Hogyan lehet leállítani az olvasási visszaigazolások megosztását a szövegekről iPhone-on

Az olvasási bizonylatok nem kötelesek úgy érezni, hogy válaszolni kell.

Ha nem szeretné, hogy valaki megtudja, hogy látta-e az üzenetét, és mikor, akkor ki kell kapcsolnia az olvasási visszaigazolást. Szerencsére az Apple megkönnyíti az olvasási visszaigazolások letiltását az iMessage-ben. Megmutatjuk, hogy pontosan mit kell tennie iPhone-ján.

Kapcsolja ki az iMessage olvasási nyugtákat mindenki számára iPhone-ján

A legtöbb esetben érdemes lehet teljesen kikapcsolni az iMessage olvasási visszaigazolásokat, hogy senki ne lássa, elolvasta-e a szövegeiket.

  Fix Firefox nem válaszol

Az olvasási visszaigazolások kikapcsolásához iPhone vagy iPad készüléken nyissa meg a Beállítások > Üzenetek menüpontot, és görgessen le az Olvasási visszaigazolások küldése lehetőséghez. Kapcsolja ki a kapcsolót, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az olvasási visszaigazolások deaktiválva vannak.

Az Apple Messages alkalmazásában lehetőség nyílik bizonyos beszélgetések olvasási visszaigazolásának kikapcsolására is. Tehát, ha valaki különösen zavarja Önt amiatt, hogy nem válaszol elég gyorsan az üzenetekre, letilthatja vele az iMessage szál olvasási visszaigazolását.

Indítsa el az Üzenetek alkalmazást, és nyissa meg a beszélgetést azzal a személlyel, akivel nem szeretne olvasási visszaigazolást megosztani. Ha még nincs beszélgetése, létre kell hoznia egyet a funkció eléréséhez. Ezután érintse meg a profilképet a képernyő tetején, és kapcsolja ki az Olvasási nyugták küldése lehetőséget.

  Hogyan induljunk el a közösségi média méregtelenítésén

Ne feledje, hogy az olvasási visszaigazolások letiltása mellett más módokon is olvashat az iMessage-szövegekről a feladó figyelmeztetése nélkül. Például az üzenetek megtekintése előtt offline módba léphet, vagy elolvashatja azokat az értesítési előnézetek közül az iPhone lezárási képernyőjén vagy az értesítési központban.

Fenntartja személyes adatait az iMessage használata közben

Bár a maguk módján hasznosak, az olvasási elismervények árat jelentenek a magánélet védelmében. Szerencsére az Apple Messages alkalmazásával egyszerűen kikapcsolhatja az olvasási visszaigazolásokat mindenkinél vagy egyes személyeknél, függetlenül a használt eszköztől. Mostantól nem kell attól tartanod, hogy azonnal válaszolsz az üzenetekre, amint elolvastad őket.