Hogyan rejtsük el a megjegyzéseket az Instagramon a nem kívánt csevegés elkerülése érdekében

Az Instagram egy élénk hely a képek/videók megosztására, valamint a barátokkal vagy követőkkel való kapcsolatfelvételre. De a bejegyzésekhez való véletlenszerű kommentálás gyakran szükségtelen vitákat és vitákat vált ki.

Havonta több mint kétmilliárd aktív felhasználójával az Instagram messzire eljut, különösen a fiatalok körében. Ez a második leginteraktívabb közösségi média platform a Facebook után, és az introspektív funkciói miatt kiemelten kedvelik az influencerek körében.

A közösségi média minden idők hatékony módja személyes gondolatok, képek vagy videók közzétételére a globális nyilvánosság számára. Ugyanígy bárki tehet megjegyzést kommentként💬 az ilyen posztokhoz támogató vagy ellene. Itt az ideális modell világszerte elérhetővé teszi az egyént az egészséges beszélgetéshez.

De néha az emberek mindent megtesznek, hogy rossz szájízzel hozzászóljanak👎, ami nemkívánatos fecsegést és véleményeket vált ki. Nos, az Instagram rendelkezik egy olyan funkcióval, amely lehetővé teszi a hozzászólások elrejtését a bejegyzéseknél, és így elkerülheti a vitákat. Vágjunk bele a dologba.

Az Instagram mint csatlakozási platform

Számos hálózati oldal közül az Instagram fokozatosan kezdi előnyben részesíteni, mint a közösségi kampányok és kreatív hirdetések legalkalmasabb helye. A rugalmasság és a funkciók innovációja💫 az egyik fő oka annak, hogy ez a város szóbeszédté váljon.

Ennek a közösségimédia-alkalmazásnak a készítői egyedülállóan arra koncentráltak, hogy fotó- és videómegosztó platformként népszerűsítsék a nyilvánosság számára. Az alkalmazás világszerte kéz a kézben működik, mivel az emberek érdekesnek találják, hogy pillanatok alatt töltsék fel a bejegyzésre egy helycímkével.

Amiben különbözik a többi platformtól, az az érdekes szűrők, amelyeket a mobilkamerával engedélyeztek📱. Így képszerkesztő eszköz nélkül közvetlenül rögzítheti a fényképeket/videókat Insta bejelentkezési adataiból, és feltöltheti a hírfolyamába.

A képszerkesztési lehetőség mellett lehetősége van a képet vagy a videókat a bejegyzések, tekercsek, történetek vagy élő tartalom preferált részein megosztani. A történetek 24 óráig tartanak🕛, míg mások addig maradnak, amíg törlöd őket.

Az Instagram a profilokon is elindította a Vanish módot, amellyel üzeneteket küldhet, és megoszthat másokkal képeket, videókat stb. De amint a beszélgetés véget ér, a teljes csevegés, beleértve a fájlokat is, törlődik.

Ezek az egyszerű, mégis érdekes funkciók, a hibátlan kezelőfelület és a könnyű hozzáférhetőség teszik a fiatal felnőttek első számú választását társaikkal való kapcsolatteremtésre. Követhetik egymást, kapcsolatokat alakíthatnak ki, és személyes szövegeken keresztül kommunikálhatnak, vagy hozzászólásokat kommentálhatnak.

Toxicitás és nemkívánatos vélemények

Szeretünk kapcsolatba lépni az emberekkel közösségi médiás bejegyzéseinkben, amikor készségesen értékelik erőfeszítéseinket, és értelmes véleményeket adnak. Miután csatlakozik az Instagramhoz, gyorsan felkapja a vonzerejét, amikor elkezdi nézni az ismert és ismeretlenektől származó👨‍💻 tekercseket és történeteket.

Tökéletes médium arra, hogy megtaláld rég nem látott barátaidat vagy rokonaidat, és még sok új kapcsolatot és követőt alakíts ki. Úgy ismerkedhetsz meg, ha képeket vagy rövid videókat teszel közzé és átnézel, és kifejezheted érzéseidet vagy véleményedet szívecskékkel vagy megjegyzésekkel válaszolva, valamint Instagram-sztorikat készítve.

