A legjobb VPN a Firefoxhoz

Felelősség kizárása: A webhely egyes oldalai partnerhivatkozást tartalmazhatnak. Ez semmilyen módon nem befolyásolja szerkesztőségünket.

A legjobb VPN-t keresi a Firefox számára? Az emberek különböző preferenciákkal rendelkeznek a böngészők tekintetében, de a legtöbben egyetértenek abban, hogy a Google Chrome és a Mozilla Firefox a legjobb. Bár kevésbé népszerű, mint a Chrome, a Firefox továbbra is nagyon funkcionális és biztonságos.

Ez a böngésző nagyszerű testreszabást és kiegészítőket kínál a biztonság érdekében, blokkolja a hirdetéseket, az előugró ablakokat stb. Mivel a legtöbb Firefoxot használó ember értékeli a biztonságot, jó VPN-t szeretnének a böngészőjükhöz. Valójában sok szolgáltató kínál VPN-böngészőbővítményeket a Firefoxhoz és más böngészőkhöz.

Hogyan válasszuk ki a legjobbat? Nos, összehasonlíthatja a különböző szolgáltatókat, és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.

Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

Hogyan működnek a VPN-ek a böngészőkben?

Valószínűleg hallottál már az okostelefonokhoz, táblagépekhez, számítógépekhez és egyéb eszközökhöz készült VPN-alkalmazásokról. Ezek iOS vagy Android operációs rendszerekhez alkalmasak. A dolgok egy kicsit másképp működnek a VPN-nél olyan böngészőkben, mint a Firefox.

Telepítenie kell egy böngészőbővítményt, akárcsak például egy hirdetésblokkolót. A VPN-bővítmény telepítése után a böngésző védve lesz, és el van rejtve a nem kívánt figyelem elől. Az összes Firefox böngészőbővítményt megtalálja az eszköztárban, a képernyő jobb felső sarkában található Beállítások ikon mellett.

  Megbízható-e az ExpressVPN?

Ezen a bővítményen belül módosíthatja a használni kívánt szervereket. Ha kíváncsi arra, hogy miért ne használjon asztali VPN-alkalmazást, ez azért van, mert azok több erőforrást vesznek el az eszköztől, ellentétben a böngészőbővítményekkel.

Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

A Mozilla több mint 5000 böngészőbővítménnyel rendelkezik, és néhányuk nagyon rossz vagy potenciálisan veszélyes. Egyes ingyenes VPN-bővítmények csak csalások, amelyek megfosztják a magánéletét. Ragaszkodjon a megbízható VPN-szolgáltatókhoz, amelyek közül néhányat alább talál.

A legjobb VPN a Firefoxhoz

Vessünk egy pillantást a Mozilla Firefox legjobb VPN-szolgáltatóira.

Korlátozott ajánlat: 3 hónap INGYENES!

ExpressVPN

A legtöbb Firefox VPN-bővítmény csak proxyt kínál, de az ExpressVPN esetében nem ez a helyzet. Ez a beépülő modul védi az egész eszközt. Ez egy egyszerű parancsikon a VPN engedélyezéséhez. Az ExpressVPN működik Linuxon, Macen, Windowson, Androidon, iOS-en, Chrome-on és Android TV-n.

VPN-hálózatuk az egyik legnagyobb a piacon, több mint 140 szerverhellyel több mint 90 országban. Minden ExpressVPN-kiszolgáló lehetővé teszi a peer-to-peer megosztást, például a torrenteket. Feloldhatja a streaming szolgáltatásokat is, például az Amazon Prime, Hulu, Sling TV, Netflix, HBO, DAZN stb.

Ennek a VPN-bővítménynek az egyik legjobb része a kill switch, amely leválasztja Önt az internetről, ha a VPN leáll. Ez mindentől függetlenül megőrzi magánéletét. Létezik 256 bites titkosítás is, amely áthatolhatatlan.

  A legjobb Windows 10 VPN-k PC-hez 2023 (június)

Az ExpressVPN-hez bejelentkezés tilalmi szabályzat tartozik, amely még biztonságosabbá teszi adatait.

NordVPN

A NordVPN az egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltatás. Hálózatuk több mint 60 országot és 5000 szervert ölel fel. Folyamatosan fejlődnek és fejlődnek, és a Mozilla böngészőbővítményük is ezt bizonyítja.

A legfontosabb, hogy ez a bővítmény nagyon könnyű, és nem befolyásolja a kapcsolat sebességét. Ezenkívül praktikus hirdetésblokkolóval is rendelkezik, amely nagyszerű az inkognitó módban történő böngészéshez. A telepítési folyamatot nagyon egyszerűnek fogja találni, mivel ezt a bővítményt fogja használni.

Ne feledje, hogy ez a VPN az Ön böngészőjéhez van kötve, és az eszköz többi részét nem fogja védeni. Kiváló azoknak, akik sokat használnak Firefoxot, és biztonságban akarnak maradni. A NordVPN a Chrome, Android, macOS, iOS, Linux és Android TV-vel is kompatibilis.

Végül a NordVPN peer-to-peer (P2P) szervereket jelölt ki a torrentezéshez. Ezenkívül feloldhatja az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Sling TV, az Amazon Prime, az HBO, a Netflix, a Hulu, a Showtime és a BBC iPlayer. Ez azért hasznos, mert a Nord-ot egyszerre akár hat eszközön is használhatja.

Van egy kettős VPN biztonsági réteg és egy nulla naplózási szabályzat. Nincsenek hirdetések sem.

Hotspot Shield

A listán szereplő többi Firefox VPN-bővítménytől eltérően a Hotspot Shield ingyenes (legalábbis az alapterv). A hirdetésblokkoló, a cookie-blokkoló és a rosszindulatú programok blokkolója is része ennek az ingyenes ajánlatnak. Ezenkívül a sávszélesség korlátlan.

  A legjobb VPN-ek, amelyeket Bitcoinnal és más kriptovalutákkal vásárolhat

Mi a fogás? Az ingyenes verzióban nem választhatja ki, hogy melyik szervert használja. Ez befolyásolhatja a kapcsolat sebességét. Létezik prémium verzió (azaz fizetős), jobb választási lehetőséggel. Ennek ellenére ingyenes bővítményként a Hotspot Shield nagyszerű titkosítást és adatvédelmet biztosít.

Kompatibilis a Firefox, Chrome, Android, Windows, iOS és macOS rendszerekkel. Torrent támogatás is van, és feloldhatja a streaming szolgáltatások (BBC iPlayer, Hulu, Netflix és Amazon Prime Video) blokkolását.

A Hotspot Shield több mint 2500 szerverrel rendelkezik 25 helyen világszerte. Egyszerre öt eszközön használhatja. Az a jó, hogy a hirdetések nem támogatják, pedig ingyenes. A biztonság nagyszerű, 256 bites titkosítással és nulla naplózási politikával.

A választás a tiéd

A bemutatott lehetőségekkel Öné a végső szó. Gondolja át a VPN-költségkeretét, és hasonlítsa össze a kínált szolgáltatásokat. A listán szereplő összes Firefox VPN-bővítmény kiválóan működik; csak meg kell találnod a hozzád leginkább illőt.

Ingyenes VPN-bővítmény esetén a Hotspot Shield nem talál megfelelőt. Ennek ellenére a NordVPN és az ExpressVPN több szervert és jobb sebességet kínál. A három szolgáltatás közül melyiket részesíti előnyben? Ön szerint melyik a legjobb VPN a Firefox számára? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben.