A Rakuten fiók törlése

A Rakuten egy japán online marketing és kiskereskedelmi webhely, amely amerikai márkák termékeit értékesíti. Ez az egyik legjobb e-kereskedelmi webhely Japánban, és néha Japán Amazonjaként is emlegetik. A Rakuten ugyanúgy működik, mint a többi online vásárlási oldal, és más online áruházakkal ellentétben tagjainak 3 havonta nagy csekket vagy pénzvisszatérítést kínál vásárlásaik után. Ezenkívül van egy filmfolyam-platformja, amely az összes koreai drámát, műsort és filmet tartalmazza. A közelmúltban növekedése csökkent a mai piacon a rivális cégek, például az Amazon, a Sephora stb. térnyerése miatt. Ha Ön a Rakuten webhely tagja, és törölni szeretné a Rakuten fiókot, és törölni szeretné a Rakuten TV-t, akkor eljött a a megfelelő helyre! Ez a cikk segít az összes szükséges megoldásban.

A Rakuten fiók törlése

Folytassa az olvasást, hogy részletesen megtudja, hogyan törölheti Rakuten-fiókját.

A Rakuten amerikai cég?

Nem, a Rakuten nem egy amerikai cég, hanem egy japán online vásárlási vagy e-kereskedelmi webhely. Fő központja Tokióban, Japánban található, és Rakutenben, Ichibanban található. Noha ez egy japán e-kereskedelmi vállalat, a legtöbb olyan amerikai márkához tartozó terméket értékesít, mint a Macy’s, Bloomingdales, Walmart stb.

Mi az a Rakuten-fiók?

Más e-kereskedelmi webhelyekhez vagy alkalmazásokhoz, mint például a Myntra, Amazon, Flipkart stb., a Rakutennek is szüksége van a felhasználóknak fiók létrehozására a hatékonyabb használat érdekében. Számos kedvezményt, ajánlatot, készpénz-visszatérítést és egyéb előnyöket kaphatnak. Ezért a Rakuten számla egy ingyenes tagsági fiók, amely számos előnnyel és pénzvisszatérítéssel jár.

  Hogyan állítsuk be a WinRAR-t az archívum automatikus törlésére a kibontás után

A Rakuten jutalékot kap a Rakuten platformon termékeket árusító üzletektől. Cserébe a Rakuten ennek a jutaléknak egy részét pénzvisszatérítésként vagy készpénzbónuszként kölcsönzi az ügyfeleknek ingyenes tagsági számlájával. A tagok hatalmas összegű készpénz-visszatérítést kapnak PayPal-számlájukon 3 havonta.

Biztonságos a hitelkártya összekapcsolása a Rakutennel?

Igen, biztonságosan összekapcsolhatja hitelkártyáját Rakuten-fiókjával. Ha továbbra is azon töpreng, hogy biztonságos-e összekapcsolni hitelkártyáját a Rakutennel, akkor megnyugodhat, mert kártyaadatait biztonságos, biztonságos és titkosított környezetben tároljuk. Soha nem lesz elérhető a kívülállók vagy a korrupció számára. Bármilyen kártyát összekapcsolhat Rakuten-fiókjával, például hitel-, betéti, American Express kártyákat stb.

A hitelkártyás vásárlás egyik fő előnye, hogy csak a Rakuten hitelkártyás vásárlásai után kapsz pénzvisszatérítést az üzletben. Ez válaszolt volna a kérdésére: biztonságos-e hitelkártyát összekapcsolni a Rakutennel?

A Rakuten egy Ripoff?

Nem, a Rakuten nem egy másik e-kereskedelmi platform átverése. Ráadásul ez az egyik legnagyobb online marketing és kiskereskedelem. Más szóval, e-kereskedelmi webhelyek Japánban. Japán Amazonasának is hívják.

Hány Rakuten fiókod lehet?

Csak 1 számlád lehet a Rakuten bankhoz kapcsolva. Ha egynél több fiókja van, fiókját blokkoljuk, vagy eltávolítjuk a Rakuten webhelyről. Mivel csak egy jogi személyazonosságod lehet, nem hamisíthatsz vagy készíthetsz ismétlődő személyazonosságot, hogy több fiókot üzemeltethess a Rakuten-en, és megsértsd a Rakuten törvényeit.

Hogyan lehet lemondani a Rakuten TV-t?

A Rakuten TV egy online platform japán filmekhez, műsorokhoz és videók streameléséhez. Ha van fiókja a Rakuten TV-n, és törölni szeretné a Rakuten fiókot, kövesse az alábbi lépéseket.