Vannak, akik szívesebben mutatják be vidám természetüket, és elkerülik, hogy negatívak legyenek azáltal, hogy figyelmen kívül hagyják azt, ami nem tetszik nekik, vagy privátban válaszolnak. De sok Insta-felhasználó túl nyers a szavaival, és nem haboz durva és szarkasztikus szövegeket írni. Ez kényelmetlenné és nemkívánatossá is válhat.

Éppen ezért az emberek, miközben megosztják életüket a közösségi médiában, egy kis online adatvédelmet is szeretnének bevezetni. Dönthet úgy is, hogy elrejti Instagram-követőit, és nem engedi senkinek a listát. Ez a funkció az Ön személyes adatait kívánja megóvni azáltal, hogy nem engedi, hogy mások véleményt alkossanak az Ön tetszéseiről vagy nemtetszéseiről.

  Hogyan nézzünk tévét barátaival a Hulu Watch Party segítségével

Az emberekkel való véletlenszerű interakciók gyakran súrlódást okoznak az egyes egyének gondolkodási folyamatának eltérései miatt. Ez az Instagram egyik negatív oldala. Arra készteti a felhasználókat, hogy érdekes tekercseket és történeteket hozzanak létre, miközben gúnyt űznek🃏 vagy jelentéktelen heves vitákat mások bejegyzésein.

Érdekes módon az emberek hajlamosak többet kritizálni, mint átölelni másokat, néha komikus mozdulattal, máskor irigykedve.

Ha ezeket a nézőpontokat személyes üzenetként küldi el, válaszolhat rájuk, vagy figyelmen kívül hagyhatja őket. De a bejegyzéshez hozzáadott minden megjegyzés látható a nyilvános diskurzusban. A jóhiszemű szót mindig szívesen fogadják, míg a nem megfelelő kijelentések depressziót és elégedetlenséget okoznak.

A közeli barátok megjegyzéseit rendezheti. Előfordulhat azonban, hogy nem minden kapcsolat ismert személy, és idegenek is tehetnek megjegyzéseket. Míg egyes felhasználók figyelmen kívül hagyják a bejegyzéseiken megjelenő trollokat, vannak olyan érzékenyek, akiket megsértenek az ilyen nemkívánatos beszélgetések, és szorongatják magukat.

Vannak, akik szándékosan használják a platformot, hogy kifogásolható megjegyzéseket tegyenek mások bejegyzéseihez, és zavarba hozzák őket. Ez arra készteti az alkotókat, hogy teljesen tartózkodjanak az ilyen interakcióktól.

Nyilvánvaló, hogy nem utasíthatsz mindenkit🧑‍🏫 arra, hogy meghatározott módon reagáljon az oldaladon. Másrészt, hogy releváns maradjon a márkaépítésben, vagy csak felvidítsa a hangulatát, nem szabad elzárkózni az Instagram-bejegyzések megosztásától.

Az elfoglaltság egy másik tényező, amely arra készteti a felhasználókat, hogy tiltsák le a bejegyzésekhez fűzött megjegyzéseket. Ez az, amikor nem tudnak elegendő időt fordítani az adott megjegyzésekre adott társalgási válaszokra💬, függetlenül attól, hogy a kijelentések dicsérik vagy kritizálják őket.

Úgy érzik, ha egy megjegyzésre nem válaszolnak, azt tudatlanságnak tekintik a követők. Ez végső soron ronthatja a márka imázsát, és üzleti veszteséget eredményezhet.

Az ilyen megjegyzésektől való megszabadulás egyik módja a teljes letiltásuk. Részletesebben megvizsgáljuk az Instagram-bejegyzések kommentálási funkciójának elrejtésére vagy letiltására vonatkozó eljárást. De először nézzük meg, milyen egyéb lehetőségeket kínál a platform a felhasználóknak.

Igen. Most kiengedheti a megkönnyebbült sóhajt, és nyugodtan folytathatja az olvasást!

