Wayfair Professional fiók létrehozása

A Wayfair Professional egy online startup cég, amely kizárólag belsőépítészeti termékekre és szolgáltatásokra összpontosít. Steve Conine és Niraj Shah indította el 2011-ben, de az ötlet 2002-ben jutott el hozzájuk. Amikor a Wayfair cég elindult, csak az otthoni bútorokra koncentrált. De a következő évben az üzlet 600 millió dolláros éves bevételt termelt. Ezt követően kibővítették tevékenységüket irodák, üzletek és egyéb professzionális helyek belsőépítészeti termékekkel és szolgáltatásokkal. A Wayfair Professionals legjobb része az, hogy különleges bennfentes ügyletek keretében segítik az induló vállalkozásokat és a belsőépítészeket. Csak létre kell hoznia egy Wayfair professzionális fiókot, és be kell jelentkeznie a Wayfair Professional szolgáltatásba a Wayfair termékek és szolgáltatások eléréséhez. A fiók létrehozása előtt azonban ellenőriznie kell a Wayfair szakmai értékeléseit és a Wayfair szakmai követelményeit. Ha Ön nem ismeri a Wayfair Professional fiókot, ez a cikk neked szól.

Wayfair Professional fiók létrehozása

Olvasson tovább, hogy megtalálja azokat a lépéseket, amelyek elmagyarázzák, hogyan hozhat létre Wayfair professzionális fiókot, és jelentkezzen be részletesen a Wayfair Professional szolgáltatásba a jobb megértés érdekében hasznos illusztrációkkal.

Mi az a Wayfair Professional?

A Wayfair Professional egy ingyenes tagsági program, amelyben az ügyfelek olyan kereskedelmi kedvezményeket kapnak, amelyeket a hivatalos webhelyen nem kapnak meg. A Wayfair Professional számos bútor- és lakberendezési terméket és szolgáltatást kínál ügyfeleinek. Ha csatlakozik a Wayfair Professional-hoz, termékek és személyre szabott szolgáltatások széles skálájához jut hozzá. Ezenkívül a Wayfair Professional segít Önnek az ideális belsőépítészet és bútor kiválasztásában.

  Hogyan állapítható meg, ha harmadik fél eladótól vásárol az Amazonon

A Wayfair a Walmart tulajdona?

Nem, a Wayfair nem a Walmart tulajdona; tulajdonosa Niraj Shah és Steve Conine. Sokan még mindig azt gondolják, hogy a Wayfair a tulajdonosa Walmart, mert a Wayfair termékek megjelennek a Walmart online áruházában. A Wayfair és a Walmart csak a termékeik értékesítésében áll partnerkapcsolatban.

A Wayfair csinál üzleti számlákat?

Nem, a Wayfair nem kínál üzleti fiókot; csak ingyenes tagsági programot kínál. A Wayfair kizárólag az ügyfelek üzleti igényeire és a vállalkozások belsőépítészetére összpontosít. Nagyon kevesen tudják, hogy a Wayfair Professional segít kisvállalkozásoknak vagy induló cégeknek bútortermékek forgalmazásában.

Mik a Wayfair szakmai követelményei?

A Wayfair Professionals követelményei a következők.

 • Céged neve
 • Alkalmazotti azonosító szám
 • Adódokumentumok
 • Viszonteladási tanúsítvány
 • Vállalkozási engedélyek
 • Engedélyek
 • A te telefonszám

Ezek a Wayfair szakmai követelményei.

Mik a Wayfair Professional előnyei?

A Wayfair szakmai előnyei a következők:

 • A Wayfair csúcsmárkás bútorokat kínál ügyfeleinek.
 • Eredeti árengedményt biztosít az ügyfeleknek minden termékre és szolgáltatásra.
 • Naponta kínál új akciókat tagjainak.
 • A Wayfair belsőépítészeti szakértőket alkalmaz az egyedi kialakítás kiválasztásához.
 • Személyre szabott szolgáltatást nyújt ügyfeleinek minden termékkel és dizájnnal kapcsolatban.

A Wayfair Professional ingyenes?

