Hogyan lehet kikapcsolni a Walkie Talkie-t az Apple Watchon

Az Apple Watch Walkie Talkie funkciója szórakoztató módja a barátokkal és családtagokkal való kommunikációnak, de azt is lehetővé teszi, hogy az ismerősök figyelmeztetés nélkül csengessenek a hordható készülékén. A következőképpen kapcsolhatja ki.

Kapcsolja ki a Walkie Talkie-t a Vezérlőközpontból

A Walkie Talkie kikapcsolásának legegyszerűbb módja közvetlenül az Apple Watch vezérlőközpontjából. A menü eléréséhez csúsztassa felfelé az ujját az óra kezdőképernyőjéről. Ezután keresse meg a Walkie Talkie ikont. Ha a funkció jelenleg be van kapcsolva, a gomb élénksárga színű lesz.

Az ikon megérintésével a gomb kiszürkül, és a Walkie Talkie kikapcsol.

Tiltsa le a Walkie Talkie alkalmazásból

Emelje fel a csuklóját, és nyomja meg a hordható digitális koronáját. Keresse meg és érintse meg a sárga Walkie Talkie ikont a rácson belül, és görgessen ki és be a Digital Crown segítségével, hogy könnyebben megtalálja a gombot.

A Walkie Talkie alkalmazásban látnia kell a Walkie Talkie-t használó névjegyeket. A rejtett „Elérhető” kártya eléréséhez csúsztassa lefelé az ujját a névjegyek körhintaján. Érintse meg a kapcsolót a Walkie Talkie kikapcsolásához.

Ideiglenesen tiltsa le a Színház mód használatával

Végül ideiglenesen automatikusan kikapcsolhatja a Walkie Talkie-t a Színház mód engedélyezésével. Ez a funkció elsősorban arra szolgál, hogy megakadályozza, hogy az értesítések világítsanak az Apple Watchon, miközben Ön moziban tartózkodik, de a Walkie Talkie-t is elérhetetlen állapotba hozza.

Elképzelhető, hogy a Csendes mód hasonló műveletet hajt végre, de továbbra is lehetővé teszi, hogy meghallja, amikor az emberek beszélni kezdenek. A Ne zavarjanak funkció szintén nem teljesen biztos módszer, mivel tükrözi az iPhone DND-beállításait, és lehetővé teszi, hogy a kijelölt kapcsolatok elérjék Önt Walkie Talkie-n keresztül.

A mozi mód bekapcsolása olyan egyszerű, mint a kezdőképernyőn felfelé húzva a Vezérlőközpont eléréséhez. Keresse meg a két maszk ikonját, és koppintson rá.

Egyszerűen ne felejtse el visszakapcsolni a Walkie Talkie-t, mivel a Színház módhoz kötődik.

A Színház mód kikapcsolásához és a barátokkal és családtagokkal való beszélgetéshez való visszatéréshez csúsztassa nyissa meg a Vezérlőközpontot, koppintson a maszk ikonjára, és a Walkie Talkie újra életre kel.

A Walkie Talkie kikapcsolása ilyen egyszerű. Különösen akkor, ha Ön lelkes Walkie Talkie-felhasználó, ezek a lépések biztosítják, hogy senki ne kezdjen kibeszélni a hordható eszközéből, ha elfoglalt vagy csendes környezetben.