8 legjobb VDI-szoftver a távoli munkaerő megerősítéséhez

A legjobb VDI-szoftvert keresi, amellyel távoli alkalmazottak hozzáférhetnek egy biztonságos Windows operációs rendszerhez a szerverein? Próbálja ki most ezeket az eszközöket!

Többet takaríthat meg, ha felügyelt informatikai infrastruktúrára regisztrál ahelyett, hogy saját rendszerét állítaná fel. Itt a VDI belevág! A VDI-szoftver lehetővé teszi több Windows operációs rendszer üzemeltetését egy adatközpontban vagy szerveren, így a távoli dolgozók hozzáférhetnek az üzleti alkalmazásokhoz a támogatott és jóváhagyott eszközökről.

Lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy saját eszközüket (BYOD) vigyék a munkahelyükre vagy otthoni munkavégzés közben. A megfelelő VDI-eszköz kiválasztása azonban ijesztő feladat lehet, mivel számos ilyen eszköz létezik. Az alábbiakban megtalálja a legjobb és felkapott virtuális asztali infrastruktúra végső listáját, amelyet ki kell próbálnia, mielőtt megvásárolná.

Mi az a VDI szoftver?

A Virtual Desktop Infrastructure vagy a VDI szoftver lehetővé teszi a virtuális gépek használatát a virtuális asztalok kezelésére. Ezek a virtuális asztali számítógépek egy előre konfigurált operációs rendszer képpel és alkalmazásokkal rendelkeznek, amelyeket a végfelhasználók bármilyen kompatibilis eszközről használhatnak. A VDI segítségével egy központi szerver tárolja a virtuális asztali környezeteket, és igény szerint telepíthető a felhasználók számára.

Miért van szüksége VDI szoftverre?

A VDI szoftveralkalmazások lehetővé teszik a virtuális asztal elérését bármely távoli helyről. Nem számít, hol tartózkodik, a VDI szoftver segítségével könnyedén elérheti fájljait és alkalmazásait. Ez a környezet egy biztonságos szerveren is tárolja az Ön adatait. Így az adatok biztonságban maradnak még a végponti eszköz kompromittálása esetén is.

Azokban az esetekben, amikor az alkalmazottak saját készülékeiket hozzák magukkal, a VDI szoftver jelenti a végső megoldást. Az üzleti kiadásokat is megtakarítja, mivel nincs szükség drága hardver vásárlására.

A VDI szoftverek típusai

Állandó VDI

Ezzel a szoftverrel minden felhasználó kap egy állandóan lefoglalt VDI erőforrást. Ezért a használt virtuális asztal személyes beállításokat, például jelszavakat és parancsikonokat tárolhat. Sőt, saját fájljait is elmentheti az asztalra.

  Hogyan lehet kijavítani, hogy a Google Meet kamera nem működik

Ezek a VDI alkalmazások testreszabási lehetőségeket kínálnak a végfelhasználók számára. Azok a felhasználók, akiknek dolgozniuk kell a mentett fájlokkal, rendkívül hasznosnak találják a tartós VDI-t. Ráadásul ennek az asztali kezelése meglehetősen egyszerű.

Nem állandó VDI

Az ilyen típusú VDI olyan általános asztali számítógépekhez köti a felhasználókat, amelyeken a rendszer nem menti a személyre szabott módosításokat. Azok a szervezetek, ahol az alkalmazottaknak nem kell sok ismétlődő feladatot végrehajtaniuk, általában ezt a VDI-t használják.

Mivel nem menti az egyéni beállításokat a munkamenetek között, ez a megoldás költséghatékony. Ennek a környezetnek a kezelése is egyszerű, és a vállalatok kevesebbet költhetnek tárolási költségekre.

Kötelező funkciók a virtuális asztali infrastruktúra (VDI) eszközökhöz

Biztonság

A VDI-megoldásoknak biztonságos szerverrel és egyéb hasznos funkciókkal kell rendelkezniük, mint például a hitelesítés, titkosítás, engedélyezés és figyelés.

Méretezhetőség

A virtuális környezet igényei idővel változhatnak a felhasználók száma vagy a telepített szoftver tekintetében. Ezért válasszon méretezhető és rugalmas VDI platformot.

Hatékonyság

A VDI-szoftvernek képesnek kell lennie arra, hogy javítsa csapata és vállalkozása hatékonyságát azáltal, hogy csökkenti a hardver- és szoftverkövetelményeket, valamint a költségeket.