Nem, a Wayfair Professional nem ingyenes, mert éves díja körülbelül 30 dollárba kerül. Ezenkívül, ha vásárol valamit, szállítási díjat kell fizetnie, ha a rendelés 50 USD alatt van. A Wayfair ingyenes szolgáltatásokat, például tanácsadást, harmadik féltől származó finanszírozást és egyéb jutalmazási programokat kínál tagjai számára. Az exkluzív értékesítés és az akciós termékek szállítási vagy szállítási díja tagjai számára ingyenes.

  14 legjobb URL-rövidítő a márkamarketinghez

A Wayfair Professional pénzbe kerül?

Igen, pénz kell, mert a Wayfair Professional tagsági díja évi 30 dollár, hogy a tagság aktív maradjon. A Wayfair számos dolgot kínál tagjainak, például ingyenes tanácsadást, különféle tervezési lehetőségeket és csúcsmárkás bútorokat. A Wayfair Professional legjobb része az, hogy nem számít fel szállítási vagy szállítási díjat az 50 USD feletti termékek után.

Van a Wayfair Professionalnak éves díja?

Igen, a Wayfair Professional körülbelül 30 dollár éves díjat számít fel. E tagság keretében a tagok sok mindent kapnak. A webhelyen a legjobb márkás termékek széles választékát kapják meg, mielőtt bármilyen terméket vásárolnának. Ezenkívül a tagok eredeti kedvezményt kapnak minden bútorra.

Miért a My Wayfair Account Professional?

A Wayfair Professional egy ingyenes tagsági program, amelyben a tagoknak évente 30 dollárt kell fizetniük a számlanyitásért. A Wayfair Professional fiók létrehozása után kereskedelmi kedvezményekhez jutnak, amelyeket a hivatalos weboldalon nem kapnak meg. Ezenkívül ingyenes tanácsadást kapnak a termékekről és a belsőépítészetről. Ők az elsők, akik értesülnek az exkluzív akciókról vagy kedvezményekről.

Mennyit takarít meg a Wayfair Professional segítségével?

A Wayfair Professional rengeteg pénzt takarít meg, ha éves tagságot köt. Ha Ön Wayfair Professional tagsággal rendelkezik, pénzt takarít meg a szállítási vagy szállítási költségeken, mivel ez ingyenes. Bármely termék megvásárlása esetén 15%-kal kevesebb forgalmi adót kap, és az egyéb többletköltségeket levonjuk a rendeléséből.

Mennyibe kerül a Wayfair Professionalhez való csatlakozás?

A Wayfair Professional-hoz való csatlakozás évente legfeljebb 30 dollárba kerül. Minden év után meg kell újítania a licencét, ha folytatni szeretné Wayfair Professional fiókját.

  Apple AirPods frissítése

Hogyan hozzunk létre Wayfair Professional fiókot?

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a lépéseket, amelyekkel Wayfair Professional fiókot hozhat létre, majd bejelentkezhet a Wayfair Professional szolgáltatásba.

1. Látogassa meg a Wayfair Professional webhelyet, írja be e-mail címét, majd kattintson a Csatlakozás ingyenes lehetőségre.

2. Ezután válassza ki a kívánt iparágat, hogy az Ön vállalkozásának megfelelő terméket vagy dizájnt javasolhassanak.

3. Igazolja vállalkozását a cégazonosító szám megadásával megerősítésként.

4. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a fiók létrehozási folyamatának befejezéséhez.

Így hozhat létre Wayfair Professional fiókot.

Hol találhat Wayfair szakmai véleményeket?

Miután tudja, hogyan hozhat létre Wayfair professzionális fiókot, a Wayfair professzionális értékelései megtalálhatók a termékoldalak ismertetői szakaszában. Ebben az értékelési részben megtekintheti az ügyfelek korábbi értékeléseit, amelyeken keresztül képet kaphat az adott termékről. Saját véleményét is megírhatja, és beküldheti a vélemény rovatba.

***

Reméljük tehát, hogy megértette, hogyan hozhat létre Wayfair professzionális fiókot, és jelentkezzen be a Wayfair Professional szolgáltatásba a segítségére szolgáló részletes lépésekkel. Bármilyen más témával kapcsolatos kérdését vagy javaslatát felteheti nekünk, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.