Hogyan rejtsd el a Snapchat-történetedet

A bolygó minden tinédzsere legnagyobb bánatára a Snapchat egyre népszerűbb a felnőttek körében. Természetesen egy alkalmazás, amelyet arra terveztek, hogy élete személyesebb aspektusait megmutassa, bajba keverheti a felnőtteket, mondjuk, főnökökkel, munkatársakkal, volt lángokkal és sok mással. Ahogy az emberek egyre jobban aggódnak az alkalmazáson belüli nyilvános és professzionális imázsuk miatt, a Snapchatnek el kell kezdenie keresni a magánélet védelmének kifinomultabb módjait. Addig is van néhány dolog, amit megtehet, hogy a nem kívánt szemek ne szúrhassák be a szemeit.

Hogyan rejtsd el a Snapchat-történetedet

Az Ön Snapchat története olyan pillanatfelvételek tárháza, amelyeket szeretné, hogy az emberek szabadidőben lássanak. A My Story snapjai 24 óráig tartanak, mielőtt eltűnnek. Szerkesztheti, hogy ki láthatja történetét. Kövesse ezeket a lépéseket a Snapchat kamerájáról.

 • Koppintson a profil ikonjára a bal felső sarokban. Ha bitmoji-t használ, akkor inkább úgy fog kinézni, mint a bitmoji.
 • Érintse meg a beállítások ikont a jobb felső sarokban.
 • Görgessen le a Saját történetem megtekintése részhez a Ki képes… alatt, és koppintson rá.
 • Válasszon egyet a 3 elérhető lehetőség közül.
 •   Hogyan helyezhet el Snapchat szűrőket a Camera Roll képeire

  Mindenkinek megengedheti, hogy lássa a történetét. Más szóval, bárki, aki úgy dönt, hogy követ téged (akár ismered, akár nem), bepillanthat.

  Engedélyezheti, hogy csak ismerősei lássák történetét. Ez azt jelenti, hogy az embereknek követniük kell téged, ÉS neked vissza kell követned őket, mielőtt látnák a történetedet.

  Személyre szabhatja, hogy ki láthatja és ki nem tekintheti meg történetét az ismerőseinek listáján. Ha ezt a lehetőséget választja, koppintson azon barátok nevére, akiknek NEM szeretné, hogy megnézze a történetét.

  Az összes snap elrejtése

  Valójában nem kell elrejteni az összes képét. Ha hagyományos módon küldi el a pillanatfelvételt, kiválaszthatja, hogy a névjegyzékből kinek küldje el. Ez a lista barátokat és néhány követőt tartalmaz. Azok a követők, akik nem az Ön barátja, és a kapcsolattartási adatvédelmet „csak barátok” értékre állították, nem jelennek meg ezen a listán.

    A térkép megtekintése a SnapChat alkalmazásban

  Hogyan lehet elrejteni valaki más pillanatait

  Lehet, hogy azért vagy itt, mert belefáradtál abba, hogy lásd valaki más folyamatos frissítéseit. Nem szeretnéd leállítani a követésüket, mert szereted időnként bekukucskálni a történetükbe. Mit csinálsz? Ha nem a barátod az alkalmazásban (más szóval nem követnek vissza), akkor könnyen megakadályozhatod, hogy lekattintsanak a követésük megszüntetése nélkül.

 • Koppintson a profil ikonjára a bal felső sarokban. Ha bitmoji-t használ, akkor inkább úgy fog kinézni, mint a bitmoji.
 • Érintse meg a beállítások ikont a jobb felső sarokban.
 • Görgessen le a Kapcsolatfelvétel lehetőséghez a Ki képes… alatt, és koppintson rá.
 • Válassza a Barátaim lehetőséget.
 • Ebben az esetben nem lehet konkrét felhasználókat kiemelni.

  Tegyük fel, hogy nem akarod ezt csinálni. Sok olyan követőd van, akiket nem követsz, és élvezed, ha időnként kapsz tőlük visszajelzéseket. Hogyan akadályozhatod meg, hogy ez az egyetlen felhasználó lecsapjon rád? Egyszerű. Te blokkolod őket.

    Mit jelent a név melletti hangulatjel a Snapchatben?
 • Koppintson a profil ikonjára a bal felső sarokban. Ha bitmoji-t használ, akkor inkább úgy fog kinézni, mint a bitmoji.
 • Koppintson a Barátok hozzáadása elemre.
 • Keresse meg a Snapchat nevüket.
 • Koppintson a profil ikonra.
 • Érintse meg a hárompontos ikont a képernyő jobb felső sarkában.
 • Koppintson a Blokkolás elemre.
 • Voálá. A továbbiakban nem fog hallani erről a személyről. Mellesleg, ők sem fogják látni a felvételeidet.

  Megmondhatják a felhasználók, hogy letiltották-e őket?

  Nem jelenik meg értesítés, ha letilt valakit, vagy elrejti előle történetét. Ezért nem lesz azonnal nyilvánvaló. De egy határozott felhasználó trükkök segítségével arra következtethet, hogy letiltották. És ha csak eltitkolod előlük a történetedet? Nos, nem fogják látni a történetedet. Tehát azt gondoljuk, hogy valami baj van. Inkább kezdj el előállni néhány jó magyarázattal.