Integráció

Az Ön által választott VDI-megoldásnak zökkenőmentesen integrálódnia kell meglévő alkalmazásaiba és IT-infrastruktúrájába.

Felhasználói tapasztalat

A választott VDI-szoftvernek konzisztens és érzékeny élményt kell kínálnia a felhasználók számára.

Most vessen egy pillantást a legjobb VDI szoftveralkalmazásokra, amelyeket kiválaszthat távoli csapata számára.

VMware Horizon

A VMware Horizon segítségével még magasabb szintű digitális munkakörnyezetben élhet, mivel ez a VDI-szoftver titokban és hatékonyan szállít virtuális asztali számítógépeket és alkalmazásokat bárhol és bármikor. Telepíthető, felügyelhető és felügyelhető többfelhős infrastruktúrákon keresztül SaaS-en és felhőalapú konzolokon keresztül.

A VMware infrastruktúra használatával biztonságosan hozzáférhet a vállalati erőforrásokhoz távoli helyekről, teljes biztonsággal. Választhatja ezt a felhőalapú platformot, amely rugalmas telepítési lehetőségekkel biztosítja a szükséges rugalmasságot. Ezenkívül segít csökkenteni költségeit, és ezáltal javítani az üzleti megtérülést.

Kivételes távoli élményben lesz része a személyre szabható virtuális asztali számítógépekről. Itt az alkalmazáskezelés meglehetősen egyszerű; gyakorlati betekintésekkel láthatja a teljesítményt.

Citrix VDI

A modern munkaerőnek modern megoldásokra van szüksége, amelyek mentesek az állásidőtől, a késleltetéstől és a hatástalanságtól. Ezért kell a Citrix VDI-t választania, amely lehetővé teszi a virtuális asztali számítógépek és alkalmazások egyszerű üzembe helyezését.

  Badoo-fiók törlése

HDX technológiát használ, hogy felhasználóinak a lehető legjobb élményt nyújtsa a virtuális alkalmazások és az asztali számítógépek terén. Még magas késleltetés és csomagvesztés esetén is pixel-tökéletes grafikát és képeket kaphat ezzel a platformmal.

A Citrix VDI növeli az alkalmazottak termelékenységét, miközben biztonságban tartja alkalmazásait és fájljait. Még akkor is, ha Ön egy erősen szabályozott iparághoz tartozik, ez a költséghatékony megoldás nagyobb agilitást biztosít.

Nutanix

Szabaduljon meg hagyományos informatikai megközelítéseitől, és válassza a Nutanixot a VDI gyorsított telepítéséhez. A szoftver biztonságos hozzáférést biztosít a virtuális asztalokhoz, alkalmazásokhoz és adatokhoz a felhasználó számára, valamint nagyszerű felhasználói élményt.

Ennek a megoldásnak a hiperkonvergens infrastruktúrája (HCI) a virtualizációt, a számítást, a tárolást, a biztonságot és a hálózatépítést egyesíti. Lehetővé teszi a csomópontok méretezését is, és ezáltal javítja a biztonságot és a hálózati funkcionalitást.

Ahogy ezt a VDI-megoldást használja, kevesebb időre van szüksége az asztali számítógépre való bejelentkezéshez. Arra is számíthat, hogy nagyobb megtérülést érhet el, mivel így kihagyhatja a további virtualizációs költségeket. Ezen túlmenően támogatja a vezető VDI-megoldásszolgáltatókat, köztük a VMware-t és a Citrix-et.

flexVDI

Olyan privát, full-stack VDI-megoldást keres, ahol több operációs rendszert is futtathat? A flexVDI ideális választás Windows és Linux felhasználók számára. Ez nemcsak az informatikai költségeit csökkenti, hanem lehetővé teszi alkalmazottai számára is, hogy a világ bármely pontjáról dolgozzanak.

Ez nyílt forráskódú protokollon működik, így elfelejtheti a védett protokollok használatát. Natív kliensekkel rendelkezik minden nagyobb platformhoz a rugalmas mobilitás biztosítása érdekében. Az adminisztrátorok teljes ellenőrzést kapnak dokumentumaik felett, míg a felhasználók hozzáférhetnek ezek vizuális megjelenítéséhez.

A flexVDI rendkívül biztonságos, és védelmet nyújt a rosszindulatú programok és vírusok ellen. Itt a felhasználókat a központosított adattárolási és biztonsági mentési stratégiák használatára ösztönzik. Ezenkívül a platform fejlesztőbarát, és lehetővé teszi a JSON API használatát.

