12 legjobb telefonkamera objektív, amely forradalmasítja a mobilfotózás művészetét

Az okostelefonok kamerái manapság elképzelhetetlen erővel bírnak, és a fotós legjobb barátja lehet. Az, hogy nincs DSLR-je, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem tud lenyűgöző fényképeket készíteni.

Ha megvan a képességed és a látásod, okostelefonod kamerájával olyan fényképeket készíthetsz, amelyek sok digitális fényképezőgéppel elférnek.

Noha az okostelefon kamerája önmagában nagyon képes, a kamera lencséjének választása növelheti az erejét. Ezek az objektívek segítenek növelni a tisztaságot, a részletgazdagságot, a gyújtótávolságot és így tovább, hogy professzionális minőségű fényképeket készítsenek. Az alábbiakban felsorolunk néhány kipróbálható okostelefon-kamera objektívet.

Miért van szüksége okostelefon kamerájára?

Az okostelefon kamerájának objektívvel való párosítása megnöveli annak teljesítményét. Kreatívabb irányítást biztosít, és különféle szögekből kattinthat a fényképekre. Növeli a minőséget, a részletességet, a színpontosságot stb.

Ezenkívül az okostelefon objektívje megnöveli a fényképezőgép hatótávolságát, lehetővé téve, hogy távoli témákról is tisztább fényképeket készítsen. Így, ha komolyan veszi az okostelefonos fotózást, szüksége van egy okostelefon kamera lencséjére.

Tényezők, amelyeket figyelembe kell venni okostelefon-kamera lencséjének vásárlása előtt

Nem minden okostelefon-objektív az, aminek állítják. Ezért a vásárlás során óvatosnak kell lennie. Ne felejtse el ellenőrizni az alábbi tényezőket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a mobiljához megfelelő objektívet vásárol:

#1. Gyújtótávolság

Bár nem kell minden lehetséges gyújtótávolságú objektívet vásárolnia, ellenőriznie kell az objektív gyújtótávolságát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő-e a kívánt témához. Például a 24-35 mm-es gyújtótávolság jó a tájak rögzítéséhez, míg a makró objektívek 100-200 mm-es gyújtótávolságúak.

#2. Nyílás

Mielőtt hozzálátna, ellenőrizze az objektív rekeszértékét. Ne feledje, hogy minél szélesebb a rekesznyílás, annál jobb a teljesítmény. Vegye figyelembe a rekesznyílás típusát is. Míg a fix rekesznyílású objektívek a teljes gyújtótávolságon belül a legszélesebb rekeszre nyílnak, a változtatható objektívek a különböző gyújtótávolságok alapján módosítják a legszélesebb rekeszértéküket.

  A Ghost telepítése az Ubuntu kiszolgálóra

#3. Kompatibilitás

Egy adott objektív kiválasztása előtt ellenőrizze, hogy az kompatibilis-e az Ön által használt okostelefon-modellel. Bár a legtöbb modern telefonkamera objektívje szinte minden nagyobb okostelefont támogat, a legjobb, ha előtte ellenőrizzük.

#4. Ár

Határozza meg költségvetését, majd kezdje el összehasonlítani az adott árkategórián belüli különböző okostelefon-objektívmodelleket. Nézze meg, hogy egy márka ugyanazokat vagy még jobb funkciókat kínál-e, de kevésbé költséges.

Az alacsonyabb ár azonban nem mindig jelent jobbat. Tehát át kell néznie az értékeléseket, és meg kell vizsgálnia, hogy jó választás-e.

#5. Méret és súly

Ellenőrizze, mekkora vagy nehéz az objektív. Nem akar olyan objektívet, amelyet nehéz hordozni, vagy nehezítené. Válasszon robusztus felépítést, de ügyeljen arra, hogy könnyű és ne túl nagy legyen.

Most pedig lássunk néhányat a ma elérhető legjobb okostelefon-kamera objektívek közül:

Xenvo Pro objektívkészlet

A Xenvo Pro Lens Kit nagyszerű választás okostelefon fényképezőgép objektívjéhez. Ez a készlet tartalmaz egy makró objektívet, egy nagylátószögű objektívet LED-lámpával és egy utazótáskát.

A melegen világító LED-lámpát bárhol rögzítheti kézi eszközén, és választhat a 3 fényerő-beállítás közül.

