Hogyan kereshet az összes streaming szolgáltatásban filmhez vagy tévéműsorhoz

A tévéműsort a Netflixen, a Hulu-n, az Amazon Prime-on vagy az HBO-n szeretné megnézni? És melyik szolgáltatásnál a legjobb a digitális filmkölcsönzés? Az alábbi megoldások egy pillanat alatt választ adnak ezekre a kérdésekre.

Keresés a tévéje streaming boxából

Az összes nagy modern TV-streaming doboz, beleértve a Roku-t, az Apple TV-t, a Fire TV-t és az Android TV-t is, rendelkezik beépített keresési funkciókkal. Egyszerre több alkalmazásban is keresnek, Ön pedig beírhatja egy műsor vagy film nevét a távirányítójával, vagy hangosan kimondhatja a hangjával.

Roku: Használd a keresési funkció a Roku kezdőképernyőjén egy film vagy tévéműsor nevének kereséséhez. Megnyomhatja a távirányító hanggombját is, és kimondhatja a film vagy tévéműsor nevét a kereséshez. A Roku megmutatja, hol érhető el a film vagy tévéműsor több szolgáltatásban, és kiválaszthat egy lehetőséget, hogy gyorsan elkezdhesse nézni. A Roku azt is lehetővé teszi, hogy keressen egy színész vagy rendező nevét.
Apple TV: Az Apple TV ugyanúgy működik, mint itt a Roku. Te is tudod használja a Keresés alkalmazást az Apple TV-n, vagy kérdezze meg Siritől egy film vagy tévéműsor nevét. A Siri segítségével műfaj, színész és egyéb részletek szerint is kereshet.
Fire TV: Az Amazon Fire TV is lehetővé teszi keresés filmekhez és tévéműsorokhoz, akár a kereső funkcióval, akár az Alexán keresztül. Ha egy film vagy tévéműsor több szolgáltatásban is elérhető, akkor megjelenik a „További nézési módok” lehetőség, amely más, ugyanazt a filmet vagy tévéműsort kínáló szolgáltatásokat jelenít meg.
Android TV: A Google Android TV-je is lehetővé teszi a keresést alkalmazásokon belül. Csak használja a keresőmezőt a kezdőképernyőn, vagy nyomja meg a mikrofon gombot a távirányítón, és kérdezze meg a Google Asszisztenstől a megtekinteni kívánt filmet vagy tévéműsort. Több streaming platformon fog keresni.

  Wi-Fi 6E: mi ez, és miben különbözik a Wi-Fi 6-tól?

A fenti streaming dobozok mindegyike más, és egyes mezők több vagy eltérő forrásban kereshetnek, mint mások. Érdemes egy másik keresési megoldást kipróbálni, ha nem találja, amit keres.

Használjon webhelyet a számítógépén vagy alkalmazást a telefonján

Számos webhely és alkalmazás lehetővé teszi, hogy rákeressen egy TV-műsor vagy film nevére, és pontosan megmutatja, hol érhető el az adott média online streamelésre. Még azt is megmutatják, hol található ingyenesen az előfizetéssel, és hol bérelhető vagy vásárolható meg, így összehasonlíthatja az árakat.

Ez különösen kényelmes, ha olyan streaming platformot használ, amely nem kínálja ezt az integrált keresést (például PlayStation 4, Xbox One, Chromecast vagy okostévé), vagy ha filmeket és tévéműsorokat néz telefonján vagy táblagépén. , vagy számítógép.

  A kezdőoldal, mappák és alkalmazásinformációk engedélyezése a Chrome Alkalmazásindítóban

Szeretjük Csak figyelj. Több mint negyven legitim streaming szolgáltatást keres, köztük a Netflixet, a Hulu-t, az Amazon Prime-ot, az HBO-t, a YouTube-ot és az iTunes-t. Más opciókkal ellentétben ez elérhető Más országok, nem csak az Egyesült Államokban.

Menjen a webhelyre, keressen egy filmet vagy tévéműsort, és pontosan látni fogja, hol érhető el. Sokkal gyorsabb, mint több különböző szolgáltatás keresése és az árak összehasonlítása. Ha tévéműsort keres, akár az egyes évadokat vagy epizódokat is megnézheti, hogy hol érhetők el.

A Just Watch ingyenes alkalmazásként elérhető a következőhöz iPhone, iPad, és Android, is. Telepítheti az alkalmazást telefonjára, és gyorsan kereshet az összes nagy platformon.

  A Subnautica lejátszása Linuxon

Korábban más hasonló webhelyeket is kipróbáltunk, többek között Streamelhetem?. De úgy tűnik, hogy a Just Watch jelenleg a legjobb, legfrissebb keresést nyújtja a legtöbb szolgáltatás között.

Egy csipetnyi alatt azonban akár a Google-t is használhatja. Keressen rá a „watch” kifejezésre, majd írja be egy tévéműsor vagy film nevét, és gyakran talál olyan hivatalos helyekre vonatkozó ajánlásokat, ahol megtekintheti online. De a Just Watch több szolgáltatásban keres több tévéműsort és filmet, így jobb választás, mint a Google.

Kép jóváírása: Syafiq Adnan/Shutterstock.com, Roku