Hogyan lehet kikapcsolni a kedveléseket az Instagramban

Az Instagram a közelmúltban új funkciókkal bővítette a hírfolyamukat kedvelő felhasználókat. Most már eldönthetik, hogy ki akarják-e kapcsolni vagy sem. Így az emberek jobban irányíthatják a látott tartalmat, és kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet.

Ha ki szeretnéd kapcsolni a kedveléseket az Instagramon, akkor jó helyen jársz. Ez a cikk részletes útmutatást ad arról, hogyan kell ezt megtenni iPhone-on, Androidon, iPaden és PC-n.

Hogyan lehet kikapcsolni a kedveléseket az Instagramban iOS rendszeren

Számos oka lehet annak, hogy valaki el akarja rejteni az Instagram-lájkokat. Adatvédelmi aggályok, nyomás, szorongás vagy egyszerűen csak valami újat szeretne kipróbálni. Minden felhasználó, aki az Instagram legújabb verzióját használja iPhone-ján, kikapcsolhatja a profilján lévő egyes bejegyzések kedvelését. Ki is kapcsolhatják a kedveléseket követőik bejegyzéseiben.

  Mi az Instagram tekercs, és ez egy TikTok klón?

Kövesse az alábbi lépéseket, ha részletes utasításokat szeretne kapni arról, hogyan kapcsolhatja ki az Instagram kedveléseket iPhone-on:

A bejegyzés megosztása előtt rejtse el az Instagram kedveléseket

Talán úgy döntöttél, hogy megosztasz egy bejegyzést az Instagramon anélkül, hogy az emberek látnák, hány kedvelést kap. Ezt az alábbi lépések követésével teheti meg:

  • Adjon hozzá bejegyzést a szokásos módon. Amikor meg szeretnéd osztani a bejegyzést, görgess a „Speciális beállítások” részhez a „Képernyő megosztása” oldalon.

Vegye figyelembe, hogy ezt a beállítást bármikor módosíthatja a bejegyzés tetején található hárompontos menüben.

Az Instagram kedvelések elrejtése egy bejegyzés megosztása után

Lehet, hogy megosztottál egy bejegyzést, és elfelejtetted elrejteni a tetszésnyilvánításokat, vagy egyszerűen csak szeretnéd kikapcsolni néhány korábbi bejegyzésed kedvelését. Könnyedén módosíthatja ezt a beállítást az adott bejegyzési beállítások módosításával:

  • Navigáljon a bejegyzéshez, és nyomja meg a hárompontos menüt a bejegyzés jobb felső sarkában.

Ekkor megjelenik egy üzenet: „Kedvelte [username] és mások” a bejegyzés alatt. Még nem áll rendelkezésre tömeges elrejtés funkció, ezért minden szerkeszteni kívánt bejegyzésnél alkalmaznia kell ezeket a lépéseket.

Kapcsold ki a mások bejegyzéseinek tetszését

Ki szeretnéd kapcsolni a kedveléseket követőid bejegyzéseinél? Ezt az alábbi lépések követésével teheti meg:

  • Érintse meg a „Profil” fület a jobb alsó sarokban, és navigáljon a menübe.
  Hogyan lehet növelni egy bejegyzést az Instagramon

Ez az! Sikeresen kikapcsoltad mások bejegyzéseinek tetszésnyilvánítását az Instagramon. Bármikor kikapcsolhatja a „Kedvelések és megtekintések száma elrejtése” gombot, hogy visszatérjen az előző beállításokhoz. Azt is vegye figyelembe, hogy ez továbbra is lehetővé teszi azoknak a listájának megtekintéséhez, akiknek tetszett egy adott bejegyzés. Amikor megjelenik egy „Kedvelt [username] és mások” üzenetet a kép alatt, az „egyéb” elemre koppintva megnyílik a lista.

Hogyan lehet kikapcsolni a kedveléseket az Instagramban Android-eszközön

Azok a felhasználók, akik aggódnak amiatt, hogy a „lájkolási” kultúra megviseli mentális egészségüket, üdvözölték az Instagram legújabb funkcióját, amely lehetővé teszi számukra, hogy elrejtsék a kedveléseket. Az Android-felhasználók eldönthetik, hogy el akarják-e rejteni a tetszésnyilvánításokat a bejegyzéseik vagy a követőik bejegyzései elől. Ha ebbe a kategóriába tartozik, egyszerűen kövesse az alábbi utasításokat.

A bejegyzés megosztása előtt rejtse el az Instagram kedveléseket

  • Készítsen bejegyzést a szokásos módon, de még ne küldje el. Ehelyett görgessen le a „Speciális beállítások” részhez.

Te leszel az egyetlen, aki látni fogja az adott bejegyzés kedvelését és megtekintését. Ha meggondolja magát, és úgy dönt, hogy visszaállítja a beállításokat, koppintson az adott bejegyzés hárompontos menüjére, majd koppintson a „Lájkolások és megtekintések számának felfedése” elemre.

Az Instagram kedvelések elrejtése egy bejegyzés megosztása után

A már közzétett bejegyzések kedvelését is kikapcsolhatod. Csak navigáljon az adott bejegyzéshez, és kapcsolja be az elrejtés funkciót. Sajnos még mindig nincs olyan funkció, amely lehetővé tenné a tömeges elrejtést, ezért ezt minden bejegyzésnél manuálisan kell megtenned. Itt van, hogyan:

  • Keresse meg azt az Instagram-bejegyzést, amelyről el szeretné rejteni a kedveléseket.
  Zene hozzáadása az Instagram tekercsekhez

Most a következő lesz: „Tetszik [username] és mások” a bejegyzés alatt. Továbbra is láthatja, hogy kinek tetszett a bejegyzés, ha megérinti az „egyéb” elemet.

Kapcsold ki a mások bejegyzéseinek tetszését

Ha teljesen meg akarsz szabadulni a kedvelésektől, akkor a követőid bejegyzéseinél kikapcsolhatod a like-ot és a megtekintések számát is.

  • Érintse meg a „Profil” fület a jobb alsó sarokban, és navigáljon a menübe.

Kikapcsoltad mások bejegyzéseinek tetszésnyilvánítását az Instagramon. Ha meggondolja magát, visszavonhatja a műveletet, ha kikapcsolja a „Kedvelések és megtekintések száma elrejtése” opciót.

Kikapcsolhatom a kedveléseket az Instagramban számítógépen?

Az Instagram mindent megtesz a mobilalkalmazások használatának elősegítése érdekében. Ez azt jelenti, hogy számos funkció le van tiltva a számítógépeken, beleértve az Instagram kedvelések kikapcsolásának lehetőségét is. Ha a lájkok kikapcsolása nagyon fontos számodra, használhatod az Instagram alkalmazást iOS vagy Android eszközöket. Csak kövesse az eszközére vonatkozó utasításokat a fenti, megfelelő szakaszban.

Az Ön Instagram-adatainak védelme az Ön kezében van

A felhasználók más dolgokat szeretnének, mint Instagram-élményük. Míg egyeseknek követniük kell a tetszésnyilvánításokat, hogy lássák, mi a trend, mások kikapcsolással szeretnék kezelni az online nyomást. Akár szorongsz, akár egyszerűen a tartalomra szeretnél koncentrálni a kedvelések helyett, könnyedén kikapcsolhatod őket saját vagy követőid bejegyzéseinél.

Miért döntötted úgy, hogy ideje kikapcsolni a kedveléseket az Instagramon? Ön szerint a hasonló funkció negatívan befolyásolhatja valaki mentális egészségét? Ossza meg gondolatait és tapasztalatait az alábbi megjegyzések részben.