Hogyan lehet pénzt hozzáadni az Apple ID Wallethez

Függetlenül attól, hogy iPhone-t, Mac-et, iPadet vagy bármi mást használ, az Apple ID segítségével szerezhet be új alkalmazásokat. Ha pedig alkalmazást szeretne vásárolni, vagy előfizetést szeretne fizetni, fizetési módot kell megadnia az Apple ID-n. A betéti és hitelkártyákra vonatkozó új RBI-szabályokkal azonban az Apple már nem fogad el kártyás fizetéseket. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazásokért és az előfizetésekért csak úgy fizethet, ha pénzt ad hozzá Apple pénztárcájához. Ha azon töpreng, hogyan kell ezt megtenni, mi gondoskodunk róla. Így adhat hozzá pénzt az Apple ID tárcához.

Pénz hozzáadása az Apple ID Wallethez iPhone, iPad és Mac rendszeren (2022)

Szinte bármilyen Apple-eszközzel hozzáadhat pénzt Apple ID tárcájához. Legyen szó iPhone-ról, iPadről vagy Macről, az Apple ID-hez való pénzösszeg hozzáadása nagyon egyszerű. Ennek lépéseit külön-külön megbeszéljük, az alábbi tartalomjegyzék segítségével pedig megtalálhatja az eszközéhez szükséges lépéseket.

  Új vezeték nélküli szabvány: Mi az Amazon Sidewalk?

Adjon hozzá pénzt az Apple ID-hez iPhone és iPad készüléken

Ha iPhone-t vagy iPadet használ, a következőképpen tölthet fel pénzt Apple ID tárcájába.

Megjegyzés: Bár a következő lépéseket iPhone-on mutatom be, ugyanezek a lépések vonatkoznak az iPad-felhasználókra is.

 • Nyissa meg az App Store-t, és érintse meg profilja ikonját a jobb felső sarokban. Most érintse meg a „Pénz hozzáadása a számlához” elemet.

 • Most kiválaszthatja, hogy mekkora összeget szeretne hozzáadni a pénztárcájához. Válasszon egy előre beállított összeget, vagy érintse meg az „Egyéb” elemet egyéni érték hozzáadásához. Ebben a példában 100 INR-t fogok hozzáadni a pénztárcámhoz az „Egyéb” lehetőség megérintésével. Miután kiválasztotta az összeget (vagy beírta az egyéni összeget), érintse meg a „Tovább” gombot.

 • Válassza ki a fizetéshez használni kívánt fizetési módot. Mivel Indiában már nem fogadnak el kártyákat, UPI-t használok az összegek hozzáadásához. Kattintson duplán a fizetés megerősítéséhez.

 • Érintse meg az UPI értesítést az UPI-alkalmazás megnyitásához, és az UPI PIN-kód megadásával erősítse meg a fizetést.

 • Menjen vissza az App Store-ba, és érintse meg a „Kész” gombot. Mostantól a fiók oldalán a frissített összeget „Jóváírás” néven láthatja majd. Amint az alábbi képernyőképen is látható, a fiókomat 100 ₹ hozzáadtuk, az Apple ID tárcámban elérhető teljes összeg pedig 1014 ₹.
  Hogyan rúgja ki az embereket a Wi-Fi hálózatból

Ez az, sikeresen hozzáadott pénzt Apple ID-jához, és ezt felhasználhatja előfizetések fizetésére vagy alkalmazások vásárlására az App Store-ból. Ezt a pénzt alkalmazáson belüli vásárlásokra is fel lehet használni.

Adjon hozzá pénzt az Apple ID Wallethez Mac rendszeren

Ha Ön Mac-felhasználó, és pénzt szeretne hozzáadni Apple ID-jához a MacBookon keresztül, ezt ugyanolyan egyszerűen megteheti. Egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket.

 • Indítsa el az App Store-t Mac számítógépén, és kattintson a profil ikonjára a bal alsó sarokban.

 • Most kattintson a “Fiókbeállítások” elemre. Előfordulhat, hogy újra be kell jelentkeznie. Ha elfelejtette, egyszerűen visszaállíthatja Apple ID jelszavát, majd folytathatja.

 • Itt kattintson az „Alapok hozzáadása” gombra.

 • Most kiválaszthat egy előre beállított összeget, vagy hozzáadhatja az Apple ID pénztárcájához hozzáadni kívánt összeget. Kattintson a „Tovább” gombra, és erősítse meg a fizetést.

Ez az, a pénz hozzáadódik az Apple ID pénztárcájához, és tetszés szerint használhatja.

Gyakran ismételt kérdések az Apple ID alapokkal kapcsolatban

 • Nem tud pénzt hozzáadni az Apple ID-hez?

Ha nem tud pénzt hozzáadni Apple ID-jához, akkor valószínűleg elutasítják a fizetési módot. Ellenőrizheti, hogy helyesen adta-e meg kártyaadatait. Ha UPI-t használ, győződjön meg arról, hogy a helyes UPI PIN-kódot adta meg, és hogy a fizetés sikeresen megtörtént az UPI alkalmazásból.

 • Miért hagyta abba az Apple a hitel- és betéti kártyák elfogadását Indiában?
  A Discord csatlakoztatása a Spotify-hoz

Az automatikus beszedési befizetésekre vonatkozó új RBI-szabályok miatt, amelyek megkövetelik a bankoktól, hogy az automatikus beszedési befizetés előtt 24 órával értesítsék a felhasználókat, valamint amiatt, hogy sok bank nem tudja betartani az új irányelveket, az Apple (legalábbis egyelőre) leállt. kártyás fizetés elfogadása előfizetések és alkalmazásvásárlások esetén.

 • Hogyan fizethetek előfizetésekért az App Store-ban?

Ha pénzt ad hozzá Apple ID tárcájához, az indiai felhasználók számára a legjobb módja annak, hogy előfizetésekért, alkalmazáson belüli vásárlásokért és egyebekért fizethessenek az App Store-ból.

Használja az Apple ID alapokat az előfizetések és egyebek fizetésére

Nos, így egyszerűen hozzáadhat pénzt az Apple ID-hez iPhone, iPad és Mac számítógépén keresztül. Mivel az Apple már nem fogad el kártyás fizetéseket Indiában, az Apple ID alapok használata a legzökkenőmentesebb módja annak, hogy az alkalmazás-előfizetések, valamint az alkalmazáson belüli vásárlások problémamentesen menjenek végbe. Szóval, elkezdted használni az Apple ID pénztárcát? Mi a véleménye az RBI új irányelveiről? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben.