11 modern üzleti csekkszámla induló és kisvállalkozások számára az Egyesült Államokban

Ha van egy kisvállalkozása vagy induló vállalkozása, akkor a dedikált csekkszámlák kötelezőek a pénz biztonságának megőrzése és a szilárd pénzügyi nyilvántartás kialakítása érdekében.

Egy induló vagy kisvállalkozás működtetése több száz dologgal való foglalkozást jelent – ​​készletek nyomon követését, számlák generálását, szállítók és alkalmazottak fizetését, valamint különféle fizetési módok kezelését. Egy szabványos csekkszámla nem elegendő a modern üzleti tulajdonosok igényeinek kielégítésére.

Vállalkozása növekedésének és fenntarthatóságának biztosításához üzleti csekkszámlával kell rendelkeznie. Elválasztja üzleti pénzügyeit a személyes számlájától, és lehetővé teszi a pénzügyi tranzakciók jobb feldolgozását.

Mik azok az üzleti csekkszámlák?

Az üzleti csekkszámlák segítségével kezelheti a vállalkozásával kapcsolatos összes alapvető pénzügyi feladatát. Ezek a feladatok lehetnek az eladónak történő fizetés csekkek írásával, az ügyfelektől kapott csekkek befizetése, az elektronikus alaptranzakciók, a pénz be- és kifizetése és még sok más.

Előfordulhat, hogy nem talál különbséget az üzleti csekkszámlák és a szokásos személyes csekkszámlák között. De a személyes számlával ellentétben ezek az üzleti számlák a legtöbb esetben járulékos díjakat tartalmaznak.

Bár sok bank lemond ezekről a díjakról, Önnek meg kell felelnie bizonyos követelményeknek, amelyek általában magasabbak, mint a személyes megfelelőjük. Mindezek ellenére a folyószámlák kielégíthetik az új és a kisvállalkozások igényeit.

Korábban a vállalkozások csekkszámlákat hozhattak létre olyan bankokban, mint a Citibank vagy amerikai bank. Manapság a különböző fintech cégek lehetővé teszik, hogy náluk nyissa meg ezeket a csekkszámlákat. Ezek az új platformok gyakran további üzleti menedzsment attribútumokat kínálnak, és érdemes kipróbálni.

Az üzleti folyószámlák standard jellemzői

Az üzleti folyószámla-szolgáltatást biztosító bankok és szervezetek különböző releváns szolgáltatásokat kínálnak ügyfeleik számára. Íme egy összeállítás ezeknek a fiókoknak néhány szabványos funkciójáról.

#1. A legtöbb vállalat olyan online banki lehetőségeket kínál, amelyek elengedhetetlenek a mai üzleti élethez.

#2. A bankok gyakran kínálnak üzleti csekkszámlákat induló vállalkozások és kisvállalkozások számára díjmentesen vagy alacsony díjakkal.

#3. Sok szervezet lehetővé teszi az üzleti fiók integrálását a népszerű könyvelési és bérszámfejtési szoftverekkel.

#4. A zökkenőmentes frissítés érdekében ezek a fiókok mobilalkalmazásokon keresztül is kezelhetők.

#5. A legtöbb vállalat magas limitet kínál a napi vagy havi tranzakciókhoz, míg néhány cégnek nincs korlátja.

#6. Sok kisvállalkozási csekkszámlához vonzó jutalmak és kedvezményes ajánlatok tartoznak, amelyeket szakmai és személyes célokra is fel lehet használni.

#7. Egyes bankok lehetővé teszik, hogy ingyenesen utaljon pénzt több számlája, partnerszámlája, illetve személyes és üzleti számlája között.

#8. Egyes bankok nem kínálnak limitet vagy extra kezelési díjat a készpénzbefizetésekre a sok készpénzzel rendelkező vállalatok számára.

#9. Számos bank és fintech cég kínál munkaidőn túli szolgáltatásokat az üzleti számlatulajdonosok számára késedelmes befizetés vagy kifizetés esetén.

  Mi az Apple M1 chip a Mac számára?

#10. Számos bank kínál felelősségvédelmi funkciót, amely megvédi Önt a jogosulatlan számlahasználattól.

Íme a legjobb modern üzleti csekkszámlák a kis- és középvállalkozások számára az Egyesült Államokban:

Novo

Ha olyan cégtulajdonosnak tartja magát, aki az idő, az erőfeszítés és a pénzpazarlás csökkentésével növelni akarja a profitot, válassza a Novo-t. Online üzleti folyószámla terméke díjmentes. Könnyen használható online banki felülete ugyanakkor időt és fáradságot takarít meg.

Ezenkívül nem kell banki és pénzügyi adatokat exportálnia az online banki portálról, és nem kell feltöltenie a fájlokat harmadik fél üzleti eszközeire. Ehelyett az alkalmazásintegrációs moduljával harmadik féltől származó eszközöket, például QuickBooks, eBay, Zapier, Square, Stripe, Shopify stb.

Főbb jellemzői a következők:

 • Integrált számlázó eszköz a hibamentes és automatikus számlázáshoz
 • Nulla havi számlafenntartási díj
 • A tranzakciók címkézése ügyfelek, termékek, ügynökök stb. szerint
 • Ingyenes postai csekk
 • Gondtalan, biztonságos és díjmentes pénzátutalás

A számlanyitási készpénzbefizetés minimális követelménye azonban 50 USD. Ha a számla már működik, nincs minimális egyenlegkövetelmény.

Relé Pénzügyi

Egy másik kényelmes üzleti folyószámla-szolgáltató a Relay. Ez a pénzkezelési platform gyorsan fejlődhet, mivel ingyenes online és mobilbankot biztosít. Továbbá, ha magas értéket szeretne üzleti alapjaiért, skálázható díjstruktúrát, rugalmas számlaszolgáltatásokat és alacsony banki díjakat, látogassa meg webhelyét, és tekintse meg ajánlatait.

Nem kell aggódnia a nagy összegű közvetlen befizetések, ACH-átutalások vagy elektronikus átutalások miatti büntetések és díjak miatt. A szolgáltatások nagymértékben skálázhatók, és bármikor beszélhet a kapcsolati menedzserrel a változtatásokról.

Az üzleti banknak megbízható biztosításra van szüksége banki szolgáltatásaihoz. Ezért a Relay Financial akár 250 000 dollár értékű Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) biztosítást kínál. Azok a bankkártyák, amelyeket vállalkozása használni fog, a Mastercard nulladik felelősségbiztosításával jár. Ezenkívül kétfaktoros hitelesítést kap a banki szolgáltatások rendkívüli biztonsága érdekében.

Bölcs

Ha vállalkozása globálisan működik, pénzt kell küldenie és fogadnia külföldre. A deviza (forex) küldése és fogadása, például az USD, többszörös konverziós díjjal és tranzakciós díjjal jár. Az ilyen díjak felhalmozódnak, és rontják a bevételeit. Ezért választhat a Wise-hoz, amely a pénzátutalások piacvezetője az országok között, ahol a legelhanyagolhatóbbak az átváltási költségek, a felár és a tranzakciós díjak.

Bár a Wise nem egy hagyományos banki platform, a Wise-on online kezelheti a devizát. Ha pénzre van szüksége a helyi bankszámláján natív pénznemben, átválthatja a tartott devizát, és átutalhatja bankszámlájára.

Ezenkívül a Wise több pénznemben használható üzleti számlákat is kínál. Így ahelyett, hogy csak USD-t vagy EURO-t kapna az ügyfelektől, kapjon kifizetéseket más pénznemben, és szükség esetén váltsa át közvetlenül natív pénznemre. Megtakaríthatja a többirányú átalakítási és tranzakciós költségeket. Ezenkívül QuickBooks csatlakoztatható az üzleti tranzakciók egyszerű és hatékony könyveléséhez.

Revolut

Ön márkatudatos cégtulajdonos, és szeretne kapcsolatba lépni vagy üzletet kötni olyan márkákkal, amelyek elegáns dizájnt mutatnak be? Ezután ellátogathat a Revolut’s-ba, és megtekintheti kiváló márkáját. Csúcstechnológiás üzleti banki szolgáltatások, üzleti bankkártyák és pénzátutalások alacsony díjak mellett érhetők el. Ez még nem minden! A Revolut bankkártyájával minden érvényes költés után 1,5–1,9% készpénz-visszatérítést kaphat. Nincsenek elkölthető repülőmérföldek vagy jutalompontok, csak közvetlen készpénz.

