Hol nézhető egy nap egyszerre? 4. évad (Teljes oktatóanyag)

Az One Day at a Time egy népszerű amerikai sitcom, amely az 1975-ös, azonos nevű sorozaton alapul. Az eredeti sorozat 1975-ben került adásba, és 9 évig futott 1984-ig, míg a modern újraindítás 2017-ben jelent meg.

Az eredeti sitcom egyik executive producere megkereste a Sony Pictures Television-t cégén, az Act III Productions-on keresztül, és felvetette azt az ötletet, hogy a sorozat főszereplőiként egy hispán családot készítsenek újra.

A One Day at a Time újragondolt változata 2017. január 6-án mutatkozott be a Netflixen, és három évadon keresztül jól futott a népszerű streaming platformon, mígnem levágták, hasonlóan sok más nagyszerű tévéműsorhoz.

A Netflix lemondta, a Pop újjáélesztette

A Netflix 2019. március 14-én jelentette be a sorozat törlését, de néhány hónappal később, június 27-én Pop volt a nagyszerű hír hordozója a sorozat rajongói számára: a műsort újjáélesztik. Valójában az One Day at a Time volt az első tévéműsor, amelyet egy tévéhálózaton újjáélesztettek.

Ennek eredményeként a negyedik évad premierje majdnem egy évvel később, 2020. március 24-én került a Pop-on. A COVID-19 világjárvány miatt azonban 2020 márciusa volt az a pillanat is, amikor a One Day at a Time gyártása teljesen leállt.

2020 novemberében Pop bejelentette, hogy a negyedik évad után még egyszer lemondta a sorozatot, és bár a Sony Pictures TV tervezte a sorozat vásárlását, a sitcom 2020 decemberében végleg véget ért.

  Az iPadOS szinte igazi számítógéppé teszi iPadjét

Akkor ez hol hagy minket? Ha az Egy nap egy időben rajongója volt, valószínűleg nem elégedett ezzel az érzelmi hullámvasúttal, amely a sitcom fejlődése volt: törölték, majd nem törölték, majd elhalasztották, majd újra lemondták.

Hol lehet megnézni az One Day at a Time 4. évadját

1-3. évad:

Ha eddig nem láttad, akkor is megnézheted a One Day at a Time című filmet a Netflixen, de csak az első három évadot. Bár a Netflix lemondta a műsort, továbbra is őrzi könyvtárában a lemondás előtti első három évadot. Átmenetileg.

Ezért nincs más dolgod, mint regisztrálni egy Netflix-fiókot (ha még nincs), és elmenni! Hátránya, hogy a Netflix már nem kínál próbaverziót, ezért előfizetési csomagot kell vásárolnia, hogy élvezhesse mindazt, amit kínál.

Érdemes megemlíteni, hogy mivel a One Day at a Time egy amerikai sitcom, előfordulhat, hogy a világ bizonyos országaiban nem érhető el. Javasoljuk, hogy Netflix-csomag vásárlása előtt kérje meg valamelyik barátját vagy rokonát, hogy ellenőrizze, elérhető-e a sorozat az Ön országában.

Ha nem érhető el az Ön régiójában, VPN használatával megkísérelheti megkerülni a földrajzi blokkolást. De néhány pillanaton belül ráérünk.

Egy nap egy időben 4. évad:

Sajnos a One Day at a Time negyedik, egyben utolsó évadát nem nézheti meg a Netflixen, mivel a platform a műsor lemondása után elvesztette a streamelési jogát. A műsor negyedik évadát azonban ingyenesen streamelheti a CBS-en mindaddig, amíg az Egyesült Államokban tartózkodik.

Mindössze annyit kell tennie, hogy felkeresi a Egy nap egy időben oldal a CBS webhelyén, és kattintson a Megtekintés most gombra, vagy válasszon egy adott epizódot az alábbi listából. Ha hirdetésblokkoló van telepítve a böngészőjére, a CBS megakadályozza, hogy megnézze a műsort, amíg ki nem kapcsolja.

  A Google Lens használata tárgyak azonosítására a fényképeken

A szponzori üzenet megjelenése után a sitcomnak el kell indulnia a böngészőben. Észre kell vennie néhány függőleges vonalat is az epizód lejátszási sávjában, amelyek jelzik azt az időpontot, amikor egy hirdetés elkezdődik az epizód alatt. Ezen túlmenően, az epizód szüneteltetése minimálisra csökkenti a lejátszót, és helyette egy teljes képernyőn kattintható hirdetés jelenik meg.

Nem éppen kényelmes, de legalább nem kell fizetni a negyedik évad megtekintéséhez, igaz? Valahogy, mivel nem fogja tudni megnézni a műsort, ha jelenleg az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, amint azt fent röviden említettük.

A VPN segítségével azonban megkerülheti a földrajzi korlátozásokat, és korlátozás nélkül nézheti a One Day at a Time 4. évadot a CBS-en. Persze, kivéve a hirdetéseket.

Használjon VPN-t az Egy napra nézéshez

Ha a földrajzi korlátozások miatt nem tudja megnézni az Egy nap egy időben, egy megbízható VPN-szolgáltatás, például a NordVPN, jelentős erőfeszítés nélkül segíthet kilábalni ebből a pácból. Csak telepítenie kell a VPN-t eszközére, ki kell választania egy egyesült államokbeli szervert, és élvezheti a műsor streamelését.

A NordVPN rendkívül gyors csatlakozási sebességet biztosít, amely megkönnyíti a zökkenőmentes, puffermentes videó streamelést, miközben védi az Ön adatait, így az online tartózkodási helye Ön és az internet eléréséhez használt eszköz között marad.

Ez a szolgáltatás a nulla naplózási szabályzatot, a dupla VPN-t, amely másodszor is visszaveri a kapcsolatot a további védelem érdekében, 256 bites titkosítást, és még a CyberSec-et is, amely kiváló módja a hirdetések és a rosszindulatú programok által sújtott tartományok blokkolásának dedikált eszköz használata nélkül. eszköz.

  Microsoft Office (Word, Excel és PowerPoint) iPadhez [Review]

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintésünket, ha többet szeretne megtudni erről a szolgáltatásról.

Profik
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: 2 éves csomag (68% kedvezmény – link lent)
A legtöbb VPN-kiszolgáló különböző IP-címekkel
Akár 6 egyidejű csatlakozás
Nincsenek naplók és titkosított kapcsolatok a teljes adatvédelem érdekében
24 órás csevegési támogatás.

Hátrányok
Egyes szerverek lassúak és megbízhatatlanok lehetnek
Az alkalmazások használata kissé körülményes lehet.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintésünket.

Hogyan nézzünk One Day at a Time online – KÖVETKEZTETÉS

Mindent összevetve, ha csalódott, hogy a Netflix mindössze három évad után lemondta az Egy nap után, örömmel fogja megtudni, hogy a negyedik évadot ingyen nézheti a CBS-en, de időnként vannak benne hirdetések, és csak akkor tudja megtenni, ha az Egyesült Államokban tartózkodik.

A jó oldala, hogy hozzáadhat egy VPN-t a keverékhez, amely segít megkerülni minden tisztességtelen földrajzi korlátozást, és streamelni az One Day at a Time negyedik évadát, függetlenül attól, hogy éppen melyik országban tartózkodik.