Valóban jobb a nagyobb?

A világ hivatalosan is az iPhone-őrületbe süllyedt, és mi is alászálltunk vele. Annak ellenére, hogy az iPhone Xs, iPhone Xs Max és iPhone XR már évek óta megjelent, az utóbbit csúcskategóriás testvérei „belépő szintű” párjaként tartják számon, még mindig olyan minőségi telefonokat készítenek, amelyek nem törik meg bank.

Ha a jobb minőségű iPhone Xs mellett döntött, de nem tudja, hogy az iPhone Xs Max-ot válassza, vagy maradjon az eredetinél, akkor egymás mellett hasonlítottuk össze a kettőt. Itt van minden, amit tudnod kell.

iPhone Xs vs Xs Max: mi a különbség?

iPhone Xs vs Xs Max: Megjelenés dátuma

Mindkét szépséget 2018. szeptember 12-én, szerdán mutatták be a világnak a kaliforniai cupertino-i Steve Jobs Színházban. Az iPhone Xs és az iPhone Xs Max „költségvetésű” testvére, az iPhone XR azonban csak 2018. október 19-én volt előrendelhető.

  Kéttényezős hitelesítési kód generálása Linuxon az Authenticator segítségével

Mivel már évek óta léteznek, megrendelheti őket online, vagy ellátogathat egy Apple boltba.

iPhone Xs vs Xs Max: Design

Tervezési szempontból ezek a rossz fiúk nagyrészt ugyanazok, kivéve egy vakítóan nyilvánvaló különbséget.

Röviden, az iPhone Xs Max kijelzője nagyobb. Az iPhone Xs 5,8 hüvelykes, 19,5:9 képarányú True Tone OLED kijelzővel rendelkezik, 2436 x 1135 pixeles (458 ppi) felbontással. A képernyő-test aránya 82,9%.

Eközben az iPhone Xs Max hatalmas, 6,5 hüvelykes, 19,5:9 képarányú True Tone OLED kijelzővel rendelkezik. A képpontok tekintetében 2688 x 1242 (458 ppi) felbontást nézünk. Az iPhone Xs Max képernyő-test aránya hüvelykekkel meghaladja az iPhone Xs-ét, 84,4%.

Ha belefulladsz a számokba, fogadd el a szavunkat; az iPhone Xs Max minden bizonnyal méltó a Max névtáblájára. A 6,5 hüvelykes kijelző óriási (a valaha volt legnagyobb iPhone-on), és bizonyos logisztikai nehézségeket is felvet (képzelje el, hogy a rosszfiút a zsebébe próbálja ékelni).

  A szabad lemezterület ellenőrzése Mac számítógépen

Ennek ellenére a nagy szép, és ez alól az iPhone Xs Max sem kivétel. Ha a #content megtekintésére vágyik iPhone-ján, vagy egyszerűen csak táblagépes stílusban szeretne böngészni az interneten, az iPhone Xs Max jó választás.

iPhone Xs vs iPhone Xs Max: Műszaki adatok

Könnyű figyelmen kívül hagyni a kijelző méretét, mint az egyetlen különbséget az iPhone Xs és az Xs Max között. Külsőleg igen. Van azonban még egy eltérés… Az akkumulátor mérete.

Az iPhone Xs 2800 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, az iPhone Xs Max 3400 mAh-s megfelelőjével. Noha ezek úgy hangzanak, mint az iPhone X 2716 mAh-s akkumulátorának lenyűgöző frissítése, a valóságban 30 perces, illetve 90 perces növekedést jelentenek elődjükhöz képest. Nem tömegek, nem, de hasznos megjegyezni a különbséget az Apple vadonatúj csúcskategóriás iPhone-jai között.

iPhone Xs vs Xs Max: Ár

Biztos lehet benne, hogy prémium díjat kell fizetnie egy prémium termékért. Az iPhone Xs, ahogy az idő, a hagyomány (és a gazdaságosság) diktálja, olcsóbb, és körülbelül 225 GBP a 64 GB-os verzió, 264 GBP a 256 GB-os változat, és akár 480 GBP a legmagasabb tárhely – 512 GB-os. Az 512 GB-os verziót olcsóbban megtalálod, ezért ne fizess többet az itt feltüntetett árnál.

  Betűtípusok és böngészőbővítmények, amelyek segítenek a diszlexiában szenvedőknek olvasni az internetet

Ami az iPhone Xs Max-ot illeti, a legtöbb dollárt fizeti ezért a fontos „Max” utótagért (és a hozzá tartozó specifikációkért). Körülbelül 264 GBP a 64 GB-os verzió, 327 GBP a 256 GB-os verzió, és körülbelül 354 GBP az 512 GB-os tárhely esetében.

iPhone Xs vs Xs Max: Ítélet

Most, hogy végigjárta a kód több sorát (X vs Xs vs Xs Max…), valószínűleg határozott válaszra vágyik. Ezt nem tudjuk felajánlani. Ha hatalmas zsebekkel rendelkezik, és szívesen néz filmes tartalmat okostelefonján, válassza az iPhone Xs Maxet. A képernyője valóban elbűvölő; ez a valaha volt legnagyobb iPhone-on.

Másrészt, ha a hordozhatóság és a költségek alacsonyan tartása a prioritás, akkor valószínűleg az iPhone Xs a megfelelőbb hangulat az Ön számára. Mivel az árak most 225 fonttól kezdődnek, sokkal megfizethetőbb, mint korábban volt.