  Részletes információk a hozzáférési pontokról és a csatlakoztatott eszközökről

További nagyszerű funkciók a következők:

 • Előfizetéseken keresztül adjon hozzá több rendszergazdát az üzleti fiókhoz
 • Fizikai és online előre fizetett kártyák ellenőrzött és felügyelt üzleti kiadásokhoz
 • Többpénzes számlák akár 28 pénznemhez, rendezési kódok, IBAN stb.
 • Számlázó eszközök automatikus egyeztetéssel, számla kiküldött értesítéssel, számla kiegyenlített értesítéssel stb.

Végül számviteli és könyvvizsgálati célokra integrálhatja az üzleti csekkszámlákat a Clear Books, Xero, QuickBooks stb. szolgáltatásokkal, és online könyvelést végezhet közvetlenül a banki portálról.

Mercury Bank

Azok a tech startupok, akik szeretik a fejlett technológiát, amelyet szokásos üzleti és személyes pénzügyeikbe fektetnek be Mercury Bank. Ezért, ha keresett a technológia, a Mercury Bank az úti cél.

A Mercury üzleti banki tevékenységének néhány figyelemre méltó jellemzője:

 • Takarék- és csekkszámlák
 • Nincs minimális egyenleg
 • Ingyenes nemzetközi és belföldi banki átutalások
 • A Mercury banki partnerei FDIC-biztosítással rendelkeznek

Más platformokhoz hasonlóan a Mercury fiókokat integrálhatja a Gisto, Xero, QuickBooks, PayPal stb. rendszerekkel. Így a fizetések és a könyvelés gondtalanná válnak.

Sőt, ha egyenlege magasabb, exkluzív hozzáférést kap a Mercury Tea Room-hoz és a Mercury Treasury-hez. Az ilyen szolgáltatások előnyei az online kedvezmények, a fejlesztői kedvezmények, a pénzpiaci hozzáférés, az értékpapír-kereskedési hozzáférés stb.

Bluevine

Ön kisvállalkozás, és olyan banki partnert szeretne, aki értékeli a kisvállalkozásokat? Kipróbál Bluevine! Annak érdekében, hogy több pénzt fektessen be vállalkozásába, a Bluevine számos tipikus folyószámla-díjat megszüntet.

A Bluevine üzleti folyószámlával kapcsolatos díjmentességek a következők:

 • Nincs minimális egyenleg és nincs minimális egyenlegbüntetés
 • Nulla tranzakciós díj a bejövő elektronikus fizetések esetén
 • Mentes a nem elegendő pénzeszközök (NSF) díjaitól
 • Nincsenek havi vagy éves díjak az ATM-kártyákon

LendingClub

Az üzleti csekkszámlák másik lehetősége a személyre szabott csekk üzleti banki számla LendingClub. A fiók a mobilplatformokra összpontosít, és lehetővé teszi a következő üzleti pénzügyi és banki feladatok végrehajtását közvetlenül iPhone vagy Android mobiljáról:

 • Fizessen be csekket online, töltse fel a csekk képét a Mobil csekkbefizetés segítségével
 • Biztonságos mobiltárca alkalmazás hitel- és betéti kártyákhoz
 • Töltse le az elektronikus nyilatkozatokat útközben mobilról
 • Üzleti könyvek kezelése, auditok végrehajtása, tranzakciók egyeztetése az Autobooks segítségével

Néhány fiókspecifikus szolgáltatás:

 • Minimális befizetés 100 USD
 • 10 USD havi díj, és elengedjük a magasabb egyenlegért
 • Minimum 0,10% APY.

Végül közvetlen készpénz-visszatérítést kaphat csekkszámlájára, akár 1%-ig az összes üzleti csekk betéti kártya kiadása után. Ezért akkor is keres, ha pénzt költ üzleti tevékenységre.

Axos Bank

Axos egy megbízható banki márka, amikor megtakarításokra, üzleti csekkszámlákra és hitelszámlákra van szüksége. Nyissa meg a Basic Business Checking fiókot, hogy megkönnyítse a dolgokat, és keressen 200 USD-t, ha Ön egy újonnan alapított kisvállalkozás.

