Laptop, telefon vagy táblagép eladása legjobb dollárért

Tehát úgy döntött, hogy készpénzre változtatja a régi elektronikát. De ha egy nyugdíjas telefont vagy laptopot próbál nagy pénzekre fordítani, akkor egy kis könyökzsírt kell beletennie.

Ha pénzt akar, adja el saját maga

Ha legjobb dollárt szeretne kapni egy régi telefonért vagy laptopért, akkor magának kell eladnia. Ez azt jelenti, hogy további erőfeszítéseket kell tennie. Igen, vannak olyan oldalak, mint a Gazelle, amelyek elvégezhetik a munkát Ön helyett, de közben elveszik a nyereség egy nagy részét.

Sok helyen eladhatja régi készülékét, de mindegyik ugyanúgy működik. Termékét fényképpel, leírással és árral együtt listázza. Ezen webhelyek némelyike ​​lehetővé teszi országos vagy globális listák készítését, de legtöbbjük a helyi listákra összpontosít. A helyi listákat kínáló webhelyek általában rendkívül könnyen használhatók és teljesíthetők, de nem mindig alkalmasak a nyereség maximalizálására.

eBay – Országos vagy globális. Könnyen kezelhető.
Swappa – Mint az eBay, de könnyebben használható.
amazon – Országosan. Legjobb újszerű termékekhez.
Craigslist – Helyi
Hadd menjen – Helyi
Facebook piactér – Helyi
Felajánl -Helyi

De nem lehet egyszerűen feldobni egy alacsony erőfeszítést igénylő listát egy termékről, és elvárni, hogy egy csomó pénzt keressen. A lehető legtisztábbnak, részletesebbnek és professzionálisabbnak kell lennie az adatlapon. Így a potenciális vásárlók habozás vagy szorongás nélkül költenek pénzt régi telefonjára vagy laptopjára.

Gondoljon erre a következőképpen: Ön az eladó, tehát az Ön feladata, hogy eladja készülékét. A vevő dolga a vásárlás, és ezt a szerepet úgy kell betöltenie, mintha ez másodlagos lenne. Ha a vevőnek kérdése vagy fenntartása van az adatlappal kapcsolatban, akkor Ön nem végzett jó munkát a termék eladásával.

Gondoskodnia kell arról, hogy a termék fotói, leírása és ára vonzóak legyenek, és tájékoztassák a potenciális vásárlókat. Ez nehéz és időigényes lehet, de mi lépésről lépésre végigvezetjük rajta.

Formázza meg adatait, és ellenőrizze, hogy elromlott-e valami

Ne adjon el olyan telefont vagy laptopot, amely tele van személyes fotókkal és Google bejelentkezési adatokkal. Ez egy hülye ötlet. Szánjon egy percet telefonjának, laptopjának vagy táblagépének formázására, mielőtt eladná. Ez egy egyszerű lépés, és lehetőséget ad annak ellenőrzésére, hogy az eszköz még mindig működik-e.

Továbbra is eladhat egy törött készüléket tisztességes pénzért, de egy működő készülék mindig több pénzt eredményez. Ellenőrizze, hogy nincs-e semmi probléma a kijelzővel, hogy az akkumulátor továbbra is töltődik-e, és minden gomb működik-e. Elmehet egy javítóműhelybe, hogy megoldja a problémákat – vagy nem. Vannak, akik törött elektronikát vásárolnak.

A törött eszköz formázása bonyolult lehet, de ez még mindig fontos lépés. Ha a telefon kijelzője elromlott, fontolja meg a javítását, majd az eszköz formázását. A javítás növeli telefonja értékét, és törölheti adatait. Alternatív megoldásként használhat olyan szoftvereket, mint a LockWiper számítógépről formázni törött telefonját.

Tegye termékét a lehető legújabb kinézetűvé

Nem