Hogyan lehet éneket eltávolítani bármely dalból a LALAL.AI segítségével?

Szeretsz énekelni?

Megfordult már a fejedben az ötlet, hogyan távolítsd el egy dal énekhangját, hogy a hangoddal ringathasd?

Nos, ez most lehetséges, köszönhetően a modern technológiának, például a hangeltávolító szoftvernek.

Bár bizonyos bonyolultságok miatt soha nem tökéletes az ének vagy a hangszer teljes eltávolítása egy dalból, messzire jutottunk ahhoz, hogy kiemelkedő eredményeket érjünk el az olyan csúcstechnológiák felhasználásával, mint az AI, ML, neurális hálózatok stb.

Ennek ellenére a hangminőség torzulhat az ének eltávolításakor a különféle bonyolult hangok miatt, például a sztereó kép elválasztása, a frekvenciaspektrum és a tömörítés miatt. De ha minőségi énekeltávolító szoftverrel rendelkezik, ezek a problémák minimalizálhatók, és simán elválaszthatja az éneket a daltól.

Tehát akár éneket, akár instrumentális hangszereket szeretne eltávolítani egy dalból karaoke dalok készítéséhez, dalmintavételezéshez, remixek készítéséhez vagy bármi máshoz, amit a zenerajongók csinálnak, egy megfelelő énekeltávolító szoftver, például a LALAL.AI segíthet.

Mielőtt belemennénk a szoftver részleteibe, értsünk meg néhány dolgot:

Mi szükség van az ének vagy a hangszerek eltávolítására a dalokból?

Az embereknek különböző okai vannak arra, hogy eltávolítsák az éneket vagy a hangszereket egy dalból.

Érdemes részt venni egy énekversenyen, vagy a barátja vagy a családtagjai vesznek részt rajta. Ebben segíthet, ha eltávolítja a hangokat egy olyan dalból, amelyről úgy gondolja, hogy sikerül. A nyers fájlt csak zenével szerezheti be, majd kiénekelheti a szívét.

Az olyan eszközök, mint a LALAL.AI, szintén segíthetnek bizonyos háttérzajok eltávolításában a dalból, így nem nyomja el a hangját éneklés közben.

Másrészt, valakinek úgy tetszik az instrumentális hangszer, mint egy gitár szól a háttérben, és a hangokat egy albumba vagy bemutatóba szeretné beilleszteni. Jelenleg ugyanazzal az eszközzel elválaszthatják az instrumentálisokat egy daltól.

Ezenkívül sok más forgatókönyv is előfordulhat, amikor el kell távolítania az éneket vagy a hangszereket, például:

 • Az énekgyakorláshoz el kell távolítani az éneket a dalból
 • A dalmintavételhez szükség lehet az énekvonalak megtartására vagy a dobok eltávolítására, hogy segítsen létrehozni olyan mintákat, amelyek az új számok létrehozásának alapjául szolgálnak.
 • A remixek és dalfeldolgozások készítéséhez szükség lesz a dalok manipulálására
 • Karaoke dalok készítése a barátokkal való szórakozáshoz egy bulin
 • A zenei kutatáshoz szükség van egy dalban használt ének és hangszer elkülönítésére is

Tehát, ha ezek közül bármelyiket vagy mindet meg szeretné tenni, énekeltávolító szoftverre van szüksége. Ennek az az oka, hogy a manuális végrehajtás fárasztó lehet, vagy lehetetlennek tűnhet a rengeteg audioműtermék miatt. Ahelyett, hogy mindezen a gondokon menne keresztül, használhat egy mesterséges intelligencia-alapú hangeltávolító megoldást, például a LALAL.AI-t.

  Hogyan lehet kikapcsolni a Flash-üzeneteket Androidon

Beszéljünk erről a szoftverről és arról, hogyan segíthet Önnek.

Mi az a LALAL.AI?

A LALAL.AI egy mesterséges intelligencia által vezérelt zeneforrás-leválasztó megoldás, amely egyszerű, gyors és pontos szárkivonást tesz lehetővé. Ezzel a következő generációs eszközzel könnyedén eltávolíthatja az ének-, dob-, basszusgitár-, instrumentális- és zongorasávokat gond és minőségromlás nélkül.

Tökéletes eszköz zenészek, énekesek, DJ-k, kreatív szakemberek, producerek és zenerajongók számára, hogy segítsenek nekik újra létrehozni számokat úgy, hogy eltávolítják az éneket vagy a hangszereket a különböző dalokból.

Számos eszközt találhat az ének eltávolítására egy dalból, de előfordulhat, hogy nem tudja eltávolítani a hangszeres hangokat. Vagy frusztrált lehet, ha a háttérben játszó instrumentális hang fázisproblémákkal küzd, vagy túl vékony.