A Clarus makró objektív 15-szörös zoommal rendelkezik, amely segít minden alkalommal borotvaéles fényképek készítésében. A TruView 0,45-szeres nagylátószögű objektív pedig tökéletes panorámaképek készítéséhez kiváló minőségben és nulla matricával.

A készlet tartalmaz egy profi oktatóvideót is kezdőknek.

Leknes továbbfejlesztett 3 az 1-ben telefonlencse készlet

A Leknes 3 az 1-ben készlete egy 120°-os nagylátószögből, egy 198°-os halszemből és egy makró objektívből áll. A makró objektív 1,18-3,54 hüvelyk fényképezési távolsággal rendelkezik, és ideális közeli felvételekhez.

A halszem objektív érdekesebbé teszi a fényképeket. A nagy látószögű objektív pedig kiterjeszti a fényképezőgép látóterét, és több helyet foglal el egyetlen képen.

A Leknes csíptetős telefonkamera objektívje a legtöbb modern okostelefont támogatja.

Keywing 3 az 1-ben telefonlencse készlet

A Keywing 3 az 1-ben készlete 20-szoros makróval, 198°-os halszemmel és 120°-os szuperszéles látószögű objektívvel rendelkezik. Az univerzális kialakítású klipsz kompatibilis a legtöbb fő eszközzel.

Professzionális HD objektívje fejlett lantanid optikai üvegből készült. Ez az üveg csökkenti a tükröződést és a szellemképeket, így minden alkalommal tükröződésmentes, kristálytiszta fényképeket készíthet.

  A legjobb 14 igényes készség a mesterséges intelligencia szakemberek számára

Legyen szó kisebb tárgyak vagy tájak rögzítéséről, vagy valami másról – a Keywing ideális fotózási partnere lehet.

Mocalaca telefonlencse készlet

A 13 objektívvel a Mocalaca telefonlencsekészlete a tökéletes mobil fotózási készlet lehet. Az objektívek között 2x teleobjektív, 198°-os halszem, 0,63x széles, 15x makró, radiális szűrő, starburst, kaleidoszkóp és CPL objektív található.

Minden lencséje kiváló minőségű üvegoptikából készült, így biztosítva a tartósságot. Ezenkívül a lencsék több bevonattal is rendelkeznek. Így csökkentik a visszaverődést és fokozzák a fényáteresztést, hogy lenyűgöző fényképeket készítsenek.

Godefa telefon kamera objektív készlet

A Godefa 14 az 1-ben telefonlencsés készlettel érkezik, amely 2x teleobjektív, 198°-os halszem, 0,63x széles, 15x makró, radiális szűrőt, starburst, kaleidoszkóp, CPL, UV kék, UV lila, UV zöld és UV sárga lencséket tartalmaz. .

A Godefa modern üvegtípusokat és bevonatokat használ az optimális optikai minőség biztosítása érdekében. Univerzális klipje és szelfifénye a legtöbb okostelefon-modellhez illeszkedik, és növeli a felhasználó kényelmét.

Orphek Lens 2020 Kit

Az Orphek telefonlencsekészlete 4 különböző objektívet tartalmaz – makró, CPL 37 mm polarizált, 15 000 000 narancssárga és 20 000 000 sárga.

A makró objektív segítségével a fotósok éles, részletgazdag közelképeket készíthetnek, míg a CPL 37 mm ideális a tükröződésmentes képek készítéséhez. Emellett a 15 000 000 narancssárga és 20 000 000 000 sárga lencsék segítenek megőrizni bármely téma pontos természetes megjelenését.

Akár kombinálhatja is mind a négy objektívet, hogy maximalizálja a benne rejlő lehetőségeket.

Criacr telefon kamera lencse

A Criacr 20-szoros makrót, 120°-os szuperszéles látószöget és 198 fokos halszemet kínál, amely javítja az okostelefonos fényképezést.

Ez a fényképezőgép lencséje fantasztikus, lekerekített képeket készít, és egy másik világba repít. Használható Youtube-hoz, filmezéshez, vloghoz és élő közvetítéshez.

Miao LAB 11 az 1-ben telefonkamera objektívkészlet

A Mio Lab 11 az 1-ben készlete ND32 szűrőt, CPL szűrőt, kaleidoszkópot, csillagszűrőt, narancssárga szűrőt, sárga szűrőt, grad kék szűrőt, grad szürke szűrőt, 10x makró, 205° halszem és 140° szuperszéles látószögű lencséket tartalmaz.

