Részletes áttekintés az Instagram letöltőn

Az Instagram egy népszerű közösségi média platform több millió aktív felhasználóval. Lehetővé teszi fényképek és videók megosztását bejegyzéseken, Instagram Stories-on, IGTV-n, tekercseken és Highlights-on keresztül. Megtekintheti mások által a profiljukon hagyott tartalmat, és kapcsolatba léphet másokkal.

Az Instagram az a hely, ahol különböző országokból és kultúrákból származó embereket találhat, a hírességektől az influencereken át a személyes felhasználókon át a márkákig. Ezért nem számít, milyen vagy, csatlakozhat hozzá, és megoszthatja tartalmait a világgal személyes használatra, vagy reklámozhatja termékeit és szolgáltatásait.

Ez megmagyarázza, hogy az Instagram miért a kreatív emberek, marketingesek, fotósok, tartalomkészítők és mások kedvenc platformja. Izgalmasabbá tette az életünket, mivel naponta milliók számára tesznek közzé különféle tartalmakat.

Ha azonban szeretné letölteni a videót, ez lehetetlen az alkalmazásban. Bár elmentheti az Instagramra, és újra meglátogathatja (ha a bejegyzés még mindig létezik), nem teszi lehetővé, hogy offline állapotban töltse le az eszközére.

Ez az, ahol a Qoob Stories segíthet. Közvetlenül a számítógépére töltheti le a videókat és fényképeket, valamint az összes feliratot, kiemeléseket, történeteket stb. tartalmazó bejegyzéseket, és bármikor megtekintheti őket.

Izgalmasnak tűnik?

Nos, nekem bevált. Ezért szeretném megosztani tapasztalataimat a Qoob Stories használatával ezen az áttekintésen keresztül. Remélem neked is hasznosnak találod.

Qoob Stories: Mi ez?

Lehetőségem volt kipróbálni a kezemet Qoob történetek – egy hatékony eszköz, amely segít mindenféle Instagram-média letöltésében és megtekintésében, beleértve a fényképeket és videókat. Egyedülálló funkciókkal rendelkezik, miközben megőrzi magánéletét és biztonságát. Ezenkívül ez egy intelligens Story Viewer az Instagramhoz, amely hasznos a privát és nyilvános Instagram-fiókokból származó történetek és kiemelések böngészéséhez és mentéséhez.

Csak adj meg egy Instagram-felhasználónevet, érd el az összes történetet, fotót és videót, és töltsd le őket kiváló minőségben.

A másik dolog, ami tetszett a Qoob Stories-ban, hogy lehetséges a letöltési folyamat automatizálása. Könnyedén hozzáadhat fiókot a Qoob Instagram Story Viewer vagy Downloader alkalmazáshoz. Ezután automatikusan megkezdi a média letöltését a fiókból közvetlenül az eszközre.

Mik a tulajdonságai?

Nagyon sok Instagram letöltő van, de a Qoob Stories kiemelkedik. Jellemzői készlete jelentős tényező, amely hozzájárul ehhez. Tehát nézzük meg a funkcióit és mennyire hasznosak.

Az Instagram Stories névtelen megtekintése és letöltése

A Qoob segítségével névtelenül tekintheti meg és töltheti le az Instagram-történeteket privát és nyilvános fiókokból. Tehát, ha nem szeretné, hogy az emberek megtudják, hogy látta a történeteiket és a legfontosabb eseményeket, ez a funkció az Ön számára készült.

  Hogyan lehet törölni a javaslatokat az Instagramban

Mindössze annyit kell tennie, hogy letölti és telepíti a Qoob Stories programot a számítógépére, majd nyissa meg. Adjon meg egy Instagram-felhasználónevet, hashtaget vagy helyet a történetek megtekintéséhez, és letöltse azokat, amelyeket szeret, vagy mindegyiket.

Instagram fotók és videók letöltése

Ezzel az eszközzel könnyedén letölthet kiváló minőségű fényképeket és videókat Instagram-fiókjaiból. A Qoob támogatja az olyan népszerű formátumokat, mint a PNG, JPEG, MP4 stb., így kiválaszthatja a kívánt letöltési formátumot.

