Fényképek streamelése Androidról tévéjére Chromecast fotófallal

A Chromecast dongle hatalmas sikert aratott a Google számára, amit megerősít az a tény, hogy sok fejlesztő most készít alkalmazásokat ehhez a kis streaming modulhoz. Bár ez nem csak a hihetetlen, harmadik féltől származó támogatásról szól, maga a Mountain View-i technológiai cég is meglehetősen aktívan támogatja az eszköz fejlesztését. A Fresh out of Mountain View Headquarters egy Photowall for Chromecast nevű alkalmazás iOS-re és Androidra, amely lehetővé teszi az emberek egy csoportjának, hogy Android- vagy iOS-eszközeikről fényképeket küldhessenek át egy Chromecasthoz csatlakoztatott tévére, így nagyobb képernyőkön tekinthetik meg képeiket. Részletek követendők.

  Az OEM-feloldás feloldása a Samsung Galaxy S8/S9/Note 8 készüléken

Az alkalmazás nagyon egyszerű megjelenésű, ugyanazt a felületet mutatja mindkét támogatott platformon, és néhány szórakoztató funkciót is tartalmaz, például lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy emblémákat készítsenek a képeken, és jegyzeteket írhassanak rájuk, hogy megőrizzék egy adott alkalom vagy esemény emlékeit. születésnapi partira, baráti esküvőre vagy első párizsi utazására. Emellett az alkalmazás YouTube-montázst is generálhat a fényképekből, amelyekből videót készíthet, amelyet aztán megoszthat másokkal.

Az alkalmazás együttműködő elemei ideálissá teszik, különösen olyan családi összejövetelek alkalmával, ahol a felhasználók esetleg azonnal meg akarják osztani a fotókat másokkal, hiszen a Photowall esetében ezt internetezés nélkül is megtehetik. Az érdekesség az, hogy aki még az alkalmazást sem telepítette, az megtekintheti a vele megosztott Photowall-t.

  Az uniq parancs használata Linuxon

Az alkalmazás használata halálosan egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakoztassa eszközét és a Chromecastot ugyanahhoz a WiFi hálózathoz. Az alkalmazás elindítása után koppintson a Chromecast ikonra az alkalmazásban, és azonnal jelezni fogja, ha sikeres kapcsolat jött létre mindkét eszköz között. Ezt követően be kell jelentkeznie Google-fiókjába.

Mind az Android, mind az iOS alkalmazások ingyenesek, de jelen pillanatban csak bizonyos országokban érhetők el.

Telepítse a Photowall for Chrome alkalmazást Androidra

Telepítse a Photowall for Chromecast alkalmazást iOS rendszeren