Az objektívekkel készített összes kép nagy felbontásban jelenik meg. Ezenkívül a Miao LAB alumíniumot használ olcsó műanyag helyett, növelve a tartósságát.

Levehető bilincse univerzálisan kompatibilis. Tehát szinte minden nagyobb okostelefon-modellhez illeszkedik.

  Hogyan lehet a merevlemezt töredezettségmentesíteni Linuxon

APEXEL professzionális makróobjektív

Az APEXEL többrétegű bevonatú lantanid üvegből készült makró lencséje lenyűgöző képminőséget biztosít. Emellett fokozza a fényáteresztést, csökkenti a visszaverődést és javítja a színvisszaadást.

Az APEXEL 10-szeres makró objektívje nemcsak felnagyítja a tárgyakat, hanem gondoskodik arról is, hogy ne legyen torzítás. Emellett F1,8 szuper nagy rekesznyílása és 1,9 hüvelyk/5 cm-es ezzel egyenértékű gyújtótávolsága van.

Ezenkívül az optimális munkatávolság akár 1,5-2,7 hüvelyk/4-7 cm. Ennek eredményeként a makró lencse szemet gyönyörködtető bokeh hatást kínál.

Az APEXEL Professional Macro Photography Lens minden okostelefonnal kompatibilis, és tartós alumíniumötvözet burkolattal rendelkezik.

Ailun telefonlencse

A Phone Lens by Ailun nagyszerű választás minden fotózás rajongó számára. Ez egy 3 az 1-ben objektívkészlet, amely 10x makrót, 180°-os halszemet és 0,65x széles látószögű objektívet tartalmaz, amely kiváló minőségű fényképeket biztosít.

A fejlett lantanid optikai üveg csökkenti a tükröződést, míg a csúcsminőségű alumínium test tartósságot biztosít.

Használja a széles látószögű objektívet a makró objektívvel kombinálva. Vagy a makró objektívet külön is használhatja a kép részletességének és tisztaságának növelése érdekében.

A felhasználók szinte minden nagyobb okostelefon-modellben felcsatolhatják az objektíveket az elülső és a hátsó kamerákon.

Sirui Mc-02 makró objektív 10x klipszel

A Sirui Mc-02 Macro Lens 10x objektívvel a professzionális szintű fényképek készítése egyszerűvé válik. Ez a csodálatos makró objektív tökéletes közeli felvételekhez, mivel a legapróbb témák minden részletét is megörökíti.

A Sirui repülőgép-minőségű alumíniumot és több bevonatú német Schott optikai üveget használ. Tájékoztatásul, az objektív arról ismert, hogy egyenletesen osztja el a fényt a tárgyon, és csökkenti az optikai torzítást, amely DSLR minőségű fényképeket eredményez.

Ráadásul az objektív tükröződésmentes. Így a Sirui Mc-02 Macro Lens segítségével készített összes fénykép tükröződésmentes lesz.

Moment Wide Lens

A Moment 18 mm-es széles objektívje feljavítja a mobilos fotózást, és az okostelefonon való sima teljesítményre van optimalizálva. Csodálatos aszférikus lencséje kiváló éltől szélig tiszta képet biztosít.

A repülőgép-ipari fémből készült Moment Wide Lens nemcsak robusztus, hanem kiegyensúlyozott súlyt is tart.

Arról ismert, hogy a lehető legélesebb képeket készíti, és gyenge fényviszonyok mellett is varázslatként működik. Ezért, ha Ön az éjszakai fotózás szerelmese, a Moment Wide Lens tökéletes mobil fotózási eszköze lehet.

Az alacsony csillogású, tükröződésmentes lencse pedig segít abban, hogy tükröződésmentes, HD-minőségű tájakat rögzítsen, amikor csak a szíve kívánja.

Végső szavak

Amint látható, számos okostelefon-kamera objektív kapható manapság a piacon, amelyek segítségével DSLR-szintű professzionális fényképeket készíthet telefonjával. Cikkünkben felsoroltuk őket, hogy segítsenek Önnek egy lépéssel a mobilfotózás világában.

Ezen objektívek mindegyike különböző funkciókkal és szolgáltatásokkal rendelkezik. Ezért fontos, hogy azonosítsa igényeit, és válasszon egyet megbízható társnak. Boldog csattogtatást!

Most néhány csodálatos objektívről olvashat, amellyel DSLR-jeit a következő szintre emelheti.