8 most használható ISP proxyszolgáltatás

Az ISP-proxy akkor hasznos, ha nagyobb adatvédelemmel és biztonsággal éri el az internetet, például online banki ügyintézés, vásárlás, streaming média, webkaparás stb.

De miért van szükséged proxyszerverre, ha szabadon szörfözhetsz az interneten és érhetsz el értékes információkat?

A válasz a biztonság.

Miközben az interneten proxy nélkül gyűjt adatokat, az Ön IP-címét könnyen észlelheti a meglátogatott webhely, hogy észleljen valami gyanúsat vagy irányelvsértést.

Következésképpen fennáll az IP-blokkolás veszélye. És ha egy webhely blokkolja az IP-címét, többé nem fog tudni hozzáférni.

Itt van szüksége egy proxyszerverre, például egy ISP-proxyra, hogy elrejtse és biztosítsa tényleges IP-címét. Webszűrőként vagy tűzfalként működhet, és felgyorsíthatja a gyakori kéréseket.

Egy jó proxyszerver könnyen lehetővé teszi, hogy elérje a kívánt webhelyet az interneten, és kinyerje a szükséges információkat, miközben védi adatait.

A proxy piac azonban szinte minden szektorban változik a technológiai fejlődéssel. A fő cél az, hogy folyamatosan fejlődjön a vásárlói elvárásoknak megfelelően.

Emiatt az ISP-proxykat a meglévő proxyszolgáltatások továbbfejlesztése érdekében vezették be, hogy nagyobb biztonságot és adatvédelmet biztosítsanak, és segítsenek az ügyfelek igényeinek kielégítésében.

Ebben a cikkben elmagyarázom az ISP-proxyt, azt, hogy miért válassza ezt, és bemutatom a legjobb ISP-proxyszolgáltatásokat.

Mi az a proxyszerver?

A proxyszerver egy egyszerű átjáró az internet és a felhasználó között. Nevezheti ezt közvetítő szervernek, amely elválasztja a végfelhasználókat az általuk elért webhelyektől. Több szintű biztonságot, adatvédelmet és funkcionalitást biztosít az Ön igényeitől vagy vállalati szabályzatától függően.

Egyszerűen fogalmazva, a proxyszerver olyan számítógép, amelynek IP-címe az interneten található, és amelyet az Ön számítógépe ismer. Amikor elküld egy kérést, az először a proxyszerverhez kerül. Ezután az Ön nevében küldi el a kéréseket a célhelyre, összegyűjti a válaszokat a webszerverekről, és továbbítja azokat Önnek, hogy közvetlenül a böngészőjében hozzáférhessen a kért weboldalhoz.

Bizonyos előnyökkel jár az egyének és szervezetek az internethasználat szabályozására, a sávszélesség megtakarítására, a sebesség növelésére, a nagyobb adatvédelemre, a biztonság fokozására és a blokkolt erőforrásokhoz való hozzáférésre.

Mi az ISP proxy?

Az internetszolgáltatók vagy a lakossági proxyk az internetszolgáltatók által kiosztott IP-címeket használják, és profitálnak adatközpontjuk sebességéből, üzemidejéből, hírnevéből és stabilitásából. Számos egyedi és legitim IP-készletet mutat be. Ennek legfőbb előnye, hogy az adatközpontokban az internetszolgáltatók üzemeltetik.

Ennek köszönhetően hatékony szolgáltatásokat kap mind az adatközponti, mind a lakossági proxytól. Nos, az ISP proxy újonc a technológiai szcénában. Vásárolhat, streamelhet, elkerülheti a földrajzi korlátozásokat, adatokat gyűjthet, online banki ügyintézhet, és élvezheti a gyors szolgáltatást.

Ezen túlmenően, az ISP-proxy-k a megbízhatóságra, az általános teljesítményre, a rendelkezésre állásra, a sebességre és a biztonságra vonatkozó megfelelő megjegyzésekkel bizonyítják értéküket. Ezért nem kétséges, hogy az ISP-proxyk jól használható proxy-k, amelyek segítségével közvetlenül a böngészőből szerezheti be a keresett adatokat anélkül, hogy bármilyen probléma vagy IP-blokkolás veszélye merülne fel.

