10 legjobb fotószerkesztő alkalmazás a fényképek szerkesztéséhez útközben

Nem mindig könnyű hibátlan felvételeket készíteni, még a legjobb erőfeszítéssel sem. A képszerkesztő alkalmazásokkal azonban megszabadulhat minden hiányosságtól.

A nagyfelbontású okostelefonok széles körű elterjedésével a mobil fotózás általános jelenséggé vált. Ha a telefonjával szeretne fényképeket készíteni, nem kell áthelyeznie azokat a számítógépére szerkesztés céljából. Használja a következő képszerkesztő alkalmazásokat mobiltelefonjára, és alakítsa át őket tökéletes felvételekké.

Fényképszerkesztő alkalmazások fotók szerkesztéséhez bárhonnan

A képszerkesztés többé nem azt jelenti, hogy nehéz szoftvereket kell használni a számítógépen, vagy képszerkesztő szakértők segítségét kéri. Különféle képszerkesztő mobilalkalmazások forradalmasították a képszerkesztés fogalmát. Mostantól professzionális megjelenésű eredményeket érhet el közvetlenül Android okostelefonjáról vagy iPhone-járól.

Még akkor is, ha utazik, vagy nem ül a számítógépe előtt, könnyedén javíthatja fényképeit ezekkel a kényelmes mobilalkalmazásokkal. Akár azonnal el kell küldenie egy fényképet valakinek, akár közzé kell tennie a közösségi médiában, a mobil képszerkesztő alkalmazások életmentőként működnek.

Tekintse meg a legjobb képszerkesztő alkalmazások listáját, és derítse ki, melyik a legjobb az Ön igényeinek.

PhotoDirector 365

A PhotoDirector 365 egy többfunkciós fotószerkesztő eszköz, amellyel javíthatja, stilizálhatja és animálhatja a képeket, és kollázsokat készíthet belőlük. A szerkesztő eszközök mellett fotóanimációs eszközöket is tartalmaz, amelyek több száz stílussal, effektussal és sablonnal életre kelthetik fotóit.

A PhotoDirector 365 használatával eltávolíthat bármilyen objektumot a fényképről, és visszahelyezheti, ha nem tetszenek a változások. A képek hátterét és égboltját is módosíthatja.

A Face Shaper eszköz lehetővé teszi, hogy természetes és finom változtatásokat hajtson végre az arcán. Az alkalmazás további kiemelt funkciói közé tartozik a varázskefe, a fehéregyensúly, az elmosódott kép, a fotóretusálás, a szelfiszerkesztő és a vörösszem-eltávolító eszközök.

Letöltés: Android | iOS

Picsart

A Picsart lehetővé teszi a kreativitás életre keltését a mesterséges intelligencia által hajtott képszerkesztő eszközökkel. Használhatja professzionális kollázsok készítésére, a hátterek gyors eltávolítására, stilizált fotószűrők hozzáadására, és akár mesterséges intelligencia avatarok létrehozására is.

  Az Ubuntu hálózati interfész újraindítása

A felhasználók felkapott szűrőket és népszerű fotóeffektusokat találnak ebben az alkalmazásban fényképeikhez. Vannak még Background Eraser és Remove Object eszközök, amelyekkel megszabadulhat a nem kívánt dolgoktól. Szöveg hozzáadásához több mint 200 tervezői betűtípus közül is választhat.

A Picsart alkalmazás ideális a képek lapozásához és kivágásához, matricák hozzáadásához és létrehozásához, képek elmosásához, valamint szelfik hajszínváltókkal és sminkmatricákkal való retusálásához.

Letöltés: Android | iOS

Snapseed

A Snapseed egy professzionális fotószerkesztő a Google-tól, amely JPG és RAW képfájlok szerkesztésére használható. 29 eszközzel és szűrővel rendelkezik, amelyek segítségével precíz vezérléssel stilizálhat. A szín és az expozíció automatikus beállítása mellett képes a felületi struktúrák kiemelésére a képeken.

