13 alkalmazás/eszköz a Shopify bolti értékesítésének növelésére

Új szintre szeretné emelni Shopify bolti értékesítését? Tekintse meg a legjobb Shopify-alkalmazások listáját az eladások növelése érdekében.

Az online áruház birtokában könnyen megkönnyítheti a kapcsolatot vállalkozása és vásárlói között. De nem tudod aláásni az út során felmerülő kihívásokat.

A Shopify kétségtelenül az egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi platform a világon. A 2022. januári adatok szerint több mint 3,76 millió webhely használja a Shopify-t. Ha Ön is közéjük tartozik, nyilvánvaló a verseny azért, hogy a vásárlókat a Shopify áruházból vásárolják.

De ne aggódj tovább!

A Shopify hatalmas gyűjteményt kínál több mint 7000 alkalmazás vagy beépülő modulokat, amelyek segítenek az e-kereskedelmi sikerben. Emellett számos további eszközt integrálhat Shopify áruházába a jobb üzleti növekedés érdekében.

Mégis ijesztő feladatnak tűnik a legjobb Shopify-alkalmazások kiválasztása? Ez a blog válogatott listát kínál a legjobb Shopify-alkalmazásokról vagy eszközökről, amelyek növelik az eladásokat.

Miért van szüksége alkalmazásokra/eszközökre a Shopify áruházához?

Míg a Shopify egy kifinomult e-kereskedelmi platform, alapvető funkciói nem tudják biztosítani a vállalata által igényelt szükséges lendületet. Ezért kell további Shopify alkalmazásokat vagy eszközöket keresnie. A Shopify alkalmazások olyan beépülő modulok, amelyeket az üzlete működésének javítására használ.

Integrálhatja ezeket az alkalmazásokat online áruházába, és élvezheti az új funkciókat, amelyek zökkenőmentessé teszik az Ön és ügyfelei élményét. Íme néhány előny, amelyet a legjobb Shopify-alkalmazások használatával érhet el.

Marketing és Reklám

A Shopify alkalmazások el tudják látni a promóciós és marketinges feladatokat az Ön helyett, hogy a leadeket vásárlókká alakítsák. A Shopify üzlettulajdonosok telepíthetnek ilyen alkalmazásokat, hogy több embert tudjanak meg termékeikről, és egyeztetjenek a leányvállalatokkal.

Utánértékesítés

Bármely Shopify áruház több terméket szeretne eladni. A Shopify App Store-ban számos intelligens eszközt találhat, amelyek különböző megközelítések révén hozzájárulhatnak az eladások növeléséhez.

Termékeitől és potenciális vásárlói bázisától függően a Shopify üzlettulajdonosok megtalálhatják a legjobb Shopify alkalmazásokat az eladások növelése és a bevételek növelése érdekében.

Vezető generáció

Szilárd potenciális ügyfelek nélkül elfelejtheti értékesítési céljának elérését a Shopify áruházon keresztül. Ezért a potenciális ügyfelek generálásának a marketingstratégiája alapvető elemének kell lennie.

Számos dedikált alkalmazás létezik a tölcsérautomatizáláshoz és az érdeklődők generálásához, amelyek segítségével rámutathat a potenciális ügyfelekre.

Optimalizálás keresőmotorokhoz

Bár a Shopify nagymértékben kompatibilis a SEO-val, mint platformmal, a további alkalmazások segítségével tovább javíthatja webhelye rangsorát és benyomását a keresőmotorokban.

Az általános alkalmazások segítségével általános javulást tapasztalhat a webhely keresőoptimalizálása terén. Ha Ön szakértő a webhely-optimalizálásban, használhatja a legjobb Shopify-alkalmazásokat a speciális SEO-hoz.

Jobb ügyfélszolgálat

A mai e-kereskedelmi környezetben a jó ügyfélszolgálat kötelező. Bármilyen robusztus és könnyen használható ügyfélszolgálati és szervizalkalmazás használatával azonnal visszatérhet ügyfelei kérdéseire, és bebizonyíthatja, hogy megbízható.

Termékértékelés generációja

Az ügyfelek manapság nagymértékben függenek a vásárlói véleményektől és értékelésektől, miközben bármilyen terméket vagy szolgáltatást választanak. Ezért az ügyfelek véleményének összegyűjtése nagyszerű módja annak, hogy megalapozza hitelességét a jövőbeli ügyfelek előtt. Sok Shopify-alkalmazás véleményeket gyűjt az Ön nevében, és végső soron segít az értékesítésben.