Miért van szüksége ISP-proxyra?

Az internetszolgáltatók proxyi számos előnyt kínálnak, amelyek segítik a folyamatos streamelést, az online játékokat, a vásárlást és még sok mást. Beszéljünk néhány előnyükről:

 • Magassebesség
 • Jobb üzemidő
 • Optimális forgás
 • Magas anonimitás
 • Korlátlan sávszélesség
 • Privát böngészés sebességgel kapcsolatos problémák nélkül
 • Kockázatmentes és gyorsabb adatlekopás
 • Nincs korlátozás a földrajzilag korlátozott tartalom elérésére

Az ISP-proxy használatának esetei

Az ISP-proxyk észlelhetetlen és gyors természete miatt a legjobb választás a különféle webes műveletekhez, mint például:

 • Webkaparás
 • SEO felügyelet
 • A közösségi média figyelése
 • Hirdetés ellenőrzése
 • Márkavédelem
 • Az árak összehasonlítása
  Mi történik pontosan, amikor bekapcsolja a számítógépét?

Most, hogy jobban ismerjük az ISP-proxykat, beszéljünk a legjobb ISP-proxyszolgáltatásokról, amelyeket elkezdhet használni.

IPRoyal

Szerezze be az egyik legjobb statikus lakossági vagy ISP-proxyt IPRoyal és megtapasztalhatja annak számos előnyét, mint például az online vásárlás, a banki szolgáltatások, a streaming média stb. Magas szintű biztonságot kap, amikor belép ezekre a területekre, így elkerülheti az IP blokkolását.

Akár munkahelyi adataihoz szeretne hozzáférni, akár online játékokat szeretne játszani, az IPRoyal statikus lakossági proxyja prémium választás lehet. Az IPRoyal nagy sávszélességű ISP-proxykat kínál a streaming szolgáltatásokhoz, mint például a Netflix, a Prime Video stb. Érdekes módon olyan IP-készleteket használ, amelyek megoldják az IP tiltások problémáját.

A lakossági proxyk a lakossági felhasználói térből szerzik be címeiket. A forrásból származó IP-címek számos előnnyel járnak, például elkerülhető a streaming szolgáltatók proxy-tiltása. Ezenkívül a statikus szolgáltatások alapvető szerepet játszanak a bankszámlához való hozzáférés során.

Az IProyal hasznos az online adatgyűjtés során, amelyet adatlekopásnak is neveznek, amely hosszú órákig tartó beszerzést igényel. Ez kockázatos, és gyanút ébreszt a céloldalon, amely blokkolhatja az IP-címét. De ha az IPRoyal ISP-proxyit használja, akkor ez nem csak lehetséges, hanem kockázatmentes is.

Továbbá, ha a kaparó robotokat egy lakossági proxyval párosítja, az a felére csökkenti az adatgyűjtési időt. Ennek eredményeként felszabadul egy kis idő más dolgokra. Amellett, hogy időt takarít meg, megvédi személyes adatait, és javítja a munkavégzés hatékonyságát a biztonság veszélyeztetése nélkül. Problémamentes integrációt is lehetővé tesz az interneten elérhető kaparó botok segítségével.

Az IPRoyal 99,90%-os rendelkezésre állást kínál a kritikus fontosságú alkalmazásokhoz, és egyedi proxykok széles tárházával érkezik, hogy minimális erőfeszítéssel teljesítse kívánságát. Ezenkívül nem lesz nehéz csat, miközben szigorúan használja a megbízható proxyt.

Vásárolja meg az IPRoyal statikus lakossági proxyját, és tapasztalja meg a legjobb eredményt.

Fényes adatok

Használja a legjobban teljesítő ISP-proxykat a munkához Fényes adatok és globális lefedettségre tesz szert. Több mint 600 000 teljesen kompatibilis statikus lakossági proxyt és a leggyorsabb iparági válaszidőt kap.