1. Nyissa meg a Rakuten TV alkalmazást.

2. Érintse meg az Én elemet.

3. Érintse meg a beállítások ikont.

  Lehetséges ad-hoc parancs útmutató példákkal

4. Válassza a Fiók törlése lehetőséget.

5. Érintse meg itt.

6. Érintse meg az Előfizetések és beállítások hivatkozást.

7. Érintse meg a Fiók törlése opciót az oldal alján.

8. Írja be e-mail címét, és válassza a FIÓKOM TÖRLÉSE lehetőséget.

Ez néhány egyszerű lépés a Rakuten TV-fiók megszüntetéséhez. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan törölheti a Rakuten-fiókot.

Hogyan törölheti Rakuten Global fiókját?

A Rakuten globális fiók eltér a Rakuten-fióktól, mivel az Ön globális fiókja a Rakuten Global Express szolgáltatáshoz van kapcsolva, amely online vásárlási szolgáltatásokat nyújt nemzetközi felhasználók számára, ingyenes szállítást hirdetve különböző országokba. A fenti lépéseket követve törölheti Rakuten Global fiókját:

Hogyan lehet törölni a Rakuten fiókot?

A Rakuten fiókot az alábbiakban felsorolt ​​két módszerrel törölheti:

1. módszer: E-mailes kérés útján

E-mailt kell küldenie a Rakuten regisztrált fiókjából, amelyben kéri a Rakuten fiók törlését és az összes információ visszaállítását.

Az e-mail tárgya Fióktörlési kérelem legyen. A levelét a címre kell küldeni [email protected]

2. módszer: A súgóoldalon keresztül

Ha törölni szeretné fiókját úgy, hogy közvetlenül felveszi velük a kapcsolatot a kapcsolati számukon, akkor kövesse az alábbi lépéseket:

1. Menjen a Rakuten weboldal.

2. Érintse meg a három vízszintes vonalat.

3. Érintse meg a Súgó opciót.

4. Érintse meg a három vízszintes vonalat (Súgótémák opciók).

5. Válassza a Kapcsolatfelvétel lehetőséget a súgótémakör alatt.

6. A legördülő listában válassza a Ez valami más lehetőséget.

7. Írjon egy levelet, amelyben kéri fiókja törlését, és adja meg nevét és e-mail címét a megjelenő mezőben, majd érintse meg a Kérés küldése gombot.

Hogyan állíthatod vissza Rakuten-fiókodat?

Ha már van Rakuten-fiókja, és valahogy elfelejtette fiókadatait, kövesse az alábbi lépéseket a Rakuten-fiók visszaállításához:

1. Nyissa meg a hivatalos webhelyét Rakuten.

  Mit jelent a tétlen állapot Discord-on?

2. Érintse meg a Bejelentkezés opciót.

3. Válassza az Elfelejtett jelszó lehetőséget.

4. Adja meg regisztrált e-mail címét, és érintse meg a Jelszó visszaállítása gombot.

5. Írja be az e-mailben kapott 6 számjegyű kódot, majd érintse meg a Fiókom ellenőrzése gombot.

6. Írja be az új jelszót, majd érintse meg a Mentés és bejelentkezés gombot.

Fiókját az alábbi egyszerű lépések végrehajtásával állíthatja vissza.

Miért tűnt el a Rakuten Cash Back?

Számos oka van a Rakuten pénzvisszafizetésének eltűnésének. Néhány ok az alábbiakban található:

  • Előfordulhat, hogy a Rakuten webhelyén kívüli forrásból kedvezményt vagy pénzvisszatérítési kuponokat kapott, amelyek nem érvényesek a Rakuten vásárlása során történő jelentkezésre.
  • Előfordulhat, hogy bizonyos kategóriájú tételeket vásárolt, amelyek nem jogosultak pénzvisszatérítésre.
  • Előfordulhat, hogy a vásárlás feldolgozása során más webhelyekre váltott.

Ezen a három okon kívül sok más ok is lehet, de a fent említettek azok a három fő ok, amelyek a cashback eltűnéséhez köthetők.

***

Reméljük, hogy ez a cikk hasznos volt az Ön számára, és eligazította a Rakuten-fiók törléséhez szükséges információkat. Ha még mindig vannak további visszajelzései vagy kétségei, nyugodtan használja az alábbi megjegyzés részt. Azt is tudassa velünk, hogy mit szeretne legközelebb megtanulni.