  Mappák átnevezése iPhone vagy iPad készüléken

Tekintse meg a Shopify bolti eladások növeléséhez szükséges alkalmazások és eszközök alábbi listáját.

Manychat

A Manychat rendkívül személyre szabott és interaktív élményt nyújt a Shopify áruházat felkereső potenciális ügyfeleknek. Ahogy a neve is sugallja, a Facebook Messengeren és SMS-en keresztül kapcsolatba lép az üzlet látogatóival a rendelés részleteiről, az elhagyott kosarakkal kapcsolatos emlékeztetőkről és a személyre szabott kuponokról.

Mivel közvetlenül az emberekhez jut el, nagyobb az esélye annak, hogy több vásárlót és rendelést szerezzen. A Manychat azt is lehetővé teszi, hogy egyedi és személyre szabott kuponkódokat hozzon létre minden egyes vásárló számára, amelyek beváltásához egyetlen érintéssel kell rendelkeznie.

Tartalmazza az automatikus üzenetküldési funkciót is, amely tájékoztatja az ügyfeleket a megvásárolt rendelésekről és a szállításról. A vállalkozások a Manychat segítségével véleményeket generálhatnak üzletükről a hitelesség javítása érdekében.

Vitals

Ha belefáradt abba, hogy fizessen a Shopify áruházában telepített számos alkalmazásért, ideje váltani Vitals. A platform telepítése segít megszüntetni a több beépülő modul telepítése által okozott problémákat, például a lassú webhelybetöltést és az alkalmazások ütközését. A legjobb Shopify alkalmazásokat kínálja, egészen pontosan 40-et.

A legnépszerűbb alkalmazások a következők: Termékismertetők, Hirdetménysávok, Szállítási információk, Valutaátváltók, Felugró ablakok, Készlethiány, Visszaszámláló, All-in-One Chat, Azonnali keresés, közösségi média gombok, Tartalomvédelem, Gyors hozzáférési hivatkozások, Görgessen a felső gombhoz és a SEO ALT címkékhez.

Ha Ön Shopify üzlettulajdonos, akinek az összes kapcsolt vállalkozást kezelnie kell, beleértve a márkanagyköveteket és a közösségi média befolyásolóit, UpPromote megkönnyíti a dolgát.

A kupon- és társult linkek létrehozása és hozzárendelése zökkenőmentesen megy az alkalmazással. Az UpPromote emellett lehetővé teszi korlátlan számú ajánlási rendelés nyomon követését minden gond nélkül.

A vállalkozások az UpPromote Marketplace-et, a márkajelzéssel ellátott céloldalakat és a többszintű marketinget használhatják leányvállalatok vonzására és kinevezésére, még az ügyfeleken belül is.

A személyre szabott leányvállalati regisztrációs űrlapokkal, e-mail sablonokkal, valamint az e-mailt és chat-et használó kommunikációs lehetőségekkel az UpPromote gondoskodik arról, hogy professzionális kapcsolatot ápoljon a leányvállalatokkal.

Az alkalmazás jelentéseket és adatelemzéseket is készít a társult csapat teljesítményéről, beleértve a jutalékokat, a kattintásokat és a rendeléseket.

ReferralCandy

A ReferralCandy az egyik legjobb Shopify-alkalmazás, amely a szájról szájra történő marketinget népszerűsíti azáltal, hogy jutalmazza meglévő ügyfeleit ajánlásaikért, és új ügyfeleket vásárol az üzletéből.

Ez az alkalmazás automatikusan kifizeti az ajánlási jutalmakat, így nem kell ezt manuálisan megtennie. Nincs más dolgod, mint ajándékok, kuponkódok és jutalomként készpénz közül választani.

Betekintést nyújt a további értékesítésekbe, a legjobb hivatkozókba és az iparági referenciaértékekbe azáltal, hogy nyomon követi hivatkozásait, és megmutatja az elemzéseket. Ez az alkalmazás a csalások és spamek kezelésében is hasznos.

Ha Ön a Shopify Plus kereskedő, további előnyöket élvezhet, mint például a dedikált fiókkezelő, a vállalati szintű biztonság és a testreszabott funkciók.

Fomo

Egy oktalan, közösségi védelemmel ellátott alkalmazást keres, amellyel növelheti Shopify áruházának forgalmát és beszélgetéseit? Ha igen, akkor hajrá Fomo. Egyszerű, de automatizált személyes ajánlási megoldást kínál azáltal, hogy valós idejű vásárlói interakciókat jelenít meg az üzlet látogatói számára.