A Bright Data internetszolgáltatói a legmagasabb és legszélesebb körű földrajzi lefedettséggel rendelkeznek bármely típusú proxyszolgáltatóhoz. Ez lehetővé teszi, hogy hosszú ideig használja a lakossági internetszolgáltatókat világszerte. Ezért ez az egyik legjobban teljesítő és leggyorsabb infrastruktúra a piacon, amely megszakítások nélkül nyújt nagy teljesítményt.

Ön a legstabilabb és leggyorsabb, 100%-ban kompatibilis proxy-készletet kapja. Könnyen elérheti a korlátozott webhelyeket a helyük szerint etikus forrásból származó proxykkal. A Bright Data elkötelezett amellett, hogy jogilag megfeleljen az összes adatvédelmi követelménynek, beleértve az új EU adatvédelmi szabályozási keretet, a California Consumer Privacy Act-et és a GDPR-t.

A Bright Data optimális hálózati üzemidőt, gyorsabb kimenetet és páratlan szolgáltatásminőséget kínál. A Proxy Manager segítségével mindent dokumentálhat, alfelhasználókat hozhat létre és kezelhet, valamint vezérelheti proxyjait. Az egyéni szabályoknak megfelelően optimalizált eredményeket is kap.

Válasszon rugalmas áraik közül, amely megfelel az Ön igényeinek. Választhatja a „növekedés szerinti fizetés” opciót, ha indul, vagy ha kisvállalkozása van növekedésre. 7 napos ingyenes próbaverziót is igénybe vehet, és megtapasztalhatja a városi szintű célzást.

Oxilabok

Tapasztalja meg a meghosszabbított ülések előnyeit Az Oxylabs ISP-proxyi. Használja a lakossági és adatközponti IP-k erejét, és nagy sebességű, emberhez hasonló adatkaparást hajt végre. Biztosítja, hogy az összes szükséges adatot összegyűjtse anélkül, hogy kifogyna a munkamenet időzítése.

A stabil munkamenetek segítségével következetesen követheti a kaparás minden lépését, és egyetlen IP-címmel érhet el különféle oldalakat. Így késedelem nélkül kap adatokat. Az Oxylabs ISP-proxyi egyesítik a lakossági és adatközponti proxy-k jellemzőit. Nehéz észlelni őket, mint egy lakossági proxy, és gyorsabb, mint egy adatközponti proxy.

  A Kodi-konfiguráció klónozása és a beállítás megkettőzése

Ezen túlmenően, az Oxylabs tökéletes a versenyképes kaparási területeken, ahol a gyakori kérések és a sebesség kulcsfontosságú. Bármelyik webhelyet is el kell érnie, az Oxylabs ISP-proxyjai valódi felhasználónak tűnnek. Így észrevétlenül gyűjthet információkat összetett webhelyekről.

Az Oxylabs bölcs, mert megbízható forrásokat, nagy sebességű, növekvő proxykészleteket, hozzáférést a használati statisztikákhoz és korlátlan célokat kínál. Szerezzen megbízható és gyors megoldást, és jelenjen meg valódi felhasználóként a munkamenetekben.

NetNut

Hosszabb ideig használja a lakossági IP-címeket NetNut’s statikus lakossági proxy vagy ISP-proxy. Több mint 1 millió aktív IP-címet, prémium statikus IP-címet, egyugrásos ISP-kapcsolatot és éjjel-nappal elérhető elérhetőséget kap. Ezenkívül egy aktív IP-címet is kínál, amelyet a világ internetszolgáltatói osztanak ki.

Ez lehetővé teszi, hogy ugyanazokat a lakossági IP-címeket használja, ameddig csak akarja. Az ISP-proxy nagyon megbízható és szupergyors, és 100%-os névtelenséget kínál. Ezt a technikát különféle területeken használhatja, a médiakezeléstől a vállalat összetett követelményeiig.

