8 Vállalati felmérési szoftver az adatgyűjtési stratégia átalakításához

A legjobb vállalati felmérési szoftvert keresi? Ha igen, akkor a megfelelő weboldalra bukkant.

Olyan világban élünk, ahol az adatok létfontosságúak. A megfelelő adatokhoz való hozzáférés segíthet megérteni vállalkozása vagy ügyfelei igényeit. Ez segíthet abban, hogy alapvető lépéseket tegyen általános ügyfelei és alkalmazottai elégedettségének javítása érdekében.

Emellett a megfelelő adatok segíthetnek javítani terméke vagy szolgáltatása minőségét, előre jelezni a jövőbeli trendeket, és segíthetnek a megfelelő döntések meghozatalában.

Jó minőségű adatok gyűjtése azonban, amelyek valóban segíthetnek, nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik.

Több felmérés is kimutatta, hogy a felmérések átlagos válaszadási aránya 10-30% között mozog – ez is meghívásos ösztönzők és nyomon követő e-mailek felajánlása után. Ennek néhány megfigyelt oka a felmérés hossza, a nem vonzó felhasználói felület, az összetett kérdések és egyebek.

Egy jó vállalati felmérési szoftver valóban segíthet elhárítani ezen akadályok többségét, és nagyszerű kiegészítő lehet adatgyűjtési stratégiájának javításához.

A helyes választás érdekében összegyűjtöttem a legjobb vállalati felmérési szoftvereket, amelyek segítségével a legjobb minőségű felmérési adatokat gyűjtheti össze, és kivételes felmérési élményt nyújthat.

Tehát minden további nélkül kezdjük el –

Mi az az Enterprise Survey Software?

A vállalati felmérési szoftver egy speciális felhőalapú megoldás, amely lehetővé teszi a szervezetek számára felmérések és válaszok létrehozását, terjesztését és elemzését a szervezeten belül.

Ezek a speciális felmérési szoftverek felhasználhatók alkalmazottak és ügyfelek visszajelzéseinek fogadására, piackutatások elvégzésére, álláspályázatok összegyűjtésére, értékelések elvégzésére stb.

Egy jó vállalati felmérési szoftvernek képesnek kell lennie többféle felmérés létrehozására, amelyek feleletválasztós válaszokat, értékelési skálákat, nyílt végű kérdéseket és egyebeket tartalmaznak.

Emellett több terjesztési csatornával, válaszkezelési funkciókkal és más vállalati szoftverekkel, például CRM-mel, HRMS-sel és más eszközökkel való integrálhatósággal is büszkélkedhet. Testreszabhatónak kell lennie, és képesnek kell lennie nagy mennyiségű adat kezelésére.

Mivel mindezeket a dolgokat figyelembe kell vennie, a megfelelő vállalati felmérési szoftver megtalálása kihívást jelenthet. Ezért hoztam létre ezt a listát az Ön számára, hogy helyesen válasszon.

Vágjunk bele!

SurveySparrow

A SurveySparrow nagyszerű választás lehet a vállalati felmérési szoftverekhez mindazok számára, akik olyan teljes értékű megoldást keresnek, amely segítségével nyomon követhetik ügyfeleik teljes útját, és részletes betekintést nyújthatnak a jobb eredmények érdekében történő optimalizáláshoz.

Ezen kívül a SurveySparrow segítségével gyűjtheti a szervezet belső adatait, például az alkalmazottak értékeléseit és visszajelzéseit. Ez az eszköz lehetővé teszi a felmérési jelentések ütemezését, hogy a jelentések közvetlenül a beérkező levelek mappájába kerüljenek egy beállított időpontban.

Ez egy mobil-első felmérési szoftver, ami azt jelenti, hogy az Ön által elkészített összes előre megtervezett sablon és egyedi terv okostelefonos eszközökre lesz optimalizálva, és kompatibilis több eszközzel. Ez biztosítja, hogy kérdőívei tiszták és könnyen kitölthetők lesznek minden válaszadó számára, függetlenül attól, hogy milyen eszközzel rendelkeznek.