Az Instagram vagy bármely más közösségi médiaplatform általános célja a tartalom terjesztése a hasonló gondolkodású emberek körében. Az algoritmus úgy működik, hogy a tartalmat az egyén preferenciái szerint reklámozza.

Bár számos statisztika📈 működik a háttérben a kategorikus bejegyzések letöltéséhez a hírfolyamban. Ugyanígy a bejegyzéseid több oldalról is megtekinthetők, és az emberek megoszthatják, kedvelhetik és megjegyzéseket fűzhetnek hozzájuk.

Az emberek többnyire kényelmetlenül érzik magukat a véletlenszerű profilok által a bejegyzéseikhez fűzött nem kívánt megjegyzések miatt. Sok Instagram-felhasználó gyakran panaszkodik, hogy ezek olyan spam profilok, amelyek szokatlanul megszégyenítik más felhasználók bejegyzéseit, és ezzel vitákat keltenek.

Itt az Instagram rendelkezik egy adatvédelmi🔏 vezérlési beállítással, amellyel szabályozhatod, hogy ki fűzhet megjegyzést a bejegyzésedhez. A profilbeállítások megfelelő beállításával engedélyezheti követőinek, az Ön által követett személyeknek vagy mindkettőnek, hogy megjegyzést fűzzenek bejegyzéséhez.

Alapértelmezés szerint a platform lehetővé teszi, hogy mindenki megjegyzést fűzzen a bejegyzéséhez, amelyet bármikor módosíthat. Ha tudatában van egy vagy néhány tettesnek, aki könnyen megpróbálja megzavarni a bejegyzéseit, akkor azt is választhatja, hogy letiltja az adott felhasználók megjegyzéseit.

Kövesse ezeket a lépéseket, hogy megakadályozza, hogy egyének nyilvánosan látható megjegyzéseket tegyenek. Választhatsz a követőid, követőid között is, vagy mindkettő megjegyzést fűzhet a bejegyzéshez.

  Elad a Walgreens Polaroid filmet?

1. lépés Nyissa meg Instagram mobilalkalmazását, és kattintson a képernyő jobb alsó sarkában található Profil ikonra.

2. lépés: Nyomja meg a három halmozott vonal gombot a létrehozás gomb mellett a jobb felső sarokban a menüopciók felemeléséhez.

3. lépés Válassza a „Beállítások és adatvédelem” lehetőséget a beállítások listájának megnyitásához.

4. lépés: Görgessen le néhány sort, és koppintson a „Megjegyzések” lehetőségre a „Hogyan léphetnek kapcsolatba veled mások” részben.

5. lépés: Itt megnyomhatja a „Megjegyzések blokkolása innen” opciót adott profilok letiltásához. Írja be a kezdőbetűket a keresősávba🔍, hogy a személy profilja megjelenjen a listában, majd nyomja meg a mellette lévő „Blokkolás” gombot. Továbbra is hozzáadhat neveket ehhez a listához, hogy megakadályozza, hogy ezek a személyek megjegyzéseket fűzzenek a bejegyzéséhez.

6. lépés: Térjen vissza az előző Megjegyzések vezérlése részhez, és adja meg a „Megjegyzések engedélyezése innen” lehetőséget. Itt bármelyiket kiválaszthatja a „Mindenki”, „Követt emberek”, „Követői” és „Követt személyek és követői” lehetőségek közül.

7. lépés: Térjen vissza az előző részhez, és kapcsolja be/ki a gombot a „GIF-megjegyzések engedélyezése” elem előtt, hogy engedélyezze vagy kikapcsolja a megjegyzéseket a bejegyzésekben és a tekercsekben lévő GIF-jeihez.

Térjen vissza a hírcsatornákhoz, és kezdje el a közzétételt. Akit letiltott a kommentelésben, az nem fog értesülni a változásokról, mivel a megjegyzéseit csak ő láthatja.

Egyén korlátozásának lépései az Instagramon

Ez egy alternatív módszer a blokkolásra🔐, vagy inkább korlátozni, hogy egy személy reagáljon a bejegyzéseidre. Pontosan szabályozza az adott személyt azáltal, hogy megakadályozza, hogy megjegyzéseket fűzzenek a bejegyzéseidhez, amelyeket Ön és a személy láthat.

