Hogyan keressük meg a legközelebbi benzinkutat a Google Térképen

A Google Térkép egyszerűbbé tette az életünket, lehetővé téve, hogy bármit megtaláljunk a közelben. A Google Térképen bármire rákereshet, a közeli benzinkutaktól kezdve az Ön által kedvelt ételeket felszolgáló éttermekig. Folytassa az olvasást, hogy megtudja, hogyan találhatja meg a Google Maps legközelebbi benzinkútját. Ennek eredményeként a térképek ma már sokkal találékonyabbak, és gyors hozzáférést biztosítanak bármely helyhez. Az egyik hely, ahol a Google Térkép nagyon hasznos, az a benzinkutak. A Google speciális lehetőségeket tervezett, amelyek segítségével egy gombnyomással gyorsan megtalálhatja ezeket az üzleteket. Ebben a cikkben kiemeljük azokat a lépéseket, amelyek segítségével megtalálhatja a legközelebbi benzinkutat a Google Térképen, és használja az OK Google útmutatást a legközelebbi benzinkúthoz.

Hogyan keressük meg a legközelebbi benzinkutat a Google Térképen

Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan találhatja meg a legközelebbi benzinkutat a Google Térképen. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Hogyan lehet megtalálni a legközelebbi benzinkutat a Google Térképen?

Ez a Google Térkép funkció sok ember számára ismeretlen. Könnyedén megtalálhatja a legközelebbi benzinkutat a Google Térképen. Így találhatja meg a legközelebbi benzinkutat, és az eljárás közel azonos Android és iOS eszközökön:

Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy a helymeghatározási (GPS) szolgáltatások be vannak kapcsolva. Ez lehetővé teszi a Google számára, hogy megtalálja az Ön tartózkodási helyét és a megfelelő termékeket kínáló közeli üzleteket.

  A React vs React Native megértése

1. Nyissa meg a Google térkép alkalmazást a telefonon.

2. Érintse meg a gombot Benzin (vagy Gas) felülről, hogy megjelenítse a környék benzinkutait.

Megjegyzés: Attól függően, hogy hol tartózkodik, ezt gázként láthatja. A nyugati országokban benzinnek vagy gáznak is nevezik.

3, Érintse meg a kívánt eredményeket, hogy további információkat kapjon a benzinkútról. Ezek címeket, weboldalakat (ha vannak), képeket, elérhetőségeket és véleményeket tartalmaznak az üzemidőn kívül.

4. Érintse meg a További szűrők elemet a további rendezések, például távolság és munkaidő megtekintéséhez.

Megjegyzés: Az eredményeket tetszőleges módon szűrheti is. A fent említett menüpontokban olyan lehetőségeket találhat, mint a Relevancia, Megnyitás most, Látogatott, Nem látogatott és További szűrők.

Hogyan lehet megnézni a Google Maps többi legközelebbi benzinkútját?

Lássunk néhány módszert a másik Google Maps legközelebbi benzinkút megtekintéséhez.

1. módszer: Használjon vörös tűket

Ha megérinti a piros gombostűt, egy másik Google Maps legközelebbi benzinkútról részletes információk jelennek meg előtted, beleértve:

  • Meglátogatta vagy sem azt a benzinkutat?
  • Elérhetőség vagy telefonszám
  • Hivatalos nyitvatartási idő
  • A benzin- vagy gázszivattyú címe
  • Hivatalos honlapján
  • Vélemények
  • Megment
  • Fényképek

2. módszer: Lista megtekintése

Van egy másik módja a keresési eredmények megtekintéséhez és a legközelebbi benzinkút megtalálásának a Google Térképen. Használhatja a Lista megtekintése opciót. Ezzel a lehetőséggel az eredmények könnyebben megtekinthetők. Megérintheti az Önt érdeklő lehetőségeket, és minden fontos információt megkap a benzinkútról.

Hogyan találhatok Google Maps benzinkutakat a közelemben a webhely használatával?