A folyamat hasonló a történetek letöltéséhez és megtekintéséhez. Adjon meg egy helyet, felhasználónevet vagy hashtaget, és kezdje el a videó vagy kép letöltését a „feliratkozás” megnyomásával.

Böngészés egy Instagram feedben hirdetések nélkül

Senki sem szereti azokat a hirdetéseket, amelyek zavarnak, amikor valami érdekeset nézel, vagy az Instagram hírfolyamában görgeti a bejegyzéseket. Azok a hátborzongató promóciós bejegyzések, amelyek a semmiből bukkannak fel, irritálnak. Ne aggódj; A Qoob Stories segítségével élvezheti a tiszta Instagram-hírcsatornát hirdetések nélkül. És nem tudom abbahagyni ezt szeretni!

Új tartalom automatikus letöltése

Most már ezt a funkciót is szeretem a Qoobban. Lehetővé teszi az összes jelenlegi és jövőbeli tartalom letöltését egy Instagram-fiókból. Igen, nem feltétlenül kell kiválasztania a letöltendő tartalmat; automatikusan megtehető.

Bármilyen új bejegyzést vagy történetet ad ki egy fiók, azokat azonnal letöltheti számítógépére. Válassza ki, kinek a tartalmát szeretné letölteni az Instagramról, és adja hozzá ezeket a fiókokat közvetlenül a Qoob Stories IG Viewerhez. És elindítja az összes jelenlegi és közelgő tartalom automatikus letöltését a fiókból.

Ez a funkció akkor hasznos, ha szabályozni szeretné a letöltött tartalmat. Ezzel gyorsan letöltheti az Önnek tetsző tartalmat, beleértve a videókat, fényképeket, kiemeléseket, mentett bejegyzéseket, történeteket és címkézett bejegyzéseket az Instagram-fiókokból.

Bejegyzések feliratainak mentése

Az Instagram tiltja a bejegyzés feliratának másolását. Igen, a másolás nem menő. De mi van akkor, ha letölteni szeretné közösségimédia-tanulmányozáshoz, megfigyeléshez és növekedéshez, emlékek gyűjtéséhez vagy csak szórakozás céljából?

Nos, a Qoob Stories ezt lehetővé teszi!

Letöltheti a teljes bejegyzést az eredeti felirattal. A Qoob Stories két lehetőséget kínál: másolja ki a feliratot vagy másolja a hivatkozást. Tehát ellenőrizheti a bejegyzést, és közvetlenül másolhatja a feliratot, vagy lekérheti a kép metaadataiból is.

Mentett gyűjtemény letöltése

Találd ki? Előfordulhat, hogy elmentett néhány bejegyzést az Instagramon, azokat, amelyeket valamilyen okból újra meg szeretne látogatni. Ez lehetséges a Qoob Stories segítségével! Letöltheti a teljes mentett galériát, és offline is megtekintheti.

A készülékére mentett összes bejegyzést kiváló minőségben letöltheti. Így bármikor megtekintheti őket offline módban, internetkapcsolat nélkül.

Megcímkézett bejegyzések mentése

A Qoob Stories segítségével letöltheti az összes olyan Instagram-bejegyzést, amelyet az emberek megcímkéztek. Ezenkívül menthet olyan videókat és fényképeket, ahol más felhasználók is meg vannak jelölve.

Teljes fiók biztonsági mentés

Senki sem akarja, hogy Instagram-fiókját feltörjék, elveszítsék vagy kitiltsák. De ezek bármikor megtörténhetnek, amikor nem számítottál rá. Ennek eredményeként elveszítheti értékes emlékeit, amelyeket videókban, fényképekben, IGTV-ben, történetekben, kiemelésekben stb. rögzítettek.

  Hogyan nézhet meg Instagram-történeteket fiók nélkül

A Qoob Stories megoldást kínál erre azáltal, hogy fiókmentést kínál. Biztonsági másolatot készíthet Instagram-tartalmairól azok felirataival, menthet mindenféle médiát, és exportálhat egy listát, amely tartalmazza az eszközén könnyen követett fiókokat.