Szerezzen egy-ugrásos ISP-kapcsolatot minden függőség nélkül, ami gyorsabb proxysebességet biztosít. Akár keresőoptimalizálási, közösségimédia-fiókjához, hirdetés-ellenőrzéséhez, márkavédelméhez vagy ár-összehasonlításához szeretne információkat, a NetNut bármely célpontról gyűjt adatokat számos régióban.

A NetNut 100%-os üzemidőt és nulla állásidőt garantál, és a célnak megfelelően dedikált privát proxykészleteket biztosít a legmagasabb sikerarány biztosítása érdekében. Egy egyszerű API-t is használhat a használati statisztikák valós idejű eléréséhez, valamint az irányítópulthoz.

Ezenkívül sebességet, stabilitást, minőséget és támogatást kap. Tehát csak regisztráljon, válassza ki a munkájának megfelelő ISP-proxyt, célozza meg a tartományt a munkamenetekben, és kezdje el használni a statikus IP-címeket, hogy a munkamenetek addig maradjanak aktívak, ameddig csak akarja.

Szerezzen be 7 napos ingyenes próbaverziót, és gond nélkül tapasztalja meg a legkényesebb adatokat.

Webes megosztás

Webes megosztás lakossági proxykat kínál korlátlan sávszélességgel és nagy sebességgel az Ön igényei szerint. Ezeket a lakossági vagy ISP-proxykat kifejezetten az Ön számára készítették el, hogy megszerezze a vállalkozása számára kívánt információkat. Ez az egyik leggyorsabb alternatíva a szokásos lakossági proxyk számára.

A Webshare ISP-proxyja akár 1 Gbps sebességet is kínál, és nem szükséges kiszámolnia a használatot. ISP-proxyt csak olyan jól ismert internetszolgáltatóktól vásárolhat világszerte, mint a Sprint, a Lumen, a Verizon és az AT&T.

IP-címe örökre statikus marad, így természetes felhasználónak érzi magát. Szerezzen több mint 100 000 proxyt, 100 Gb/s-os összesített hálózatot és 99,97%-os rendelkezésre állást. A Webshare modern vezérlőpanelt kínál, amely fejlett funkciókkal rendelkezik.

Integráljon a Webshare RESTful API-jaival, hogy pénzt és időt takarítson meg. Emellett megkapja a leghatékonyabb és legteljesebb proxy API-kat is, amelyek megakadályozzák az IP-tiltásban a következetes IP-készlettel. Frissítsen az ISP-proxyra, és tapasztalja meg a valaha volt legjobb szolgáltatásokat statikus IP-címével.

A Web Share tíz proxyt kínál ingyenesen. Tehát vásároljon megfizethető és gyors proxyszervert még ma, és használja őket a szükséges adatok beszerzéséhez.

Space proxy

Indítsa el sikeres kampányát még ma Space proxy. Iparágvezető globális megoldásokat kínál az Ön igényeinek kielégítésére, ISP-proxyi pedig megbízhatóak, gyorsak, és 100 Gb/s-os szerverekkel működnek.

Tökéletes internetszolgáltatói csomaggal korlátlan mennyiségű adatot kaphat kedvenc webhelyeiről. Az ISP-proxy a Veve, a Walmart, a Target, az Amazon, a Yeezy Supply, a Supreme és még sok más rendszeren dolgozik. Válassza ki a mennyiséget 25 és 100 proxy között, és határozza meg a fizetési feltételeket.

  Hogyan próbáld ki a nyílt forráskódú Firefox alternatívát, a LibreWolfot Linuxon

Hozzáférhet a földrajzilag korlátozott webhelyekhez a tartózkodási helyéről IP-tilalom és egyéb gondok nélkül. Kiválaszthatja a tökéletes tervet, hogy megkapja a kívánt adatokat a hosszú munkameneteiből ugyanazzal az IP-vel.

A Space Proxy által készített ISP-proxy nem csak megbízható, hanem ugyanolyan gyorsabb is, mint a többi proxyszolgáltató. Az adatközponti proxyk funkcióját használja szuperstabil proxyk formájában, hogy hihetetlen sebességet biztosítson.

