Látod, ki készítette az Instagram-sztoridat vagy bejegyzésedet?

Az Instagram a világ egyik legnépszerűbb közösségi platformja. Nemcsak az Instagram népszerű, hanem több millió napi aktív felhasználója van szerte a világon. A felhasználók megbíznak az alkalmazásban, és megosztják nézeteiket, munkájukat és napjukat a világgal az Instagramon. A felhasználók millióinak oka pedig az Instagram alkalmazás biztonsága, funkciói és átláthatósága a felhasználók számára. Az Instagram olyan funkciókat vezetett be, mint a történetek, a tekercsek, az IGTV, az eltűnési mód és sok más, amelyek felkeltették a felhasználó figyelmét, és az ilyen funkciók hozzáadásával az Instagram mellett maradtak. Egyes felhasználók számára ez csak egy alkalmazás, mások számára azonban nagyszerű módja annak, hogy megmutassák tehetségüket, együttműködjenek a világgal, és kapcsolatba léphessenek szeretteikkel és barátaikkal, bárhol is legyenek a világon. Az Instagram a felhasználók adatainak védelmére összpontosít azáltal, hogy a fiókot privát módon kezeli. Biztonságban fogja tartani fiókját azoktól, akiket nem követ. De mi van, ha követed az adott személyt, és ha az illető képernyőképet készít a történetedről vagy bejegyzésedről, kapsz erről értesítést? A válasz megtudásához ez a cikk segít. Segít abban, hogy megtudd, láthatod-e, hogy ki készítette az Instagram-sztoridat vagy -bejegyzésedet, és láthatod-e, hogy valaki képernyőképet készít-e az Instagram-történetedről. Azt is meg fogja érteni, hogy az Instagram képes-e észlelni a képernyőképet.

Látod, ki készítette az Instagram-sztoridat vagy bejegyzésedet?

Ebben a cikkben megtudhatja, hogy ki készítette a képernyőképet az Instagram-sztorijáról, vagy írhat-e bővebben. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Az Instagram képes észlelni a képernyőképet?

Igen, az Instagram képes észlelni a képernyőképet. Amíg bejelentkezik Instagram-fiókjába a bejelentkezési képernyőn, nem készíthet képernyőképet. És ha megpróbálsz elvinni egyet, akkor nem engedi. Ez azt jelenti, hogy az Instagram képes észlelni a képernyőképeket. A képernyőképek észlelése nem szolgáltatás. Ez azért van, mert engedélyezted az Instagram alkalmazást, és emiatt lehetséges. Az Instagram képes észlelni a képernyőképeket, de nem értesít, ha valaki képernyőképet készített a profilodról, fotódról vagy történeteidről. Most már tudja, hogy az Instagram képes-e észlelni a képernyőképet vagy sem.

Látod, amikor valaki képernyőképet készít az Instagram-történeteidről?

Nem, nem láthatod, ha valaki képernyőképet készít az Instagram-történeteidről. Az Instagram-történetedben megtekintheted, hogy hányan nézték meg történetedet, és kik ők. De ha valaki képernyőképet készít a történetéről, nem kap értesítést vagy jelzést. Ha elküldte történetét valakinek a csevegésben, és ha a csevegésben engedélyezve van az eltűnési mód, akkor üzenetet fog kapni a chatben, amikor a másik személy képernyőképet készít az Ön történetéről vagy a csevegésről. És miután elolvasta az üzenetet, a beállított preferencia alapján eltűnik. Most már tudod, hogy látod-e, mikor készít valaki képernyőképet az Instagram-történeteidről, vagy sem.

  Hogyan lehet szöveget kiemelni egy Instagram-sztoriban

Hogyan láthatod, hogy ki készítette az Instagram-sztoridat?

Valójában nem láthatja, hogy ki készítette az Instagram-sztoriját. De megtekintheti, ki látta a történetét. Ha megosztotta történetét egy csevegésben valakivel, és ha az illető képernyőképet készített az Ön történetéről a csevegésben, akkor tudhatja. Ha tudni szeretné, hogyan történik, kövesse az alábbi lépéseket:

Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy bekapcsolta a Vanish módot az adott személlyel folytatott csevegés során.

1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást Android vagy iOS eszköz.

2. Érintse meg a gombot Hírnök ikont a képernyő jobb felső sarkában.

3. Keresse meg és érintse meg a kívánt csevegést, akinek elküldte Instagram-történetét.

4. A csevegésben megjelenik egy kis üzenet, amely a következőt írja: [username] képernyőképet készített.

Így láthatod, hogy ki készítette az Instagram-sztoridat vagy bejegyzésedet a chatben.

Látod, ki készítette az Instagram-bejegyzésedet?

Nem, nem láthatod, hogy ki készítette az Instagram-bejegyzésedet. Az Instagram még nem vezetett be ilyen funkciót. Ha aggódsz a bejegyzéseid miatt, és nem szeretnéd, hogy bárki lássa őket, priváttá teheted fiókodat, így mások nem láthatják a bejegyzéseidet, amíg te és az illető nem követed egymást az Instagramon. Az Instagram képes észlelni a képernyőképeket, mivel Ön megadja az összes szükséges engedélyt az alkalmazás indításakor, de nem értesít, ha valaki képernyőképet készített az Instagram-bejegyzéséről. Most már tudod, hogy láthatod-e, hogy ki készítette az Instagram-sztoridat vagy bejegyzésedet.

Miért tartsa magát távol harmadik féltől származó alkalmazásoktól vagy webhelyektől?

A harmadik féltől származó alkalmazások vagy webhelyek néha jók lehetnek. A legtöbb esetben azonban károsak, károsíthatják a biztonságot, és bejuthatnak az eszközbe vagy feltörhetik azt.

  • Amikor megpróbál hozzáférni bármilyen rosszindulatú vagy ártalmas webhelyhez az eszközén, a böngésző azonnal figyelmezteti Önt, hogy el kell érnie, és blokkolja őket.
  • Amikor harmadik féltől származó alkalmazásokat tölt le eszközére, a böngészője figyelmezteti, hogy az alkalmazás káros, ezért ne telepítse.
  Miért nem jelenik meg az Instagram utolsó aktív állapota? Így kapcsolhatja be a tevékenységet

Mindig töltsön le és telepítsen alkalmazásokat és szoftvereket a hivatalos alkalmazásboltból, és soha ne töltse le harmadik fél webhelyéről, mivel vírust tartalmazhatnak. Ha telepíti, akkor az eszköz megsérülhet, és anélkül, hogy észrevenné, feltörheti. Ezért soha ne használjon harmadik féltől származó alkalmazásokat és webhelyeket, és tartsa távol magát tőlük.

***

Szóval, reméljük, megértetted, hogy láthatod-e, hogy ki készítette az Instagram-sztoridat vagy bejegyzésedet, vagy sem. Bármilyen más témával kapcsolatos kérdését vagy javaslatát felteheti nekünk, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.