Ezzel a vállalati felmérési szoftverrel használhatja és jelölheti meg cége domainjét. Egyéni CSS-t is használhat minden előre megtervezett és egyéni témában. Mindkét lehetőség biztosítja, hogy az Ön által kitöltött felmérések népszerűsítsék a márkáját, megfeleljenek a márkaidentitásnak, és teljes mértékben az Öné legyenek.

A SurveySparrow lehetővé teszi több alfiók létrehozását. Ezek az alfiókok különböző csapatokhoz, felhasználókhoz és egyebekhez használhatók, de egy szülőfiók alatt is kezelhetők. Tovább kezelheti a csapatok láthatóságát és a felmérések hozzáférhetőségét mappák és csoportbeállítások segítségével.

A SurveySparrow egy hatékony intelligens felmérési opcióval is büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a feltételes logika alapján felmérések készítését. Például, ha a válaszadó úgy dönt, hogy befizet, a felmérés megjeleníti a fizetés részleteit. Ellenkező esetben a fizetéssel kapcsolatos információk el lesznek rejtve.

Emellett a SurveySparrow néhány figyelemre méltó funkciója több terjesztési csatornát, automatizált ismétlődő felméréseket, automatikus emlékeztető e-maileket, speciális szűrőket és jelentéseket és még sok mást tartalmaz. Nagyon könnyen használható felülettel is büszkélkedhet.

A SurveySparrow négy különböző tervet kínál – a Basic havi 19 dollártól, az Essentials havi 49 dollártól, a Business 99 dollártól havonta és az Enterprise, amelyhez fel kell vennie a kapcsolatot, hogy egyedi árajánlatot kapjon. Ne feledje, hogy ezek az árak csak akkor érvényesek, ha éves számlázási lehetőséget választ.

Szogolytika

A Sogolytics olyan eszközkészlet, amely segíthet szervezete ügyfélélményének a következő szintre emelésében. Ezt a vállalati felmérési megoldást a visszajelzések kezelésére tervezték, ezért segít Önnek az ügyfélélményben, az alkalmazottak tapasztalatában, a felmérésekben, értékelésekben és egyebekben.

A Sogolytics automatizálja az adatgyűjtési folyamatot, és hatékony elemző eszközei hatékony betekintést nyújtanak az adatokba, amelyek segítségével gyorsan megalapozott döntéseket hozhat.

A Sogolytics segítségével a testreszabható felméréssablonoknak köszönhetően pillanatok alatt prémium kinézetű felméréseket készíthet. Ha akarja, a nulláról is készíthet felméréseket.

A Sogolytics felméréstervező néhány legjobb jellemzője a következők:

  • White label felmérés funkció, amely lehetővé teszi egyéni domain, logó, téma és egyebek használatát a zökkenőmentes márkaélmény létrehozásához.
  • Megkérheti a válaszadókat, hogy töltsenek fel hangot, videót és képeket a felmérésre adott válaszaikban.
  • Automatikus fordítási funkciója lehetővé teszi többnyelvű felmérések készítését, lehetővé téve a közönség demográfiai számának bővítését.
  • Névtelen felmérési funkciója segítségével elnyerheti a résztvevők bizalmát, és 100%-ban valódi visszajelzést kaphat teljes titoktartás mellett.
  Oldja fel az internetkorlátozást a PureVPN segítségével [Hands-On Testing and Review]

Ezen kívül a felméréskészítő eszköz további funkciókkal is büszkélkedhet, mint például előre kitöltött ismert adatok, mátrixrács, nettó promóter pontszáma, részletező kérdéstípusok stb. Mindezek a funkciók segíthetnek a felmérések intuitívabbá tételében és jobb adatok gyűjtésében.

A Sogolytics eszköztár segítségével mélyrehatóan belemerülhet a felmérései során gyűjtött adatokba. Lehetővé teszi, hogy megértse a felmérésre adott válaszokat, és azonosítsa azokat a területeket, ahol javítani kell.