Google térkép weboldal is nagyon hasznos, amin keresztül bármit megtalálhat. Csak meg kell nyitnia a webhelyet, és rá kell kattintania a Benzinkút lehetőségre, vagy egyszerűen be kell írnia a Benzinkút kifejezést a keresősávba, hogy megtekinthesse a Google Maps összes közelemi benzinkútját. A bal oldalon megjelenik az összes közeli benzinkút listája, valamint a térképen piros üzemanyag ikonnal jelölt benzinszivattyúk listája.

  Szövegdobozok zárolása a Wordben

Hogyan kereshetem a legközelebbi benzinkutat a Google Térkép nélkül?

Előfordulhat, hogy a Google Térkép alkalmazás nem működik, vagy frissítést kér, de Önnek nincs erre elég ideje. Ebben az esetben navigáljon a Google keresőoldal és keress egy benzinkutat a közelemben. A Google azonnal megjeleníti a közeli benzinkutak listáját.

Hogyan lehet megtalálni a legközelebbi benzinkutat az OK Google segítségével?

Ezzel a funkcióval hangját használhatja olyan feladatok végrehajtására, mint a keresés, az útvonaltervezés és az emlékeztetők beállítása. A legközelebbi benzinkút megkereséséhez kövesse az alábbi utasításokat:

Megjegyzés: Mielőtt végrehajtaná a következő lépéseket, győződjön meg arról, hogy engedélyezte az Ok Google funkciót a telefonján. Ehhez olvassa el és kövesse az OK Google bekapcsolása Android telefonon című útmutatónkat, hogy lépésről lépésre tanulja meg az eljárást.

1. Miután engedélyezte a Google Voice funkciót, mondja ki a telefon kezdőképernyőjén az OK Google-t. A Google Asszisztens aktiválódik.

2. Ezután mondja ki a telefon mikrofonjában, hogy OK Google, útbaigazítás a legközelebbi benzinkúthoz.

3. A Google megadja a közeli területen található benzinkút listáját.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Hogyan találhatok benzinkutakat a Google Térképen?

Ans. A folyamat nagyon egyszerű, hogy megtalálja a legközelebbi benzinkutat a Google Térképen. Csak nyissa meg a Google Térkép alkalmazást, és koppintson a benzin vagy a benzin lehetőségre a legközelebbi benzinkút megtekintéséhez. Ennek ellenére végignézheti a fenti cikket és az említett lépéseket a benzinkút megtalálásához.

Q2. A Google Térkép figyelembe veszi a benzinkútokat?

Ans. Igen, a Google Térképen is felveheti a megállókat a pontosabb célidő elérése érdekében.

Q3. Mennyire pontosak a Google Térkép gázárai?

  A 10 legjobb adatkezelési eszköz közepes és nagyvállalatok számára

Ans. A gázárak nem valós időben frissülnek, ez pedig a Google Maps gázárak használatának hátránya. Vannak olyan esetek, amikor a csillag azt jelzi, hogy a gázárak 24 óránál régebbiek, ami azt jelenti, hogy nem pontosak.

Q4. Létezik olyan alkalmazás, amely benzinkutakat keres az útvonal mentén?

Ans. Igen. Van néhány különböző alkalmazás, amelyek segítenek megtalálni a benzinkutakat az útvonalon. Az egyik legnépszerűbb alkalmazás az GasBuddy. Ez az alkalmazás segít megtalálni a közeli benzinkutakat, és megtekintheti az aktuális benzinárakat.

Q5. Hogyan tervezhetek útvonalat a Google Maps alkalmazásban?

Ans. Ha útvonalat szeretne tervezni a Google Térképen, meg kell nyitnia az alkalmazást, és meg kell adnia a kezdő- és végcímet. A Google Térkép létrehoz egy útvonalat, amely tartalmazza az útvonaltervet és a becsült utazási időt. A forgalmi viszonyokat és a tömegközlekedési lehetőségeket a térképen is ellenőrizheti.

***

Tehát reméljük, megértette, hogyan találja meg a legközelebbi benzinkutat a Google Térképen, és használja az OK Google útmutatást a legközelebbi benzinkúthoz a részletes lépésekkel. Bármilyen más témával kapcsolatos kérdését vagy javaslatát felteheti nekünk, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.