Hány ember használhatja egyszerre a Netflixet?


Amint azt valószínűleg Ön is tudja, a Netflix az egyik legnépszerűbb streaming szolgáltatás, ahol számos TV-műsort és filmet nézhet Wi-Fi- vagy internetkapcsolatán keresztül. A műsorok és filmek különböző műfajokra oszlanak, beleértve a vígjátékokat, a gyerekeket és a családot, a krimiket és a dokumentumfilmeket, hogy megkönnyítsék a választást. A címek folyamatosan változnak; népszerűségüktől és helyüktől függően néhányat hozzáadunk, másokat eltávolítunk. A Netflix kezdetben postai kölcsönzést és DVD-értékesítést kínált, majd teljes körű streaming szolgáltatássá vált. A Netflix emellett forgalmazó és producer is, ami azt jelenti, hogy számos eredeti műsort és filmet kínálnak, amelyek csak a streaming szolgáltatásban találhatók meg.

Egy ilyen népszerű platformon elgondolkodhat hány ember használhatja egyszerre a Netflixet? Erre és a többi kérdésre válaszolunk az alábbi cikkben.

Netflix előfizetők

Ha azt fontolgatja, hogy feliratkozik egy Netflix-előfizetésre, érdemes tudnia, hogy megoszthatja-e fiókját barátaival és családjával, és hogy mindenki megtekintheti-e, amikor csak akarja. A Netflixet számos eszközön nézheti, beleértve a telefonokat, táblagépeket, és még a játékkonzolon is.

  Az 5 legjobb MP3 címkeszerkesztő eszköz Linuxra

A kérdés megválaszolásához: Az előfizetéstől függ, hogy hányan használhatják a Netflixet egyszerre. Lássuk az alábbiakban az előfizetések részleteit.

Előfizetési lehetőségek

Ügyeljen arra, hogy megfelelő csomagot válasszon, ha megosztja Netflix-fiókját másokkal. Az alapterv szerint a felhasználó egyszerre csak egy képernyőn streamelheti kedvenc filmjét vagy tévéműsorát, és ez havi 8,99 dollárba kerül. Ha két képernyőn szeretné megosztani a Netflixet egyszerre, ez havi 12,99 dollárba kerül, havi 15,99 dollár pedig lehetővé teszi, hogy egyidejűleg négy képernyőn megosszák. Ha nagy családod van, akik szeretik a Netflixet nézni, valószínűleg a legjobb a prémium csomagot választani, amely négy képernyős. A többiek ideálisak egy-két személy számára a családban.

  A Feladatkezelő CPU-statisztikáinak megőrzése a tálcán

Jelszavak megosztása

Nem szabad jelszavakat megosztania senkivel a háztartásán kívül. Sok előfizető azonban megosztja családjával és barátaival, mivel ez lehetővé teszi számukra, hogy fizetés nélkül nézzék a Netflixet. A Netflix nem tesz semmit a jelszavak megosztásával, mivel a bevétel szempontjából ez nem jelentős probléma – ez egy körülbelül hatmilliárd dollárt keresett cég! Ha üzenetet kap arról, hogy a Netflixet egy másik eszközön használják, túl sokan használják jelenleg a fiókját, vagy a Netflix-fiókját túl sok eszköz használja, és nem osztotta meg jelszavát, lépjen kapcsolatba a Netflix-szel. azonnal.

Tartalom különböző országokban

Ha egy másik országba utazik, és kíváncsi, hogy a tartalom miért különbözik attól, amit hazatér, ez azért van, mert a tartalom attól függően változik, hogy hol tartózkodik. Előfordulhat, hogy az Egyesült Államokban népszerű film vagy tévéműsor nem annyira vonzó egy másik országban, és bár sok változatlan marad, találni fog néhány anomáliát. Néhány független film, amely csak az adott országban lenne népszerű. A Netflix országonként különböző üzleteket köt, és a streamelésnek nyereségesnek kell lennie számukra.

  Ezt nézd! Segít a megtekinthető filmek megtalálásában az értékelés és a műfaj alapján

Hol találom a Netflixet?

A legtöbb okostévén már elérhető lesz a Netflix alkalmazás. Ha laptopján nézi a Netflixet, felkeresheti webhelyét, és bejelentkezhet. Másik megoldásként letöltheti az alkalmazást mobiltelefonjára, és megtekintheti ezen az eszközön. A címek megtekintéséhez nem kell letöltenie filmeket vagy tévéműsorokat. Ezeket streameljük, ami azt jelenti, hogy bármelyiket megtekintheti szabadidődben.