10+ legjobb offline alkalmazás Android 2023-hoz – [Top List]

Az Android egy olyan operációs rendszer, amelyre különféle típusú alkalmazásokat telepítünk további funkciókhoz. Mint mindannyian tudjuk, az Androidhoz készült segédprogramok szinte minden eszközön elérhetők. Többnyire minden eszközön van térkép, böngésző és minden egyéb, amihez internetkapcsolat szükséges.

Általában néhány alkalmazás online működik, a többi pedig offline. Korlátozott számú legjobb Android-alkalmazás létezik, amelyekre minden telefonnak szüksége van. Tehát mindannyiunknak szüksége van ezekre az alkalmazásokra az offline működéshez. Abban az esetben, ha nincs internet elérhetőségünk.

Ebben a helyzetben használhatunk Android offline alkalmazásokat a fontos feladatok elvégzésére. Az offline Android-alkalmazások az adatok használhatóságát is megtakarítják, és növelik az akkumulátor kapacitását. Ma néhány offline alkalmazást kínálunk az Android számára. Ezek az alkalmazások az internetkapcsolatot igénylő alkalmazások alternatívái.

A legjobb offline alkalmazások listája Androidra.

1. Google Fordító.

A Google Fordító a legjobb lehetőség az egyik nyelv néhány másodpercen belüli másik nyelvre való konvertálására. Offline is működik. Csak le kell töltenünk a nyelvi csomagot offline használatra.

90 különböző nyelvet támogat szöveges módban. Fényképezőgépünk segítségével 26 különböző nyelvre is lefordíthatjuk a szöveget. Besorolása 4,4 a Google Play Áruházban. Körülbelül 100 millió felhasználó töltötte le ezt a játékot.

  A Google Pixel lejátszása bármely Android-eszközön

2. Kirándulni Messenger Offline Chat.

A Hike egy népszerű Android messenger alkalmazás, amely online és offline módban is csevegést biztosít. A túra biztosítja a túra direkt funkcióját, melynek segítségével az okostelefonok WiFi direct funkcióját használva lokálisan kialakíthatjuk hálózatunkat.

Helyben beszélgethetünk barátainkkal a főiskola campusán, irodájában és a házunkban két különböző szobában. Ez egy csodálatos alkalmazás, amely matricák széles választékát kínálja. Körülbelül 100 millió felhasználó töltötte le ezt az alkalmazást.

3. Angol szótár offline.

Ez egy másik népszerű alkalmazás az Android offline alkalmazások listájában. Könnyedén kereshetünk az angol szavak és kifejezések között azok definíciójával.

Több mint 229 000 definícióval és könnyen kereshető mechanizmussal rendelkezik. Ez az alkalmazás offline is jól működik, és csak akkor használja az internetet, ha nem találjuk a szót.

Van egy véletlenszerű keresőgomb is az új szavak megtanulásához. Besorolása 4,3 a Google Play Áruházban. Körülbelül 50 millió felhasználó töltötte le ezt az alkalmazást.

4. Offline szótárak.

Ez egy másik legjobb offline alkalmazás az Android felhasználók számára. Csak először le kell töltenünk kedvenc nyelvünk szótárát. Ez az alkalmazás számos szótárt kínál különböző nyelveken.

4.1-es besorolása van a Google Play Áruházban. Könnyen kereshetünk a szavak között offline internet használata nélkül. Jegyzeteinket az Eszközök összes adata között Google Fiók segítségével is szinkronizálhatjuk. Körülbelül 50 millió felhasználó töltötte le ezt az alkalmazást.

  Az Android valódi biztonsági problémája a gyártók

5. Offline térképek és navigáció.

Ez egy csodálatos alkalmazás az összes Android-alkalmazásban. Besorolása 4,2 a Google Play Áruházban. Offline térképeket és offline GPS-navigációt biztosít.

Támogatja a hangos navigációt is 33 különböző nyelven. Éjszakai üzemmódot is biztosít a helyi időrendszer alapján. Sávvezetést is biztosít. 3D-s épületeket jelenít meg a térképeken. Körülbelül 10 millió felhasználó töltötte le ezt az alkalmazást.

6. Offline böngésző.

Ez egy másik népszerű offline alkalmazás az Android offline alkalmazások listájában. Ebben az alkalmazásban könnyedén megtekinthetjük a weboldalakat offline módban. Le kell töltenünk azokat a weboldalakat, amelyeket később offline módban szeretnénk látni.

Könnyedén letölthetünk weboldalakat, ha online vagyunk. 4,2-es besorolása van a Google Play Áruházban. Kompatibilis az Android összes verziójával, 2.3-tól vagy újabb verziótól. Körülbelül 1 millió felhasználó töltötte le ezt az alkalmazást.

7. All-in-One offline térképek.

Ez egy másik legjobb lehetőség az offline Térképek és Navigáció számára, amelynek besorolása 4,1 a Google Play Áruházban. Ez az alkalmazás képes tárolni az összes térképet, csak a térképek első betöltéséhez szükséges.

Könnyedén használhatjuk alacsony térerejű helyeken, és megtakaríthatjuk telefonunk akkumulátor- és internetköltségeit. Számos térképet biztosít, beleértve a klasszikus útitervet, topográfiai térképeket, műholdas térképeket stb. Körülbelül 1 millió felhasználó töltötte le ezt az alkalmazást.

8. Kiwix, Wikipédia Offline.

A Wikipédia enciklopédiájának is jó alternatívája. Ez egy Android offline alkalmazás, amely ingyenesen elérhető a Google Play Áruházban. 4,2-es besorolása van a Google Play Áruházban.

  Az Android-értesítések szinkronizálása a Windows 10 rendszerben

Ebben az alkalmazásban csak egyszer kell letöltenünk az adatbázisfájlt, és el kell helyeznünk egy SD-kártyára vagy a belső memóriára. Ez egy könnyű Android-alkalmazás könnyen használható felülettel. Keresési lehetőséget is biztosít adott tartalom megtalálásához. Körülbelül 0,5 millió felhasználó töltötte le ezt az alkalmazást.

9. TC-Offline.

Ez egy másik népszerű Android-alkalmazás az Android offline alkalmazások listájában. Ez az alkalmazás kifejezetten gondolatkatalógus-olvasók számára készült. 3,9-es besorolása van a Google Play Áruházban. Ez az alkalmazás offline módban működik.

Ez biztosítja számunkra a gondolatkatalógusban közzétett legutóbbi 25 cikket. Ez az alkalmazás csak igény szerint 24 órán belül frissül, ha akarjuk. Könnyedén olvashatunk cikkeket repülés közben, és frissíthetjük őket, amikor ingyenes internet áll rendelkezésre. Körülbelül 50 ezer felhasználó töltötte le ezt az alkalmazást.

10. Oktatóanyag Androidhoz.

Ez is egy jó alkalmazás az Android legjobb offline alkalmazások listáján. Ezt az alkalmazást kifejezetten az Android programozás kezdeti elsajátítására tervezték. Ha Ön kezdő az Android programozásban, akkor ez az alkalmazás nagyon jó az Ön számára.

Könnyen használható felületet biztosít, és támogatja a teljes képernyős módot az egyszerű tanulás érdekében. Körülbelül 50 ezer felhasználó töltötte le ezt az alkalmazást. Egyszerű programozási oktatóanyagokat kínál példákkal.

Összefoglalva, ez a néhány legjobb offline alkalmazás androidra, amely szerintünk minden telefonnak rendelkeznie kell. Ha tetszenek, oszd meg barátaiddal.