GIF beállítása élő háttérképként az iPhone-on

Itt, a How-To Geeknél úgy gondoljuk, hogy az iOS Live Wallpaper funkciója elég ügyes, bár kevéssé használt. Ha nem akar időt tölteni saját nagyszerű élő háttérkép elkészítésével, az egyik legjobb lehetőség a GIF használata.

Mint a legtöbb iPhone-on, erre is van alkalmazás. Ebben az esetben, ez GIPHY, az egyik legjobb GIF-alkalmazás iOS-en. Töltsd le és kezdjük is.

Nyissa meg a GIPHY-t, és keressen egy Önnek tetsző GIF-et. Van néhány dolog, amit szem előtt kell tartania, amikor keres:

Az iPhone háttérképe függőleges. Hacsak nem nagyon kicsi vagy nagyon levágott GIF-et szeretne, keressen olyat, ami szintén függőleges.
Az élő háttérképek az idő nagy részében álló helyzetben vannak. Valami olyat kell választania, ahol jól néz ki az állókép.
A GIF-ek képminősége általában gyenge. Érdemes egy kis időt szánni arra, hogy valami jó minőségű terméket találjon. Sokkal jobban fog kinézni.

  Hogyan lehet megtudni, hogy mely folyamatok akadályozzák meg a Macet az elalvástól

Kis keresgélés után rátaláltam erre a fantasztikus Flandria GIF-re.

Miután megtalálta a GIF-et, nyissa meg, és koppintson a jobb alsó sarokban lévő három kis pontra. Ezután válassza a „Convert to Live Photo” lehetőséget.

Két lehetőség közül választhat: Mentés élő fényképként (teljes képernyő) és Mentés élő fotóként (Képernyőhöz igazítás).

A Teljes képernyő levágja a GIF-et, így az iPhone teljes kijelzőjét elfoglalja, míg a Képernyőhöz igazítás fekete sávokat ad hozzá. Válassza ki a kívántat, és az Élő fotó el lesz mentve a tekercsébe. Azt javaslom, próbálja ki mindkettőt, és nézze meg, melyik működik jobban az Ön számára.

Most itt az ideje beállítani a háttérképet. Nyissa meg a Beállítások > Háttérkép > Új háttérkép kiválasztása menüpontot.

  Képernyőn kívüli ablak áthelyezése a fő kijelzőre

Válassza az „Élő fotók” lehetőséget, majd az imént elmentett élő fényképet. Helyezze el a GIF-et a kívánt módon, majd érintse meg a „Beállítás” gombot. Kiválaszthatja, hogy a Lezárási képernyőn, a Kezdőképernyőn vagy mindkettőn jelenjen-e meg.

És ha ez megtörtént, egy hülye, szexi új GIF lesz a háttérben.

Ha kedvenc GIF-jét háttérképként állítja be, nagyszerű módja annak, hogy személyessé tegye azt a telefont, amely egyébként ugyanaz, mint amit több millió ember használ. Még saját GIF-eket is készíthet és állíthat be.