Ezenkívül ezzel az alkalmazással szabadon kivághatja a fényképet, elforgathatja 90°-kal, vagy kiegyenesítheti a horizontot. Ezenkívül támogatja a szöveg hozzáadását a képhez, a fehéregyensúly beállítását és a fénykép fényerejének szabályozását.

A Snapseed rendelkezik a Double Exposure funkcióval is, amely lehetővé teszi két fénykép egyesítését a keverési módok kiválasztása után.

Letöltés: Android | iOS

Adobe Photoshop fényképezőgép

Az Adobe Photoshop Camera alkalmazással már a felvétel elkészítése előtt hozzáadhat különféle szűrőket és effektusokat. 100+ esztétikus lencseeffektussal és szűrővel rendelkezik a fényképek szerkesztéséhez a közösségi médiában, például az Instagramban.

Valós idejű Photoshop-effektusokat alkalmazhat a mesterséges intelligencia alapú képszerkesztéshez, és automatikusan beállíthatja a fotóeffektusokat. Még a legmegfelelőbb javaslatokat is teheti a hatásokról a legjobb eredmény érdekében.

Számos portrévezérlési funkció is rendelkezésre áll, mint például az arctávolság, az arcfény és az arc újravilágítása, a tökéletes közösségimédia-fotók érdekében. Segít elkerülni a torzulásokat a csoportos szelfikben.

Letöltés: Android | iOS

Pixlr

A Pixlr egy fotószerkesztő alkalmazás, amely effektusok, átfedések és szűrők gyűjteményét kínálja. Ezzel az alkalmazással fotókollázsokat készíthet különböző stílusokban és arányokban. Lehetővé teszi egy kattintással a színbeállításokat az Automatikus javítás segítségével.

  14 beltéri és aljzatvilágítású autóvilágítási megoldás, amellyel járműve kiemelkedik

Vannak Color Splash és Focal Blur eszközök is a jobb szín és hatás érdekében. Azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kisimítsák bőrük tónusát, fehérítsék a fogakat, és eltávolítsák a vörösszemet és a foltokat fotóikról. Ezenkívül a Pixlr a kedvenc stílusának megfelelő szöveget és szegélyeket adhat a képekhez.

A képek kivágása, átméretezése, effektusok és átfedések, tónuserősítés, szürreális árnyalatok, rétegek és állítható átlátszóság az alkalmazás további legfontosabb funkciói.

Letöltés: Android | iOS

Prisma Labs

A Prisma Labs segítségével sokrétűbbé javíthatja fényképeinek minőségét, és művészetté alakíthatja. Művészeti szűrőkönyvtára több mint 500 szűrőt és effektust tartalmaz a képekhez. Ezenkívül a művészi stílusok hatalmas gyűjteménye található, beleértve a díszítést, az elmosódást, a hímzést stb.

A Prisma Labs-on képjavító eszközök állnak rendelkezésre, amelyekkel a művészeti szűrők alkalmazása után javíthatja fotóit. Ezek az eszközök segítenek beállítani a fényképek expozícióját, kontrasztját, fényerejét és élességét. Még az elmosódásra, retusálásra és bőrszerkesztő eszközök alkalmazására is van lehetőség.

Letöltés: Android | iOS

Facetune

Ha szeret szelfiket készíteni, a Facetune segítségével kiváló eszközökkel retusálhatja azokat. Dönthet úgy, hogy egy koppintással szerkeszti a képeket, vagy szűrőket használhat a teljes kép vagy keret javításához.

Lehetőségek vannak arra is, hogy egyedi szerkesztési beállításait kézi szerkesztéssel pontosan alkalmazza. Az olyan dolgok, mint a foltok elfedése, a haj kiemelése, a fáradt szemek felfrissítése és a sminkelés zökkenőmentesen elvégezhetők ezzel az alkalmazással.

