Hogyan lehet növelni a toll méretét a Snapchatben

A Snapchat folyamatosan frissítéseket ad ki a különféle funkciók hozzáadásához és javításához. Hosszú ideig nem lehetett módosítani a tollméretet, amikor szöveget adtunk hozzá, vagy rajzoltunk rájuk. Egy friss frissítés azonban mindent megváltoztatott. Mostantól a Snapchat-felhasználóknak még nagyobb hatalmuk van fényképeik felett.

Hogyan rajzolj a fotóidra

Kezdjük az alapokkal. A fényképek rajzolása egyszerű és szórakoztató. Egyszerűen készítsen új fényképet, és nézze meg a jobb oldalon található szerkesztési lehetőségeket.

Koppintson a toll ikonra, majd az ujjával rajzoljon a fényképére. Észreveheti, hogy a jobb oldalon egy színsáv jelent meg. Ezzel a sávval válasszon új színt a tollhoz.

Nem tetszik az új remekműve? A rajzolás megkezdése után a kép jobb felső sarkában megjelenik egy visszavonás szimbólum. Érintse meg ezt egyszer az ujja legutóbbi felemelése óta készített összes rajz visszavonásához. Koppintson rá ismét a folytatáshoz. Legyen azonban óvatos, nincs gomb az eltávolított munka visszaállítására.

  Mi az a Brave Browser, és hogyan hasonlítható össze a Chrome-mal?

A tollméret szerkesztése rajzokhoz

Ha a toll túl nagy vagy túl kicsi az ízlése szerint, ujjaival csípje össze, vagy húzza nagyobbra. Csak helyezze hüvelyk- és mutatóujját a képernyőre, és húzza szét őket egy nagyobb tollért. Tegye ugyanezt, és helyezze közelebb őket egymáshoz egy kisebb mérethez.

Miután beállította a toll méretét, a toll eltűnik. Érintse meg és húzza az ujját az újbóli rajzoláshoz. Látni fogja, hogy most az új tollméretet használja.

Egyéb rajzlehetőségek

Természetesen nem korlátozódhat csak a színezésre, ha rajzot szeretne hozzáadni néhány műalkotáshoz. A Snapchat segítségével néhány szórakoztató szimbólummal is rajzolhat. További tollbeállítások megtekintéséhez koppintson a jobb oldalon található smiley ikonra. Egy sor szimbólum jelenik meg. Érintse meg az egyiket, hogy ezzel a szimbólummal rajzoljon. Érintse meg az alsó szimbólumot a sávon, és húzza lefelé a további lehetőségek megtekintéséhez.

  A könyvjelzők automatikus rendezése ábécé szerint a Firefoxban

A rajzolt szimbólumok méretét is szerkesztheti. A Snapchat azonban továbbra is néhány hibával néz szembe ezen az osztályon. Ha túl nagyra teszi a szimbólumot, nem fog megfelelően rajzolni. Ehelyett a szimbólum egyetlen példánya jelenik meg minden alkalommal, amikor leteszi az ujját.

Szöveg hozzáadása és szerkesztése

Ha Ön inkább az irodalmi típushoz tartozik, fontolja meg inkább szöveg hozzáadását. Könnyű. Mindössze annyit kell tennie, hogy érintse meg a T jelet a jobb oldali szerkesztési menü tetején. Ekkor megjelenik a telefon gépelési ablaka. Ezután írja be azt az okos vagy fülbemászó sort, ami eszébe jut.

Amikor megjelenik a gépelés menü, egy színsávnak is elő kell jönnie. Ezzel a szöveg színét ugyanúgy módosíthatja, mint a toll színét.

  A nem működő AirPods mikrofon kijavítása

Megpróbálhatja újra és újra megérinteni a T-t a szöveg méretének és formátumának megváltoztatásához. Ezek a lehetőségek nagyon korlátozottak. A szöveget csak nagyra vagy kicsinyítheti. A szöveget csak középre állíthatja, vagy balra fókuszálhatja.

Miután befejezte a gépelést, nyomja meg a Kész gombot a módosítás elfogadásához. Ujjával mozgathatja a szöveg helyét a fotó körül.

Nem elég jó?

Ne aggódj. A Snapchat mindig tele van meglepetésekkel. Hamarosan újabb frissítés érkezik.