A Sogolytics másik jellemzője, amely nagy hatással volt rám, az élő adatjelentés, amely lehetővé teszi, hogy élő jelentéseket osszon meg csapatával. Ez egy csodálatos funkció, különösen akkor, ha nagy szervezetben dolgozik. Emellett minden felmérési adata biztonságos és titkosított, mégis hozzáférhető marad a fejlett adatkezelő eszköznek köszönhetően.

A Sogolytics négy különböző konstrukciót kínál – plusz havi 25 dollárért, Pro havi 66 dollárért, prémium 99 dollár havonta, míg a vállalati visszajelzéshez személyre szabott árajánlatot kell kérnie. Szerencsére 10 napos ingyenes próbaverziót kínál, amellyel ingyenesen tesztelheti szolgáltatásait. Ne feledje, hogy az említett árak csak éves számlázás esetén érvényesek.

Voxco

A Voxco tökéletes választás lehet az Ön számára, ha különféle típusú felméréseket szeretne végezni, például online, telefonos és személyes felméréseket. Ennek az az oka, hogy a Voxco többcsatornás felmérési szoftvere lehetővé teszi különböző típusú felmérések elvégzését, miközben minden adata ugyanazon a helyen marad.

Ez a felmérési szoftver sablonok széles választékával büszkélkedhet, amelyeket különféle felhasználási esetekre terveztek. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen megtalálja az igényeinek megfelelő sablonokat, és beállítsa őket úgy, hogy teljesen saját legyen. A Voxco által kínált felméréssablonok jól megtervezettek és nagyon gyorsan reagálnak.

A Voxco felmérési logikai képességekkel is büszkélkedhet. Lehetővé teszi a válaszadók számára, hogy kihagyják a felmérés bármely részét, ha azok nem vonatkoznak rájuk. Ezenkívül ez a funkció lehetővé teszi feltételes kérdéseket tartalmazó felmérések tervezését is.

Ez az eszköz segíthet többnyelvű felmérések létrehozásában különféle kérdéstípusokkal, például feleletválasztós kérdések, mátrixkérdések, kérdésbankok stb. Ami még lenyűgözőbb, hogy a felhasználók a kérdésekre válaszolva multimédiás fájlokat küldhetnek be.

Mindazonáltal, ami a legjobban lenyűgözött a Voxcóban, az az alapos felmérési jelentési és elemzési funkció. Ez alapvetően sok kis eszközzel büszkélkedhet, amelyek segítségével valós idejű eredményeket, válaszkövetést, vizualizációt, szabványos és egyéni jelentéseket készíthet, valamint egy alapos elemző eszközt, amely statisztikai elemzésekhez, hangulatelemzésekhez, keresztlapokhoz stb.

Ez a vállalati felmérési szoftver tovább támogatja a CRM és a közösségi média integrációját. A felmérések terjesztési funkciója magában foglalja az e-mailes terjesztést, a csatornák közötti terjesztést, a névtelen válaszokat, a beágyazott felméréseket és még sok mást.

Összességében azt mondanám, hogy a Voxco egy nagyszerű eszköz lehet, amely bárki felmérési igényeit kielégíti, és a legjobb az egészben az, hogy folyamatosan pozitív változtatásokat hajtanak végre a funkcióinak és funkcióinak fejlesztése érdekében. Bár kissé lemaradnak az ügyfélszolgálati és dokumentációs részben, e tekintetben néhány pozitív változást eszközöltek.

QuestionPro

A QuestionPro egy full-stack online felmérési megoldás, amely egyaránt használható – online adatgyűjtésre és kvantitatív és kvalitatív elemzésre. Ezért, ha felmérései gyakran tartalmaznak nyílt végű kérdéseket, a QuestionPro remek választás lehet az Ön számára.

A QuestionPro több mint 350 felméréssablon gyűjteményével büszkélkedhet, 40+ kérdéstípussal, 15+ feltételes és logikai típussal, valamint különféle felmérési jelentésekkel. Mindezek a funkciók könnyen elérhetők különböző típusú felmérések, szavazások, kvízek, tesztek és egyebek létrehozásához a könnyen használható irányítópult segítségével.

A különféle típusú felmérések létrehozása mellett a QuestionPro eszközök széles skáláját kínálja ezek konfigurálásához és teljesen saját készítéséhez. Például beállíthat felméréssablonokat, hogy az emblémája, a színtémák, a betűtípusok és egyebek segítségével képviselje márkáját.

Miután elkészítette a felmérést, a QuestionPro eszközöket kínál a válaszadók különböző csatornákon keresztüli eléréséhez, beleértve a közösségi médiát, e-maileket, SMS-eket, QR-kódokat és integrált előugró ablakokat. Ráadásul az offline mobilalkalmazása lehetővé teszi, hogy kérdőíves válaszokat gyűjtsön a korlátozott internetkapcsolattal rendelkező területeken élő válaszadóktól.

A QuestionPro emellett támogatja a különféle harmadik féltől származó alkalmazások integrálását is, beleértve a CRM-eket, a termelékenységi eszközöket, a marketingautomatizálási eszközöket és még sok mást. A QuestionPro továbbá valós idejű jelentéseket küld Önnek közvetlenül az irányítópultra. Ezek a jelentések segíthetnek megérteni, hogyan teljesít a felmérés.

Több mint 40 adatjelentést kínál, amelyek lehetővé teszik vállalkozása különböző aspektusainak megértését és jövőbeli stratégiák kidolgozását. Emellett ezek a jelentések különféle formátumokban letölthetők, beleértve a PDF, Excel, Word és SPSS formátumokat. Az ingyenes felhasználók azonban nem tölthetnek le jelentéseket SPSS formátumban.

A QuestionPro-ban azonban leginkább az nyűgözött le, hogy élethosszig tartó ingyenes csomagot kínál. Annak ellenére, hogy korlátozott hozzáférést kap az eszközhöz, ez az ingyenes csomag minden alapvető szükséglethez elegendő.

A QuestionPro haladó csomagja havi 99 dollártól indul, és 10 napos ingyenes próbaverziót kínál, míg a másik két csomag, a Team Edition és a Research Edition esetében megköveteli, hogy kapcsolatba lépjen az értékesítési csapattal, hogy személyre szabott ajánlatot kapjon.

  Mi az a Focus Stacking?

SurveyMonkey

A SurveyMonkey vezető név az iparágban, ha a vállalati felmérési szoftverekről van szó. Szervezetek ezreit szolgálta ki világszerte, köztük a Hershey’s-t, a Verizont, a HP-t, a Pumát, a Samsungot és a Kellogg’s-t.

A SurveyMonkey elsősorban mesterséges intelligenciával hajtott eszközeiről ismert, amelyek használata annyira egyszerű, hogy még egy kezdő is könnyedén készíthet, indíthat el, terjeszthet és elemezhet felméréseket.

Több mint 250 szakértő által összeállított felméréssablont tartalmazó könyvtárral büszkélkedhet, amelyeket könnyedén kiválaszthat és konfigurálhat igényei szerint, hogy a felmérés teljesen az Öné legyen. Ezen túlmenően ez az eszköz különféle módokat ajánl a felmérések konfigurálására és elküldésére, hogy összegyűjtse a legjobb válaszokat.

A nulláról is készíthet felmérést, és ebben a tekintetben a SurveyMonkey mesterséges intelligenciájú Genius intelligenciája igazán hasznos lehet. Kérdőív létrehozásakor csak be kell írnia a kérdést. AI-alapú intelligenciája pedig automatikusan kiválasztja a megfelelő kérdéstípust. Ez az AI-alapú intelligencia teljesen kiküszöböli a találgatásokat, így több időd marad a feltenni kívánt kérdésekre összpontosítani.

Emellett ez a mesterséges intelligencia által vezérelt algoritmus a felmérés tervét és az Ön által feltett kérdéseket is áttekinti. A felmérések elemzése után ez a mesterséges intelligencia becsült pontszámot ad a legjobb gyakorlatok alapján. Ha hibát talál, egyszerűen értesíti Önt, hogy áttekinthesse és kijavíthassa azokat.

Ez az algoritmus a becsült sikerességi rátával, a felmérést kitöltők százalékos arányával, a felmérés kitöltésének hozzávetőleges idejével és egyebekkel kapcsolatos információkkal szolgál. Ezen túlmenően a felmérés lehetséges hibáiról és azok kijavításának módjáról tájékoztat.

Összességében ez egy kiváló vállalati felmérési szoftver, amely nagy hírnévvel rendelkezik a piacon. Népszerűsége biztosítja, hogy mindig megbízható szolgáltatásokat kapjon. A mindössze 25 dollár/felhasználó havi áraival kezdődő tervekkel a piacon lévő többi vállalati felmérési szoftverhez képest meglehetősen kedvező árú.

Typeform

A Typeform egy rendkívül sokoldalú adatgyűjtő szoftver, amely számos alapvető funkcióval büszkélkedhet a lenyűgöző űrlapok megtervezéséhez és az összegyűjtött adatok tördeléséhez. Ez nagyszerű választássá teszi azok számára, akik lebilincselő felméréseket szeretnének készíteni és jó minőségű adatokat gyűjteni.

A logikai ugrások nevű funkcióval büszkélkedhet. Lehetővé teszi több űrlap létrehozását egyben, és attól függően, hogy a felhasználók milyen döntéseket hoznak, ez a fennmaradó felmérés különböző útvonalaira viszi őket. A legjobb dolog az, hogy annyi logikai ugrást adhat hozzá egy felméréshez, amennyit csak akar. Segítségével több, kifejezetten az egyes válaszadókra szabott kérdőívvariációkat készíthet.

Ez a funkció nem csak az olvasóknak, hanem a vállalkozásoknak is jó. Lehetővé teszi például, hogy jó minőségű adatokat gyűjtsön adott válaszadóktól. Emellett a logikai ugrások felhasználhatók az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások során, testreszabott szolgáltatásokat kínálva egyetlen formából, ami magasabb konverziós arányt eredményezhet.

A Typeform által kínált felméréssablonok hatalmas könyvtára is rendelkezésre áll, amelyek segítségével gyorsan elindíthatja a felmérés tervezési folyamatát. Hatalmas könyvtára üzletközpontú célokra tervezett sablonokkal büszkélkedhet, a felmérésektől és kérdőívektől az értékesítések, visszajelzések és események sablonjaiig.

Bármilyen előre megtervezett sablont kiválaszthat a könyvtárból, amely megfelel az Ön igényeinek. Ha nem talál olyan sablont, amely megfelelne felmérési céljainak, bármelyik sablont kiválaszthatja, és a kívánt módon testreszabhatja. Megfontolhatja a nulláról való kezdést is, bár egy előre megtervezett sablon testreszabása könnyebb lenne, mint a semmiből való létrehozása.

Ezen túlmenően a bővítmények hatalmas listáját támogatja, amelyek segítségével több funkcióval tervezheti felméréseit, és több adatot gyűjthet össze. A legnépszerűbb integrációk közé tartozik a Google Docs, a Slack, a HubSpot, az AirTable és még sok más.

Ennek ellenére, bár a platform az egyik legjobb vállalati felmérési szoftver, és könnyen felülmúlhatja versenytársait, nem büszkélkedhet a legjobb adatelemzési lehetőségekkel. Ezért, ha mélyre szeretne merülni az ügyfelek viselkedési adataiban, vagy összetett adatokat szeretne elemezni, érdemesebb bármilyen más eszközzel kombinálnia.

Az éves előfizetés ára havi 25 dollárba kerül az alapcsomag esetében, havi 50 dollár a plusz csomag esetében, és havi 83 dollár az üzleti terv esetében. Alapvetően 16%-ot takaríthat meg, ha évente számlázza ki. Emellett egy ingyenes csomagot is kínál, amelyre könnyen feliratkozhat, valamint egy vállalati tervet, amelyhez kapcsolatba kell lépnie az értékesítési csapatával.

Google Forms

A Google Forms vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb felmérés és űrlapkészítő az interneten. A legjobb dolog a Google Űrlapokban, hogy ez a vállalati felmérési szoftver teljesen ingyenes, és könnyen elérhető a Google-fiókkal rendelkező magánszemélyek és vállalkozások számára. Emellett a Google Űrlapok a Google Workspace-szel is elérhető, további költségek nélkül.

A Google Űrlapok másik jó tulajdonsága, hogy számos együttműködési eszközt tartalmaz, mint például a Dokumentumok, a Táblázatok és egyebek. A Google Forms azonban nem olyan robusztus, mint a listán szereplő többi felmérési szoftver, ezért alkalmasabb egyszerű felmérésekre.

A sablonkönyvtártól kezdve a Google Forms 17 előre megtervezett sablont kínál, amelyeket használhat. Ezek a sablonok három kategóriába sorolhatók: Személyes, Munkahelyi és Oktatási. Nyilvánvaló, hogy a sablonkatalógus nem olyan kiterjedt a listán szereplő többi szoftverhez képest.

A Google Űrlapok segítségével különböző típusú kérdéseket, például feleletválasztós, rövid és hosszú választ, valamint legördülő kérdéseket tartalmazó űrlapokat hozhat létre. Fájlok feltöltését is kérheti, de nem fogadhat el kifizetéseket, nem hozhat létre médiaalapú kérdéseket, és nem hozhat létre hierarchikus menüket.

  14 feliratfordító eszköz a nyelvi korlát áttöréséhez

Létrehozhat azonban feltételes logikán alapuló felméréseket, ahol a logika alkalmazható legördülő vagy feleletválasztós kérdésekre. A feltételes logika vezérlői kissé korlátozottak, különösen a versenytársakhoz képest.

Egy dolog azonban, amit nagyon csodálok a Google Űrlapokban, az az űrlapválaszok ellenőrzésére kínált vezérlők. A Google Űrlapok segítségével reguláris kifejezéseket használhat az adott kérdésekre elfogadott válaszok beállításához.

Az egyik szempont, amellyel a Google Forms valóban küzd, az adatelemzés. Automatikusan grafikonokat hoz létre az adatokról, de nincs elegendő vezérlőelem ezeknek a diagramoknak a szűréséhez. Szerencsére az összes kérdőívre adott válasz megtalálható a Google Táblázatokban. Ezenkívül a Google Táblázatokat pivot táblákkal és adatvizualizációkkal is konfigurálhatja.

Összességében a Google Űrlapok jó választás lehet kis- és közepes szintű szervezetek számára, amelyek főként alapvető felmérési válaszokat szeretnének kapni. A funkciók némileg korlátozottak, és az összesített eszköz nem olyan robusztus, mint mások, de figyelembe véve, hogy nem fizetsz semmit, még mindig méltó választás.

Microsoft Forms

Ha Ön Microsoft 365-felhasználó, akkor a Microsoft Forms jó választás lehet vállalati felmérési szoftverekhez. Ennek az az oka, hogy a Microsoft Forms ingyenesen elérhető a Microsoft 365-felhasználók számára az Office 365-előfizetéssel. Ez azonban hátrány is, mivel nem vásárolhat külön előfizetést a Microsoft Forms szolgáltatáshoz.

Ennek ellenére a Microsoft Forms inkább egy alapvető űrlapkészítő, amellyel felmérési válaszokat és visszajelzéseket gyűjthet. Megfelelő sablonkönyvtárral büszkélkedhet, amely 36 különböző sablonból áll, amelyeket számos üzleti és személyes igényhez terveztek, például visszajelzési felmérésekhez, eseményregisztrációhoz, versenyelemző tanulmányokhoz és még sok máshoz.

Mindezeket a sablonokat különféle típusú eszközökhöz tervezték és optimalizálták, beleértve az okostelefonokat és az asztali böngészőket. Ezeknek a sablonoknak a testreszabása is egy kis tortúra, és előzetes tudás vagy tapasztalat nélkül könnyedén elvégezhető.

A Microsoft Forms azonban meglehetősen egyszerű űrlapkészítő. Ezért hiányzik számos fejlett funkció, például a feltételes logika és a harmadik féltől származó integrációk. Az űrlapokhoz azonban szöveget, értékeléseket, rangsorokat, dátumot, nettó promóciós pontszámot, Likert-skálát és egyebeket adhat hozzá, hogy vonzóbbá tegye őket.