De ha rendelkezik LALAL.AI-val, akkor nem fog ilyen problémákkal szembesülni. Segítségével könnyedén eltávolíthatja az éneket, a hangszereket és más hangokat. Ha pedig egy hangszeres hangot szeretne használni a videó háttereként, akkor azt minden probléma nélkül megteheti.

Mik a tulajdonságai és előnyei?

Íme néhány a LALAL.AI szolgáltatásai és előnyei, hogy még egy okot adjunk, miért lehet hasznos az Ön számára.

Csúcskategóriás technológia

A LALAL.AI egy csúcskategóriás szárfelosztó eszköz, amely a legújabb és hatékony technológiák, például a mesterséges intelligencia (AI) és a gépi tanulás (ML) felhasználásával készült. Ennek eredményeként sima ének- és hangszerszámokat kaphat a kívánt hangformátumban.

A LALAL.AI egy neurális hálózatot használ, és több ezer stúdióminőségű dallal látja el hónapok alatt, hogy megtanítsa. Fejlesztői 20 TB edzési adatot használtak fel a kiváló minőségű pontosság érdekében. A fejlett mesterséges intelligencia pedig minden nap intelligensebbé válik azáltal, hogy több műveletet hajt végre, hogy még kifinomultabb eredményeket érjen el.

Ezenkívül ML algoritmusai gyorsabban felismerik a dalokat, és pontosan elválasztják a visszalépéseket és az énekhangokat az olyan hangfájloktól, mint a filmek, videók, dalok vagy podcastok.

Könnyen kezelhető

Bár a LALAL.AI bonyolultnak tűnhet, ha a technológiai sajátosságokat vizsgálja, használhatósága éppen az ellenkezője. Ez az eszköz könnyen használható mindenki számára, aki rendelkezik alapvető számítógépes ismeretekkel. Felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely egyszerű lépésekkel eltávolítja az éneket vagy a hangszer hangjait bármely dalból.

Ezen túlmenően a folyamatot még jobban megkönnyítendő fogd és vidd funkciót is beépítettek. Vagy választhat egy fájlt az eszközről. Ezért a bevitel a lehető legegyszerűbb.

Az ének vagy hangszeres számok kinyerése gyorsabb a LALA.AI-ban, csak néhány egyszerű lépésre van szüksége. Ezen kívül nincs hangtorzítás vagy fáziskülönbség a hangsávban, ami zavarná. Csak kiváló minőségű zeneszámokat kap, amelyeket bárhol használhat.

  Különböző időzónák ellenőrzése iPhone és iPad készüléken

Több fájlformátumot támogat

A LALAL.AI többféle fájlformátumot támogat, például MP3, OGG, FLAC, WAV, AVI, MKV, MP4, AAC és AIFF. A legjobb dolog az, hogy támogatja mind az audio-, mind a videófájlokat. A számot egy gyors feldolgozási sorban is letöltheti.

Egy másik lényeges dolog, hogy a LALAL.AI a bemeneti fájllal azonos fájlformátumban és minőségben bontja ki a hangsávokat. Ez azért fontos, mert sok más videó vagy hangszerkesztő kodek nem ismeri fel a különböző fájltípusokat, ami hibás működést eredményez.

Tehát, amikor fájlformátumot ad meg, fontolja meg a FLAC vagy a WAV formátumot, mivel ezek nagyobb esélyt adnak a hangtisztaságra az MP3 helyett.

Hangeszközöket tartalmaz

A LALAL.AI lehetővé teszi, hogy különféle hangeszközöket építsen bele. Segítségével több hangelemet adhat hozzá hangalkotásához. Ez is egy fantasztikus funkció, amely rendkívül hasznosnak bizonyulhat az Ön számára, különösen, ha zenész.

API

Jellemzőjük a felhasználóbarát API hogy több eszközzel vagy folyamattal zökkenőmentesen integrálható. Ennek eredményeként javíthatja projektjei méretezhetőségét anélkül, hogy bonyolultabbá tenné.

Hogyan működik a LALAL.AI?

A vokálok teljes eltávolítása még mindig nem megvalósítható, mivel ez magas szintű technikai bonyolultsággal jár. Bár nincs ideális módszer, a LALAL.AI a lehető legjobb megoldást kínálja az ének vagy a hangszer hangjainak eltávolítására egy dalból.

A LALAL.AI egy webalapú alkalmazás; ezért nem kell letöltenie az eszközére. Íme a folyamat lépésről lépésre ének eltávolításához bármely dalból LALAL AI használatával:

1. lépés: Látogassa meg a webhelyet.

Keresse fel a LALAL.AI hivatalos webhelyét a böngészőből.

2. lépés: Válasszon feldolgozási szintet.

