PDF konvertálása Word-dokumentummá (TELJES ÚTMUTATÓ)

A Microsoft Word az egyik legnépszerűbb szövegszerkesztő eszköz, amely Windows 10 és macOS rendszeren is elérhető. Sajnos nem ingyenes. Az egyszeri vásárlásból előfizetéses alkalmazássá vált, ami azt jelenti, hogy nem mindenki rendelkezik vele. A DOCX formátum nem univerzális. Látni fogja, hogy rengeteg alkalmazás képes megnyitni egy DOCX fájlt, de ennek a formátumnak a szerkesztése vagy konvertálása egy másikból nem mindig egyszerű.

A PDF nem konvertálódik megfelelően Word-be?

A Microsoft Word képes fájlokat PDF formátumba konvertálni, és szintén képes a PDF fájlokat DOCX formátumba konvertálni. A Microsoft Word nem garantálja, hogy képes lesz PDF-fájlt Word-dokumentummá konvertálni. Ennek az az oka, hogy nem minden PDF-fájl származik Word-fájlból.

  A túlélőbázisok és a túlélők otthonai ugyanazok a Minecraftban?

Ha egy PDF-fájlt Word formátumba próbál konvertálni, de az alkalmazás nem működik, próbálkozzon az alábbi javításokkal.

Hogyan lehet PDF-et Word-dokumentummá konvertálni

1. Használja az Adobe online konverterét

Az Adobe Acrobat olvasója azonban nem rendelkezik fájlkonverziós funkcióval, azonban az Adobe rendelkezik egy hivatalos online konvertáló eszközzel, amely PDF-fájlt Word-fájllá alakíthat. Ha a Microsoft Word nem tud PDF-fájlt DOCX-fájllá konvertálni, próbálkozzon az online eszközzel.

Nyissa meg a PDF konvertálása Word-be eszköz.
Töltse fel a fájlt az eszközbe.
Az átalakítás után kattintson a Letöltés gombra a mentéshez.

2. Használjon harmadik féltől származó alkalmazást

Egyes alkalmazások jobban konvertálják a PDF-eket Word-dokumentummá, mint mások. Ha az Adobe eszköze által átalakított fájl nem őrzi meg az eredeti PDF-fájl formátumát, próbálkozzon harmadik féltől származó eszközzel.

  A laptop nem csatlakozik az iPhone hotspothoz (nem működik)

Bár nincs hiány olyan eszközökben, amelyek a PDF-et Word-be konvertálhatják, érdemes kipróbálni a Nitro eszközt. A Nitro kifejlesztette az egyik legjobb asztali PDF-nézegetőt, és van egy online konvertáló eszköze, amely nagyon jól működik.

Meglátogatni a Nitro online PDF-ből Word konvertáló eszköz.
Töltse fel a fájlt az eszközbe.
Adjon meg egy e-mailt a konvertált fájl fogadásához.
Kattintson a Konvertálás most gombra.
A fájl másodperceken belül konvertálódik, és e-mailben elküldjük Önnek.

Következtetés

A dokumentumformátumok konvertálása egyikből a másikba nem egyszerű. Előfordulhat, hogy az alkalmazott formázás nem mindig marad meg. A formázási problémák az elrendezéssel (táblázatok, képek, alakzatok) és a szövegstílusokkal (címsorok, bekezdésstílusok, behúzások) adódnak. A PDF fájlok dokumentumok online közzétételére szolgálnak, és előfordulhat, hogy nem őrzik meg azokat a formázási információkat, mint a DOCX formátum, ezért mindig lesznek kivételek a konvertált fájlokkal szemben. Ennek ellenére az átalakítás általában mindig lehetséges. Ha egy alkalmazás nem tudja megtenni, mindig lesznek mások, amelyek megtehetik.

  Hogyan lehet kijavítani, hogy az Időjárás alkalmazás nem frissül az iPhone-on