10+ legjobb rosszindulatú programeltávolító eszköz a Windows 10 11 PC 2023 rendszerhez – [Top List]

Manapság az internet szükségessé vált. Az internetet mobil- és számítógépes rendszereinken használjuk mindennapi feladataink elvégzésére, például e-mailezésre, online vásárlásra, banki ügyintézésre, letöltésre stb. Az internet összezsugorítja és kisebbíti a világot.

Másrészt az internet a rosszindulatú tevékenységek és a kiberbűnözés nagy forrása is. Számos vírustípus, például rosszindulatú programok, kémprogramok és reklámprogramok állnak rendelkezésre, amelyek lelassítják számítógépünket, és kémkednek személyes adataink után. Általában mindannyian előnyben részesítjük a Windows víruskereső használatát.

Más nem kívánt fájlokat azonban a normál víruskereső nem távolít el. Az összes rosszindulatú program közül egy speciális rosszindulatú program, amely lelassítja a számítógépünket, további bővítményeket és eszköztárakat ad a böngészőnkhöz, kémleli személyes adatainkat, például banki adatokat stb. Az internetet mindenki a maga javára akarja használni. Annak érdekében, hogy megvédje magát a rosszindulatú fájloktól, használhat egy privát böngészőt, például a Duckduckgo-t. De a kérdés továbbra is fennáll, duckduckgo mentes? Igen, ez az.

Ezért a Windows rendszerhez készült kártevő-eltávolító eszközökkel biztonságban kell tartanunk számítógépünket a rosszindulatú programok ellen. Ebben a témában megosztjuk a legjobb malware-eltávolító eszközök listáját a számítógéphez. Ezek egy része fizetős és van amelyik ingyenes. Tehát válasszon az Ön igényei szerint.

A legjobb kártevő-eltávolító eszközök Windows PC-hez.

 • Malwarebytes.
 • Microsoft Security Essential.
 • Kaspersky Internet Security.
 • Avast ingyenes víruskereső.
 • SpyBot Search & Destroy.
 • BitDefender biztonság.
 • AVG víruskereső.
 • Panda Internet Security.
 • Super AntiSpyware.
 • AD-Aware Free Antivirus Plus.
 •   10 tennivaló, ha új Windows PC-t vásárol

  1. Malwarebytes.

  A Malwarebytes az egyik legnépszerűbb eszköz a PC-k számára készült legjobb kártevő-eltávolító eszközök listáján. Elérhető Windows és MAC számára. A Windows összes verziójával kompatibilis, beleértve a 32 bites és a 64 bites verziókat is.

  A Malwarebytes gyors rendszerellenőrzést biztosít, blokkolja a rosszindulatú webhelyeket, megtisztítja a fertőzéseket, és megakadályozza a rosszindulatú programok jövőbeli fertőzését. Ha egy egyszerű malware-eltávolító eszközt keres, annak ingyenes verziója elegendő. Egyébként prémium verziója 24,95 USD áron érhető el.

  MalwareBytes: Letöltés.

  2. Microsoft Security Essential.

  A Microsoft Security Essential a Microsoft hivatalos eszköze a Windows PC-k védelmére. Ingyenesen letölthető a hivatalos webhelyéről. Kompatibilis a Windows összes verziójával, mind a 32, mind a 64 bites operációs rendszerrel.

  A Microsoft Security Essential védelmet nyújt a rosszindulatú programok ellen, valamint védelmet nyújt más rosszindulatú szálakkal szemben. Ezzel védjük rendszerünk hátterét is. 33 különböző nyelven érhető el. Automatikus frissítéseket biztosít, amikor csatlakozunk az internethez.

  Microsoft Security Essential: Letöltés.

  3. Kaspersky Internet Security.

  A Kaspersky Internet Security 2016 szintén jó eszköz a Windows legjobb kártevő-eltávolító eszközeinek listáján. Védelmet nyújt a rosszindulatú programok, fenyegetések és egyéb rosszindulatú eszközök ellen. További biztonsági réteget ad az online vásárláshoz és banki ügyintézéshez.

  A Kaspersky Internet Security 2016 megóvja gyermekeinket a rosszindulatú fenyegetésektől, és szülői felügyeletet biztosít gyermekeink tevékenységeinek nyomon követéséhez. Ezenkívül védelmet nyújt böngészőnk számára, és automatikusan leállítja az adathalász támadásokat. Ez 59,95 USD áron érhető el 1 évre 1 PC-re.

  Kaspersky Internet Security: Letöltés.

    A rejtett oktatási témák engedélyezése a Windows 11 rendszeren

  4. Avast Free Antivirus.

  Az Avast egy jó eszköz, amely véd a rosszindulatú programok, kémprogramok, reklámprogramok, trójai programok stb. ellen. Kompatibilis a Windows 7, 8, 10, Vista és XP rendszerekkel. Ezenkívül megvédi böngészőnket a nem kívánt eszköztáraktól és a számítógépünket lelassító bővítményektől.

