Hogyan törölheti az Amazon Photos fiókot?

Az Amazon Photos egy biztonságos online felhőalapú tárolási platform, és az Amazon ökoszisztémájának része. Az Amazon Photos segítségével fotóit és videóit biztonságos felhőtárhelyre mentheti, és elérheti azokat olyan eszközökről, mint a laptop böngészője, az iOS és az Andriod mobilalkalmazás. Minden Amazon Prime-felhasználó korlátlan tárhelyhez férhet hozzá teljes felbontású fényképek feltöltéséhez és 5 GB videotárhelyhez az Amazon Photos segítségével. Az Amazon Photoshoz 5 GB ingyenes tárhely tartozik, ha nincs Prime. Feltöltött képeivel személyre szabott emléktárgyakat is rendelhet, például nyomatokat és ünnepi képeslapokat az Amazontól. Ön Amazon Photos felhasználó, és kíváncsi, miért tűntek el az Amazon fotói? Vagy hogyan lehet az összes fényképet törölni az Amazon-fiókból? Ha valaki további információt keres az Amazon Photos-szal kapcsolatban, maradjon velünk a végéig. Hasznos útmutatót nyújtunk Önnek, amely megoldja az összes kérdését, például az Amazon Photos-fiók törlésének módját és az Amazon Photo alkalmazás törlésének módját.

Hogyan törölheti az Amazon Photos fiókot?

Az Amazon Photos fiókot az Amazon Photos webhely Tárolás menüjéből törölheti. Folytassa az olvasást, hogy megtalálja azokat a lépéseket, amelyek részletesen elmagyarázzák ugyanezt, hasznos illusztrációkkal a jobb megértés érdekében.

Ki láthatja az Ön Amazon-fotóit?

Alapértelmezés szerint azok a felhasználók, akik hozzáférnek az Ön Amazon-fiókjához, láthatják Amazon-fotóit. Az Amazon Photos azonban olyan funkciót kínál, amely lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, kivel szeretné megosztani az Amazon fotóit. Meghívhat másokat meghatározott képek megtekintésére, ha csak tagokat tartalmazó csoportokat hoz létre, és egy családi trezort használ. Az Amazon Prime tagjai a Family Vault segítségével oszthatnak meg korlátlan fényképtárhely akár öt további személlyel.

  Az Echo gombok használata Smarthome eszközök vezérlésére

Az Amazon Photo App törlése törli a fényképeket?

Nem, feltöltött fotóit biztonságosan tárolja az Amazon Photos felhőtárhelye. Ezek a fotók nem törlődnek, hacsak nem törlöd őket az Amazon Photos webhelyről.

Hogyan törölheti az Amazon fényképeket a telefonjáról?

Az Amazon Photos az egyik legjobb online felhőalapú tárolási platform a fényképek és videók biztonságos tárolására. Minden Amazon Prime-felhasználó korlátlan tárhelyhez férhet hozzá teljes felbontású fényképek feltöltéséhez, és 5 GB ingyenes tárhelyet kap, még akkor is, ha nincs Prime. De mindezen előnyök ellenére érdemes lehet törölni az Amazon Photos alkalmazást a telefonjáról. Az alábbiakban felsoroljuk a pontos eljárás végrehajtásához említett lépéseket.

Megjegyzés: Ez az eljárás nem törli az Amazon Photos-fiókjával szinkronizált fényképeket. Újra letöltheti az alkalmazást, és bejelentkezhet fiókjába, hogy hozzáférjen fotóihoz.

1. Nyissa meg a Play Áruházat eszközén.

2. Most érintse meg a Hamburger ikont a képernyő bal felső sarkában.

3. Ezután érintse meg a Saját alkalmazások és játékok opciót.

4. Most érintse meg a Telepítve fület, hogy elérje az összes telepített alkalmazás listáját az eszközén.

5. Lapozzon végig a listán, és érintse meg az Amazon Photos alkalmazást.

6. Ezután érintse meg az Eltávolítás opciót, hogy eltávolítsa az eszközről.

Remélhetőleg sikeresen törölte az Amazon Photos alkalmazást a telefonjáról.

Hogyan akadályozhatja meg a fényképek szinkronizálását az Amazon Photos fiókkal?

Az Amazon Photos rendelkezik egy automatikus mentés funkcióval, amely feltölti az összes kattintott fotót a telefonjáról a felhőtárhelyére. De manuálisan kell bekapcsolnia ezt a funkciót, ha automatikusan el szeretné menteni a kattintott fotókat az Amazon Photos-fiókjába. Nézzük meg, hogyan kapcsolhatja ki az automatikus mentési opciót az Amazon Photos alkalmazásban.

1. Indítsa el az Amazon Photos alkalmazást Android vagy iOS eszköz.

2. Most érintse meg a Beállítások fogaskerék ikont a képernyő jobb felső sarkában.

3. Érintse meg a Feltöltési beállítások pontot.

4. Érintse meg a Fényképek mentése kapcsolót a kikapcsoláshoz.

  Intelligens otthon létrehozása felhő nélkül

Hogyan törölheti az összes fényképet az Amazon fiókból?

Itt található egy útmutató arról, hogyan törölheti az összes fényképet az Amazon-fiókból néhány egyszerű lépésben.

Megjegyzés: A fotók véglegesen törlődnek, miután 30 nappal a kukában vannak.

I. lépés: Helyezze át az összes fotót a kukába

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a lépéseket, amelyek elmagyarázzák, hogyan helyezheti át az összes kívánt fényképet az Amazon Photos kukájába.