Tehát a fő különbség a korlátozás és a blokkoló megjegyzés funkció között az, hogy a bejegyzés készítője láthatja a korlátozott személy által közzétett megjegyzést👮. Ezzel szemben a letiltott személy által közzétett megjegyzést ő láthatja, de a bejegyzés létrehozója nem.

A két funkció között az a hasonlóság, hogy a letiltott vagy korlátozott személy nem fog tudni arról, hogy a hozzászólásait a bejegyzés készítője szabályozza.

1. lépés Nyissa meg Instagram-fiókját okostelefonján, és keresse meg a személy profilját az alján található keresési ikonról🔍.

2. lépés Nyissa meg a személy profilját, és kattintson a három pontra a jobb felső sarokban.

3. lépés Kattintson a „Korlátozás” lehetőségre a megjelenő menüelemekben, és lépjen ki a profilból.

Most már anélkül tehet közzé bejegyzéseket, hogy zavarna a nem kívánt csevegés.

A Meta fejlesztői jelentős módokat kínáltak az Insta-felhasználóknak, hogy kezeljék a bejegyzésekhez fűzött megjegyzéseket az adatvédelmi beállításokban. Tehát, ha kevés ismert profil a bajkeverő👤, könnyedén letilthatod őket. Azt is korlátozhatja, hogy a bejegyzések megjegyzéseit csak a követőire vagy az Ön által követett személyekre tegye ki, ha kiválaszt egy megfelelő lehetőséget a megjegyzésvezérlő beállításokban.

De néha a közeli hozzátartozóink sem kímélnek meg minket a pódiumon való trollkodástól. Nem érdekli őket, hogy mit mondanak, és hogy tetszik-e a másiknak. Ilyen esetekben sokkal alkalmasabb a kommentek letiltása, mint bárkinek engedélyezése.

Azonban sok pozitív oldala lehet annak, ha minden véleményt megenged az oldaladon📟, ahogy megismered az ügy másik oldalát. De néha célszerűbb kikapcsolni mások zavarását, miközben létrehozod a tekercseidet és történeteidet.

Különböző módokon alkalmazhatja Insta mobilalkalmazásában a megjegyzések letiltását. Tartalmazza a megjegyzések letiltását az élő🎥 tartalmakhoz, történetekhez vagy tekercsekhez, valamint a platformon való közzététel előtt vagy után.

Tehát közzétettél valamit az Instagram-oldaladon, és ez sok trollt és spammert vonz. Ezután a bejegyzés eltávolítása helyett választhatja a megjegyzések funkció letiltását az adott bejegyzéshez.

1. lépés: Koppintson az Instagram ikonra a mobilján a megnyitáshoz, majd kattintson a profilkép ikonra👤 a bal alsó sarokban.

  Hogyan pingeljünk egy iPhone-t

2. lépés: Görgessen a bejegyzéshez, amelyhez nemkívánatos megjegyzések érkeznek.

3. lépés: Kattintson a bejegyzésre a megnyitásához, és nyomja meg a jobb oldalán található három pontot.

4. lépés Kattintson a „Hozzászólás kikapcsolása” lehetőségre a megjelenített funkciók közül.

Ellenőrizheti, hogy a „Megjegyzések ki vannak kapcsolva” felirat van kiemelve a bejegyzés alatt. Az összes korábbi megjegyzést is eltávolítjuk. Jó szabadulást!

Ha nem szeretne megjegyzéseket fűzni a következő bejegyzéshez, akkor inkább tiltsa le a funkciót, mielőtt nyilvánosságra hozná.

1. lépés: Nyissa meg az alkalmazást, és nyomja meg a „+” ikont alul középen új bejegyzés létrehozásához.

2. lépés: Válasszon ki egy képet/videót vagy bármit, amit el szeretne küldeni, majd kattintson a „Tovább” gombra a jobb felső sarokban.

3. lépés: Szerkessze a bejegyzést, és szükség esetén használjon szűrőket, majd kattintson ismét a „Tovább” gombra.

