Hogyan állapítható meg, ha valaki nem vett fel vagy nem barátkozott veled a Snapchatben

A Snapchat a legjobb módja annak, hogy online kapcsolatba léphessen barátaival. Az itt található csevegések titkosítottak, és olvasásukkor eltűnnek. Ha több emberrel szeretne kapcsolatba lépni, és meg szeretné tekinteni emlékeiket és történeteiket, fel kell vennie őket a barátjaként. Ha szinkronizálta névjegyeit a Snapchat szolgáltatással, ajánlásokat fog kapni névjegyei alapján, például barátain, családtagjain, rokonain vagy néhány ismerőse alapján. A tartózkodási helye alapján is kaphat ajánlásokat. De mi van akkor, ha valaki megszakította a barátságát a Snapchaten? Hogyan állapíthatja meg, és mi történik, ha valaki megszakítja a barátságát a Snapchatben? Ha Ön olyan személy, akinek nem volt barátja, de nem tudja, hogyan állapítsa meg, hogy valaki feloldotta-e Önt a Snapchaten, ez a cikk segít ebben. Ez végigvezeti Önt abban a lépésben, hogy hogyan állapíthatja meg, hogy valaki visszavonta-e Önt a Snapchatben, és hogyan állapíthatja meg, hogy valaki visszavonta-e Önt a Snapchatben. Ezenkívül segít megérteni, hogy felhívhat-e vagy SMS-t tud-e küldeni valakinek, aki elvesztette a barátságát a Snapchatben.

Hogyan állapítható meg, ha valaki nem vett fel vagy nem barátkozott veled a Snapchatben

A Snapchaten felveheti az illetőt a barátlistára, és ha az illető elfogadja, akkor egymás történeteit, emlékeit nézhetitek. Ezenkívül láthatja a pillanatnyi pontszámot, valamint az adott személlyel folytatott hang- vagy videohívást. Ha azonban úgy érzed, hogy valaki feloldotta a Snapchat szolgáltatást, olvass tovább, és találd meg azokat a módszereket, amelyek részletesen elmagyarázzák, hogyan ismerheted meg ezt, hasznos illusztrációkkal a jobb megértés érdekében.

  Hogyan lehet törölni a Netflix profilt

Meg tudod mondani, ha valaki megszakította a barátságát a Snapchaten?

Igen, láthatja, ha valaki megszakította a barátságát a Snapchaten. Néhány módszer segítségével meghatározhatja, hogy az illető megszakította-e a barátságát vagy sem.

  • Ellenőrizheti ismerőseinek listáját, hogy látható-e a profiljuk vagy sem. Ha látható, akkor is barátok vagytok velük; ha nem látható, akkor az illető megszakította a barátságát.
  • A profiljuk meglátogatásával is ellenőrizheti, hogy a snap pontszáma látható-e számodra, az azt jelenti, hogy barátok vagytok, ha pedig nem, az azt jelenti, hogy eltávolították az ismerősei közül.

Így lehet megállapítani, ha valaki visszavonta a Snapchathez való hozzáadását.

Letiltottak vagy barátságtalan voltam a Snapchatben?

Megtudhatja, hogy valaki letiltott-e vagy nincs-e barátja a Snapchatben. Ha barátságtalan vagy, akkor nem láthatod az illető történeteit és emlékeit, és nem is tudod felhívni őket. Megnézheti az adott személy profilját. Ha a snap-pontszámukat nem látod, az azt jelenti, hogy barátságtalan vagy. Ha valaki blokkolja Önt a Snapchatben, nem fogja tudni megtekinteni az illető történeteit és emlékeit. Ezenkívül nem fog tudni csevegni az adott személlyel, mivel eltávolítjuk a barátlistájáról. Így tudhatod meg, hogy valaki felmentette-e a Snapchat-en, vagy letiltott-e téged.

Mi történik, ha valaki felveszi Önt a Snapchaten?

Ha valaki visszavonta a Snapchathez való hozzáadását, akkor többé nem vagy barát az adott személlyel a Snapchatben. A továbbiakban nem fog tudni hang- vagy videohívást kezdeményezni az adott személlyel, és nem fogja tudni megnézni történeteit vagy emlékeit, ha a megosztott történet csak az ismerőseinek szól. Továbbra is küldhet SMS-t az adott személynek, de az üzenet nem jut el hozzá, mert Ön nem a barátja, és mindig függőben lévőként jelenik meg. Az a személy, aki visszavonta a hozzáadását a Snapchathez, nem lesz látható a barátlistádon, és amikor felkeresed a profilját, nem láthatod a snap-pontszámát más információkkal együtt, mert nem vagy vele barát.