A megnyílt weboldalon keresse meg a „Fájl kiválasztása” lehetőséget. Mielőtt azonban kiválasztana egy fájlt, válassza ki a feldolgozási szintet. Három feldolgozási szint található a „Fájl kiválasztása” gomb alatt. Ezek a feldolgozási szintek: enyhe, normál és agresszív.

 • Enyhe: A minimális feldolgozási szintet jelöli, ami azt jelenti, hogy a szárak között némi torzulás lenne. Előfordulhat, hogy néhány hibát tartalmazó műsorszámot kaphat az eredeti sávból, keverve az elválasztott sávokkal.
 • Normál: Közepes feldolgozási szinttel rendelkezik. A weboldal megnyitásakor alapértelmezés szerint a normál lesz beállítva, ami a legtöbb használati esetre megfelelő. Kapsz egy számot a legtöbb hibával javítva, de néhány elmosódással és mesterséges elemekkel.
 • Agresszív: Az algoritmusból kapott legmagasabb feldolgozási szinttel rendelkezik, hogy extra pontos és tiszta kimenetet biztosítson. Nagyobb érzékenységgel szűri ki a hibákat.

Válasszon a három közül az Ön igényei alapján.

3. lépés: Válasszon ki egy fájlt

A feldolgozási szint kiválasztása után válassza ki a bemeneti fájlt. Itt kiválaszthat egy fájlt a számítógépéről, vagy áthúzhat egy fájlt a nyíllal jelölt területen.

A legördülő menüből válassza ki a lépések szétválasztásának típusát (ének és hangszer, dob, zongora vagy basszusgitár). Válassza ki azt a kimenetet, amelyet a dalhoz szeretne létrehozni.

  Hogyan kereshet a saját tweetjei között

4. lépés: Várja meg, amíg a varázslat megtörténik.

Engedje meg, hogy a LALAL.AI feltöltse a kiválasztott audio- vagy videofájlt, és feldolgozza azt. A fájlmérettől függően ez egy percig is eltarthat.

Amikor a dal feltöltése folyamatban van, megjelenik egy lehetőség a feldolgozás megszakítására. Hasznos, ha meggondolta magát, vagy rossz fájlt választott. De ha folytatni akarja, akkor várjon.

5. lépés: Mentse el a feldolgozott fájlt

A dal 100%-os feltöltése után letölthető lesz feldolgozott verzióként, ugyanabban a bemeneti fájlformátumban.

Lehetőséget adtak arra is, hogy mindkét módon – vokálisan és instrumentálisan – megtekintsék a számot. Most végre letöltheti a fájlt. Ha azonban az előnézetet nem találja kielégítőnek, lehetőség van a folyamat újraindítására.

Árazás

A LALAL.AI mindenki számára kínál árazási terveket, az egyénektől a vállalkozásokig. Kezdésként vásárolhat egy ingyenes csomagot, majd frissítheti azt, ha hasznosnak találja az eszközt, és további funkciókat és előnyöket élvezhet.

Négy árazási tervet kínálnak:

 • Ingyenes: 0 dollárba kerül 10 perces zeneszámok, 50 MB feltöltési méret/fájl, és nincs gyors feldolgozási sor. Csak MP3, WAV és OGG formátumú audio bemeneteket támogat.
 • Plusz: 20 dollárba kerül 300 percnyi zeneszám, 2 GB feltöltési méret/fájl és gyors feldolgozási sor. Támogatja az MP3, WAV, OGG, FLAC, MP4, AVI, AIFF, MKV és AAC audio- és videofájlokat egyaránt. Alkalmas zenekedvelők, énekesek, kezdő zenészek stb., mashupok, feldolgozások készítésére, vagy tanulási célokra.
 • Lite: 10 dollár 90 perces zeneszámokért, 2 GB-os feltöltési méret/fájl és gyors feldolgozási sor. Támogatja az MP3, WAV, OGG, FLAC, MP4, AVI, AIFF, MKV és AAC audio- és videofájlokat egyaránt. Alkalmas olyan professzionális igényekre, mint hangok, visszajátszások, filmeffektusok, karaoke dalok létrehozása stb.
 • Vállalat: Ezt a tervet a LALAL.AI címen veheti igénybe. Nagyobb igényű nagyvállalatok számára alkalmas.

Következtetés

A technológia megkönnyítette a dolgokat, életünk szinte minden területét érinti. Ha Ön zenész, énekes, DJ, zenei producer vagy zenerajongó, aki éneket vagy hangszereket szeretne eltávolítani egy dalból, a LALAL.AI jó választás. Kivételes technológiával, felhasználóbarát kialakítással és egy csomó hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a zeneszámok tökéletesítésében a zenei utazáshoz.