1. Látogassa meg a Amazon Photos webhely és jelentkezzen be Amazon-fiókja hitelesítő adataival.

2. Most válassza ki a törölni kívánt fényképeket a pipa ikonra kattintva.

3. A fénykép kiválasztása után kattintson az oldal tetején található Áthelyezés a kukába opcióra.

4. Kattintson a Törlés lehetőségre, hogy a kiválasztott fényképet végül a kukába helyezze.

II. lépés: Törölje a fotókat a kukából

A kukába helyezett összes fénykép végleges törléséhez egy webböngészővel kell elérnie az Amazon Photos szolgáltatást, és követnie kell a következő lépéseket.

1. A az Amazon Photos hivatalos webhelyekattintson a bal oldali ablaktáblában található Kuka lehetőségre.

2. Most válassza ki az összes kívánt fényképet a pipa ikonra kattintva.

3. Ezután kattintson a Végleges törlés lehetőségre az oldal tetején, az alábbiak szerint.

4. Kattintson a Törlés lehetőségre a fényképek végleges törléséhez az Amazon Photosból.

Hogyan törölhető az Amazon Photos fiók?

Ha nem elégedett az Amazon szolgáltatások által nyújtott szolgáltatásokkal, és ki akar lépni az Amazon Prime tagságból, törölje Amazon Photos-fiókját. És itt van egy útmutató arról, hogyan törölheti lépésről lépésre az Amazon Photos-fiókot.

Megjegyzés: A következő lépések végrehajtása előtt győződjön meg arról, hogy már bejelentkezett fiókjába.

1. Nyissa meg a az Amazon Photos hivatalos webhelye.

2. Kattintson a Tárolás lehetőségre a bal oldali ablaktáblában.

3. Ezután kattintson a Tárolás menüben a Csomag lemondása lehetőségre.

4. Kattintson a Terv vége lehetőségre az Amazon Photos-fiók végleges törléséhez.

Mi történik a fotókkal, ha lemondod az Amazon Prime-ot?

A továbbiakban nem kap korlátlan fényképtárhelyet az Amazon Photos szolgáltatástól. A teljes tárhely 5 GB-ra korlátozódik, amelyet a nem Prime Amazon felhasználók használhatnak. De a jó hír az, hogy az Amazon nem törli a képeket. Letöltheti őket, de ha a feltöltött fotói meghaladják az 5 GB-ot, többé nem fog tudni feltölteni, szinkronizálni vagy megosztani fájlokat. Ezenkívül további tárhelyet vásárolhat az Amazon Photos-tól.

  Hogyan kell kivonni a Google Táblázatokban

Feltöltheti valaki más az Amazon fotóit?

Az Amazon Photos rendelkezik egy The Family Vault nevű funkcióval, amely egy digitális fotóarchívum. Legfeljebb hat felhasználó (elsődleges és nem elsődleges Amazon-felhasználók) szerepelhet a Family Vaultban, beleértve a Prime-fiók tulajdonosát is. A hozzáadott trezortagok mindegyike hozzáfér az összes fotóhoz, és új fotókat is feltölthetnek a trezorba, hogy fotó- és videógyűjteményt készítsenek.

Miért tűntek el az Amazon fotóid?

Észrevette, hogy néhány fényképe hiányzik az Amazon Photos-fiókjából? Biztosan kíváncsi vagy, miért tűntek el az Amazon-fotóid. Tehát ez megtörténhet, ha lemondja Amazon Prime-előfizetését. Ez lehet az elsődleges oka annak, hogy az Amazon-fotói eltűntek.

Az Amazon Drive és az Amazon Photos ugyanaz?

Ha az Amazon által biztosított online felhőtárhelyet keresi, két lehetőség jut eszébe az Amazon Drive és az Amazon Photos. Ezenkívül néha ugyanazok, mivel mindkettő a fényképek tárolására használt online tárolási platform, de van egy kis különbség. A fő különbség a következő:

  • Az Amazon Drive fájlok és mappák rendezésére, valamint dokumentumok előnézetének megtekintésére készült minden fájlformátumban, beleértve a JPEG formátumot is.

  • De az Amazon Photos egy fotószolgáltatás, amelyet kifejezetten kép- és videofájlok tárolására és megjelenítésére terveztek. Fényképei és videói megtekinthetők és megtekinthetők az Amazon Photos alkalmazáson keresztül, amely fotógalériaként működik.

Mennyire biztonságos az Amazon Photos?

Ha képeket merevlemezen tárol, flash meghajtók és egyéb adattároló eszközök, ezek a tárolóeszközök eltűnhetnek, eltörhetnek vagy megsérülhetnek, és minden adata elveszhet. Így manapság a felhőalapú tárolás jó alternatíva, mivel megakadályozzák az adatvesztést. A felhőalapú tárolás révén biztos lehet benne, hogy még akkor is megtekintheti fényképeit egy friss eszközön, ha valami történne fizikai berendezésével. Minden vezető online felhőszolgáltatás biztonságos, de a felhasználók többsége megbízható és biztonságos szolgáltatásnak tartja az Amazon Photos szolgáltatást, mivel:

  • Az Amazon Photos csak rendezési célból szkenneli a képeket.
  • A Google Storage-gal ellentétben nem elemzi az Ön adatait marketing célból.

Tehát az Amazon Photos biztonságos online tárolási lehetőség.

***

Reméljük, hogy megtudta, miért tűntek el az Amazon-fotói, és hogyan törölheti az Amazon Photos-fiókot. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.