Egy másik funkciót is hozzáadnak, amellyel IGTV-videókat tölthet le bármely fiókból, függetlenül attól, hogy mekkora vagy kicsi a videó hossza. Így bármikor megtekintheti kedvenc videóit offline módban.

Qoob Stories: Rendszerkövetelmények

A Qoob Stories kiválóan működik asztali számítógépeken. Támogatja a macOS 10.13 vagy újabb, a Windows 7 vagy újabb, valamint az Ubuntu 18.04 vagy újabb (64 bites) rendszert. Tehát, mielőtt fantáziálna az eszközről, győződjön meg arról, hogy ezek a rendszerkonfigurációk megvannak a számítógépen.

És ha megvan, akkor készen állsz!

Qoob Stories: Kezdő lépések

A Qoob Stories fiókjának beállítása mindössze néhány percet vesz igénybe. Nagyra értékelem a Qoob Storiest, amiért ilyen egyszerűvé tette a használhatóságát.

Tehát a kezdéshez töltse le eszközére az operációs rendszer kiválasztásával a legördülő menüből. Válasszon a 32 vagy 64 bites online vagy offline telepítő közül a Windowshoz. Vagy választhat macOS vagy Ubuntu offline telepítőt. Ezután kattintson a „letöltés” gombra.

Miután letöltötte, telepítse a készülékére. Most nyissa meg a Qoob Stories alkalmazást, és adja meg az Instagram bejelentkezési adatait. Segítségével hozzáférhet Instagram-fiókjaihoz, és megtekintheti a követett fiókokat. Bár a bejelentkezési hitelesítő adatai nem kötelezőek, a tartalom mentéséhez szükséges a hely szerinti keresés megvalósításával.

Qoob Stories: Hogyan használd?

A Qoob Stories használata olyan, mint egy torta, még egyszerűbb, mint fiókot létrehozni a közösségi média platformokon. Ennek oka a tiszta és egyszerű felhasználói felület. Funkcionális, és tetszetős színkombinációkkal tervezték meg, amelyek nem nyomnak túlságosan.

Emellett tetszett, hogy a keresőmezőt, a profilikont, a gombokat stb. megfelelő helyre helyezték el, hogy az eszköz könnyen használható legyen.

Megértjük, hogyan kell hatékonyan használni az eszközt.

Licenc aktiválása:

Aktiválnia kell a licencét, ha előfizetési csomagot vett a Qoob Stories-tól. Lépjen az „Eszközök menübe”, és keresse meg az aktiválási lehetőséget. Kattintson rá, és adja hozzá a licenckulcsot a licenc aktiválásához. Ezzel számos hozzáadott funkció és előnnyel fog rendelkezni, hogy jobban kézben tarthassa tevékenységeit.

Lépjen a Qoob Stories főablakába, és keresse meg a keresőmezőt a tetején. Itt adjon meg bármilyen keresési paramétert, például:

  • Egy felhasználónév: A fiókokban kereshet a felhasználónevük megadásával
  • Egy helyszín: Írjon be egy adott helyet a keresősávba a helyek megjelenítéséhez. Válasszon egy helyet, és tekintse meg a hozzá kapcsolódó összes fiókot.
  • Egy hashtag: Írjon be egy # jelet, majd írja be utána azokat a szavakat, amelyekre keresni szeretne.

Az eszköz megmutatja a kapcsolódó nyilvános vagy privát fiókokat és bejegyzéseket egy paraméter hozzáadása után. Bárkit kiválaszthat a listából, és megtekintheti vagy letöltheti a médiafájlokat a kívánt formátumban.

  Látod, ki nézte meg Instagram-tárcsáidat? Dehogy!

Média letöltése:

Meg kell nyomnia a „Feliratkozás” gombot, ha felhasználónévvel, hashtaggal vagy hellyel közzétett tartalmat szeretne letölteni. Számos letöltési lehetőség közül választhat, például csak a történetek, fotóbejegyzések, videobejegyzések, kiemelések, címkézettek letöltése; ezek kombinációja, vagy mindegyik.

Ezenkívül megadhat egy kezdő és záró dátumot, hogy megtekinthesse és letölthesse a dátumtartományon belüli összes bejegyzést. Ezután megadhatja a tartalom letöltésének formátumát is, és ha minden készen van, folytassa a letöltéssel.