A retusáláshoz használhatja az átformáló eszközt, hogy a szemöldökét, az ajkát és a haját dússá és vékonyabbá tegye. Ezenkívül nemcsak a fogait, hanem a ruháját vagy a tornacipőjét is fehéríti.

Letöltés: Android | iOS

Adobe Photoshop Lightroom

Az Adobe Photoshop Lightroom egy robusztus fotó- és videószerkesztő alkalmazás, amely tele van eszközökkel és szűrőkkel a lenyűgöző képek szerkesztéséhez. Ezekkel az egyszerűen használható eszközökkel kísérletezhet a kameraszűrőkkel, eltávolíthatja a nem kívánt objektumokat a fényképekről, és finomhangolhatja a hátteret a fényképek gyors szerkesztéséhez útközben.

  Python Tuple vs List: Hasonlóságok és különbségek, magyarázat

Ingyenes előbeállításai és fotószűrői támogatják a gyors szerkesztést, míg az adaptív mesterséges intelligencia technológiája több mint 200 előbeállítást tud ajánlani a lenyűgöző képekhez. Az Adobe Photoshop Lightroom precíziós csúszkái retusálhatnak olyan beállításokat, mint a kontraszt, a csúcsfények, az expozíció és az árnyékok.

Színkeverője, színbesorolási eszközei, fotójavítója és fejlett rögzítési módjai hozzájárulnak a lenyűgöző képszerkesztéshez.

Letöltés: Android | iOS

Utófény

Ha egy gyors és egyszerű képszerkesztő alkalmazást keres, itt az ideje, hogy kipróbálja az Afterlightot. Ez az alkalmazás egyszerű dizájnnal, de hatékony és lendületes eszközökkel rendelkezik, amelyek a kívánt megjelenést biztosítják.

15 egyedi beállítási eszközzel rendelkezik a könnyű képjavítás érdekében. Akár 27 eredeti szűrőjét is használhatja, amelyek igény szerint beállíthatók.

Az Afterlight rendelkezik egy 15 előre beállított vágóeszközzel is. A képek elforgatására, elcsúsztatására és kiegyenesítésére szolgáló eszközök is rendelkezésre állnak, valamint 77 leegyszerűsített és állítható keret, amelyeket Instagram-bejegyzésekhez használhat.

Letöltés: Android | iOS

Polarr

Növelje fényképei esztétikáját a fejlett, mesterséges intelligencia által támogatott Polarr alkalmazással. Itt szerkesztheti fényképei színét, tetszés szerinti fedvényeket adhat hozzá, vagy módosíthatja az AI technológiát bizonyos objektumok megváltoztatásához.

Ez az alkalmazás az alkalmazás felhasználói által biztosított szűrők nagy gyűjteményével rendelkezik. Könnyedén kereshet divatos szűrőket, és alkalmazhatja azokat a fényképére. Ezek a szűrők AI-objektumok (háttér, személy, állatok) hozzáadására, arcformák retusálására és egyéb beállítások, például fényszínek, effektusok, tónusok, részletek és szemcsék beállítására használhatók.

Ezenkívül az olyan termelékenységi funkciók, mint az arcfelismerés, a kötegelt képexportálás és az AI-objektum szegmentálása egyedülállóvá teszik ezt az alkalmazást.

Letöltés: Android | iOS

Befejezés📱✨

A képszerkesztő alkalmazások mind a profi, mind a kezdő mobilfotósokat felhatalmazzák azáltal, hogy elrejtik fényképeik hibáit, és lenyűgözővé teszik a fényképeket. Ezekkel az alkalmazásokkal számos szerkesztést hajthat végre, például színkorrekciót, fényerő-beállítást és még sok mást.

Az alábbiakban felsorolunk néhány legnépszerűbb fotószerkesztő alkalmazást, amelyeket telepíthet Android- és iOS-eszközeire.

Érdemes lehet olvasni a közösségi média képátméretező eszközeiről is.