  Hogyan készítsünk biztonsági másolatot SD-kártyákról és flash-meghajtókról Linuxon DD-vel

Hogyan néz ki, amikor valaki felveszi Önt a Snapchaten?

Amikor valaki visszavonta a hozzáadását a Snapchathez, nem láthat bizonyos információkat a profiljában, például a Snap pontszámát és az asztrológiai szimbólumát. Az Ön oldaláról az adott személynek küldött összes szöveg mindig függőben lesz, mert ezeket az üzeneteket az Ön oldaláról küldték, és a személy megszüntette a barátságát. És a személy nem fogja megkapni az Ön üzeneteit. Ha az adott személy megosztja történeteit vagy emlékeit barátaival, nem fogja tudni megnézni őket, mivel nem szerepel a barátlistáján.

Honnan tudhatod, hogy barátságtalan vagy a Snapchaten? Honnan lehet tudni, hogy valaki eltávolított-e a Snapchatről?

Ha meg szeretné tudni, hogyan állapíthatja meg, hogy valaki felmentette-e Önt a Snapchat-en, vagy megszüntette a barátságát, néhány módszerrel megtudhatja:

1. módszer: Lásd a történeteiket

Ha a személy mindenkivel közzétett egy történetet a Snapchatben, és Ön megtekintheti az illető történetét a Snapchat-fiókja barátok lapján, ez azt jelenti, hogy barátja az illetőnek a Snapchat szolgáltatásban. Ha pedig a sztori megjelenik az Előfizetés lapon, az azt jelenti, hogy az illető eltávolított téged a barátlistájáról.

2. módszer: Snapchat-profil megtekintése

Ha kétségei vannak abban, hogy nem kap semmilyen SMS-t vagy hívást, és nem lát semmilyen történetet és emléket a webhelyen lévő személytől Snapchat alkalmazás, rákereshet a Snapchat profiljára. És a profiljukon, ha megtekintheti a Snap pontszámát és az asztrológia szimbólumát, akkor az adott személy barátlistáján szerepel. Ha nem, az azt jelenti, hogy az illető elvesztette a barátságát a Snapchatben.

3. módszer: Látogassa meg a barátlistáját

Ha valaki megszüntette a barátságát a Snapchatben, a profilja nem lesz látható az Ismerősök részben. Ha az adott személy eltávolított téged a barátlistájáról, továbbra is cseveghetsz vele.

Tudsz még SMS-t küldeni valakinek, aki nem barátkozott veled a Snapchaten? Tudsz még üzenetet küldeni valakinek, akinek nincs barátja?

Igen, továbbra is küldhetsz SMS-t valakinek, például rokonaidnak vagy családtagjaidnak, akik megszüntették a barátságodat a Snapchatben, de csak akkor, ha az illető még mindig a barátlistádon van. Miután valaki megszüntette a barátságát a Snapchatben, továbbra is küldhet neki SMS-t. De az általad elküldött szövegek nem jutnak el hozzájuk, mert nem vagy velük barát, és nincs a névjegyzékükben.

  • Ha szerepel a névjegyzékükben, akkor az üzeneteit akkor is eljuttatjuk az adott személyhez, ha Ön nem barátja.
  • Ha az a személy, aki megszüntette a barátságát, a szöveggel együtt szerepel a névjegyzékében, bármikor hang- vagy videohívást is kezdeményezhet vele.
  Hogyan szúrjunk be egy sort a Wordbe

Felhívhat valakit a Snapchaten, ha nem vagy barát?

Nem, nem hívhat fel valakit vagy nem írhat SMS-t a Snapchaten, ha nem barátja. De felhívhatja azokat, akik szerepelnek a névjegyzékében, még akkor is, ha nem barátok velük. Akkor kapja meg a hívás opciót, ha valakivel barátkozik, és csak azok hívhatnak, akik szerepelnek az ismerősei listáján.

  • Ha Ön vagy az a személy, akinek nem volt barátja, korábban hívott, amikor barátja volt, akkor a chatjében megtalálhatja a Hívás újra opciót, amellyel felhívhatja az adott személyt.
  • Ha a csevegés eltűnési ideje lejárt, előfordulhat, hogy elveszíti a Hívás újra opciót, és most már nincs más módja annak, hogy felhívjon valakit, aki nem barátja Önnel a Snapchatben.

***

Reméljük, megtanultad, hogyan állapíthatod meg, hogy valaki felmentette-e Önt a Snapchat-en, vagy megszüntette a barátságát. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.