A több ezer fotót, videót, történetet stb. tartalmazó fiókok tartalmának letöltése eltarthat egy ideig. Maradjon nyugodt, és várja meg a befejezésről szóló értesítést. Megpróbáltam letölteni egy több mint 1000 bejegyzést tartalmazó fiók tartalmát, ami körülbelül 5 percet vett igénybe.

Sőt, a keresőmező alatt is megtalálhatja az összes letöltött tartalmat. Megtekintheti a részleteket, a letöltött mappákat a számítógépén a fájlok megtekintéséhez, vagy megtekintheti azokat az Instagramon; a választás végtelen!

Ezenkívül a Qoob Stories lehetővé teszi a tartalom letöltésének feltételeit is. Választhat automatikus vagy szelektív letöltésre. A tartalom letöltését a „Frissítés szüneteltetése” keresztikon megnyomásával is leállíthatja, vagy a „Bejegyzések frissítése” lehetőségre kattintva folytathatja.

Árazás

A Qoob Stories mindenki számára megfelelő árképzési terveket kínál. Vannak ingyenes és fizetős lehetőségek is. Így megy ez:

  • Indító: Ez egy ingyenes terv a Qoob Stories használatához, fizetés nélkül. Alapvető funkciókkal rendelkezik, és olyan olcsó és új felhasználók számára alkalmas, akik szeretnék kipróbálni, hogyan működik.

Ez a csomag napi 200 tartalomletöltést és 2 Instagram-profilt tartalmaz havonta. Tetszett, hogy ezt folyamatosan ingyenesen kínálták próbaidő vagy trükkök nélkül.

  • Személyes: Ha kipróbálta az ingyenes verziót, és nagyobb rugalmasságot szeretne, válassza ezt a tervet. Kiválóan alkalmas személyes használatra, és van néhány fejlett funkciója.

Tartalmaz 10 Instagram-profilt, hirdetések nélkül, korlátlan számú fotó, videó, címkézett bejegyzések, történetek, kiemelt események letöltését, valamint korlátlan számú privát Instagram-fiók támogatását. 7 dollárba kerül havonta.

  • Szakmai: Ez a terv akkor felel meg Önnek, ha vállalkozása van, és speciális funkciókra van szüksége a hivatalos műveletek elvégzéséhez. Teljes hozzáférést biztosít a prémium, vállalkozásbarát funkciókhoz.

Korlátlan számú Instagram-fiókot, hirdetéseket nem tartalmaz, valamint korlátlan számú fotók, címkézett bejegyzések, videók, történetek és kiemelések letöltését, valamint privát fióktámogatást tartalmaz. Ezenkívül automatikus frissítéssel rendelkezik az előfizetésekhez, a feliratok és bejegyzések exportálásához, valamint az engedélyezett kereskedelmi használatra. 25 dollárba kerül havonta.

Válassza azt a lehetőséget, amelyre szüksége van a Qoob Stories használatának személyes vagy szakmai céljai alapján.

GYIK

Használható egy licenc több számítógépen?

Válasz: Igen. De ezt nem teheti meg egyszerre két vagy több eszközön. Próbálja deaktiválni a licencet az egyik számítógépen, mielőtt újraaktiválja egy másikon.

Leválthat valaki a Professional csomagról a Starter csomagra?

Válasz: Nem, nem állíthat vissza egy csomagot. Ha a Kezdő csomagot szeretné használni, mondja le jelenlegi előfizetését. Ezután előfizethet a Kezdő csomagra vagy a Személyes csomagra.

Következtetés: Megéri a Qoob Stories? 🤔

Szerettem a Qoob Stories-t használni; erős, mégis könnyen használható. Letölthet fényképeket, videókat és történeteket, függetlenül attól, hogy nyilvános vagy privát. Arról nem is beszélve, hogy az automatikus letöltési funkció és egyéb szolgáltatások is észbontóak.

Így, ha szeretné kihasználni az eszközt, telepítse ingyen, vagy fizessen néhány dollárt, hogy megkapja az összes csúcsminőségű funkciót a korlátlan Instagram-média megtekintéséhez és letöltéséhez.