Hol nézhető egy nap egyszerre? 4. évad (Teljes oktatóanyag)

Az One Day at a Time egy népszerű amerikai sitcom, amely az 1975-ös, azonos nevű sorozaton alapul. Az eredeti sorozat 1975-ben került adásba, és 9 évig futott 1984-ig, míg a modern újraindítás 2017-ben jelent meg.

Az eredeti sitcom egyik executive producere megkereste a Sony Pictures Television-t cégén, az Act III Productions-on keresztül, és felvetette azt az ötletet, hogy a sorozat főszereplőiként egy hispán családot készítsenek újra.

A One Day at a Time újragondolt változata 2017. január 6-án mutatkozott be a Netflixen, és három évadon keresztül jól futott a népszerű streaming platformon, mígnem levágták, hasonlóan sok más nagyszerű tévéműsorhoz.

A Netflix lemondta, a Pop újjáélesztette

A Netflix 2019. március 14-én jelentette be a sorozat törlését, de néhány hónappal később, június 27-én Pop volt a nagyszerű hír hordozója a sorozat rajongói számára: a műsort újjáélesztik. Valójában az One Day at a Time volt az első tévéműsor, amelyet egy tévéhálózaton újjáélesztettek.

Ennek eredményeként a negyedik évad premierje majdnem egy évvel később, 2020. március 24-én került a Pop-on. A COVID-19 világjárvány miatt azonban 2020 márciusa volt az a pillanat is, amikor a One Day at a Time gyártása teljesen leállt.

  Az iPadOS szinte igazi számítógéppé teszi iPadjét

2020 novemberében Pop bejelentette, hogy a negyedik évad után még egyszer lemondta a sorozatot, és bár a Sony Pictures TV tervezte a sorozat vásárlását, a sitcom 2020 decemberében végleg véget ért.

Akkor ez hol hagy minket? Ha az Egy nap egy időben rajongója volt, valószínűleg nem elégedett ezzel az érzelmi hullámvasúttal, amely a sitcom fejlődése volt: törölték, majd nem törölték, majd elhalasztották, majd újra lemondták.

Hol lehet megnézni az One Day at a Time 4. évadját

1-3. évad:

Ha eddig nem láttad, akkor is megnézheted a One Day at a Time című filmet a Netflixen, de csak az első három évadot. Bár a Netflix lemondta a műsort, továbbra is őrzi könyvtárában a lemondás előtti első három évadot. Átmenetileg.

Ezért nincs más dolgod, mint regisztrálni egy Netflix-fiókot (ha még nincs), és elmenni! Hátránya, hogy a Netflix már nem kínál próbaverziót, ezért előfizetési csomagot kell vásárolnia, hogy élvezhesse mindazt, amit kínál.

Érdemes megemlíteni, hogy mivel a One Day at a Time egy amerikai sitcom, előfordulhat, hogy a világ bizonyos országaiban nem érhető el. Javasoljuk, hogy Netflix-csomag vásárlása előtt kérje meg valamelyik barátját vagy rokonát, hogy ellenőrizze, elérhető-e a sorozat az Ön országában.

Ha nem érhető el az Ön régiójában, VPN használatával megkísérelheti megkerülni a földrajzi blokkolást. De néhány pillanaton belül ráérünk.

  A Google Lens használata tárgyak azonosítására a fényképeken

Egy nap egy időben 4. évad:

Sajnos a One Day at a Time negyedik, egyben utolsó évadát nem nézheti meg a Netflixen, mivel a platform a műsor lemondása után elvesztette a streamelési jogát. A műsor negyedik évadát azonban ingyenesen streamelheti a CBS-en mindaddig, amíg az Egyesült Államokban tartózkodik.

Mindössze annyit kell tennie, hogy felkeresi a Egy nap egy időben oldal a CBS webhelyén, és kattintson a Megtekintés most gombra, vagy válasszon egy adott epizódot az alábbi listából. Ha hirdetésblokkoló van telepítve a böngészőjére, a CBS megakadályozza, hogy megnézze a műsort, amíg ki nem kapcsolja.

A szponzori üzenet megjelenése után a sitcomnak el kell indulnia a böngészőben. Észre kell vennie néhány függőleges vonalat is az epizód lejátszási sávjában, amelyek jelzik azt az időpontot, amikor egy hirdetés elkezdődik az epizód alatt. Ezen túlmenően, az epizód szüneteltetése minimálisra csökkenti a lejátszót, és helyette egy teljes képernyőn kattintható hirdetés jelenik meg.

Nem éppen kényelmes, de legalább nem kell fizetni a negyedik évad megtekintéséhez, igaz? Valahogy, mivel nem fogja tudni megnézni a műsort, ha jelenleg az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, amint azt fent röviden említettük.

A VPN segítségével azonban megkerülheti a földrajzi korlátozásokat, és korlátozás nélkül nézheti a One Day at a Time 4. évadot a CBS-en. Persze, kivéve a hirdetéseket.

Használjon VPN-t az Egy napra nézéshez

Ha a földrajzi korlátozások miatt nem tudja megnézni az Egy nap egy időben, egy megbízható VPN-szolgáltatás, például a NordVPN, jelentős erőfeszítés nélkül segíthet kilábalni ebből a pácból. Csak telepítenie kell a VPN-t eszközére, ki kell választania egy egyesült államokbeli szervert, és élvezheti a műsor streamelését.

  Microsoft Office (Word, Excel és PowerPoint) iPadhez [Review]

A NordVPN rendkívül gyors csatlakozási sebességet biztosít, amely megkönnyíti a zökkenőmentes, puffermentes videó streamelést, miközben védi az Ön adatait, így az online tartózkodási helye Ön és az internet eléréséhez használt eszköz között marad.

Ez a szolgáltatás a nulla naplózási szabályzatot, a dupla VPN-t, amely másodszor is visszaveri a kapcsolatot a további védelem érdekében, 256 bites titkosítást, és még a CyberSec-et is, amely kiváló módja a hirdetések és a rosszindulatú programok által sújtott tartományok blokkolásának dedikált eszköz használata nélkül. eszköz.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintésünket, ha többet szeretne megtudni erről a szolgáltatásról.

Profik
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: 2 éves csomag (68% kedvezmény – link lent)
A legtöbb VPN-kiszolgáló különböző IP-címekkel
Akár 6 egyidejű csatlakozás
Nincsenek naplók és titkosított kapcsolatok a teljes adatvédelem érdekében
24 órás csevegési támogatás.

Hátrányok
Egyes szerverek lassúak és megbízhatatlanok lehetnek
Az alkalmazások használata kissé körülményes lehet.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintésünket.

Hogyan nézzünk One Day at a Time online – KÖVETKEZTETÉS

Mindent összevetve, ha csalódott, hogy a Netflix mindössze három évad után lemondta az Egy nap után, örömmel fogja megtudni, hogy a negyedik évadot ingyen nézheti a CBS-en, de időnként vannak benne hirdetések, és csak akkor tudja megtenni, ha az Egyesült Államokban tartózkodik.

A jó oldala, hogy hozzáadhat egy VPN-t a keverékhez, amely segít megkerülni minden tisztességtelen földrajzi korlátozást, és streamelni az One Day at a Time negyedik évadát, függetlenül attól, hogy éppen melyik országban tartózkodik.