  Az Avast intelligens rendszerellenőrzést is biztosít, és megjegyzi jelszavainkat. Könnyen használható felületet biztosít. Prémium verzióját mindössze 49,99 USD-ért biztosítja egy évre.

  Avast ingyenes víruskereső: Letöltés.

  5. SPYBOT Search and Destroy.

  A SPYBOT egy másik jó eszköz a rosszindulatú programokat eltávolító eszközök legjobb alternatíváinak listáján. Windows platformra érhető el. A SPYBOT ingyenesen elérhető azon otthoni felhasználók számára, akik egy alapvető eszközt szeretnének a rosszindulatú programok eltávolításához. Prémium és üzleti verziója a prémium felhasználók számára is elérhető további funkciókkal.

  Ez egy könnyű és könnyen használható eszköz. Ingyenes verziójában kémprogramok és rosszindulatú programok elleni védelmet nyújt. Ez egy prémium verzió, amely évi 9,99 USD-ért érhető el.

  SpyBot Search & Destroy: Letöltés.

  6. Bitdefender Internet Security.

  A Bitdefender szintén jó eszköz a legjobb rosszindulatú programok eltávolító eszközeinek listáján. Ha professzionális malware-eltávolító eszközt keres, akkor ez az eszköz az egyik jó választás. Nulla teljesítményhatást gyakorol a rendszer teljesítményére, és elnyeri az arany díjat a rendszer teljesítményéért.

  Biztonságban tartja gyermekeit, és szülői felügyeletet biztosít tevékenységeik nyomon követéséhez. A Bitdefender évi 51,97 USD áron érhető el három PC-re.

  Bitdefender Internet Security: Letöltés.

  7. AVG Antivirus.

  Az AVG egy könnyen használható eszköz vonzó grafikával és nagy teljesítménnyel. Elérhető Windows, MAC, Android stb. operációs rendszerhez. Védelmet nyújt a rosszindulatú programok, kémprogramok, trójai programok és más rosszindulatú eszközök ellen.

    Javítsa ki a Star Citizen Installer hibát Windows 10 rendszeren

  Az AVG a rendszer gyors szkennelését biztosítja, és ez egy díjnyertes szoftver. Hivatkozásvédelmet, e-mail védelmet, adattitkosítást stb. biztosít. Évente 13,33 USD áron érhető el.

  AVG Antivirus: Letöltés.

  8. Panda Internet Security.

  A Panda egy jó rosszindulatú programeltávolító eszköz is, amely ingyenesen elérhető. Ez egy könnyű eszköz, rengeteg funkcióval. Valós idejű kémprogram-ellenes védelmet, URL-címet és webszűrést biztosít viselkedéselemzéssel.

  A Panda kompatibilis a Windows 7, 8 és 10 operációs rendszerekkel. Egyszerűen használható eszközt kínál vonzó felülettel. Ez egy egyszerű rosszindulatú program-eltávolító eszköz, amely teljesítményt nyújt.

  Panda Internet Security: Letöltés.

  9. SuperAntiSpyware.

  A SuperAntiSpyware egy jó eszköz, amely rengeteg intelligens funkciót biztosít számunkra. Ez egy könnyű eszköz a Windows operációs rendszerhez. Rendszervédelmet biztosít a rosszindulatú programok, kémprogramok, trójai falók, reklámprogramok stb. ellen. A SuperAntiSpyware egyedi és teljes körű ellenőrzést biztosít meghajtóink számára.

  Ingyenes verziójában rendszervizsgálót is biztosított, amely nyomon követi a rendszerre telepített alkalmazásainkat. Rendszeresen frissíti a vírusleírásokat. Pro verziója évi 29,95 USD áron érhető el.

  Super AntiSpyware: Letöltés.

  10. Ad-Aware Free Antivirus Plus.

  Ha egy egyszerű, gyors és ingyenes kártevő-eltávolító és víruskereső eszközt keres, ez egy jó választás. Teljes védelmet nyújt a rosszindulatú programok és más rosszindulatú tevékenységek ellen. Az Ad-Aware emellett védi a letöltéseinket, és a letöltéskor ellenőrzi azokat.

  Automatikusan frissíti a fenyegetések adatbázisát, hogy jobban védve legyen a fenyegetésekkel szemben. Ezenkívül megvéd minket az URL-ek és a rosszindulatú webhelyek ellen.

  Ad-Aware Free Antivirus Plus: Letöltés.

  Ezek a legjobb malware-eltávolító eszközök, amelyek megvédik eszközét minden nem kívánt dologtól.