A vállalkozások ezzel az alkalmazással megjeleníthetik a legutóbbi vásárlásokat, új közösségi média követőket, űrlapokat, hírlevél-feliratkozásokat, aktív látogatókat, termékértékeléseket és megoldott támogatási jegyeket.

  A Google Discover hírfolyam személyre szabása Androidon

A Fomo használatával a közösségi bizonyíték megjelenítésének két módja közül választhat. Az egyik a Fomo Inline, amelyet bárhol elhelyezhet webhelyén. A második a Live Fomo értesítés. Bármely nagymértékben testreszabható sablont használhatja, hogy közösségi bizonyítékokkal vonzza magához közönségét.

Spocket

Ha szereti a Shopify dropshipping szolgáltatást, az üzletében rendelkeznie kell a Spocket alkalmazás az egyszerűsített folyamat érdekében. Lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű termékeket szerezzen be több ezer megbízható beszállítótól az Egyesült Államokból, az EU-ból és a világ többi részéből.

Az alkalmazás ellenőrzött dropshipping beszállítóinak akár 30%-os kedvezményének köszönhetően maximalizálhatja nyereségét és versenyelőnyre tehet szert. A Sprocket tisztességes visszaküldési politikával is rendelkezik, amelyet felhasználhat egyedi termékek értékesítésére.

Miután hozzáadta ezt az alkalmazást a Shopify áruházához, az ügyfelek olyan funkciókat élvezhetnek, mint az egykattintásos megrendelés teljesítése, valós idejű rendeléskövetés és átalánydíjas szállítás.

PushOwl

PushOwl az egyik legjobb Shopify alkalmazás, amely webalapú push értesítési szolgáltatást nyújt az online boltok tulajdonosainak.

Emlékeztető értesítéseket hoz létre az új vásárlásokhoz vagy a rendelések teljesítéséhez, majd megjeleníti azokat számos eszköz, például számítógépek, táblagépek és okostelefonok képernyőjén.

Ez az alkalmazás tökéletes arra, hogy a látogatókat ügyfelekké alakítsa a jobb láthatóság és a kattintások révén. Ezt anélkül teszi, hogy személyes adataikat gyűjtené.

A PushOwl hatékony jelentéskészítési funkcióval rendelkezik, amely tájékoztat a megjelenítésekről, a bevételekről, a népszerű termékekről, a kampány teljesítményéről és egyéb értékes adatokról.

A vállalkozások úgy is leköthetik az ügyfeleket, hogy figyelmeztetést jelenítenek meg a készletfrissítésekről, a kosár elhagyásáról és a szállításról.

Okosan

Okosan egy keresési és újracélzási alkalmazás, amely lehetővé teszi Shopify áruházának integrációját a Facebookkal és a Google-lal – a két legjelentősebb értékesítési csatornával.

Segíti vállalkozása növekedését, miközben minimális erőfeszítést és pénzt fektet a hirdetéskezelésbe, mivel könnyedén futtathat hirdetéseket ezeken a platformokon.

Ez a hatékony online hirdetési eszköz különféle módokon segíti Önt a hirdetések létrehozásában és kezelésében. A potenciális ügyfeleket kereső hirdetései az Ön termékeit forgalmazzák, hogy az embereket első alkalommal látogassák meg az üzletében.

Újracélzó hirdetések futtatásával bölcsen emlékezteti az embereket az elhagyott kosarukról vagy a megtekintett termékekről. A fenti funkciókon kívül meggyőző szezonális értékesítést hirdet az ügyfelek számára, hogy ösztönözze őket arra, hogy újra kapcsolatba lépjenek az Ön üzletével.

Hextom

Hextom nem egyetlen alkalmazás. Ehelyett a 13 legjobb Shopify alkalmazás gyűjteményét kínálja, hogy növelje az értékesítést különböző csatornákon keresztül.

Nem számít, mekkora a vállalkozása, SaaS-szoftvercsomagot kínálhat Önnek a készletkezeléstől, az üzletek automatizálásától, a keresőoptimalizálástól, az ügyfelek elköteleződésétől és még sok mástól kezdve.

Néhány népszerű alkalmazása az

  • Visszaszámláló sáv
  • Áruház és pénznem fordítása
  • Tömeges képszerkesztés
  • Kép SEO
  • E-mail gyűjtősáv
  • Shop Workflow automatizálás
  • Termék tömeges szerkesztése és CSV-importálás
  • Multi-valuta konverter.

Ezenkívül az Ultimate Sales Boost a Hextom egy másik értékesítésnövelő alkalmazása, amely növeli a rendelések átlagos értékét azáltal, hogy termékeit a vásárlási út során népszerűsíti.