4. lépés: Kattintson a „Speciális beállítások” ⚙️opcióra, és kapcsolja be a „Hozzászólás kikapcsolása” funkciót a következő oldalon.

5. lépés: Menjen vissza, és nyomja meg a „Megosztás” gombot felül a tartalom közzétételéhez.

Az új bejegyzésedben nem lesz megjegyzés rovat, és a bejegyzés alatti „A megjegyzések ki vannak kapcsolva” felirattal ellenőrizheted.

Az Instagram egy speciális rendszert kínál annak szabályozására🕹️, hogy mi jelenjen meg a bejegyzésed mellett. Előfordulhat, hogy nem tudod teljesen letiltani a megjegyzések lehetőségét a bejegyzésednél. Valószínűleg kapcsolatba szeretne lépni az emberekkel a bejegyzésével kapcsolatban, ugyanakkor tétovázik a nemkívánatos, negatív megközelítésű érvekkel kapcsolatban.

Ezekkel a lépésekkel elrejtheti azokat a megjegyzéseket az Instagramon, amelyek bizonyos, Ön által kiválasztott szavakat vagy kifejezéseket tartalmaznak.

1. lépés: Jelentkezzen be Instagram alkalmazásába, és nyissa meg a profil részt a bal alsó sarokban.

2. lépés Érintse meg a három egymásra helyezett sort a jobb felső sarokban.

3. lépés Válassza ki a „Beállítások és adatvédelem” menüpontot, és görgessen lefelé, hogy kattintson a „Rejtett szavak” lehetőségre. Alapértelmezés szerint a „Megjegyzések elrejtése” opció be van kapcsolva a káros és sértő megjegyzések kiszűrésére.

4. lépés Kapcsolja be a „Speciális megjegyzésszűrés” opciót is.

5. lépés: Kapcsolja be a „Megjegyzések elrejtése” opciót🥷 az „Üzenetek és megjegyzések egyéni szavai” alatt.

6. lépés Most kattintson az „Egyéni szavak és kifejezések kezelése” lehetőségre.

7. lépés: Írjon be egy vagy több szót vagy kifejezést vesszővel elválasztva a következő oldalon lévő helyre.

8. lépés: Kattintson a „Hozzáadás” gombra, hogy hozzáadja a szavakat a szűrőhöz.

Menjen vissza a Kezdőképernyőre, és most már csak a szűrt megjegyzések jelennek meg a bejegyzései.

Az Instagram széles körben elfogadott médium rendkívül interaktív felülete és posztok, történetek vagy tekercsek létrehozásának egyszerűsége miatt. Olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek segítségével szabályozhatja, hogyan kerüljön nyilvánosságra márkája👨 imázsa.

Azok a bejegyzések, amelyekben emberek beszélgetnek, több megtekintést és követőt kapnak. Ezért nem mindig tanácsos teljesen kikapcsolni a megjegyzéseket az Insta-bejegyzéseknél, és elkerülni az interakciókat, mivel veszíthetsz a versenytársakkal szemben, és csökkenhet az elkötelezettség. Alternatív megoldásként figyelmen kívül hagyhatod a trollkodókat, vagy válaszolhatsz nekik pár szóban🗨️, amitől úgy érzik, meghallják őket.

Néhányan azonban szándékosan becsmérlő megjegyzéseket tesznek a bejegyzésekre, hogy vitákat indítsanak el🙅‍♂️. Ez negatívan érintheti a nézőket és követőket. Ilyen esetekben a legalkalmasabb az ilyen személyek megjegyzéseinek letiltása.

Ellenkezőleg, ha a bejegyzésed olyan kényes dolgokat tartalmaz, amelyeket meg kellene osztani másokkal, korlátozhatod🛂 a megjegyzéseket a követőidre vagy követőidre. A megbízható személyek jól megérthetik Önt, és reális véleményt adhatnak a megjegyzésekben.

Olvasson arról is, hogyan rejtheti el Instagram-követőit, és hogyan őrizheti meg a magánéletét.

Tudjon meg mindent a Vanish módról az Instagramon a biztonságos és ideiglenes beszélgetéshez.