A Microsoft Forms egyszerűsége rendkívül intuitívvá teszi, és mivel sok speciális funkció hiányzik belőle, nincsenek bonyolult beállítások. Szerkesztőn belüli segítséget is kaphat, ha egyszerűen rákattint a kérdőjelre, és beírja a lekérdezést. Megmutatja a releváns cikkeket és útmutatókat.

A másik dolog, ami tetszett a Microsoft Forms-ban, az általa támogatott nyelvek. A Microsoft Forms jelenleg 84 nyelvet támogat, köztük néhányat a leghomályosabbak közül. Egy formában azonban legfeljebb 11 nyelvet használhat.

Ha szervezete Microsoft Suite for Business szoftvert használ, a Microsoft Forms jó választás lehet. Azonban az összes alapvető szolgáltatásra és funkcióra korlátozódik. Ha részletes adatokat szeretne összegyűjteni, fontolja meg a listán szereplő bármely más vállalati felmérési szoftvert.

Hogyan válasszuk ki a legjobb vállalati felmérési szoftvert?

Egy jó vállalati felmérési szoftver kiválasztásakor sok mindent figyelembe kell venni.

Néhány ezek közül a fontos szempontok közül:

  • UI/UX – Mindig érdemes megfontolni a jó felhasználói felülettel/UX-vel rendelkező vállalati felmérési szoftvert, mivel a felhasználói felület nagymértékben befolyásolja a szoftver használhatóságát. Ezenkívül az UI/UX befolyásolja a termelékenységet és a hatékonyságot, és minimalizálja a hibákat.
  • Jellemzők és funkciók – Mielőtt döntést hozna, javasoljuk, hogy sorolja fel az összes kívánt funkciót, és győződjön meg arról, hogy a kiválasztott vállalati felmérési szoftver rendelkezik ezekkel a funkciókkal. Általában, ha alapvető igényei vannak, a Google Forms vagy a Microsoft Forms nagyszerű választás lehet. Másrészt a részletes adatok összegyűjtéséhez olyan lehetőségek állnak rendelkezésre, mint a Typeform, SurveyMonkey, Survey Sparrow stb.
  • Adatbiztonság és adatvédelem – Az adatbiztonság és az adatvédelem a legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell vennie, különösen akkor, ha érzékeny felhasználói adatokkal foglalkozik. Győződjön meg arról, hogy a kiválasztott szoftver minden alapvető biztonsági óvintézkedést megtesz az Ön és válaszadói adatainak kezelése során.
  • Ügyfélszolgálat – A jó ügyfélszolgálat különféle dolgokban segíthet, beleértve a technikai segítségnyújtást, a betanítást és a képzést, és ami a legfontosabb, hogy szakértői tanácsokat kapjon. Ezért válasszon olyan felmérési szoftvert, amely megbízható ügyfélszolgálatot kínál.
  • Integráció – Az olyan eszközök, mint a közösségi média, a CRM és mások integrálása a vállalati felmérési szoftverbe segíthet az adatgyűjtésben és -konszolidációban, egyszerűsítheti a munkafolyamatot, a holisztikus adatelemzést, és javíthatja az adatok pontosságát. Ezért mindig nagyszerű választás egy olyan felmérési szoftver kiválasztása, amely támogatja a gyakran használt eszközök integrációját.

Végső szavak

Itt van – egy részletes cikk a piac legjobb vállalati felmérési szoftvereiről.

Mielőtt választana, azt javaslom, hogy gondolja át, mire van szüksége, majd válassza ki az igényeinek megfelelő eszközt.

Javaslatom szerint, ha alapvető vállalati felmérési szoftverre van szüksége, akkor fontolja meg a Google Forms vagy a Microsoft Forms alkalmazást. Ha azonban több adatot szeretne gyűjteni, fontolóra veheti a listán szereplő egyéb eszközöket is, mint például a Survey Sparrow, a Typeform, a Sogolytics stb. Ezek nagyszerű eszközök a részletes adatok gyűjtésére.

Ezután nézze meg az online felmérési alkalmazásokat, hogy pénzt keressen.