Hány ember nézheti egyszerre a Netflixet?

Egy olyan világban, ahol jelenleg hiányzik az élő szórakoztatás, a Netflixhez való hozzáférés sok ember számára életmentő volt a járvány miatt. Ahogy egyre több időt töltünk bent, a szolgáltatás iránti kereslet megnőtt, és hatalmas számú új előfizetőt és fiókot osztanak meg széles körben. Ez felveti a kérdést – csak hány ember nézheti a Netflixet, és mikor éri el nagylelkűségét? Az egyszerű válasz: minden az előfizetés árnyalatától függ.

A Netflix egy többszintű szolgáltatás, ami azt jelenti, hogy különböző jutalmakat és előnyöket élvezhet az előfizetés szintjétől függően – más szóval a szolgáltatásért havonta fizetendő összegtől függően. Ez a szint azt is meghatározza, hogy hányan nézhetik majd egyszerre a Netflixet a fiókoddal.

Három szint létezik: Basic, Standard és Premium, és ezek havi 8,99 USD, 13,99 és 17,99 USD áron érhetők el. Az Alapdíj lehetővé teszi, hogy egyszerre 1 képernyőn élvezze a szolgáltatást, és egyszerre 1 telefonra vagy táblagépre töltse le az alkalmazást. A Standard ezt 2 nézőre növeli, és 2 eszközre tölt le, míg a felső szint lehetőséget kínál arra, hogy 4 ember nézze egyszerre, a Netflix alkalmazás pedig akár 4 eszközre is letölthető.

Melyik szintet válasszam?

A legjobb Netflix-szint kiválasztása végső soron személyes döntés, de sok múlik a háztartáson, a kapcsolaton, az életmódon és a preferenciákon. Ha egy nagy családhoz vagy háztartáshoz tartozol – például egy házrész részeként – a prémium számla tökéletes módja lehet számos jutalomnak, és előfordulhat, hogy a költségeket megoszthatod több háztartás között. tagjait, hogy segítsenek megtakarítani az árat, megragadva egy csodálatos ajánlatot. Ha azonban egyedül él, vagy nem kívánja megosztani fiókját, akkor egy Basic csomag tökéletes választás lehet, hogy kedvezményes áron hozzáférhessen kedvenc műsoraihoz. Csak vegye figyelembe, hogy ez az opció nem teszi lehetővé a HD-tartalom elérését.

  Jelszavak megjelenítése és elrejtése a böngészőben az ISeePass könyvjelzővel

Hogyan hozhatom ki a legtöbbet Netflix-fiókomból?

Nem számít, melyik előfizetést választja, fontos, hogy tudja, hogyan hozhatja ki a legtöbbet fiókjából; ez valóban fokozhatja az élményt, és lehetővé teszi, hogy maximálisan élvezze a pénzét.

Profilok beállítása

Ez különösen fontos, ha több felhasználónak biztosít hozzáférést. Nincs is bosszantóbb, mint bejelentkezni egy filmmaraton folytatására, és csak félúton találja magát Bridgetonon! Szerencsére a Netflix lehetővé teszi, hogy enyhítse ezt a problémát azáltal, hogy minden felhasználó számára profilt állít fel. Mindenkinek hozzárendelheti a saját nevét és profilképét, a Netflix pedig automatikusan módosítja az ajánlásait minden néző számára a múltbeli szokásaitól függően, ami azt jelenti, hogy soha nem kell görgetnie valami néznivaló után.

  Hogyan lehet kijelentkezni az összes eszközt Twitter-fiókjából

Használja az Extra beállításokat

A Netflix műsorai számos feliratot, feliratot és hangleírást tartalmaznak a műsorok és filmek könyvtáraihoz, ami azt jelenti, hogy soha többé nem kell azon töprengenie, hogy mit mondtak el! Egyszerűen lépjen a Beállítások oldalra, hogy megtekinthesse a különféle segítségnyújtási lehetőségeket – akár más nyelvű feliratokat is választhat, hogy fejleszthesse készségeit, miközben kedvenc műsorain vesz részt!

Tartsa naprakészen listáit

A Netflix kiválóan képes előre jelezni az Ön igényeit, de egy kicsit zsúfolt lehet a Megtekintés folytatási listáján. Győződjön meg arról, hogy rendszeresen átmegy és töröl mindent, amit nem tervez folytatni. Ez helyet szabadít fel a jobb lehetőségek számára, és segít abban, hogy a dolgok elérhetőek és könnyen megtalálhatóak legyenek.

  A Ne zavarjanak mód ideiglenes engedélyezése az iPhone készüléken