Jebbit

Jebbit az egyik legjobb Shopify alkalmazás az eladások növelésére. Lehetővé teszi, hogy gyönyörű és lebilincselő kvízeket készítsen a közönség számára. Ezek a vásárolható vagy egyező kvízek növelik a konverziós arányt és az eladásokat azáltal, hogy segítik a látogatókat a számukra legmegfelelőbb termékek megtalálásában.

Ezenkívül felméréseket, személyiségi vetélkedőket, lead generáló űrlapokat és sok mást készíthet ezzel az alkalmazással, és megoszthatja azokat csatornákon, például e-mailen, Instagramon, Facebookon stb.

  Hogyan készíts jobb fotókat otthonodban (nincs szükség vakura)

A vállalatok használhatják a kód nélküli platform által kínált 50 előre elkészített sablon bármelyikét, és testreszabhatják azokat márkaidentitásuknak megfelelően. Az ezeken a kvízeken gyűjtött adatok és leadek segítenek Önnek marketinget és szövegírást végezni webhelye számára.

Csöpög

A munkafolyamat automatizálását és az e-mailek sorrendjét kereső vállalkozásoknak érdemes ezt választaniuk Csöpög, a Shopify hatékony marketingeszköze. Különféle alkalmazásokat kínál e-mail marketinghez, SMS-marketinghez, űrlapokhoz és előugró ablakokhoz, szegmentáláshoz és személyre szabáshoz, munkafolyamatok automatizálásához és betekintéshez.

Ezekkel az alkalmazásokkal több potenciális ügyfelet érhet el, saját listát készíthet, és személyre szabott e-mailek küldésével több forgalmat alakíthat ügyfeleivé. Ezekkel az alkalmazásokkal jobban kapcsolatba léphet az ügyfelekkel, és megnőhet a bevétele.

A megoldás által biztosított vásárlói betekintések és személyre szabott ajánlások felhasználásával marketingstratégiákat dolgozhat ki vállalkozása számára.

Bold Upsell

Bold Upsell a Shopify alkalmazás, amely gondoskodik arról, hogy többet adjon el ügyfeleinek azáltal, hogy felajánlja nekik, hogy rendeléseiket frissített verzióra cseréljék. Dinamikusan frissített, az ügyfél korábbi választásai alapján generált upsell-ekkel áll elő.

A Bold Upsell segítségével a kapcsolódó és kiegészítő termékeket is értékesítheti a kosárba már hozzáadott termékek szerint. Az alkalmazás lehetővé teszi az alkalmazások gyors beállítását és termék-/szolgáltatásajánlatok létrehozását.

Miközben upsell ajánlatokat készít, mint például az ingyenes szállítás és a kedvezmények, figyelembe veheti az ügyfelek tevékenységét, a bevásárlókosár értékét és az eladási mutatókat.

Recart

Mivel az emberek minden eddiginél jobban ragaszkodnak okostelefonjukhoz, használhatja a szöveges marketing szolgáltatását Recart hogy növelje vállalkozását. Az alkalmazás az SMS és a Facebook Messenger marketing automatizálásával segíti a vállalkozásokat.

A Szponzorált üzenet kampány segítségével célzott és személyre szabott promóciókat küldhet potenciális közönségének. Az alkalmazáshoz olyan feliratkozási eszközök tartoznak, amelyek segítségével gyorsan bővítheti marketinglistáját SMS-ek, Messenger- és e-mailek számára.

A vállalkozások a Recart Flow Editors segítségével néhány percen belül munkafolyamatot dolgozhatnak ki a Messengerhez és az SMS-ekhez. Válasszon bármilyen előre elkészített folyamatot a sablonkönyvtárból, és jobb megtérülést érhet el azáltal, hogy széles körű beszélgetési élményt nyújt ügyfelei számára.

Befejezés 👩‍🏫

Ez a cikk felvázolta a legjobb Shopify-alkalmazásokat az eladások növelésére és a hűséges ügyfélbázis elérésére. Bár ezek az alkalmazások szolgáltatásaik miatt népszerűek, olyan alkalmazást kell választania, amely rendelkezik az alapvető tulajdonságokkal és képességekkel, hogy megfeleljen üzleti igényeinek.

Győződjön meg arról, hogy a választott legjobb Shopify alkalmazás könnyen használható, megfizethető és időtakarékos. Hasznos ellenőrizni annak értékelését is, hogy megértse, mit tapasztaltak más felhasználók.

Most már olvashat a megbízható e-kereskedelmi tárhely platformokról bármilyen méretű vállalat számára.