelemmel, ami a minimum.

A LOW.MS a legmagasabb hálózati rendelkezésre állást, minőséget és teljesítményt garantálja. Telephelyei Los Angelesben, Dallasban, Miamiban, Ashburnben, Londonban, Nürnbergben, Helsinkiben, Varsóban, Szingapúrban és Sydneyben találhatók. Tesztelheti a pinget, hogy megtudja, melyik adatközpont a legjobb az Ön számára.

Rendelje meg a játékszervert most, és éljen az 5 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Következtetés

A Mordhau egy izgalmas, többjátékos középkori játék, amely egy kitalált, de valósághű csatatérre visz. Így válassza ki a legjobb Mordhau szervertárhelyet a fenti listából, és kezdjen el nagyobb energiával, megszakítások nélkül játszani.

Ezek a játékrögzítő szoftverek érdekelhetik, ha Mordhau játékmenetét rögzíti.