SOAX

Szerezzen rendszeresen frissítést és a legtisztább proxykészletet, hogy elkerülje az IP-tiltást SOAX. Világszerte több mint 8,5 millió aktív IP-vel rendelkezik, és a város, szolgáltató, régió és ország szerinti rugalmas célzás előnyét kínálja.

A SOAX 100%-ban névtelenné teszi személyazonosságát. A világ minden tájáról származó internetszolgáltatók (ISP) által biztosított IP-címeket is gond nélkül használhatja. Gyors választ kaphat a megbízható Proxy Exchange Platformhoz csatlakoztatott célzott IP-címekről.

Tapasztalja meg a proxyszerver nagy teljesítményét és sebességét. Nyissa meg a SOAX irányítópultját a keresési eredmények szűréséhez régió, ország vagy internetszolgáltatók szerint. Lehetővé teszi az engedélyezési listán szereplő és legitim lakossági IP-címek használatát.

A SOAX segítségével árpolitikákat, webhelyinformációkat, márkával kapcsolatos információkat, SEO-t és még sok mást gyűjthet. Akár az árakat, a SEO-t, a webhelyek elérhetőségét, a hirdetések ellenőrzését, a piacot, a sebességet vagy az adatokat kell nyomon követnie, a SOAX egyablakos megoldás az Ön számára.

Könnyen konfigurálhatja a proxykat, és megtekintheti a forgalomhasználati statisztikákat. Fiókját kényelmesen kezelheti a felhasználói irányítópulton és az IP-címek engedélyezési listáján is. Ezenkívül exportálja a listát HTML, CSV vagy TXT formátumban, és ossza meg a listákat más felhasználókkal.

ASZTROPROXY

Astroproxy egy elosztott proxy hálózat, amely lehetővé teszi, hogy adatokat gyűjtsön a kívánt célpontról, és korlátozások és tiltások nélkül futtasson különböző fiókokat. Szerezze be az összes proxyt egyetlen panelen, és az Astroproxy segítségével könnyedén elérheti a teljes készletet és a forgalmi díjakat.

Rendelhet konkrét proxyparamétereket, portot és forgalmat. Ezenkívül választhat város-, ország- és internetszolgáltató-specifikus proxyk közül. Ezzel még jobban elnyerheti a szolgáltatások vagy webhelyek bizalmát, és biztonságosabbá teheti fiókját.

Az Astroproxy sok engedélyezőlistán szereplő lakossági IP-címből és normál internetszolgáltatóból álló hálózat. Segít csökkenteni a fiókkorlátozások és IP-tiltások valószínűségét, valamint rugalmas beállításokat és a folyamatos elérhetőség biztosítását kínálja.

Az Astroproxyt bármilyen szoftverrel és operációs rendszerrel használhatja. Olyan API-t biztosít, amely elérhető az operációs rendszer integrációjához. Legyen szó marketing-, forgalmi arbitrázs-, kontextus-hirdető-, SEO-specialista, SMM-szakértőről vagy cégtulajdonosról, gyorsan és hatékonyan gyűjti össze a kívánt adatokat.

Az Astroproxyt használhatja adatok elemzésére, adatok összesítésére, árak összehasonlítására, hirdetések ellenőrzésére, több fiók futtatására, szerzői jogok védelmére, SEO rangsorolására, piackutatásra stb.

Következtetés

A különböző webhelyekről származó adatok összegyűjtése vállalkozása számára egyszerű feladatnak tűnik. A valóságban azonban számos olyan kihívással jár, amelyek hatással lehetnek az Ön magánéletére és biztonságára. ISP-proxy nélkül olyan problémákkal szembesülhet, mint a lassú kaparás, az IP-címek blokkolása stb.

Ezért használjon ISP-proxyt az adatok lekéréséhez, a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáféréshez, a média online streameléséhez, és még sok minden máshoz, miközben névtelen és biztonságos marad.