(JAVÍTOTT) A Google Meet mikrofon nem működik, „a hívás nagysága miatt ki van kapcsolva”

Az online találkozók egyik korlátja a sávszélesség. Nem minden online találkozóeszköz képes egyszerre több hang- és/vagy videofolyam kezelésére. Az alkalmazásoknak több adatfolyamot kell kezelniük, mindegyiket külön kell tartaniuk, meg kell őrizniük a hívás minőségét, és fogadniuk kell az új résztvevők csatlakozását.

A Google Meet mikrofon nem működik?

A Google Meet egyike a sok népszerű alkalmazásnak, amelyet jelenleg online találkozókhoz használnak. Ez egy robusztus eszköz, amely a háttér elmosását, a kép a képben módot és akár 100 résztvevős megbeszéléseket kínál. Ez is ingyenes, így sok ember számára könnyebben elérhető.

  Képes diavetítés lejátszása a Chromecaston

A Google Meet olyan, mint bármely más online értekezlet-eszköz, amelynek nagyszámú hang- és videofolyamot kell kezelnie egy hívás során. Ha csatlakozik egy Google Meet-megbeszéléshez, és azt látja, hogy „A mikrofon ki van kapcsolva a hívás nagysága miatt” üzenetet látja, akkor nincs ok aggodalomra, és a megoldás egyszerű.

Hogyan lehet javítani, hogy „A mikrofon ki van kapcsolva a hívás mérete miatt”?

A mikrofon némításának feloldása

A Google Meet automatikusan elnémítja a mikrofont a megbeszélés résztvevői számára, ha a résztvevők száma meghaladja az 5-öt. Ez nem egy kemény blokk; felhasználóként a mikrofon ikonra kattintva feloldhatja a mikrofon némítását.

Hogyan működik

A Google Meet megbeszélésen az első öt felhasználó bekapcsolt mikrofonnal csatlakozik. Az értekezlethez csatlakozó hatodik személy elnémul, és a „Mikrofon ki van kapcsolva a hívás mérete miatt” üzenet jelenik meg. Minden további felhasználó, aki csatlakozik az értekezlethez, szintén elnémul, és ők is ugyanazt az üzenetet fogják látni.

  Fényképek streamelése Androidról tévéjére Chromecast fotófallal

Az automatikusan elnémított felhasználó minden esetben feloldhatja a mikrofon némítását.

Miért némítja el a Google Meet a felhasználókat?

A Google Meet elnémítja a felhasználókat, mert minél több felhasználó csatlakozik a megbeszéléshez, az aktív mikrofon annál több „zajt” kelt a beszélgetésben. A legjobb, ha elnémítja a felhasználót, és megengedi neki, hogy feloldja saját némítását, ha mondanivalója van. Segítségével könnyebben kezelheti a hívás sávszélességét.

Következtetés

Nincs lehetőség a funkció letiltására. Ha rutinszerűen ötnél több felhasználóval tart megbeszéléseket, célszerű a többi résztvevővel tudatni, hogy miért némítják el őket a belépéskor, és hogy bármikor feloldhatják saját némításukat. A Google Meet mindenki számára lehetővé teszi a mikrofon némításának feloldását, és nem némítja el erőszakosan a többi felhasználót, hogy beszélhessen. Mindazonáltal jó online találkozó etikett, ha elnémítja a mikrofont, ha nem Ön beszél.

  Töltsön le fájlokat közvetlenül iPhone-jára, és tekintse meg őket egy könyvtárban [Paid]