A 100%-ban online és mobilbankoláson kívül itt vannak még azok a funkciók, amelyeket szeretni fog:

 • Nincs szükség készpénzre vagy nyitó letétre
 • Nulla átlagos egyenleg az egész hónapban
 • Az ATM díjak korlátlan visszatérítése
 • Az első 50 fizikai ellenőrzés ingyenes
 • Továbbfejlesztett VISA kártya előnyei
  Drága intelligens készüléke egy évtizedig sem bírja ki

Az összes betéti számla, amelyet vállalkozása az Axosnál kezelhet, FDIC-biztosítással rendelkezik. Sőt, ha szeretné hagyni, hogy üzlete tétlen pénze szépen növekedjen, választhatja az Axos Invest szolgáltatásait. Lehetővé teszi, hogy pénzét a pénzpiacon, értékpapír- és kötvénypiacon fektesse be.

Szilícium-völgy Bank (SVB)

Kifejezetten induló vállalkozások számára kialakított bank esetén lépjen tovább Szilícium-völgy Bank (SVB). Az első három évben díjat nem számítunk fel, a megtakarítások kamata kiváló, a kártyával végzett vásárlások után pedig korlátlan jutalompont jár. Ezenkívül ennek a banki szolgáltatónak nincs minimális egyenlegkövetelménye.

Ennek a fióknak a legjelentősebb előnye az induló vállalkozásokat segítő eszközök.

A vállalatok munkaerő-felvételi műhelyeken, hálózati eseményeken, alapítói és befektetői találkozókon, valamint adománygyűjtési tippeken és eszközökön keresztül erőforrásokat, útmutatást és lehetőségeket használhatnak fel. Ezenkívül több mint 50 alkalmazást és szolgáltatást vásárolhat, köztük az AWS-t, a Salesforce-t és a Zendesket.

Szöcske

Sok kisvállalkozás tulajdonosa úgy gondolja Szöcske mint a kedvenc digitális üzleti csekkszámlájuk, és ez az oka annak – ez a fiók teljesen díjmentes, és nagyszerű jutalmakat kínál. Ezen túlmenően korlátlan 1% készpénz-visszatérítést kaphat, attól függően, hogy mennyi pénzt költ a betéten keresztül.

Ezenkívül a Grasshopper korlátlan számú ingyenes tranzakcióját (beleértve az ACH-t és a bejövő vezetékeket) élvezheti. Ezenkívül körülbelül 5 percet vesz igénybe egy üzleti csekkszámla megnyitása ezen a platformon egy online alkalmazáson keresztül.

Ezen túlmenően a fiók tulajdonosai több mint 46 000 ATM-ből vehetnek fel ingyenesen pénzt az Egyesült Államokban. A legtöbbet kihozhatják az olyan funkciókból is, mint az online banki szolgáltatások és az ingyenes online számlafizetés.

NorthOne

Ha Ön egy induló vállalkozás, NorthOne az egyik legjobb üzleti csekkszámlával rendelkezik az Ön számára. Használatával a legtöbb üzleti banki feladatot elvégezheti, például számlákat, bérszámfejtést és elektronikus fizetést hozhat létre.

Ez a platform egyszerű üzleti banki tapasztalatot kínál az üzleti menedzsment terén mobilalkalmazásokkal. Az élő csevegés segítségével kapcsolatba léphet ügyfélszolgálati csapatával, ha nehézségei vannak bármely funkció megértésében vagy fiókja kezelésében.

A fintech kiemelt jellemzői a következők:

 • Gyors befizetés, hogy értékes időt takarítson meg
 • Ajánlói bónuszok a NorthOne mások számára történő reklámozásáért
 • Könnyű integráció olyan legnépszerűbb alkalmazásokkal, mint a Shopify, Stripe, Freshbooks, Gusto, ADP
 • Támogatja az összes kereskedői fizetésfeldolgozó szolgáltatót és az értékesítési pontok terminálját

Összegezve

Az üzleti csekkszámlák további kényelmet kínálnak a kisvállalkozások tulajdonosai számára. Ezekkel a fiókokkal egyetlen számláról kezelheti az összes üzleti vonatkozású pénzügyi tranzakcióját.

Itt felsoroltunk néhány legjobb céget, amelyek üzleti csekkszámlákat kínálnak. Mivel a banki igények személyenként eltérőek, nézze meg a funkciókat, hogy megtudja, melyik lesz a legmegfelelőbb induló vagy kis- és középvállalkozása számára.

Ezekkel a kiadáskezelési megoldásokkal nyomon követheti üzleti kiadásait is.