Sangfor aDesk

Akár biztonságos irodákhoz, akár bárhonnan végzett munkához, kórházakhoz, diáklaborokhoz és call centerekhez keres VDI-szoftvert, a Sangfor aDesk készséggel áll rendelkezésére. Ennek az egyablakos VDI-megoldásnak a segítségével a vállalkozások könnyedén átalakulhatnak digitális munkaterület-környezetté.

Egyszerű architektúrájával büszkélkedhet, amely megkönnyíti az informatikai mérnökök számára az IT-műveletek hatékony kezelését és karbantartását. A platform együttműködik az Nvidiával, hogy felhasználóinak zökkenőmentes asztali élményt kínálhasson még távoli helyről való hozzáférés esetén is.

  Minden Microsoft Teams billentyűparancs és használatuk

Ezenkívül a Sangfor aDesk teljes körű biztonsági intézkedéseket alkalmaz, hogy megvédje adatait a belső adatszivárgástól, a véletlen adatvesztéstől és a zsarolóvírusoktól. A felhasználók még zökkenőmentesen élvezhetik a videózást a HTML5 átirányítással.

Munkahely

A Workspot felhőalapú VDI-szoftvert kínál, amellyel néhány napon belül VDI-megoldásokat telepíthet a világ minden tájáról. Ha van egy csoportja megosztott alkalmazottakból, offshore vállalkozókból és partnerekből álló számos projektben, akkor ez a VDI-eszköz segíthet a szellemi tulajdon biztosításában, miközben a munkaerő magas termelékenységet biztosít.

A virtuális számítógépek kiemelkedő teljesítménye lehetővé teszi, hogy csapata azonos hatékonysággal dolgozzon. Az optimális teljesítmény érdekében csökkenti a késleltetést is. Ez a teljes felhőalapú infrastruktúra az adatbiztonsághoz szükséges biztonsági intézkedéseket is kínál.

A Workspot kiválasztásával egyszerűbbé teheti az informatikai folyamatokat az adminok számára. A globális végpontok közötti láthatóság és a több mint 99%-os megbízhatóság mellett ez a megoldás lehetőséget kínál a vízszintes méretezésre.

egy kattintás

Izgalmasnak találja a hagyományos számítógépek használatát? Hajlandó optimalizálni munkahelyét virtuálissá alakítva? Próbálja ki a oneclick-t, egy modern VDI-szoftvert, amely dedikált virtuális gépeket kínál, amelyek könnyen üzembe helyezhetők, különösebb költség és bonyolultság nélkül.

Ez a központi felhőszolgáltatás egy komplett munkaállomás PC funkcióit kínálja, amelyhez a világ bármely pontjáról hozzáférhet bármely végeszközről. Egyszerű összeállítással érkezik, az eszközöket igény szerint konfigurálhatja. Ha növekvő vállalkozásod van, ez a tökéletes választás, mivel könnyen méretezhető.

A oneclick használatához nincs szükség semmilyen szakmai vagy műszaki tapasztalatra. Lépésről-lépésre szóló utasításai könnyen érthetőek és minden nehézség nélkül megvalósíthatók.

vDesk.works

A vDesk.works lehetővé teszi, hogy feljogosítsa a távoli helyekről dolgozó alkalmazottait. Ezenkívül szükségtelenné válik az irodában való jelenlét a szükséges alkalmazások és fájlok eléréséhez. Ez a felhőalapú VDI megoldás mindenhol használható drága licencek nélkül.

Ez a teljes VDI-megoldás mindent kínál, amire vállalkozásának szüksége van a működéshez. Biztonságos tárhelykörnyezetet is kínál a legújabb biztonsági funkciókkal és protokollokkal az üzleti adatokhoz. A vDesk.works GPU-val is működik, hogy a szükséges teljesítményt és teljesítményt kínálja.

A platform további szolgáltatásai közé tartozik a távoli segítségnyújtás, a munkamenet árnyékolása, a naplófigyelés, a beépített jelentések és az interaktív irányítópult.

Következtetés

Most már világos elképzelése van a VDI szoftvertechnológiáról és néhány legjobb eszközről vagy VDI szolgáltatóról, amelyekben megbízhat. Nyissa meg a fenti VDI-eszközöket, és kérjen próbaverziókat vagy bemutatókat a VDI-szolgáltatótól. Ha tetszett valamelyik, iratkozz fel!

Ez a VDI útmutató a vállalkozások számára is tetszhet.